Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ispanyol hosgeldiiiiin :)

denizzeynep dikkat edersen almazsın inşallah. artık listedesin diye hatırlıyorum dogru değil mi?

buralar bir sakinlemiş kızlar. bende depresyona mı girdim nedir hiç tadım yok bu aralar

Kizlar menumu yaziyim
sabah 9
2 kasik menemen
5 zeytin
2 dilim cavdar ekmegi
3 kupa cay
oglen13
2 kase kisir yesilligi bol bulguru cok az
yogurt
ara 1 elma
aksam 10 tane hamsi
bol yesillik
su 3 lt
spor yuruyus 2 saat
300ip atladim

Yediginden az yersen bile kilo verirsin canim hem en azindan aksam erken bitirmissib

Yok canim hamilelik hormonlqrindandir meraklanma dalgali duygu durumu cok normal

çok da kötü değil tatlım , az yemişsin zaten
ben pazartesi kontrol tartisi oldugunu bilmiyordum bu sabah tartildim

cuma 63.8 idim bu sabah 63.5 ciktim
(bu duzensizlige almadigim icin seviniyorum)
süpersin valla
Yarın da ankaraya gdyrum.anneme ve k.valideme.İnsallah cuma artı gormem.
off ben anneme ne zaman gitsem 2 kilo alıp dönüyorum , aman sen dikkat et çok salma
kuzummm hoşbuldumm. hava değişimindendir kuşumm hiç sıkma canını, hava güzelken yürüyüş yapsana biraz endorfin salgın artar hemmmen düzelir modun
Kizlar menumu yaziyim
sabah 9
2 kasik menemen
5 zeytin
2 dilim cavdar ekmegi
3 kupa cay
oglen13
yogurt
ara 1 elma
aksam 10 tane hamsi
bol yesillik
su 3 lt
spor yuruyus 2 saat
300ip atladim
ooooo çok güzel menün harikasın

evet yürüsem iyi olur da yürüyecek güzel bi yer yok, yokus hep evin de işin de oldugu bölge. buz vs diye de korkuyorum acıkcası. bir de hayvanları severim ama cok köpek var kovalayacak diye korkuyorum. belediyelerin çözümü de öldürmek oldugu için belediyeye de demedik. of aksam eşimle biryerlere cıkayım bari

Bilmiyordum güzel bir program banada lazım, aklımın bir köşesine yazdım sevindim senin adına işe yaramasına...
Yinede iyi olmuş sadece tabiki tatlılar ve kurabiyeler fazla dikkat et sonra çıkar bak acısı canım

ben pazartesi kontrol tartisi oldugunu bilmiyordum bu sabah tartildim

cuma 63.8 idim bu sabah 63.5 ciktim
(bu duzensizlige almadigim icin seviniyorum)
Süper sonuç:))))

Yarın da ankaraya gdyrum.anneme ve k.valideme.İnsallah cuma artı gormem.
Herşey senin elinde tatlım yemezsen görmezsin ki:))))
Al benden de o kadar, çok mutsuzum ama nedeni yok!!

Kizlar menumu yaziyim
sabah 9
2 kasik menemen
5 zeytin
2 dilim cavdar ekmegi
3 kupa cay
oglen13
yogurt
ara 1 elma
aksam 10 tane hamsi
bol yesillik
su 3 lt
spor yuruyus 2 saat
300ip atladim
Süper canım menün harikasın beybi

gel aprilim aglasalım işi de bırakmam gerekecek ona ayrı canım sıkılıyor. hormonlardan sanırım bu aralar hiç modumda değilim.

deadline bizi kandırmıs kahvaltı sofrası beklerken deniz ürünleri geldi

kuzularımmm ağlaşmayınnn.. ben de fenayım eşimle limoniyiz benim de moralim çok bozkk..

benide kandırdılar kahvaltı dediler deniz ürünleri açmış kazen demekki canı denzi ürünleri çekiyormuş ama suç benim değil

Ayy ne zaman bu kadar uzun süre cenem düşmeden durdum ben kızlar hepinize iyi akşamlar deyim artik
Bugün kayinvalidem geldi sabah. Sonra pazar ütü temizlik ancak geldim
dagatesi canım hem bahar yaklaşıyor hem gebelik Allah yardimcin olsun. Esinle çıkıp yuruyuver çok iyi gelecektir.
denizzeynep dikkat et tatlım oralarda, tartiya 3 gün kaldı

bahar gelse güzeldi, kar buz soguk korkup cıkamıyorum. hasta olursam ileç kullanamam diye, ya düşersem kayıp diye :) bence ben cok boş kaldım ondan oldu bu gulinciik ben dönmeden mezun olacaksın gibi hedefin kactı senin ? döndüğümde takımda kimse kalmamıs olacak

deadline neyse bizde farklı tarifler ögrenmiş oluruz hep ızgara, fırın olmuyordu

Demek ki bahar izmire erken geldi
Benim hedef 60 ama 57 ye çekip öyle mezun olmak istiyorum. Bakalım nasip. 60 a daha çok var duraksama dönemi gelip kapıya dayanirsa da 4 aydan önce zor mezun olurum

Bugünkü menum
Sabah 8 de bir saat Leslie
7.30 Bir muz iki ceviz
10.00 iki yumurta 20 yeşil küçük zeytin
Bir bardak süt ve bol yeşillik
13.30 150 gr haşlanmış tavuk eti ve haşlanmış kuru biber sarımsaklı yoğurt
17.30 bir tabak barbunya piyaz bir elma ve ayran
3 lt su iki bardak yeşil çay
Az sonra kahve icecegim

Demek ki bahar izmire erken geldi
Benim hedef 60 ama 57 ye çekip öyle mezun olmak istiyorum. Bakalım nasip. 60 a daha çok var duraksama dönemi gelip kapıya dayanirsa da 4 aydan önce zor mezun olurum

izmire erken gelmiştir tabi. ohh sahilde yürürsünüz ne güzel. 10 kilo fln kalmıs. bende dogurur dogurmaz mezun olmazsam 4 aydan önce dönmem mümkün değil

Dunki menüm
10 da iki yumurta peynir zeytin yogrt reçel iki dlm ekmk
13 bi elma
14 uç ceviz iki lokma bazlama komsm getrdi
15.30 bi sütlü kahve
17 bi kepçe çorba 6 yk kuru fasulye bi dlm ekmk
21 çay bi dikim ev yapımı pasta. Eşinin doğum günüydü
2 leslie 3 litre su

Bugünkü menüm.
11 bi yumurta haşlanmış. Peynir zeytin bi pişi ne yazıkki başka Komşum getirdi
14 bi elma
15 bi kupa kahve
17.30 bi tabk pırasa .iki yk makarna salata yogrt
21 çay
Spor yapamadim ama hareketliydim. 3 litre su

kesinlikle dediğin gibi hiç balık ürünleri bilmem kızartma fırında klasik harici bişeyler görürüz bu vesileyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…