Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Dünkü menüm
Sabah 07
Bir elma

Kahvaltı 08
1 tost ekmegine peynirli tost
Çay

Ara 10
10 çiğ fındık

Öğle 13
3 köfte
Salata
Bir dilim ekmek

Ara 16
1 portakal
İki kaşık yoğurt

Aksam 19
5 kaşık pırasa
Bir kase pul biberli yoğurt

2 lt su
3 mile leslie

Günaydın hanımlar. Hepimize bol kalori yakimli günler diliyorum
Köye geçiyoruz birazdan oglumla. Fırsat buldukça katilcam size

Masallah sana super a
masallah canım yaa cok guzel gitmiş kilolar süper olmuşşun darısı bana inşallah

Biliyorlar mı o kadar kg verdiğini? Yapmasınlar kıymayın Gulicikkk sultana ne emekler verdi
Whatsapp taki resmimi görmüşler. Bir iki daha çekip yolladım. Evlenirken bile 75 kiloydum çok sasiriyorlar. Halbuki ben hayatımda son üç senedir 70 in ustundeyim. Geri kalan 24 yılı yok sayiyorlar
Evet her kadın gibi hayatım boyunca diyet yaptım ama böyle kilolarda değil. 99 olduğum hâli görünce epey ümidi kesmisler demek ki sasiriyorlar ama yine de Mardin usulü tüm o yemekler bir haftanın en az beş günü önüme gelecek ilk ciddi imtihanim

Bugünkü menum. Sabah 7.00 bir muz köyde gelen giden olur cikamam diye bir saat bisiklet surdum 36 km. 9.00 da iki yumurta bol yeşillik ve bir bardak süt.
13.00 iki tavuk butu ve bir kase tarhana.
14 ten 16.30 a kadar dağ bayir gezdik. Salata ve haslamalik otlar falan topladık. Oralarda iki avuç kadar çekirdek de yedim
Aksam yemegi 17 de yeşillik salata bir tabak mantar ve haşlanmış brokoli.bir avuç ceviz
3.5 litre su iki fincan yeşil çay birazdan kahve icecegim

Hadi yaa ne çabuk alışmışlar, neyse artık fit haline alışacaklar eski Gulicikkk artık yok o kadar tadımlık yersin canım sadece 1 adet , 1 kasık ve sadece sabır sabırla

Senin işte şu haline bayılıyorum ne olursa olsun o sporu illa bir yere sıkıştıracaksın bravo

İlk günü güzel atlatmışsın. Bugün havada çok güzeldi.

İzmirden kucak dolusu sevgiler.

Cook guzel fotolar. Ne guzel hava da harika gorunuyor

Gulicikkk harika gorunuyirsuun. Masallah sana. Bu haline de alisirlar merak etme soktadirlar simdi :))

aprilim nasilsin. Takim yine kayiplarda dedigin gibi

ispanyol ozledik seni donmen ne guzel hosgeldiiin

gulfuren soya sosu diywtte pek tavsiye edilmiyor biliyor musun? Sadece soya sosu mu koyuyorsun baliga. Baska baharat yok mu? Ben hamileligimden beri somon yiyemedim.

Tavuk da korili ve soya soslu guzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…