Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

@deadline aslında benim somon balığı tarifim var. Çok lezzetli oluyor. Katılsam mı acaba?
Hiç durma katıl bence, vaktin varsa eğer
daha önceki bitmemiş sen yenisini yap aaaa kuzum sende dinlenmeye vakit bırakmadın misafirden bu ilk zamanlar çok önemli kendine dikkat etmelisin.
Aa neden yemiyorsun balik yenmez mi ya )

evet teklilere indik ama hala alisveris yapmadik bir suru alinacak var :) ayh az kalmis demii.
balık yiyorum da sadece hamsi ve onuda bayıla bayıla yerim eeee nede olsa Karadeniz çocuğuyuz

Tabii ya az kalmış ,zaman hakketten çok çabuk geçiyor şaşırdım 99 u görünce

anlattıkların ne güzel şeyler özendim valla ohh miss güle güle git gel :))))

a nasıl bişey katıl bence zevkli oluyor ama katılmayacaksan bile tarifini ver bize de hiç balık yapmayı bilmem ama yemeyi severim
Eşimin çalıştığı yerdeki aşçı büyük otellerde çalışıyormuş. Tarifi ondan aldık ve her yaptığımızda keyifle yiyoruz.
Teflon tavaya soya sosunu koyuyoruz, somonları da tavaya koyup kısık ateşte yavaş yavaş pişiriyoruz. Somon yağlı bir balık olduğu için, yağını bırakıyor ve lezzetli bir balık oluyor. Ben balık hiç sevmezdim eşim ile evlendikten sonra yavaş yavaş balık yemeye başladım.Bu balığı kime yapsak yerken çok mutlu oluyor.
Ohhh çok keyifli. Tadını çıkar.Kıyamam ya çok zor , nasıl dayandı kuzum? Aynen hasta olan gelmesin. İyi demişsin. Tatil güya çocukları evden çıkartamadım. Kalabalık yerlere de götürmedim. Salgınlar bitemedi bir türlü.

O değil de fotolarima baktım. Atsam olacak bir iki tane. Hoş şişman iken neredeyse hiç fotoğraf cekinmem ama memlekete gidince fotosuz donulmuyor illa.

ApriL_2007 başta biraz zor geliyor ama sonra kıymetini kavriyor insan alisiyorsun. Emeklilikte köye yerlesecegiz. Bir de uretiyorlar yaa kendi yedikleri ayrı satılacak olan ayrı. . O gün insan bir acayip oluyor. Kendi yediklerinde suni gübre yok, ot ilacı kurt ilacı sinek ilacı ivir zivir yok. Çok ilginç üzücü. Millet yarı zehir yiyr
gulfuren evet canım çok zor oluyor. Şeytan kulağına hasta olmadık ya biz daha. Size çok geçmiş olsun.bu foto serum yeri degisiklik sonrası. Surata bak (

Eklentiler

• 20150706_174548.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 38
O değil de fotolarima baktım. Atsam olacak bir iki tane. Hoş şişman iken neredeyse hiç fotoğraf cekinmem ama memlekete gidince fotosuz donulmuyor illa.
Aaaa sakın atma gizli bir yerde sakla ibretlik olsun
Hadi yaaaa! Bak bunu da bilmiyorum demekki biz tamamen yanmışız belki bizde gideriz emekli olunca eşimin köyü yok ama benim var, Rabbim ömür versin yeter ki. Tam doğalını hiç yemedik ki gecen gün yengem köyden yoğurt göndermiş ne de güzel geldi sanki köye gittim biran gerçekten hissi bile güzeldi.

Git canım. Biz insanlar biraz daha konfor biraz daha yayilmak için sağlığımızı bir kenara atıyoruz.
Fotoları da buraya atmayı kastettim gunlugume attım gerçi ama buraya da yukliyim.

Git canım. Biz insanlar biraz daha konfor biraz daha yayilmak için sağlığımızı bir kenara atıyoruz.
Fotoları da buraya atmayı kastettim gunlugume attım gerçi ama buraya da yukliyim.
Hadi ya aslında bende buraya atmanı teklif edecektim ama seni mecbur bırakmış olmayayım diye söylemedim çok sevinirim seviniriz

Şişmani bulun Şişmani
Göbek göbek göbek mekik de mekik diye sayiklamami artık anlayın kizlar
Aslında kocaman gözlerim var suratim o kadar şiş olunca...
75 kilo ve gözlerimi geri aldım
71 kilo göbeği

Eklentiler

• 2016-02-02 22.21.53.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 48
Gulicikkk Vayyy be süper gitmiş azmin zaferi diye ben buna derim! Son halin incecik gencecik bişey olmuşsun sen yawMaşallah başarılarının devamını dilerim kuzummmmm harikasın

Gulicikkk Vayyy be süper gitmiş azmin zaferi diye ben buna derim! Son halin incecik gencecik bişey olmuşsun sen yawMaşallah başarılarının devamını dilerim kuzummmmm harikasın
Millet 38 yaşındaki ablam yanımda ben 25 yaşında o zaman; Ayy ablan sandık dedi. Neredeyse 30 kilo. Biz kadınlar ne hâle sokuyoruz kendimizi

Oglum uykuya yenik dustugune göre artık ben de uyuyabilirim
Iyi geceler güzel bayanlar

Kıyamam yaaa.Nasılda üzgün. Çocuklar hiç hasta olmasın. Allah sağlık versin.

Çok iyi zayıflamışsın. Kutlarım.Kilo insanı yaşlı gösteriyor.Harikasın maşallah.

maalesef cnm ya gelelim jazir evdeuken diyoar yok diyemiyorum bi uzanamadim daha soyle evde kimse olmasa sagolsun oglum firsat vermiyo cok hareketli masallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…