Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım 1 dilim yemeseydin keske azıcık tadına bakıp bıraksaydın, pastanın kalorisi cok yüksek bir de gec saatte yemiş oluyorsun.

komsun sen zayıflayamaya diye calısıyor sanırım her gün bişey pişi su yagda kızartılan hamur mu.

izmire erken gelmiştir tabi. ohh sahilde yürürsünüz ne güzel. 10 kilo fln kalmıs. bende dogurur dogurmaz mezun olmazsam 4 aydan önce dönmem mümkün değil
Nerdeee .. tirenin denize kıyısı yok canım. Ama havası yeşili mükemmel.

Ağlasam bile geçmez o denli yaniiii.
Sen neden işi bırakacaksın diye okadar canını sıkıyorsun ki kuzum? Bir süre bırakacaksın bebiş büyüsün yine çalışırsın. Bazen hayat önümüze ne getirirse onu yaşamak zorunda kalıyoruz malesefff...

Deniz ürünlerimi? Hiç de sevmem sadece hamsiye bayılırım başkada yemem demekki bizim pro başka zamana kaldı yine
kuzularımmm ağlaşmayınnn.. ben de fenayım eşimle limoniyiz benim de moralim çok bozkk..
Al bi tane daha kuzum erkekler yaparlar böyle gıcıklık alıştık artık kıyamam sizlere yapmayın sıkmayın canınızı , diceksiniz ki sen kendine bak ama olmuyor olmuyor pat diye can sıkıntısı da gitmiyor ki
benide kandırdılar kahvaltı dediler deniz ürünleri açmış kazen demekki canı denzi ürünleri çekiyormuş ama suç benim değil
Seniii gidi! Bakkk hayallerimiz vardı hepsi yokoldu
Çok çeşitli zengin bir kahvaltı menüsüpasta yasak
güzelde canım cıslaraaa elveda desek bak daha iyi olacak bak sen en iyisi komşularıda diyete sok Oooo yoksa bu böyle olmayacak her kapıyı çalan elinde hamurisiyle geliyor

Bana arada geliyorlsr ya :)) uzulmeyecegim seylere cok uzuluyorum.

aa diger baliklari yemiyor musun april?

Evet yemiyorum canım , sadece büyük balık Eminönü ne gittiğimiz zaman balık ekmek olarak yerim başkada yemem!

Kuzummm hadi çiftli rakamlara inmişsin hayırlısı olsun tatlım

gel ispanyolcum gel ben hala listeye giremedim ya sen geline beraber gireriz belkim
Bütün alıntılarım gitti.Neyse geriye dönemeyeceğim.İspanyol hoş geldin.Ben 56.5 kg gördüm ama altına inip listeye girmek istiyorum.Takımada yararım olsun.
Eşleri canını sıkan bayanlar moralinizi bozmayın. Nasıl olsa barışacaksınız.
Anınızı kaybetmeyin,en iyi şekilde geçirmeye bakın.
Gulicikkk sen Tirede misin? Bende İzmirdeyim. Hava çok güzel ama benim çocuklar bir türlü toparlanamıyorlar.Bu seneki virüs berbat yapışıyor, gitmiyor.Eşimle yarın dağa yürüyüşe gideceğiz inşallah.

Sen şimdi en hassas dönemini yaşıyorsun.Ben çok kilo aldım hamileliğimde. Yataktan kalkamadım,eşimi çağırdım kalkama yardım et diye. Nasıl zorunda gitti kalkınca, oturdum ağladım. Çok duygusal oluyorsun.Lohusalıkta biraz da duygusal olursun. Sonra bebişin ile uğraşırken duygusal olmaya vaktin kalmaz.

kizlar pazartesine kadar yillik izindeyim teldende menu yazmak gecmisi okumak zor oluyo kusira bakmayin . herkesler iyidir kilocuklar gidiyordur eminim :):):):) evde kilo almam insallah ev bana pek yaramiyo cunku bugun aksama misafirim vardi yemege aksama kadar calistim diyebilirim . persembede gunduz misafirim var hala oglum icin hayirli olsuna bebek gormeye geliyorlar :)))) haberleri yokki birde ikinci var :) yarin tekrar temizlik duZenleme pasta borek yapmaliyim dinlenmeye pek vaktim olmadi

Evet yemiyorum canım , sadece büyük balık Eminönü ne gittiğimiz zaman balık ekmek olarak yerim başkada yemem!

Kuzummm hadi çiftli rakamlara inmişsin hayırlısı olsun tatlım

Aa neden yemiyorsun balik yenmez mi ya )

evet teklilere indik ama hala alisveris yapmadik bir suru alinacak var :) ayh az kalmis demii.

Ay doga yuruyusumuuu. Agzimin suyu akti :))) cok guzel. Iyi gezmler. Benim icin de yuru :) havalar isinsin hemeeen

evet bende gecen hafta 5 gunde 2 kilo aldim cok icime oturdu insan cidden duygusal oluyor.

bu arada somon tarifiyle katil. Hatta bazkalari yapmadan hemen katil. benim oyle guzel balik tarifim yok maalesef.

deadim senin yaptigin yemegi hala yapamadim ya :) bak bu hmsonu yapauim eniyisi. Simdi yarisma deyince aklima geldi

Kolay gelsiiin. Cok yeme pasta borek

Evet canım Tiredeyim. Daha önce izmirde olduğunu söylemiştin Biz de yarın köye gidiyoruz. Kayinim 16 yaşında. Biz de onunla kuzu kulak falan toplicaz bol bol. Bir de Sarmaşık var mı diye iki üç saat dağlarda oluruz. Iki tane de kopegimiz var her ihtimale karşı bize eşlik ediyorlar. Temiz havada yol almak gibisi yok. Şimdiden iyi yürüyüşler canım. Biz hasta olmasın diye hastalar gelmesin diye duyurduk. Canım oğlum çok hareketli. Sürekli serum yeri arıyorlar. En son yattigimizda 14 yerden deldiler beş yerden yedi serumu üç günde. Çok rezil oluyo evladım. O yüzden kim kuserse kussun hasta olan gelmesin dedik.

sen yapana kadar doğum gelip çatacak bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…