- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
umarım cnmYarın bak bakalımumarım artılar yoktur
Aa ben şimdi listede degilmiyimTatlım öncelikle hergün menünü paylaşacaksin su ve spor miktarını da ekleyerek yazarsın. İki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.bol sohbet paylaşım bekliyorum canım hepsi bu.
HahaaaaKızlar öteki takımlarda da iki hafta deneme süresi varmı ? Olmassa ben diğer takımlara gidiyim diyomusum
Ama canım takımdan memnun değilsen başka takıma gidebilirsin. Hiç sorun değil.Kızlar öteki takımlarda da iki hafta deneme süresi varmı ? Olmassa ben diğer takımlara gidiyim diyomusum
Memnun değilim diye bişey demedim sadece iki haftalık deneme süresi uzun geldi zaten her takımda da varmış . Kovar gibi . Bu saatten sonra durmam zaten . Herkese başarılar.Ama canım takımdan memnun değilsen başka takıma gidebilirsin. Hiç sorun değil.
.neresi kovar gibi memnun degilsen degistirme hakkinin oldugunu soylemis sadece bu hepimiz icin gecerli kimseyi zorla tutucak halimiz yokkiMemnun değilim diye bişey demedim sadece iki haftalık deneme süresi uzun geldi zaten her takımda da varmış . Kovar gibi . Bu saatten sonra durmam zaten . Herkese başarılar.
Peki neden gidip 10. Takıma yazdınız? Burdan açıklama gelmeden.Memnun değilim diye bişey demedim sadece iki haftalık deneme süresi uzun geldi zaten her takımda da varmış . Kovar gibi . Bu saatten sonra durmam zaten . Herkese başarılar.
***1.TAKIM 454. ETAP***April_2007(66.5///%)
Sevim_mrt (76.7///%)
sevilay 80 (73/74.3/-1.3/% - 1.79
otimoti (71.5///%)
Gulicikkk (68///%)
Keten prenses (69///%)
EFatos (76///%)
denizzeynep (79.7/79.2/0.5/%62)
gulfuren(56.4///%)
buse8 (89.1/87.9/1.2/%1.23)
ispanyol (69.8/69.8/0/%0)kilosu sabit
kanikey (55.5///%)
1. TAKIM ORTALAMASI:%
Tatlım Çok güzel gitmişKilomda 87 .9
Kesinlikle canım, kimse istemediği yerde kalmasın. Sadece eğleniyoruz biz burada yanında da kilo vermeye çalışıyoruz. Ne guzelllll:))))).neresi kovar gibi memnun degilsen degistirme hakkinin oldugunu soylemis sadece bu hepimiz icin gecerli kimseyi zorla tutucak halimiz yokki
çok çok çoookk şaşırdım.. gayet güzel açıklama yapmış nasıl kovar gibi anladın gerçekten çok şaşırdım..Memnun değilim diye bişey demedim sadece iki haftalık deneme süresi uzun geldi zaten her takımda da varmış . Kovar gibi . Bu saatten sonra durmam zaten . Herkese başarılar.
Bencede amacim hem motive olup hemde motive olmaniza yardimci olmaya calismak canim. Hepinize cok alistim ben o,ayri mesele ama burda kimse kimseyi agirlamak simartmak zorunda diyil ki benim beklentimi cok guzel karsiliyor burasiKesinlikle canım, kimse istemediği yerde kalmasın. Sadece eğleniyoruz biz burada yanında da kilo vermeye çalışıyoruz. Ne guzelllll:)))))
Aslan karincam benim ne kalmis kiz yuzup yuzup kuyruguna gelmissin hergun yaz evetAllahım şu 69 kiloyu ne Zaman görücem? 70.1 kiloyum. Bugün çok spor yapayım. Kaptanım 69 olunca beni listeye alır mısın? O zaman söz kurallara göre yediğimi içtiğimi her gün yazıcam :))
Teşekkür ettim canimcim 2 gun atak yaptim fazla zorlamadim kendimi simdi 1+1le devam insallahTatlım Çok güzel gitmişbaşarılar başarılar dukan yapıyorsun dimi menü onu çağrıştırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?