- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
Yok kaptancim cenazemiz varda firsat bulamadim bi koseye cekilip telefonuda alamadim elime ayip etmemek icinBu gelmeyenler varya kesin bir köşelerde yiyorlar@Otimoti keten prenses @sevilay80 @sevim_mrt E ekke @EceCigdem denizzeynep ????
Canım çok güzelmiş, İzmirde yaşamak isterdim ama malesef kaldık İstanbul'daEvimden de böyle gözüküyor ama bunlar dağdan manzaralar.
Takım şuaralar tıkınmakla meşgul değildir İnşaAllah
Tabi haklısın öyle durumlarda ayıp olur. Yakınmıydı vefat eden? Allah rahmet eylesin başınız sağolsun canım.Yok kaptancim cenazemiz varda firsat bulamadim bi koseye cekilip telefonuda alamadim elime ayip etmemek icin
Çokkk iyi yapmışsın kuzumKizlar ip atlama yarismasina katiliyorum buda demek oluyorki her hafta kilo vericem insallah
belki yemem de bir gozgoze geleyim onlarlaHadi yaa ne çabuk alışmışlar, neyse artık fit haline alışacaklar eski Gulicikkk artık yok o kadartadımlık yersin canım sadece 1 adet , 1 kasık ve sadece sabır sabırla
İlk günü güzel atlatmışsın. Bugün havada çok güzeldi.
Teşekkür ederim hanımlar. Darısı 57 nin başına
Gulicikkk canim fistik gibi olmussun kuzum
Biliyorum soya sosunun diyette yenmediğini canım.Ama adam gibi diyet yapamıyorum ki.56.5 ta kaldım.Soya sosunu tavaya döküyorsun tavayı kaplayacak kadar,somonu da üzerine koyuyorsun, kısık ateşte pişiriyorsun.Denemelisin benim oğluşlarım bayılıyor tadına.gulfuren soya sosu diywtte pek tavsiye edilmiyor biliyor musun? Sadece soya sosu mu koyuyorsun baliga. Baska baharat yok mu? Ben hamileligimden beri somon yiyemedim.
Tavuk da korili ve soya soslu guzel oluyor
Başınız sağ olsun,Allah rahmet eylesin.Yok kaptancim cenazemiz varda firsat bulamadim bi koseye cekilip telefonuda alamadim elime ayip etmemek icin
İzmir narlıderede oturuyorum.Dağın tepesindeyim.Gelenler yokuşunuz çok kötü diyor,tepedesin diyorlar ama hava temiz,dağ ve deniz havası karışık,manzara güzel.Merkeze arabayla beş dakika uzaklıkta ama biz memnunuz.Sen İstanbulda olmaktan memnum değilsin,inşallah gönlüne göre bir yerde yaşarsın canım.Canım çok güzelmiş, İzmirde yaşamak isterdim ama malesef kaldık İstanbul'damanzaran iç açıcı doğal nerde burada öyle şeyler heryer apartman...
Gerçekten bu seneki soğuk hiç olmamıştı.Ama uzun sürmedi.Yağmur yağsın,soğuk olsun ama bu salgın hastalıklar bitsin artık.belki yemem de bir gozgoze geleyim onlarla
Izmir buraya göre az daha sicakti bugün. Ablam dedi. Ama burası da öyle. Ayy soğuk soğuk 2008den beri buralardayım bir kerecik iki saat tutup eriyen kara da denk geldim ama izmirde hiç böyle soğuk gormedim bu seneki gibi. Ayy gitsin de gelmesin o sogukaz sonra yağmurlar da baslasa bari. Bense de fotolar var ama bugünden değil. Yakında papatyalar açar. O zaman çekip atayım dağlar gelin oluyor.
Teşekkür ederim hanımlar. Darısı 57 nin başına
Sağol kuzumGulicikkk süper olmuşsun canım
Bu gelmeyenler varya kesin bir köşelerde yiyorlar @Otimotiketen prenses @sevilay80 @sevim_mrt E ekke @EceCigdem denizzeynep ????
Kizlar ip atlama yarismasina katiliyorum buda demek oluyorki her hafta kilo vericem insallah
Tatil menüsüne göre iyi canımBugün ki menum.
7 bi kupa sütlü kahve
10 ;?bi haşlanmış yumurta peynir zeytin bal yağ .biraz patts kızartma.iki lokma gözleme bi dlm ekmk çay
Arada bol su
13 çay küçük bi poğaça
15 6 yk barbunya iki yk pilav yogrt
19 bi kase çorba uç yk patlıcan yemeği salata
20 çay kestane 4 parmak kadar minik biskuvili pasta
3 litre su spor yok
Eksilerle gellllllBikacgun evden uzak kalinca neyalan soyleyim duzenimi tekrar kuramadim menu paylasimida yapamadim
tartilmadim cumayi bekliyorum nehallerdeyim bilmiyorum kaptancim :)
Canım Rabbim gönlüne göre versin. Senin mesleğin neydi? Elbette birgün istediklerin olacak sadece sabır bozma moralini kuzumKizlarrrdua edin banada en yakın zamanda tekrar ankaraya tasinmayi nasip etsin Allahim.bende ataniyim.dua edin çok bunaldim.orada tek basıma.dayanılacak gibi değil. Moralin bozuk uyku tutmadi yine gidiyrm diye
Ayyy bir günaydın diyenim de olmamış
Ayyy bir günaydın diyenim de olmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?