- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Tamam kaptancimsevim_mrt sevilay80 O Otimoti Gulicikkk keten prenses @melegim66 @EFatos denizzeynep perihan90 yarın kg bildirimlerinizi yapmayı unutmayın lütfen
burdayim kaptanim.malesef giremedim yazamadm.inanin hic vakit olmuyo.surekli bi kosturma karmasa icersndeyim.kayinbaba gil kalabalik ev kucuk bide kucuk bebek.cok yoruldum biktim valla.neyseki songunumuz cumartesi donuyoruz.cok ozledm evimi duzenimi.kaynana ile bir yasayanlara sabir diliyorm valla.su saat oldu anca girdim yataga.
Anladım canım neyseki az kalmış, gelmeyince vazgeçtin sandım. Eve gidince daha iyi toparlarsin başkasının evinde çok zor haklısın. Bildirimini bekliyorumburdayim kaptanim.malesef giremedim yazamadm.inanin hic vakit olmuyo.surekli bi kosturma karmasa icersndeyim.kayinbaba gil kalabalik ev kucuk bide kucuk bebek.cok yoruldum biktim valla.neyseki songunumuz cumartesi donuyoruz.cok ozledm evimi duzenimi.kaynana ile bir yasayanlara sabir diliyorm valla.su saat oldu anca girdim yataga.
Menu de paylasanadim gunlerdr.cunku butda ozel yenek yapma imkanim yok.piseni yiyorum dikkat ettim az yedim.gece 7 den sonra yogurt ve sut disnda bisey tuketmedm.o da emzryrm diye.
Benden boyle ..ins kilo almamismdir.yarin eczanede tartilcm.kilom dogru olmayabilir.ama yazcm yinede.iyi geceler
Günaydın beybiGünaydın hanımlar
süpersin yine bravoooooGünaydın hanımlar
Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim daima biraz kendinden bahsedermisin? Hedef kilo nedir? Şuan kaç kilosun?
sağolun canlarimGünaydın beybitebrikler çok güzel gitmiş kilocuklar yine yineee süppersin
süpersin yine bravooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?