Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Güzel canım, nasılsın nasıl gidiyor hayat?
sorma kaptanım ya streslı bır haftadayım iş peşinde koşturuyorum saga sola cv bırakıyrum goruşmelere gıdıyorum 2 yerden olumlu cvp geldı bu seferde eşim istemedi bakalım inşallah istedigimiz gibi iyi biyer denk gelir diye beklemedeyim :) bende durumlar böyle işte :)

Kizlar takim kaptani kim simdi kim ilgileniyor kurallarda ne degisiklikler oldu ben regl oldum bitsin donucem araniza gayri :)

canım ben senin coktan hedefe ulaşıp fazlan kalmadıgını düşünüyordum üzüldüm. cünkü 12 kilo fln aldım ve cogunu verdim demiştin gibi bir anı var zihnimde. inşallah cabucak döner cok cok verirsin kiloları ApriL_2007 suan kaptan sosyestetik izinde ve epeydir ses soluk cıkmadı kendisinden. nerelerde acaba.

@sevilay80 naptın sen?umarım ödemdir o

ay inşallah ödemdir.

Allah kolaylık versin. inşallah gönlünce iyi bir yer olur.

nolmuş böyle msjlar 3 er 5 er gelmiş :)

sitedeki calısma mesajları da etkilemiş

Ayni fikirdeyim kaptan ama hic kacirmadim sadece 3/4 gundur spor yapmiyorum ama odem oluyo iste bu defa daha az ama kendimi sis hissetmiyorum aslindada
Kendini şiş hissetmemende iyi aslında, buda olumlu bir işaret. Hepimiz için geçerli neden kilo veremedim? Gramda olsa gitmeliydi gibi düşüncelerle boğuşmak lazım. Kilo vermek istiyorsak mecburuz buna

Kendini şiş hissetmemende iyi aslında, buda olumlu bir işaret. Hepimiz için geçerli neden kilo veremedim? Gramda olsa gitmeliydi gibi düşüncelerle boğuşmak lazım. Kilo vermek istiyorsak mecburuz buna
Kaptanım bende bu hafta yogindum
Kacamagim olmadı ama spor yapamdim bu hafta İnsallah azda olsa iner kilom

Bugünkü menü
11.30 bi haşlanmış yumurta peynir zeytin bal iki dlm ekmk çay
15 bi sütlü kahve
18 bi kepçe çorba 3 yk makarna 4 yk kıyma kavurması salata yogrt
21 çay
3 litre su
Spor yok

canımmmm gel geeeelll çok özlediiik..gördüm yavru kuşunuuuuuuu.. maaşşallah kırkbir kere .. çoookkkk tatlı tam yemeliiikk

hahhaaaaa cümle alem duyduuuuuu
Tesekkur ederiz canim reglim bitsin basliyorum haftaya :)
Keske canm keske sutum yok diye uzuldukce etrafimdan ne duyarsam yaptim 12 kilonun 5ini geri aldim artik dur demem gerek ne yapicam ben haftaya doneyim diyorum ama?

Ay takim olarak yine artilarda miyiiiiiz
Tesekkur ederiz canim reglim bitsin basliyorum haftaya :)

Keske canm keske sutum yok diye uzuldukce etrafimdan ne duyarsam yaptim 12 kilonun 5ini geri aldim artik dur demem gerek ne yapicam ben haftaya doneyim diyorum ama?

Canim ya ApriL_2007 daha iyi bilir ama hamilelik de donmek icin belli bir kilo sarti yok. Normal izin almis olsan kendi kilona donmeden giremiyorsun takima

cok sagol canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…