- 11 Kasım 2015
- 1.082
- 888
- 43
- 34
Yediginden az yersen bile kilo verirsin canim hem en azindan aksam erken bitirmissibMerhaba hanimlar misafirlikte oldugum icin cok giremiyorum ama gecmisi hep okudum. zaten benim diyet falan da yalan oldu sadece miktari azalttim aksam 6dan sonra birsey yemiyorum
pazar gunku menum:
sabah(11de)
patatesli yumurta (2 kasik falan)
1 domates
5 zeytin
2 dilim peynir
ara(14.00)
1 tane cikolata kapli saray helvasi
5 det badem şekeri
aksam (16.30)
3 yemek kaşığı yogurtlu makarna
pazartesi menum;
sabah(10da)
patates kizartmasi
domates
peynir
zeytin
1 kurabiye
ara(15)
1 turk kahvesi
1 kurabiye
aksam(17)
barbeku soslu tavuk
salata
2 catal ev makarnasi
spor yok: gun icinde hep disardayim surekli geziyorum
bir de benim yegen hasta aksamlari da onun derdine hep ayaktayim
Yok canim hamilelik hormonlqrindandir meraklanma dalgali duygu durumu cok normalispanyol hosgeldiiiiin :)
denizzeynep dikkat edersen almazsın inşallah. artık listedesin diye hatırlıyorum dogru değil mi?
buralar bir sakinlemiş kızlar. bende depresyona mı girdim nedir hiç tadım yok bu aralar
çok da kötü değil tatlım , az yemişsin zatenMerhaba hanimlar misafirlikte oldugum icin cok giremiyorum ama gecmisi hep okudum. zaten benim diyet falan da yalan oldu sadece miktari azalttim aksam 6dan sonra birsey yemiyorum
pazar gunku menum:
sabah(11de)
1 domates
5 zeytin
2 dilim peynir
ara(14.00)
5 det badem şekeri
aksam (16.30)
pazartesi menum;
sabah(10da)
patates kizartmasi
domates
peynir
zeytin
1 kurabiye
ara(15)
1 turk kahvesi
1 kurabiye
aksam(17)
barbeku soslu tavuk
salata
2 catal ev makarnasi
süpersin vallaben pazartesi kontrol tartisi oldugunu bilmiyordum bu sabah tartildim
cuma 63.8 idim bu sabah 63.5 ciktim
(bu duzensizlige almadigim icin seviniyorum)
off ben anneme ne zaman gitsem 2 kilo alıp dönüyorum , aman sen dikkat et çok salmaYarın da ankaraya gdyrum.anneme ve k.valideme.İnsallah cuma artı gormem.
kuzummm hoşbuldumm. hava değişimindendir kuşumm hiç sıkma canını, hava güzelken yürüyüş yapsana biraz endorfin salgın artar hemmmen düzelir modunispanyol hosgeldiiiiin :)
denizzeynep dikkat edersen almazsın inşallah. artık listedesin diye hatırlıyorum dogru değil mi?
buralar bir sakinlemiş kızlar. bende depresyona mı girdim nedir hiç tadım yok bu aralar
ooooo çok güzel menün harikasınKizlar menumu yaziyim
sabah 9
2 kasik menemen
5 zeytin
2 dilim cavdar ekmegi
3 kupa cay
oglen13
2 kase kisir yesilligi bol bulguru cok az
yogurt
ara 1 elma
aksam 10 tane hamsi
bol yesillik
su 3 lt
spor yuruyus 2 saat
300ip atladim
çok da kötü değil tatlım , az yemişsin zaten
süpersin valla
off ben anneme ne zaman gitsem 2 kilo alıp dönüyorum , aman sen dikkat et çok salma
kuzummm hoşbuldumm. hava değişimindendir kuşumm hiç sıkma canını, hava güzelken yürüyüş yapsana biraz endorfin salgın artar hemmmen düzelir modun
ooooo çok güzel menün harikasın
Bilmiyordum güzel bir program banada lazım, aklımın bir köşesine yazdımaslında geçen hafta diyetisyen arkadaşımla yeniden diyete başladım.. onun tartısında 71.2 çıkmıştım bugün onun tartısında 70 çıktım.. ama kendi tartımla listeye giricem ..
reformer pilatese gidiyorum 8 seans oldu yarın ölçülerimi kontrol edecek.ama ben dayanamadım ölçtüm kendim.. göbekten ve basenden incelme var ..aslında benim reformere gidiş amacım duruş bozukluğu , hafif kamburum var ve dik duramıyorum çok sırt ve bel ağrım oluyor.. toparladı biraz daha dik duruyorum ağrılarım da azaldı
Yinede iyi olmuş sadece tabiki tatlılar ve kurabiyeler fazla dikkat et sonra çıkar bak acısı canımMerhaba hanimlar misafirlikte oldugum icin cok giremiyorum ama gecmisi hep okudum. zaten benim diyet falan da yalan oldu sadece miktari azalttim aksam 6dan sonra birsey yemiyorum
pazar gunku menum:
sabah(11de)
1 domates
5 zeytin
2 dilim peynir
ara(14.00)
5 det badem şekeri
aksam (16.30)
pazartesi menum;
sabah(10da)
patates kizartmasi
domates
peynir
zeytin
1 kurabiye
ara(15)
1 turk kahvesi
1 kurabiye
aksam(17)
barbeku soslu tavuk
salata
2 catal ev makarnasi
Süper sonuç:))))ben pazartesi kontrol tartisi oldugunu bilmiyordum bu sabah tartildim
cuma 63.8 idim bu sabah 63.5 ciktim
(bu duzensizlige almadigim icin seviniyorum)
Herşey senin elinde tatlım yemezsen görmezsin ki:))))Yarın da ankaraya gdyrum.anneme ve k.valideme.İnsallah cuma artı gormem.
Al benden de o kadar, çok mutsuzum ama nedeni yok!!ispanyol hosgeldiiiiin :)
Süper canım menün harikasın beybiKizlar menumu yaziyim
sabah 9
2 kasik menemen
5 zeytin
2 dilim cavdar ekmegi
3 kupa cay
oglen13
2 kase kisir yesilligi bol bulguru cok az
yogurt
ara 1 elma
aksam 10 tane hamsi
bol yesillik
su 3 lt
spor yuruyus 2 saat
300ip atladim
Bilmiyordum güzel bir program banada lazım, aklımın bir köşesine yazdımsevindim senin adına işe yaramasına...
Yinede iyi olmuş sadece tabiki tatlılar ve kurabiyeler fazla dikkat et sonra çıkar bak acısı canım
Süper sonuç:))))
Herşey senin elinde tatlım yemezsen görmezsin ki:))))
Al benden de o kadar, çok mutsuzum ama nedeni yok!!
Süper canım menün harikasın beybi
kuzularımmm ağlaşmayınnn.. ben de fenayım eşimle limoniyiz benim de moralim çok bozkk..gel aprilim aglasalımişi de bırakmam gerekecek ona ayrı canım sıkılıyor. hormonlardan sanırım bu aralar hiç modumda değilim.
deadline bizi kandırmıs kahvaltı sofrası beklerken deniz ürünleri geldi
kuzularımmm ağlaşmayınnn.. ben de fenayım eşimle limoniyiz benim de moralim çok bozkk..
benide kandırdılar kahvaltı dediler deniz ürünleri açmış kazen demekki canı denzi ürünleri çekiyormuş ama suç benim değilgel aprilim aglasalımişi de bırakmam gerekecek ona ayrı canım sıkılıyor. hormonlardan sanırım bu aralar hiç modumda değilim.
deadline bizi kandırmıs kahvaltı sofrası beklerken deniz ürünleri geldi
Ayy ne zaman bu kadar uzun süre cenem düşmeden durdum benkızlar hepinize iyi akşamlar deyim artik
Bugün kayinvalidem geldi sabah. Sonra pazar ütü temizlik ancak geldim
dagatesi canım hem bahar yaklaşıyor hem gebelik Allah yardimcin olsun. Esinle çıkıp yuruyuver çok iyi gelecektir.
denizzeynep dikkat et tatlım oralarda, tartiya 3 gün kaldı
Demek ki bahar izmire erken geldibahar gelse güzeldi, kar buz soguk korkup cıkamıyorum. hasta olursam ileç kullanamam diye, ya düşersem kayıp diye :) bence ben cok boş kaldım ondan oldu bugulinciik ben dönmeden mezun olacaksın gibi hedefin kactı senin ? döndüğümde takımda kimse kalmamıs olacak
deadline neyse bizde farklı tarifler ögrenmiş oluruz hep ızgara, fırın olmuyordu
Demek ki bahar izmire erken geldi
Benim hedef 60 ama 57 ye çekip öyle mezun olmak istiyorum. Bakalım nasip. 60 a daha çok varduraksama dönemi gelip kapıya dayanirsa da 4 aydan önce zor mezun olurum
kesinlikle dediğin gibi hiç balık ürünleri bilmem kızartma fırında klasik harici bişeyler görürüz bu vesileylebahar gelse güzeldi, kar buz soguk korkup cıkamıyorum. hasta olursam ileç kullanamam diye, ya düşersem kayıp diye :) bence ben cok boş kaldım ondan oldu bugulinciik ben dönmeden mezun olacaksın gibi hedefin kactı senin ? döndüğümde takımda kimse kalmamıs olacak
deadline neyse bizde farklı tarifler ögrenmiş oluruz hep ızgara, fırın olmuyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?