Görürsün tatlim yeterki bozmadan devammAllahım şu 69 kiloyu ne Zaman görücem? 70.1 kiloyum. Bugün çok spor yapayım. Kaptanım 69 olunca beni listeye alır mısın? O zaman söz kurallara göre yediğimi içtiğimi her gün yazıcam :))
***1.TAKIM 454. ETAP***April_2007(66.5///%)
Sevim_mrt (76.7///%)
sevilay 80 (73/74.3/-1.3/% - 1.79
otimoti (71.5///%)
Gulicikkk (68///%)
Keten prenses (69///%)
EFatos (76///%)
denizzeynep (79.7/79.2/0.5/%62)
gulfuren(56.4///%)
buse8 (89.1/87.9/1.2/%1.23)
ispanyol (69.8/69.8/0/%0)kilosu sabit
kanikey (55.5/55.3/0/%0) kilosu sabit
1. TAKIM ORTALAMASI:%
Canim 200 de hic yoktan iyi canini sıkma hem bendwn sana tavsiye sadece haftada 2 tartil yoksa inis cikislar.moralimizi bozabilir ben öyle düşünüyorum tabiya kızlar regliyim sadece 200 gram eksiyi gösterdi ama 2 gün önce 54.900 düm
aynen ya öyle yapıcam tabi reglininde etkisi var inşallah bitince düşerimCanim 200 de hic yoktan iyi canini sıkma hem bendwn sana tavsiye sadece haftada 2 tartil yoksa inis cikislar.moralimizi bozabilir ben öyle düşünüyorum tabi
Tabiki reglinin etkisi canim gurkan kubilay regliyken kesinlikle tartilmayin diyordu hatta bittikten 2 gun sonra tartilin demistiaynen ya öyle yapıcam tabi reglininde etkisi var inşallah bitince düşerim
sen kac oldun tatlım benmi goremedim yazmadınmıTabiki reglinin etkisi canim gurkan kubilay regliyken kesinlikle tartilmayin diyordu hatta bittikten 2 gun sonra tartilin demisti
Bende çok merak ediyorum uğramadı hiç keşke teli olsaydı bi yazardım hu huu diye:))))Gulicikkk canım nasılsın ben merakla bildirimini bekliyorum kac kilolara indin :)
sor tabi canim yazdimda gonderemedim sarzim bitmis malesef ben bu hafta sadece 100 gr vermisim ama regli oldum dun obur cuma bakicam artik biz burda birbirimizi hirslandirmak icin variz canim ama ben hepinizi arkadasim gibi goruyorum artikketen prenses canım sormamın sebebi ıstıkrarla devam eden bıkac kısıyı gözüme kestirdim :) her hafta sonuclarınızı merakla beklıyorum sizler verdikce bende mutlu oluyorum eh azıcıkta olsa hırslanıyorum :)
neyse haftaya cuma inş. düşerim :)Tabiki reglinin etkisi canim gurkan kubilay regliyken kesinlikle tartilmayin diyordu hatta bittikten 2 gun sonra tartilin demisti
mcukkk bebemmmçok çok çoookk şaşırdım.. gayet güzel açıklama yapmış nasıl kovar gibi anladın gerçekten çok şaşırdım..
Tatlım bakk seni bugün gelmiş gibi farzedelim, deneme süren başlasın ve listeye gelAllahım şu 69 kiloyu ne Zaman görücem? 70.1 kiloyum. Bugün çok spor yapayım. Kaptanım 69 olunca beni listeye alır mısın? O zaman söz kurallara göre yediğimi içtiğimi her gün yazıcam :))
regl zamanında eksileri gördüğüne sevinmelisin benceya kızlar regliyim sadece 200 gram eksiyi gösterdi ama 2 gün önce 54.900 düm
Tamam canım ben eklerim seni sorun değil sen keyfine bakYa kizlar sarzim bitmis duzenleyene kadar kadar kaniyo telim gecen hafta 69 dum bu hafta 68.900
Tatlım dönebilirsin istersen bugünde listeye alabilirim seniAprilcim cann m ben donmek niyetindeyim reglim bitince ama napmam lazimApriL_2007
çok sevindim ozaman :)mcukkk bebemmm
Tatlım bakk seni bugün gelmiş gibi farzedelim, deneme süren başlasın ve listeye gel70.1 giriş kilon olsun. Bundan sonra top sende
regl zamanında eksileri gördüğüne sevinmelisin bencesüper devam et böyle kuzum
Tamam canım ben eklerim seni sorun değil sen keyfine bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?