sorma kaptanım ya streslı bır haftadayım iş peşinde koşturuyorum saga sola cv bırakıyrum goruşmelere gıdıyorum 2 yerden olumlu cvp geldı bu seferde eşim istemediGüzel canım, nasılsın nasıl gidiyor hayat?
Kizlar takim kaptani kim simdi kim ilgileniyor kurallarda ne degisiklikler oldu ben regl oldum bitsin donucem araniza gayri :)
@sevilay80 naptın sen?umarım ödemdir o
sorma kaptanım ya streslı bır haftadayım iş peşinde koşturuyorum saga sola cv bırakıyrum goruşmelere gıdıyorum 2 yerden olumlu cvp geldı bu seferde eşim istemedibakalım inşallah istedigimiz gibi iyi biyer denk gelir diye beklemedeyim :) bende durumlar böyle işte :)
nolmuş böyle msjlar 3 er 5 er gelmiş :)
Yarin tarti gunu asil sakalari senden bekliyorum kaptanim artik bizi sitenin kapisinda cifteylemi beklen tankla tufeklemi bilmemŞakacı seni
Bu haftadan benimde umudum yok.Yarin tarti gunu asil sakalari senden bekliyorum kaptanim artik bizi sitenin kapisinda cifteylemi beklen tankla tufeklemi bilmem
Bende kesin sabit tada kilo almis cikarim regliyim cunki bide ilk gunum odem mutlaka olur bendeBu haftadan benimde umudum yok.veren olurmu ki acaba? Listede olup sesi çıkmayanlar çok!
Nerelerde yanlış yaptığımızı geriye dönerek hatırlamamız lazım bence. Regl oldum olamadımlara kalmasın işBende kesin sabit tada kilo almis cikarim regliyim cunki bide ilk gunum odem mutlaka olur bende
Ayni fikirdeyim kaptan ama hic kacirmadim sadece 3/4 gundur spor yapmiyorum ama odem oluyo iste bu defa daha az ama kendimi sis hissetmiyorum aslindadaNerelerde yanlış yaptığımızı geriye dönerek hatırlamamız lazım bence. Regl oldum olamadımlara kalmasın iş
Kendini şiş hissetmemende iyi aslında, buda olumlu bir işaret. Hepimiz için geçerli neden kilo veremedim? Gramda olsa gitmeliydi gibi düşüncelerle boğuşmak lazım. Kilo vermek istiyorsak mecburuz bunaAyni fikirdeyim kaptan ama hic kacirmadim sadece 3/4 gundur spor yapmiyorum ama odem oluyo iste bu defa daha az ama kendimi sis hissetmiyorum aslindada
Kaptanım bende bu hafta yogindumKendini şiş hissetmemende iyi aslında, buda olumlu bir işaret. Hepimiz için geçerli neden kilo veremedim? Gramda olsa gitmeliydi gibi düşüncelerle boğuşmak lazım. Kilo vermek istiyorsak mecburuz buna
Gözümden kaçmadı sanmaKaptanım bende bu hafta yogindum
Kacamagim olmadı ama spor yapamdim bu hafta İnsallah azda olsa iner kilom
Canım çok güzel menün dün iyiymişBugünkü menü
11.30 bi haşlanmış yumurta peynir zeytin bal iki dlm ekmk çay
15 bi sütlü kahve
18 bi kepçe çorba 3 yk makarna 4 yk kıyma kavurması salata yogrt
21 çay
3 litre su
Spor yok
İnsallah inerimmm heyecanliyimmGözümden kaçmadı sanmamerak etmiştim seni. Dikkat ettiysen mesele yok bakalım tartı ne sürprizle bekliyor yarın seni
Tesekkur ederiz canim reglim bitsin basliyorum haftaya :)canımmmm gel geeeelll çok özlediiik..gördüm yavru kuşunuuuuuuu.. maaşşallah kırkbir kere .. çoookkkk tatlı tam yemeliiikk
hahhaaaaa cümle alem duyduuuuuu
Keske canm keske sutum yok diye uzuldukce etrafimdan ne duyarsam yaptim 12 kilonun 5ini geri aldim artik dur demem gerek ne yapicam ben haftaya doneyim diyorum ama?canım ben senin coktan hedefe ulaşıp fazlan kalmadıgını düşünüyordum üzüldüm. cünkü 12 kilo fln aldım ve cogunu verdim demiştin gibi bir anı var zihnimde. inşallah cabucak döner cok cok verirsin kilolarıApriL_2007 suan kaptan sosyestetik izinde ve epeydir ses soluk cıkmadı kendisinden. nerelerde acaba.
ay inşallah ödemdir.
Allah kolaylık versin. inşallah gönlünce iyi bir yer olur.
sitedeki calısma mesajları da etkilemiş
Tesekkur ederiz canim reglim bitsin basliyorum haftaya :)
Keske canm keske sutum yok diye uzuldukce etrafimdan ne duyarsam yaptim 12 kilonun 5ini geri aldim artik dur demem gerek ne yapicam ben haftaya doneyim diyorum ama?
cok sagol canım inşallahcanım ben senin coktan hedefe ulaşıp fazlan kalmadıgını düşünüyordum üzüldüm. cünkü 12 kilo fln aldım ve cogunu verdim demiştin gibi bir anı var zihnimde. inşallah cabucak döner cok cok verirsin kilolarıApriL_2007 suan kaptan sosyestetik izinde ve epeydir ses soluk cıkmadı kendisinden. nerelerde acaba.
ay inşallah ödemdir.
Allah kolaylık versin. inşallah gönlünce iyi bir yer olur.
sitedeki calısma mesajları da etkilemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?