- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Sanada bol keyifli günler dilerim, mis mis çek havayı içine ve de kolay gelsinGünaydın hanımlar. Hepimize bol kalori yakimli günler diliyorum
Köye geçiyoruz birazdan oglumla. Fırsat buldukça katilcam size
offff fıstık olmuşsunnn harikasın canımmŞişmani bulun Şişmani
Eki Görüntüle 1762441 Göbek göbek göbek mekik de mekik diye sayiklamami artık anlayın kizlar
Eki Görüntüle 1762444 Aslında kocaman gözlerim var suratim o kadar şiş olunca...
Eki Görüntüle 176244575 kilo ve gözlerimi geri aldım
Eki Görüntüle 1762448 71 kilo göbeği
Şişmani bulun Şişmani
Eki Görüntüle 1762441 Göbek göbek göbek mekik de mekik diye sayiklamami artık anlayın kizlar
Eki Görüntüle 1762444 Aslında kocaman gözlerim var suratim o kadar şiş olunca...
masallah canım yaa cok guzel gitmiş kilolar süper olmuşşunŞişmani bulun Şişmani
Biliyorlar mı o kadar kg verdiğini? Yapmasınlar kıymayın Gulicikkk sultana ne emekler verdiAyy yarın izmir yolcusuyum kizlar bakalım ablamla yengem bana ne kumpaslar hazırlıyor
Whatsapp taki resmimi görmüşler. Bir iki daha çekip yolladım. Evlenirken bile 75 kiloydum çok sasiriyorlar. Halbuki ben hayatımda son üç senedir 70 in ustundeyim. Geri kalan 24 yılı yok sayiyorlarBiliyorlar mı o kadar kg verdiğini? Yapmasınlar kıymayın Gulicikkk sultana ne emekler verdi
Hadi yaa ne çabuk alışmışlar, neyse artık fit haline alışacaklar eski Gulicikkk artık yok o kadarWhatsapp taki resmimi görmüşler. Bir iki daha çekip yolladım. Evlenirken bile 75 kiloydum çok sasiriyorlar. Halbuki ben hayatımda son üç senedir 70 in ustundeyim. Geri kalan 24 yılı yok sayiyorlar
Evet her kadın gibi hayatım boyunca diyet yaptım ama böyle kilolarda değil. 99 olduğum hâli görünce epey ümidi kesmisler demek ki sasiriyorlarama yine de Mardin usulü tüm o yemekler bir haftanın en az beş günü önüme gelecek ilk ciddi imtihanim
Senin işte şu haline bayılıyorum ne olursa olsun o sporu illa bir yere sıkıştıracaksınBugünkü menum. Sabah 7.00 bir muz köyde gelen giden olur cikamam diye bir saat bisiklet surdum 36 km. 9.00 da iki yumurta bol yeşillik ve bir bardak süt.
13.00 iki tavuk butu ve bir kase tarhana.
14 ten 16.30 a kadar dağ bayir gezdik. Salata ve haslamalik otlar falan topladık. Oralarda iki avuç kadar çekirdek de yedim
Aksam yemegi 17 de yeşillik salata bir tabak mantar ve haşlanmış brokoli.bir avuç ceviz
3.5 litre su iki fincan yeşil çay birazdan kahve icecegim
İlk günü güzel atlatmışsın. Bugün havada çok güzeldi.Bugünkü menum. Sabah 7.00 bir muz köyde gelen giden olur cikamam diye bir saat bisiklet surdum 36 km. 9.00 da iki yumurta bol yeşillik ve bir bardak süt.
13.00 iki tavuk butu ve bir kase tarhana.
14 ten 16.30 a kadar dağ bayir gezdik. Salata ve haslamalik otlar falan topladık. Oralarda iki avuç kadar çekirdek de yedim
Aksam yemegi 17 de yeşillik salata bir tabak mantar ve haşlanmış brokoli.bir avuç ceviz
3.5 litre su iki fincan yeşil çay birazdan kahve icecegim
Canım evinin manzarası mı onlar?İzmirden kucak dolusu sevgiler.
Evimden de böyle gözüküyor ama bunlar dağdan manzaralar.Canım evinin manzarası mı onlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?