Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Evimden de böyle gözüküyor ama bunlar dağdan manzaralar.
Canım çok güzelmiş, İzmirde yaşamak isterdim ama malesef kaldık İstanbul'da manzaran iç açıcı doğal nerde burada öyle şeyler heryer apartman...
Takım şuaralar tıkınmakla meşgul değildir İnşaAllah
Yok kaptancim cenazemiz varda firsat bulamadim bi koseye cekilip telefonuda alamadim elime ayip etmemek icin
Tabi haklısın öyle durumlarda ayıp olur. Yakınmıydı vefat eden? Allah rahmet eylesin başınız sağolsun canım.
Kizlar ip atlama yarismasina katiliyorum buda demek oluyorki her hafta kilo vericem insallah
Çokkk iyi yapmışsın kuzum başarılar bekliyoruz eksileri

Hadi yaa ne çabuk alışmışlar, neyse artık fit haline alışacaklar eski Gulicikkk artık yok o kadar tadımlık yersin canım sadece 1 adet , 1 kasık ve sadece sabır sabırla
belki yemem de bir gozgoze geleyim onlarla

İlk günü güzel atlatmışsın. Bugün havada çok güzeldi.

Izmir buraya göre az daha sicakti bugün. Ablam dedi. Ama burası da öyle. Ayy soğuk soğuk 2008den beri buralardayım bir kerecik iki saat tutup eriyen kara da denk geldim ama izmirde hiç böyle soğuk gormedim bu seneki gibi. Ayy gitsin de gelmesin o soguk az sonra yağmurlar da baslasa bari. Bense de fotolar var ama bugünden değil. Yakında papatyalar açar. O zaman çekip atayım dağlar gelin oluyor.
Teşekkür ederim hanımlar. Darısı 57 nin başına

Gulicikkk canim fistik gibi olmussun kuzum

gulfuren soya sosu diywtte pek tavsiye edilmiyor biliyor musun? Sadece soya sosu mu koyuyorsun baliga. Baska baharat yok mu? Ben hamileligimden beri somon yiyemedim.

Tavuk da korili ve soya soslu guzel oluyor
Biliyorum soya sosunun diyette yenmediğini canım.Ama adam gibi diyet yapamıyorum ki.56.5 ta kaldım.Soya sosunu tavaya döküyorsun tavayı kaplayacak kadar,somonu da üzerine koyuyorsun, kısık ateşte pişiriyorsun.Denemelisin benim oğluşlarım bayılıyor tadına.
Yok kaptancim cenazemiz varda firsat bulamadim bi koseye cekilip telefonuda alamadim elime ayip etmemek icin
Başınız sağ olsun,Allah rahmet eylesin.

Canım çok güzelmiş, İzmirde yaşamak isterdim ama malesef kaldık İstanbul'da manzaran iç açıcı doğal nerde burada öyle şeyler heryer apartman...
İzmir narlıderede oturuyorum.Dağın tepesindeyim.Gelenler yokuşunuz çok kötü diyor,tepedesin diyorlar ama hava temiz,dağ ve deniz havası karışık,manzara güzel.Merkeze arabayla beş dakika uzaklıkta ama biz memnunuz.Sen İstanbulda olmaktan memnum değilsin,inşallah gönlüne göre bir yerde yaşarsın canım.

Gerçekten bu seneki soğuk hiç olmamıştı.Ama uzun sürmedi.Yağmur yağsın,soğuk olsun ama bu salgın hastalıklar bitsin artık.

Bugün ki menum.
7 bi kupa sütlü kahve
10 ;?bi haşlanmış yumurta peynir zeytin bal yağ .biraz patts kızartma.iki lokma gözleme bi dlm ekmk çay
Arada bol su
13 çay küçük bi poğaça
15 6 yk barbunya iki yk pilav yogrt
19 bi kase çorba uç yk patlıcan yemeği salata
20 çay kestane 4 parmak kadar minik biskuvili pasta
3 litre su spor yok

Kizlarrrdua edin banada en yakın zamanda tekrar ankaraya tasinmayi nasip etsin Allahim.bende ataniyim.dua edin çok bunaldim.orada tek basıma.dayanılacak gibi değil. Moralin bozuk uyku tutmadi yine gidiyrm diye

Tatil menüsüne göre iyi canım
Bikacgun evden uzak kalinca neyalan soyleyim duzenimi tekrar kuramadim menu paylasimida yapamadim
tartilmadim cumayi bekliyorum nehallerdeyim bilmiyorum kaptancim :)
Eksilerle gellllll
Kizlarrrdua edin banada en yakın zamanda tekrar ankaraya tasinmayi nasip etsin Allahim.bende ataniyim.dua edin çok bunaldim.orada tek basıma.dayanılacak gibi değil. Moralin bozuk uyku tutmadi yine gidiyrm diye
Canım Rabbim gönlüne göre versin. Senin mesleğin neydi? Elbette birgün istediklerin olacak sadece sabır bozma moralini kuzum

Günaydın kızlar cokkkkk güzel geçsin gününüz:)))))) tartı öncesi gün heeee aman dikkat!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…