- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Tatlım öncelikle hergün menünü paylaşacaksin su ve spor miktarını da ekleyerek yazarsın. İki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.bol sohbet paylaşım bekliyorum canım hepsi bu.İyi geceler kızlar bugünkü yedikleri sabah Yeşilçay kepekli ekmekle peynirli tost ara bi r tane forum bisküvi öğlen karnabahar mantısı ara bi tane forum bisküvi bir portakal yarım elma akşam bir porsiyon fırında patates köfte aralarda yeşil çay iki buçuk litre su bir saat spor . Bu arada tartım elimden düştü kırıldı malesef , yarın yenisini alcm . Bide takım kurallarından bahsedilmis ne tür kurallar bunlar ben bilmyrm
***1.TAKIM 454. ETAP***April_2007(66.5///%)
Sevim_mrt (76.7///%)
sevilay 80 (73/74.3/-1.3/% - 1.79
otimoti (71.5///%)
Gulicikkk (68///%)
Keten prenses (69///%)
EFatos (76///%)
denizzeynep (79.7/79.2/0.5/%62)
gulfuren(56.4///%)
buse8 (89.1///%)
ispanyol (69.8///%)
kanikey (55.5///%)
1. TAKIM ORTALAMASI:%
Yarın bak bakalımtartılmayı unuttummmmmm
Sabit otiiii kaldın oralarda spor devam dimi?Günaydın kızlar. Benim tel bozuldu yine. Bu hafta da sabitim. Haftaiçi gördüğüm rakamlardan sonra sevindim valla sabit olduğuma. Öperim
Haa bu aradadagatesi gorumcem 9 kg almış. 2 haftası kaldı. Hamile kaldığında 80 filan di. Sonra öküz gibi yediği tatlıları bulandıran giyemedi ve 7kg verdi. Şimdi yiyebiliyor ve kilo alıyor. Ama onun yediğini normal bl insan yese 300 kg olurdu eheh
Kuzum senden umudum vardı benim neysee haftaya gider İnşaAllah çünkü çok güzel gidiyorsungünaydınnnn.. kilom sabit maalesef
ben de umutluydm aslında. ama 2-3 güne regl olucam ondandır diye düşünüyorum.. yoksa sıfır kaçamak spor da var ..ama olmadı ühhüühüüKuzum senden umudum vardı benim neysee haftaya gider İnşaAllah çünkü çok güzel gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?