Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

EEE biraz yemıs olabılırım :)ama cumartesı ömerimin dogum gunu kutlaması yapcaz onun ıcın hergun bı ikram hazırlıyorum
telaş var bizde :)

Ayy yarın izmir yolcusuyum kizlar bakalım ablamla yengem bana ne kumpaslar hazırlıyor

ayyy ne hoş bir duygudur şimdiiii.. göğsünü gere gere gideceksin aman dikkat et gaza gelme..
harikasın kuşum yaa hele şu sporu illaki yapıyosun a bayılıyorum sana

İzmirden kucak dolusu sevgiler.
ohhhh içim açıldı vallaaaa
ben de özledimmm hoşbuldum .. nasılsın nasıl gidiyor annelik
kestane kaloriis yükske kaç tane yedin
Kizlarrrdua edin banada en yakın zamanda tekrar ankaraya tasinmayi nasip etsin Allahim.bende ataniyim.dua edin çok bunaldim.orada tek basıma.dayanılacak gibi değil. Moralin bozuk uyku tutmadi yine gidiyrm diye
canım benimmm inşallah olur dilediğin.. nerdeydin neiş yapıyrdun ..
ben daha önce siirtteydim oğlumla birlikte.. çoook zor günler geçridim , çok şükür bitti eziyet..darısı başına inşallah.. gerçi benim tayinim olmadı istifa edip özelde başladım ,inşallah seninki olur
Ayyy bir günaydın diyenim de olmamış
kuzummmm günaydıııınnnnnn
2 yasına giricek yakısıklı prensimm :)
oyyyyy yakışıklııııııımm maaşallah , nice yaşları olsun kuzucuğunn

Şu an izmir yollarindayim kızlar. Tartildim 70.7 geldim. InsAllah bir hafta sonra bu kiloda dönerim. Gideceğim yerlerde tartı var sabah yazarım kioomu. Opuldunuz

dün 8 seans reformer pilates sonrası ölçülerim alındı .. sonuç harikaaa..ben de bu sabah popo kısmına bile giremediğim bir pantolonumu denemdim tam oldu.. çooookkk mutlu oldummmm

Yok kaptancim cenazemiz varda firsat bulamadim bi koseye cekilip telefonuda alamadim elime ayip etmemek icin

basınız sagolsun, Allah kalanlara sabır versin

Kizlar ip atlama yarismasina katiliyorum buda demek oluyorki her hafta kilo vericem insallah

apartmanda nasıl atlayacaksın cnaım ?

cook uzun zamandır soya sosu kullanmadım, malum genetiği hakkında en karmasık iddiaların bulundugu yiyeceklerden biri soya digeri mısır

Kizlarrrdua edin banada en yakın zamanda tekrar ankaraya tasinmayi nasip etsin Allahim.bende ataniyim.dua edin çok bunaldim.orada tek basıma.dayanılacak gibi değil. Moralin bozuk uyku tutmadi yine gidiyrm diye

bozma moralini canım ya, inşallah geri tasınırsınız. Allah yardımcın olsun, iç ferahlıgı versin

şimdilik annelik adına pek bişi yapmıyoruz gibi hissediyorum nedense, oğluşu tasımak dısında :) inşallah içerde mutlu mutlu yatıp yuvarlanıyordur [daha alısveriş vs yapmadıgımız için bazen unutuyorum sanırım hamile oldugumu ]

dün 8 seans reformer pilates sonrası ölçülerim alındı .. sonuç harikaaa..ben de bu sabah popo kısmına bile giremediğim bir pantolonumu denemdim tam oldu.. çooookkk mutlu oldummmm

ay harika ne güzel. durusun değişti mi peki ? 8 seans 1 ay fln mı oy cok güzel hemen sonuc alman

Gunaydiiiin apriliiim znasilsiiin
İyi diyeyim iyi olalım canım,sen nasılsın? Yine üzerimde bıkkınlık sıkkınlık var geçmiyor ruh halim evde tembel tembel battaniyenin altında olmak istiyor tv siz ve ben
EEE biraz yemıs olabılırım :)ama cumartesı ömerimin dogum gunu kutlaması yapcaz onun ıcın hergun bı ikram hazırlıyorum
Hergün bir ikram mı neyse instagram dan takipteyim seni kuzum. Güzel masanı görürüm. Ama sen yinede yemeyasak. herşey Ömer için
Şu an izmir yollarindayim kızlar. Tartildim 70.7 geldim. InsAllah bir hafta sonra bu kiloda dönerim. Gideceğim yerlerde tartı var sabah yazarım kioomu. Opuldunuz
Kuzum bazen tartilar arasında çok fark oluyor öyle olursa bugünkünden baz alırız kilonu. İyi yolculuklar ve eğlenceler seni özleyeceğiz.
İspanyolcum ne güzel, sonuç muhteşem o andaki mutluluk zaten paha biçilemez
iyi yolculuklaar. dikkat et kacırma diyecegim ama sen zaten kacırmazsın
Hiç kaçırırmı o en çalışkanımız bizim olmadı çok çılgınca sporlar yapar yine atar o kiloyu üzerinden

zaten atliyodum canim sessiz atlarim ben bisey olmaz fayanstan ses gitmiyo antrede atliycam

bi doğsun minik o zaman tadına varırısın anneliğin..
8 seans 4 hafta oldu kuzum, duruşum da daha dik ve ağrılarım çok azaldı..
Halamin kocasiydi vefat eden kizlar dostlar sagulsun
tesekkur ederim
başınız sağolsun canım

kuzum kac kişi cagıracaksın, her gün bir ikram. masallah ya. ben olsam üşenirdim yas günü fln yapmazdım sanki

bende de var o bıkkınlık. neyden bıktıysam. yavas yavas dagılıyor cok şükür

zaten atliyodum canim sessiz atlarim ben bisey olmaz fayanstan ses gitmiyo antrede atliycam

bizim üst komsu da bir ara atlıyordu sanırım zıp zıp sesler geliyordu ama antrede atlamak cok iyi fikir

bi doğsun minik o zaman tadına varırısın anneliğin..
8 seans 4 hafta oldu kuzum, duruşum da daha dik ve ağrılarım çok azaldı..

başınız sağolsun canım

ay vakitlice saglıkla bir dogsaydı. sanırım artık hep içimde az bir endişe olacak. anne olmak böyle sanırım. saglıkla dogsun saglıkla büyüsün iyi insanlarla karsılassın diye liste uzayıp taaa evliliğine cocuklarına kadar gidiyor

Evet canim anne olmak sacma sapan herseye kaygilanmak ve hep yetersiz hissetmek kendini daha dpgmadan ozlemeye baslarsin 9 ay 9 yil gibi gecer bazen cok zor gelsefe o buyudukce sevgiside buyur saglicakla kucagina al insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin

Son düzenleme:

amiiiin. sen yetersz hissetmesen de etraf sagolsun kemcük agızlarını tutamıyor.

Bugünkü menüm
8 kahvaltı bi haşlanmış yumurta peynir zeytin bal iki dlm ekmk
12 bi kase yogrt.
17 bi tbk pırasa iki ksk makarna.biraz patts kizartma
Akşamda çay icerm
Bütün gün midem kötüydü
Spor yok 3 litre su

İnsallah artı veya sabit gormem
Zaten bi 70 lerigoremedim
İlk hedefim 77 di kafamda az kaldı
Hamile kaldığı m kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…