Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Tatlım öncelikle hergün menünü paylaşacaksin su ve spor miktarını da ekleyerek yazarsın. İki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.bol sohbet paylaşım bekliyorum canım hepsi bu.
Aa ben şimdi listede degilmiyim tam da bu hafta üç kilo vermisken . Bende kendi kendime gelin güven olmussum neyse bakalım bir hafta daha beklicez

Kızlar öteki takımlarda da iki hafta deneme süresi varmı ? Olmassa ben diğer takımlara gidiyim diyomusum

Ama canım takımdan memnun değilsen başka takıma gidebilirsin. Hiç sorun değil.
Memnun değilim diye bişey demedim sadece iki haftalık deneme süresi uzun geldi zaten her takımda da varmış . Kovar gibi . Bu saatten sonra durmam zaten . Herkese başarılar.

Memnun değilim diye bişey demedim sadece iki haftalık deneme süresi uzun geldi zaten her takımda da varmış . Kovar gibi . Bu saatten sonra durmam zaten . Herkese başarılar.
.neresi kovar gibi memnun degilsen degistirme hakkinin oldugunu soylemis sadece bu hepimiz icin gecerli kimseyi zorla tutucak halimiz yokki

Peki neden gidip 10. Takıma yazdınız? Burdan açıklama gelmeden.
Kötü bişey demedim siz bilirsiniz.

Günaydın hayirli cumalar
Dun sitede ariza vardi sanirm mesajlr 3, 5 gitti :) sonrada tekrar giremedim ogleden sonrada gezmeler dunki menuyu vereyim
Sabah
1yumurta 1 domates 1 bardak sut krep

Aksam
Yogurt corbasi haşlama tavuk salata

***1.TAKIM 454. ETAP***
April_2007(66.5///%)
Sevim_mrt (76.7///%)
sevilay 80 (73/74.3/-1.3/% - 1.79
otimoti (71.5///%)
Gulicikkk (68///%)
Keten prenses (69///%)
EFatos (76///%)
denizzeynep (79.7/79.2/0.5/%62)

gulfuren(56.4///%)
buse8 (89.1/87.9/1.2/%1.23)
ispanyol (69.8/69.8/0/%0)kilosu sabit
kanikey (55.5///%)

1. TAKIM ORTALAMASI:%

.neresi kovar gibi memnun degilsen degistirme hakkinin oldugunu soylemis sadece bu hepimiz icin gecerli kimseyi zorla tutucak halimiz yokki
Kesinlikle canım, kimse istemediği yerde kalmasın. Sadece eğleniyoruz biz burada yanında da kilo vermeye çalışıyoruz. Ne guzelllll:)))))

çok çok çoookk şaşırdım.. gayet güzel açıklama yapmış nasıl kovar gibi anladın gerçekten çok şaşırdım..

Kesinlikle canım, kimse istemediği yerde kalmasın. Sadece eğleniyoruz biz burada yanında da kilo vermeye çalışıyoruz. Ne guzelllll:)))))
Bencede amacim hem motive olup hemde motive olmaniza yardimci olmaya calismak canim. Hepinize cok alistim ben o,ayri mesele ama burda kimse kimseyi agirlamak simartmak zorunda diyil ki benim beklentimi cok guzel karsiliyor burasi

Allahım şu 69 kiloyu ne Zaman görücem? 70.1 kiloyum. Bugün çok spor yapayım. Kaptanım 69 olunca beni listeye alır mısın? O zaman söz kurallara göre yediğimi içtiğimi her gün yazıcam :))
Aslan karincam benim ne kalmis kiz yuzup yuzup kuyruguna gelmissin hergun yaz evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…