Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bugun regl olmuşum simdi bizimkiler camiye gecti bense arabada bekliyorum onlari
kizlar benden size tavsiye protein ağırlıklı beslenin inanin hic acikmiyorum bugunden itibaren yürüyüş le de desteklicem esimde bana katilicak bu ayri bi motivasyon oldu

ya kızlar regliyim sadece 200 gram eksiyi gösterdi ama 2 gün önce 54.900 düm

Canim 200 de hic yoktan iyi canini sıkma hem bendwn sana tavsiye sadece haftada 2 tartil yoksa inis cikislar.moralimizi bozabilir ben öyle düşünüyorum tabi
aynen ya öyle yapıcam tabi reglininde etkisi var inşallah bitince düşerim

ayy ben şoklardayım gram oynama yok 76
April_2007(66.5///%)
Sevim_mrt (76.7///%)
sevilay 80 (73/74.3/-1.3/% - 1.79
otimoti (71.5///%)
Gulicikkk (68///%)
Keten prenses (69///%)
EFatos (76///%) sabit
denizzeynep (79.7/79.2/0.5/%62)

gulfuren(56.4///%)
buse8 (89.1/87.9/1.2/%1.23)
ispanyol (69.8/69.8/0/%0)kilosu sabit
kanikey (55.5///%)

sor tabi canim yazdimda gonderemedim sarzim bitmis malesef ben bu hafta sadece 100 gr vermisim ama regli oldum dun obur cuma bakicam artik biz burda birbirimizi hirslandirmak icin variz canim ama ben hepinizi arkadasim gibi goruyorum artik

çok çok çoookk şaşırdım.. gayet güzel açıklama yapmış nasıl kovar gibi anladın gerçekten çok şaşırdım..
mcukkk bebemmm

Allahım şu 69 kiloyu ne Zaman görücem? 70.1 kiloyum. Bugün çok spor yapayım. Kaptanım 69 olunca beni listeye alır mısın? O zaman söz kurallara göre yediğimi içtiğimi her gün yazıcam :))
Tatlım bakk seni bugün gelmiş gibi farzedelim, deneme süren başlasın ve listeye gel 70.1 giriş kilon olsun. Bundan sonra top sende

ya kızlar regliyim sadece 200 gram eksiyi gösterdi ama 2 gün önce 54.900 düm
regl zamanında eksileri gördüğüne sevinmelisin bence süper devam et böyle kuzum

Ya kizlar sarzim bitmis duzenleyene kadar kadar kaniyo telim gecen hafta 69 dum bu hafta 68.900
Tamam canım ben eklerim seni sorun değil sen keyfine bak

çok sevindim ozaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…