Dunki menüm
10 da iki yumurta peynir zeytin yogrt reçel iki dlm ekmk
13 bi elma
14 uç ceviz iki lokma bazlama komsm getrdi
15.30 bi sütlü kahve
17 bi kepçe çorba 6 yk kuru fasulye bi dlm ekmk
21 çay bi dikim ev yapımı pasta. Eşinin doğum günüydü
2 leslie 3 litre su
Bugünkü menüm.
11 bi yumurta haşlanmış. Peynir zeytin bi pişi ne yazıkki başka Komşum getirdi
14 bi elma
15 bi kupa kahve
17.30 bi tabk pırasa .iki yk makarna salata yogrt
21 çay
Spor yapamadim ama hareketliydim. 3 litre su
8. Takimdan selam hanimlar
ip atlama yarismasi duzenledik asagidaki linkten katilabilirsiniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ip-atlama-yarismasi.901061/
Haydi bakalim hem yarisip hem kilo verelim
Hahah guzel soru cidden. Sahsen bizim alt kat bos kimseyi rahatsiz etmemis olurum ama dolu olanlar icin bi cozum bulmak gerekhamile olmasam kesin katılırdım cok içim gitti :) güzel zayıflamalaryalnız apartmanda nasıl atlayacaksınız o kısmı naptınız merak ettim
Nerdeee .. tirenin denize kıyısı yok canım. Ama havası yeşili mükemmel.izmire erken gelmiştir tabi. ohh sahilde yürürsünüz ne güzel. 10 kilo fln kalmıs. bende dogurur dogurmaz mezun olmazsam 4 aydan önce dönmem mümkün değil
cok sanslısınızNerdeee .. tirenin denize kıyısı yok canım. Ama havası yeşili mükemmel.
Ağlasam bile geçmezgel aprilim aglasalımişi de bırakmam gerekecek ona ayrı canım sıkılıyor. hormonlardan sanırım bu aralar hiç modumda değilim.
deadline bizi kandırmıs kahvaltı sofrası beklerken deniz ürünleri geldi
Al bi tane dahakuzularımmm ağlaşmayınnn.. ben de fenayım eşimle limoniyiz benim de moralim çok bozkk..
Seniii gidi! Bakkk hayallerimiz vardı hepsi yokoldubenide kandırdılar kahvaltı dediler deniz ürünleri açmış kazen demekki canı denzi ürünleri çekiyormuş ama suç benim değil
Çok çeşitli zengin bir kahvaltı menüsüDunki menüm
10 da iki yumurta peynir zeytin yogrt reçel iki dlm ekmk
13 bi elma
14 uç ceviz iki lokma bazlama komsm getrdi
15.30 bi sütlü kahve
17 bi kepçe çorba 6 yk kuru fasulye bi dlm ekmk
21 çay bi dikim ev yapımı pasta. Eşinin doğum günüydü
2 leslie 3 litre su
güzelde canım cıslaraaa elveda desek bak daha iyi olacakBugünkü menüm.
11 bi yumurta haşlanmış. Peynir zeytin bi pişi ne yazıkki başka Komşum getirdi
14 bi elma
15 bi kupa kahve
17.30 bi tabk pırasa .iki yk makarna salata yogrt
21 çay
Spor yapamadim ama hareketliydim. 3 litre su
Ağlasam bile geçmezo denli yaniiii.
Sen neden işi bırakacaksın diye okadar canını sıkıyorsun ki kuzum? Bir süre bırakacaksın bebiş büyüsün yine çalışırsın. Bazen hayat önümüze ne getirirse onu yaşamak zorunda kalıyoruzmalesefff...
Deniz ürünlerimi? Hiç de sevmem sadece hamsiye bayılırım başkada yemem demekki bizim pro başka zamana kaldı yine
Al bi tane dahakuzum erkekler yaparlar böyle gıcıklık alıştık artık kıyamam sizlere yapmayın sıkmayın canınızı , diceksiniz ki sen kendine bak ama olmuyor olmuyor pat diye can sıkıntısı da gitmiyor ki
Seniii gidi! Bakkk hayallerimiz vardı hepsi yokoldu
Çok çeşitli zengin bir kahvaltı menüsüpasta yasak
güzelde canım cıslaraaa elveda desek bak daha iyi olacakbak sen en iyisi komşularıda diyete sok Oooo yoksa bu böyle olmayacak her kapıyı çalan elinde hamurisiyle geliyor
Evet yemiyorum canım , sadece büyük balık Eminönü ne gittiğimiz zaman balık ekmek olarak yerim başkada yemem!Bana arada geliyorlsr ya :)) uzulmeyecegim seylere cok uzuluyorum.
aa diger baliklari yemiyor musun april?
Bütün alıntılarım gitti.Neyse geriye dönemeyeceğim.İspanyol hoş geldin.Ben 56.5 kg gördüm ama altına inip listeye girmek istiyorum.Takımada yararım olsun.gel ispanyolcum gel ben hala listeye giremedim ya sen geline beraber gireriz belkim
Sen şimdi en hassas dönemini yaşıyorsun.Ben çok kilo aldım hamileliğimde. Yataktan kalkamadım,eşimi çağırdım kalkama yardım et diye. Nasıl zorunda gitti kalkınca, oturdum ağladım.Bana arada geliyorlsr ya :)) uzulmeyecegim seylere cok uzuluyorum.
aa diger baliklari yemiyor musun april?
a nasıl bişey katıl bence zevkli oluyordeadline aslında benim somon balığı tarifim var. Çok lezzetli oluyor. Katılsam mı acaba?
Evet yemiyorum canım , sadece büyük balık Eminönü ne gittiğimiz zaman balık ekmek olarak yerim başkada yemem!
Kuzummm hadi çiftli rakamlara inmişsinhayırlısı olsun tatlım
Sen şimdi en hassas dönemini yaşıyorsun.Ben çok kilo aldım hamileliğimde. Yataktan kalkamadım,eşimi çağırdım kalkama yardım et diye. Nasıl zorunda gitti kalkınca, oturdum ağladım.Çok duygusal oluyorsun.Lohusalıkta biraz da duygusal olursun. Sonra bebişin ile uğraşırken duygusal olmaya vaktin kalmaz.
kizlar pazartesine kadar yillik izindeyim teldende menu yazmak gecmisi okumak zor oluyo kusira bakmayin . herkesler iyidir kilocuklar gidiyordur eminim :):):):) evde kilo almam insallah ev bana pek yaramiyo cunku bugun aksama misafirim vardi yemege aksama kadar calistim diyebilirim . persembede gunduz misafirim var hala oglum icin hayirli olsuna bebek gormeye geliyorlar :)))) haberleri yokki birde ikinci var :) yarin tekrar temizlik duZenleme pasta borek yapmaliyim dinlenmeye pek vaktim olmadi
Evet canım Tiredeyim. Daha önce izmirde olduğunu söylemiştin Biz de yarın köye gidiyoruz. Kayinim 16 yaşında. Biz de onunla kuzu kulak falan toplicaz bol bol. Bir de Sarmaşık var mı diye iki üç saat dağlarda oluruz. Iki tane de kopegimiz var her ihtimale karşı bize eşlik ediyorlar. Temiz havada yol almak gibisi yok. Şimdiden iyi yürüyüşler canım. Biz hasta olmasın diye hastalar gelmesin diye duyurduk. Canım oğlum çok hareketli. Sürekli serum yeri arıyorlar. En son yattigimizda 14 yerden deldiler beş yerden yedi serumu üç günde. Çok rezil oluyo evladım. O yüzden kim kuserse kussun hasta olan gelmesin dedik.Bütün alıntılarım gitti.Neyse geriye dönemeyeceğim.İspanyol hoş geldin.Ben 56.5 kg gördüm ama altına inip listeye girmek istiyorum.Takımada yararım olsun.
Eşleri canını sıkan bayanlar moralinizi bozmayın. Nasıl olsa barışacaksınız.
Anınızı kaybetmeyin,en iyi şekilde geçirmeye bakın.
Gulicikkk sen Tirede misin? Bende İzmirdeyim. Hava çok güzel ama benim çocuklar bir türlü toparlanamıyorlar.Bu seneki virüs berbat yapışıyor, gitmiyor.Eşimle yarın dağa yürüyüşe gideceğiz inşallah.
sen yapana kadar doğum gelip çatacak bu gidişleAy doga yuruyusumuuu. Agzimin suyu akti :))) cok guzel. Iyi gezmler. Benim icin de yuru :) havalar isinsin hemeeen
evet bende gecen hafta 5 gunde 2 kilo aldim cok icime oturduinsan cidden duygusal oluyor.
bu arada somon tarifiyle katil. Hatta bazkalari yapmadan hemen katil.benim oyle guzel balik tarifim yok maalesef.
deadim senin yaptigin yemegi hala yapamadim ya :) bak bu hmsonu yapauim eniyisi. Simdi yarisma deyince aklima geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?