- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Güzel canım menün midene ne oldu?Bugünkü menüm
8 kahvaltı bi haşlanmış yumurta peynir zeytin bal iki dlm ekmk
12 bi kase yogrt.
17 bi tbk pırasa iki ksk makarna.biraz patts kizartma
Akşamda çay icerm
Bütün gün midem kötüydü
Spor yok 3 litre su
İlk hedeflere ulaşmak için gittiğin yoldan gidersen tam istediğine kavuşursun canım benim yeterki hırs yap, yoksa aynı kalmak çok kolay:))))))İnsallah artı veya sabit gormem
Zaten bi 70 lerigoremedim
İlk hedefim 77 di kafamda az kaldı
Hamile kaldığı m kilo
Vayyy çakal prenseszaten atliyodum canim sessiz atlarim ben bisey olmaz fayanstan ses gitmiyo antrede atliycam
AminnnEvet canim anne olmak sacma sapan herseye kaygilanmak ve hep yetersiz hissetmek kendini daha dpgmadan ozlemeye baslarsin 9 ay 9 yil gibi gecer bazen cok zor gelsefe o buyudukce sevgiside buyur saglicakla kucagina al insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
boşş insan çok malesef hele ki isyerlerindeamiiiin. sen yetersz hissetmesen de etraf sagolsun kemcük agızlarını tutamıyor.
Vayyy çakal prensesçok iyi fikir niye benim de aklıma hiç gelmediki bu
Aminnn
boşş insan çok malesef hele ki isyerlerindebiseyde bilseler gam yemem. Sadece sinir etmeyi bilirler tabiki anlık oluyor bu sinir patlamaları ama hiç olmasa daha iyi olmazmı
İnsallah artı veya sabit gormem
Zaten bi 70 lerigoremedim
İlk hedefim 77 di kafamda az kaldı
Hamile kaldığı m kilo
İşte nasıl zaman hırsızları olduğunu devamlı hatırlatıyorlar.Ben de anlik olmuyor ya 3 gun soyleniyorum kendi kendime. Cevap vermis bile olsam dayanamiuorum sayfirmaya devam ediyorum evde :))
İşte nasıl zaman hırsızları olduğunu devamlı hatırlatıyorlar.tabi bazı tipler var onlara ömür yetmez !
İşte asıl dert o!?nasıl gitcezAy onlar omur torpusu. Allah uzak eylesin. Evlerden irak :)
aprilim ya gelsin enerjin geri. Kis mi carpti seni. Kizlar gibi daga bahceye koye kacabilsek ne guzel olurdu. Tikili kaldik buyuksehirlerde
Neyseki haftasonuna az kaldiii. Bende bahceli bir evim olsun istiyorum begendigim evler 1.5 milyon fln. Miras kalsa bile almamin mumkunati yok :))İşte asıl dert o!?nasıl gitcezyoksa gitmeye gönüllüyüzde, iş var ahhhh olmasaydı ne gezerdim valla...
Kış zaten çarptı hava hep karanlık evden çıkarken işten çıkarken hep siyah du bakalım geçecek ama ne zaman?
Vayyy çakal prensesçok iyi fikir niye benim de aklıma hiç gelmediki bu
Aminnn
boşş insan çok malesef hele ki isyerlerindebiseyde bilseler gam yemem. Sadece sinir etmeyi bilirler tabiki anlık oluyor bu sinir patlamaları ama hiç olmasa daha iyi olmazmı
Miras kalsaa alınır güzelim havadan para nede olsa , yeter ki okadar gelsinNeyseki haftasonuna az kaldiii. Bende bahceli bir evim olsun istiyorum begendigim evler 1.5 milyon fln. Miras kalsa bile almamin mumkunati yok :))
Sahil sehirlerinde oyle bir evim olsa. Ay hayali bile guzeeel
Allah kalbinize gore versin rabbimin kime nezaman neyi kismet edice belli olmaz insallah olurMiras kalsaa alınır güzelim havadan para nede olsa , yeter ki okadar gelsin
İnşaAllah ben de çok istiyorum şöyle Çanakkale Balıkesir dolaylarında bir ev, tek hayalimiz eşimle bu umarım Rabbim gönlümüze göre verir, seninde canım İnşaAllah
Hayaller güzeldüşündüm ve bununla bile iyi oldum. o derece yaniiii etkisi
Kesinlikle, herşey Allah'tanAllah kalbinize gore versin rabbimin kime nezaman neyi kismet edice belli olmaz insallah olur
Nasip tabiki. Miras kimden kalir bilmiyorum, parayla iman kimde belli olmaz deddikleri hesap birisinden cikarsa cikar :)) ay hayali bile insani mutlu ediyor cidden
kesinlikle tatlım
Gelirlerse eğer gelecek deKaptan ya takim kayiplarda yarin da tarti gunu.insallah guzel dereceler gelir yine
Kuzum evet geç oldu bende listeyi ayarlayıp uyuyacağım, iyi geceler tatlı rüyalar.Kaptanim ben yatiyorum sana da iyi geceler. Yarin haftanin soooon gunuuuu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?