- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Hiç durma katıl bence, vaktin varsa eğer@deadline aslında benim somon balığı tarifim var. Çok lezzetli oluyor. Katılsam mı acaba?
kizlar pazartesine kadar yillik izindeyim teldende menu yazmak gecmisi okumak zor oluyo kusira bakmayin . herkesler iyidir kilocuklar gidiyordur eminim :):):):) evde kilo almam insallah ev bana pek yaramiyo cunku bugun aksama misafirim vardi yemege aksama kadar calistim diyebilirim . persembede gunduz misafirim var hala oglum icin hayirli olsuna bebek gormeye geliyorlar :)))) haberleri yokki birde ikinci var :) yarin tekrar temizlik duZenleme pasta borek yapmaliyim dinlenmeye pek vaktim olmadi
balık yiyorum da sadece hamsi ve onuda bayıla bayıla yerim eeee nede olsa Karadeniz çocuğuyuzAa neden yemiyorsun balik yenmez mi ya)
evet teklilere indik ama hala alisveris yapmadik bir suru alinacak var :) ayh az kalmis demii.
anlattıkların ne güzel şeyler özendim valla ohh miss güle güle git gel :))))Evet canım Tiredeyim. Daha önce izmirde olduğunu söylemiştin Biz de yarın köye gidiyoruz. Kayinim 16 yaşında. Biz de onunla kuzu kulak falan toplicaz bol bol. Bir de Sarmaşık var mı diye iki üç saat dağlarda oluruz. Iki tane de kopegimiz var her ihtimale karşı bize eşlik ediyorlar. Temiz havada yol almak gibisi yok. Şimdiden iyi yürüyüşler canım. Biz hasta olmasın diye hastalar gelmesin diye duyurduk. Canım oğlum çok hareketli. Sürekli serum yeri arıyorlar. En son yattigimizda 14 yerden deldiler beş yerden yedi serumu üç günde. Çok rezil oluyo evladım. O yüzden kim kuserse kussun hasta olan gelmesin dedik.
Ben de öyle diyordum yıllar önce. Nerden nereye.tesekkur ederim kaptancimanlattıkların ne güzel şeyler özendim valla ohh miss güle güle git gel :))))
Gerçekten bu büyük şehir çok yordu beni senin anlattıklarınla az da olsa o güzel doğanın kokusu geldi burnumaBen de öyle diyordum yıllar önce. Nerden nereye.tesekkur ederim kaptancim
Eşimin çalıştığı yerdeki aşçı büyük otellerde çalışıyormuş. Tarifi ondan aldık ve her yaptığımızda keyifle yiyoruz.a nasıl bişey katıl bence zevkli oluyorama katılmayacaksan bile tarifini ver bize de hiç balık yapmayı bilmem ama yemeyi severim
Ohhh çok keyifli. Tadını çıkar.Kıyamam ya çok zor , nasıl dayandı kuzum? Aynen hasta olan gelmesin. İyi demişsin. Tatil güya çocukları evden çıkartamadım. Kalabalık yerlere de götürmedim. Salgınlar bitemedi bir türlü.Evet canım Tiredeyim. Daha önce izmirde olduğunu söylemiştin Biz de yarın köye gidiyoruz. Kayinim 16 yaşında. Biz de onunla kuzu kulak falan toplicaz bol bol. Bir de Sarmaşık var mı diye iki üç saat dağlarda oluruz. Iki tane de kopegimiz var her ihtimale karşı bize eşlik ediyorlar. Temiz havada yol almak gibisi yok. Şimdiden iyi yürüyüşler canım. Biz hasta olmasın diye hastalar gelmesin diye duyurduk. Canım oğlum çok hareketli. Sürekli serum yeri arıyorlar. En son yattigimizda 14 yerden deldiler beş yerden yedi serumu üç günde. Çok rezil oluyo evladım. O yüzden kim kuserse kussun hasta olan gelmesin dedik.
Aaaa sakın atma gizli bir yerde sakla ibretlik olsunO değil de fotolarima baktım. Atsam olacak bir iki tane. Hoş şişman iken neredeyse hiç fotoğraf cekinmem ama memlekete gidince fotosuz donulmuyor illa.
Hadi yaaaa! Bak bunu da bilmiyorum demekki biz tamamen yanmışızApriL_2007 başta biraz zor geliyor ama sonra kıymetini kavriyor insan alisiyorsun. Emeklilikte köye yerlesecegiz. Bir de uretiyorlar yaa kendi yedikleri ayrı satılacak olan ayrı. . O gün insan bir acayip oluyor. Kendi yediklerinde suni gübre yok, ot ilacı kurt ilacı sinek ilacı ivir zivir yok. Çok ilginç üzücü. Millet yarı zehir yiyr
gulfuren evet canım çok zor oluyor. Şeytan kulağına hasta olmadık ya biz daha. Size çok geçmiş olsun.bu foto serum yeri degisiklik sonrası. Surata bak (
Git canım. Biz insanlar biraz daha konfor biraz daha yayilmak için sağlığımızı bir kenara atıyoruz.Aaaa sakın atma gizli bir yerde sakla ibretlik olsun
Hadi yaaaa! Bak bunu da bilmiyorum demekki biz tamamen yanmışızbelki bizde gideriz emekli olunca eşimin köyü yok ama benim var, Rabbim ömür versin yeter ki. Tam doğalını hiç yemedik ki gecen gün yengem köyden yoğurt göndermiş ne de güzel geldi sanki köye gittim biran gerçekten hissi bile güzeldi.
Hadi yaGit canım. Biz insanlar biraz daha konfor biraz daha yayilmak için sağlığımızı bir kenara atıyoruz.
Fotoları da buraya atmayı kastettimgunlugume attım gerçi ama buraya da yukliyim.
Millet 38 yaşındaki ablam yanımda ben 25 yaşında o zaman; Ayy ablan sandık dedi. Neredeyse 30 kilo. Biz kadınlar ne hâle sokuyoruz kendimiziGulicikkk Vayyy be süper gitmiş azmin zaferi diye ben buna derim! Son halin incecik gencecik bişey olmuşsun sen yaw Maşallah başarılarının devamını dilerim kuzummmmm harikasın
Dimi ya ahh! Kilo kadar yaş yükselten başka bişey yokMillet 38 yaşındaki ablam yanımda ben 25 yaşında o zaman; Ayy ablan sandık dedi. Neredeyse 30 kilo. Biz kadınlar ne hâle sokuyoruz kendimizi
Bir daha o hâle çok yemekten dusersem ömür boyu obez olayımDimi ya ahh! Kilo kadar yaş yükselten başka bişey yokİnşaAllah birdahada almayız hedeften sonra
Bir daha o hâle çok yemekten dusersem ömür boyu obez olayım
Üç kilo beş kilo degilki. Akıl varsa azıcık benim kafada bir daha öyle olmamAyyy ağzından yel alsın olmayız olamayız zorlu yolculuktan sonra
Kıyamam yaaa.Nasılda üzgün.ApriL_2007 başta biraz zor geliyor ama sonra kıymetini kavriyor insan alisiyorsun. Emeklilikte köye yerlesecegiz. Bir de uretiyorlar yaa kendi yedikleri ayrı satılacak olan ayrı. . O gün insan bir acayip oluyor. Kendi yediklerinde suni gübre yok, ot ilacı kurt ilacı sinek ilacı ivir zivir yok. Çok ilginç üzücü. Millet yarı zehir yiyr
gulfuren evet canım çok zor oluyor. Şeytan kulağına hasta olmadık ya biz daha. Size çok geçmiş olsun.bu foto serum yeri degisiklik sonrası. Surata bak (
Çok iyi zayıflamışsın. Kutlarım.Kilo insanı yaşlı gösteriyor.Harikasın maşallah.Şişmani bulun Şişmani
Eki Görüntüle 1762441 Göbek göbek göbek mekik de mekik diye sayiklamami artık anlayın kizlar
Eki Görüntüle 1762444 Aslında kocaman gözlerim var suratim o kadar şiş olunca...
Eki Görüntüle 176244575 kilo ve gözlerimi geri aldım
Eki Görüntüle 1762448 71 kilo göbeği
maalesef cnm ya gelelim jazir evdeuken diyoar yok diyemiyorum bi uzanamadim daha soyle evde kimse olmasa sagolsun oglum firsat vermiyo cok hareketli masallah cnmHiç durma katıl bence, vaktin varsa eğer
daha önceki bitmemiş sen yenisini yap aaaa kuzum sende dinlenmeye vakit bırakmadın misafirden bu ilk zamanlar çok önemli kendine dikkat etmelisin.
balık yiyorum da sadece hamsi ve onuda bayıla bayıla yerim eeee nede olsa Karadeniz çocuğuyuz
Tabii ya az kalmış ,zaman hakketten çok çabuk geçiyor şaşırdım 99 u görünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?