uy KıyamamKizlarrrdua edin banada en yakın zamanda tekrar ankaraya tasinmayi nasip etsin Allahim.bende ataniyim.dua edin çok bunaldim.orada tek basıma.dayanılacak gibi değil. Moralin bozuk uyku tutmadi yine gidiyrm diye
tunaydin kaptaniiimAyyy bir günaydın diyenim de olmamış
Bizden minnoş olur mu dersin tatlımgünaydın minnoşlaaarrr
Ayy yarın izmir yolcusuyum kizlar bakalım ablamla yengem bana ne kumpaslar hazırlıyor
ayyy ne hoş bir duygudur şimdiiii.. göğsünü gere gere gideceksin aman dikkat et gaza gelme..Whatsapp taki resmimi görmüşler. Bir iki daha çekip yolladım. Evlenirken bile 75 kiloydum çok sasiriyorlar. Halbuki ben hayatımda son üç senedir 70 in ustundeyim. Geri kalan 24 yılı yok sayiyorlar
Evet her kadın gibi hayatım boyunca diyet yaptım ama böyle kilolarda değil. 99 olduğum hâli görünce epey ümidi kesmisler demek ki sasiriyorlarama yine de Mardin usulü tüm o yemekler bir haftanın en az beş günü önüme gelecek ilk ciddi imtihanim
harikasın kuşum yaa hele şu sporu illaki yapıyosun a bayılıyorum sanaBugünkü menum. Sabah 7.00 bir muz köyde gelen giden olur cikamam diye bir saat bisiklet surdum 36 km. 9.00 da iki yumurta bol yeşillik ve bir bardak süt.
13.00 iki tavuk butu ve bir kase tarhana.
14 ten 16.30 a kadar dağ bayir gezdik. Salata ve haslamalik otlar falan topladık. Oralarda iki avuç kadar çekirdek de yedim
Aksam yemegi 17 de yeşillik salata bir tabak mantar ve haşlanmış brokoli.bir avuç ceviz
3.5 litre su iki fincan yeşil çay birazdan kahve icecegim
ohhhh içim açıldı vallaaaaİzmirden kucak dolusu sevgiler.
ben de özledimmm hoşbuldum .. nasılsın nasıl gidiyor annelik
kestane kaloriis yükske kaç tane yedinBugün ki menum.
7 bi kupa sütlü kahve
10 ;?bi haşlanmış yumurta peynir zeytin bal yağ .biraz patts kızartma.iki lokma gözleme bi dlm ekmk çay
Arada bol su
13 çay küçük bi poğaça
15 6 yk barbunya iki yk pilav yogrt
19 bi kase çorba uç yk patlıcan yemeği salata
20 çay kestane 4 parmak kadar minik biskuvili pasta
3 litre su spor yok
canım benimmm inşallah olur dilediğin.. nerdeydin neiş yapıyrdun ..Kizlarrrdua edin banada en yakın zamanda tekrar ankaraya tasinmayi nasip etsin Allahim.bende ataniyim.dua edin çok bunaldim.orada tek basıma.dayanılacak gibi değil. Moralin bozuk uyku tutmadi yine gidiyrm diye
kuzummmm günaydıııınnnnnnAyyy bir günaydın diyenim de olmamış
oyyyyy yakışıklııııııımm maaşallah , nice yaşları olsun kuzucuğunn2 yasına giricek yakısıklı prensimm :)
olur olurrr en çok minnoş bizden olurrruy Kıyamam
Bizden minnoş olur mu dersin tatlım
iyi yolculuklar canımmm sen de öpüldüüünnnŞu an izmir yollarindayim kızlar. Tartildim 70.7 geldim. InsAllah bir hafta sonra bu kiloda dönerim. Gideceğim yerlerde tartı var sabah yazarım kioomu. Opuldunuz
Yok kaptancim cenazemiz varda firsat bulamadim bi koseye cekilip telefonuda alamadim elime ayip etmemek icin
Kizlar ip atlama yarismasina katiliyorum buda demek oluyorki her hafta kilo vericem insallah
Biliyorum soya sosunun diyette yenmediğini canım.Ama adam gibi diyet yapamıyorum ki.56.5 ta kaldım.Soya sosunu tavaya döküyorsun tavayı kaplayacak kadar,somonu da üzerine koyuyorsun, kısık ateşte pişiriyorsun.Denemelisin benim oğluşlarım bayılıyor tadına.
Başınız sağ olsun,Allah rahmet eylesin.
İzmir narlıderede oturuyorum.Dağın tepesindeyim.Gelenler yokuşunuz çok kötü diyor,tepedesin diyorlar ama hava temiz,dağ ve deniz havası karışık,manzara güzel.Merkeze arabayla beş dakika uzaklıkta ama biz memnunuz.Sen İstanbulda olmaktan memnum değilsin,inşallah gönlüne göre bir yerde yaşarsın canım.
Gerçekten bu seneki soğuk hiç olmamıştı.Ama uzun sürmedi.Yağmur yağsın,soğuk olsun ama bu salgın hastalıklar bitsin artık.
Kizlarrrdua edin banada en yakın zamanda tekrar ankaraya tasinmayi nasip etsin Allahim.bende ataniyim.dua edin çok bunaldim.orada tek basıma.dayanılacak gibi değil. Moralin bozuk uyku tutmadi yine gidiyrm diye
ayyy ne hoş bir duygudur şimdiiii.. göğsünü gere gere gideceksin aman dikkat et gaza gelme..
harikasın kuşum yaa hele şu sporu illaki yapıyosun a bayılıyorum sana
ohhhh içim açıldı vallaaaa
ben de özledimmm hoşbuldum .. nasılsın nasıl gidiyor annelik
kestane kaloriis yükske kaç tane yedin
canım benimmm inşallah olur dilediğin.. nerdeydin neiş yapıyrdun ..
ben daha önce siirtteydim oğlumla birlikte.. çoook zor günler geçridim , çok şükür bitti eziyet..darısı başına inşallah.. gerçi benim tayinim olmadı istifa edip özelde başladım ,inşallah seninki olur
kuzummmm günaydıııınnnnnn
oyyyyy yakışıklııııııımm maaşallah , nice yaşları olsun kuzucuğunn
dün 8 seans reformer pilates sonrası ölçülerim alındı .. sonuç harikaaa..ben de bu sabah popo kısmına bile giremediğim bir pantolonumu denemdim tam oldu.. çooookkk mutlu oldummmm
Şu an izmir yollarindayim kızlar. Tartildim 70.7 geldim. InsAllah bir hafta sonra bu kiloda dönerim. Gideceğim yerlerde tartı var sabah yazarım kioomu. Opuldunuz
İyi diyeyim iyi olalım canım,sen nasılsın? Yine üzerimde bıkkınlık sıkkınlık var geçmiyorGunaydiiiin apriliiim znasilsiiin
Hergün bir ikram mıEEE biraz yemıs olabılırım :)ama cumartesı ömerimin dogum gunu kutlaması yapcaz onun ıcın hergun bı ikram hazırlıyorum
telaş var bizde :)
Kuzum bazen tartilar arasında çok fark oluyor öyle olursa bugünkünden baz alırız kilonu. İyi yolculuklar ve eğlencelerŞu an izmir yollarindayim kızlar. Tartildim 70.7 geldim. InsAllah bir hafta sonra bu kiloda dönerim. Gideceğim yerlerde tartı var sabah yazarım kioomu. Opuldunuz
İspanyolcum ne güzel, sonuç muhteşemdün 8 seans reformer pilates sonrası ölçülerim alındı .. sonuç harikaaa..ben de bu sabah popo kısmına bile giremediğim bir pantolonumu denemdim tam oldu.. çooookkk mutlu oldummmm
Hiç kaçırırmı oiyi yolculuklaar. dikkat et kacırma diyecegim ama sen zaten kacırmazsın
zaten atliyodum canim sessiz atlarim ben bisey olmaz fayanstan ses gitmiyo antrede atliycambasınız sagolsun, Allah kalanlara sabır versin
apartmanda nasıl atlayacaksın cnaım ?
cook uzun zamandır soya sosu kullanmadım, malum genetiği hakkında en karmasık iddiaların bulundugu yiyeceklerden biri soya digeri mısır
bozma moralini canım ya, inşallah geri tasınırsınız. Allah yardımcın olsun, iç ferahlıgı versin
şimdilik annelik adına pek bişi yapmıyoruz gibi hissediyorum nedense, oğluşu tasımak dısında :) inşallah içerde mutlu mutlu yatıp yuvarlanıyordur[daha alısveriş vs yapmadıgımız için bazen unutuyorum sanırım hamile oldugumu ]
ay harika ne güzel. durusun değişti mi peki ? 8 seans 1 ay fln mı oy cok güzel hemen sonuc alman
Halamin kocasiydi vefat eden kizlar dostlar sagulsunBasinız sagolsun canim.
yarismaya bende katilmayi dusundum ama apartmanda zor olcak diye vazgectim sana basarilar dilerim canim bol kalori yakimli gunler :)
bi doğsun minik o zaman tadına varırısın anneliğin..şimdilik annelik adına pek bişi yapmıyoruz gibi hissediyorum nedense, oğluşu tasımak dısında :) inşallah içerde mutlu mutlu yatıp yuvarlanıyordur[daha alısveriş vs yapmadıgımız için bazen unutuyorum sanırım hamile oldugumu ]
ay harika ne güzel. durusun değişti mi peki ? 8 seans 1 ay fln mı oy cok güzel hemen sonuc alman
başınız sağolsun canımHalamin kocasiydi vefat eden kizlar dostlar sagulsun
tesekkur ederim
EEE biraz yemıs olabılırım :)ama cumartesı ömerimin dogum gunu kutlaması yapcaz onun ıcın hergun bı ikram hazırlıyorum
telaş var bizde :)
İyi diyeyim iyi olalım canım,sen nasılsın? Yine üzerimde bıkkınlık sıkkınlık var geçmiyorruh halim evde tembel tembel battaniyenin altında olmak istiyor tv siz ve ben
Hergün bir ikram mıneyse instagram dan takipteyim seni kuzum. Güzel masanı görürüm. Ama sen yinede yeme yasak. herşey Ömer için
Kuzum bazen tartilar arasında çok fark oluyor öyle olursa bugünkünden baz alırız kilonu. İyi yolculuklar ve eğlencelerseni özleyeceğiz.
İspanyolcum ne güzel, sonuç muhteşemo andaki mutluluk zaten paha biçilemez
Hiç kaçırırmı oen çalışkanımız bizim olmadı çok çılgınca sporlar yapar yine atar o kiloyu üzerinden
zaten atliyodum canim sessiz atlarim ben bisey olmaz fayanstan ses gitmiyo antrede atliycam
bi doğsun minik o zaman tadına varırısın anneliğin..
8 seans 4 hafta oldu kuzum, duruşum da daha dik ve ağrılarım çok azaldı..
başınız sağolsun canım
Evet canim anne olmak sacma sapan herseye kaygilanmak ve hep yetersiz hissetmek kendini daha dpgmadan ozlemeye baslarsin 9 ay 9 yil gibi gecer bazen cok zor gelsefe o buyudukce sevgiside buyur saglicakla kucagina al insallah rabbim isteyen herkese nasip etsinkuzum kac kişi cagıracaksın, her gün bir ikram. masallah ya. ben olsam üşenirdim yas günü fln yapmazdım sanki
bende de var o bıkkınlık. neyden bıktıysam. yavas yavas dagılıyor cok şükür
bizim üst komsu da bir ara atlıyordu sanırım zıp zıp sesler geliyorduama antrede atlamak cok iyi fikir
ay vakitlice saglıkla bir dogsaydı. sanırım artık hep içimde az bir endişe olacak. anne olmak böyle sanırım. saglıkla dogsun saglıkla büyüsün iyi insanlarla karsılassın diye liste uzayıp taaa evliliğine cocuklarına kadar gidiyor
Evet canim anne olmak sacma sapan herseye kaygilanmak ve hep yetersiz hissetmek kendini daha dpgmadan ozlemeye baslarsin 9 ay 9 yil gibi gecer bazen cok zor gelsefe o buyudukce sevgiside buyur saglicakla kucagina al insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?