Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Güzel canım menün midene ne oldu?

İnsallah artı veya sabit gormem
Zaten bi 70 lerigoremedim
İlk hedefim 77 di kafamda az kaldı
Hamile kaldığı m kilo
İlk hedeflere ulaşmak için gittiğin yoldan gidersen tam istediğine kavuşursun canım benim yeterki hırs yap, yoksa aynı kalmak çok kolay:))))))

zaten atliyodum canim sessiz atlarim ben bisey olmaz fayanstan ses gitmiyo antrede atliycam
Vayyy çakal prenses çok iyi fikir niye benim de aklıma hiç gelmediki bu

Aminnn
amiiiin. sen yetersz hissetmesen de etraf sagolsun kemcük agızlarını tutamıyor.
boşş insan çok malesef hele ki isyerlerinde biseyde bilseler gam yemem. Sadece sinir etmeyi bilirler tabiki anlık oluyor bu sinir patlamaları ama hiç olmasa daha iyi olmazmı

Ben de anlik olmuyor ya 3 gun soyleniyorum kendi kendime. Cevap vermis bile olsam dayanamiuorum sayfirmaya devam ediyorum evde :))

İşte nasıl zaman hırsızları olduğunu devamlı hatırlatıyorlar. tabi bazı tipler var onlara ömür yetmez !

Ay onlar omur torpusu. Allah uzak eylesin. Evlerden irak :)

aprilim ya gelsin enerjin geri. Kis mi carpti seni. Kizlar gibi daga bahceye koye kacabilsek ne guzel olurdu. Tikili kaldik buyuksehirlerde

Ay onlar omur torpusu. Allah uzak eylesin. Evlerden irak :)

aprilim ya gelsin enerjin geri. Kis mi carpti seni. Kizlar gibi daga bahceye koye kacabilsek ne guzel olurdu. Tikili kaldik buyuksehirlerde
İşte asıl dert o!?nasıl gitcez yoksa gitmeye gönüllüyüzde, iş var ahhhh olmasaydı ne gezerdim valla...

Kış zaten çarptı hava hep karanlık evden çıkarken işten çıkarken hep siyah du bakalım geçecek ama ne zaman?

Neyseki haftasonuna az kaldiii. Bende bahceli bir evim olsun istiyorum begendigim evler 1.5 milyon fln. Miras kalsa bile almamin mumkunati yok :))

Sahil sehirlerinde oyle bir evim olsa. Ay hayali bile guzeeel

Ben senin yerinede dusundum canim bu arada ev 4. Kat hic sikayet gelmedi kizlar cokta sıkılastiriyo ben kingbox calisirken de evde atliyodum

Neyseki haftasonuna az kaldiii. Bende bahceli bir evim olsun istiyorum begendigim evler 1.5 milyon fln. Miras kalsa bile almamin mumkunati yok :))

Sahil sehirlerinde oyle bir evim olsa. Ay hayali bile guzeeel
Miras kalsaa alınır güzelim havadan para nede olsa , yeter ki okadar gelsin

İnşaAllah ben de çok istiyorum şöyle Çanakkale Balıkesir dolaylarında bir ev, tek hayalimiz eşimle bu umarım Rabbim gönlümüze göre verir, seninde canım İnşaAllah

Hayaller güzel düşündüm ve bununla bile iyi oldum. o derece yaniiii etkisi

Allah kalbinize gore versin rabbimin kime nezaman neyi kismet edice belli olmaz insallah olur

Nasip tabiki. Miras kimden kalir bilmiyorum, parayla iman kimde belli olmaz deddikleri hesap birisinden cikarsa cikar :)) ay hayali bile insani mutlu ediyor cidden

((Geçen haftamızı bir hatırlayalım))

***1.TAKIM 450. ETAP***BİRİNCİ

April_2007(67.5/67/0.5/%0.74)
Sevim_mrt (74///%)kilosu sabit
sevilay 80 (72.2///%)kilosu sabit
otimoti (71///%)kilosu sabit
Gulicikkk (74/72/2/%2.70)
Keten prenses (70.3/70.5/+0.2/%-0.28)
melegim66 (59.2/58.7/0.5/%0.84)
EFatos (75.6/74.7/0.9/%1.19)
denizzeynep (82/81.4/0.6/%0.73)
perihan90 (95.7/94,6/0,9/%0,94) yeni üye 13 Ocak giriş kg 98 hedef kg 60

1.Takım ortalamasi: %0,686

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…