- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Teşekkür ederim kuzum , hemen yollarım ne demekooo kaptanım maşallah süpersinşu iradenizden banada biraz yollayın yahuu :)
inşallah kalıcıdır canım senin ideal kilon kactı 60 mı oyleyse ne mutlu sana son 5 :) Allahıııım darısı banada olsuuun :)Teşekkür ederim kuzum , hemen yollarım ne demekbu hafta cok yoğun geçti hep kosturmaca ve aslında çok az yedim ondan da olabilir . Umarım kalıcı bir gidiştir gelmesin bidahaaaa!!
Evet 60'tı.inşallah kalıcıdır canım senin ideal kilon kactı 60 mı oyleyse ne mutlu sana son 5 :) Allahıııım darısı banada olsuuun :)
oncelik 65 tabi ben bu kaplumbaga hızıyla nezaman olurum bilmiyorum :)Evet 60'tı.son beş bakalım onuda yaza kadar versem çok iyi olur. Darısı seninde başına canım insan istesin yeterki verir. Senin hedef kaçtı ?
Bende iki senedir uğraşıyorum canım tabiki zamn lazım. 108 den indim ben bu kiloya. Sadece sabır ve istek gerisi teferruat. Bekleyecek ve güzel sonucu göreceksin:)))))oncelik 65 tabi ben bu kaplumbaga hızıyla nezaman olurum bilmiyorum :)
Sağol,çok teşekkür ediyorum.cok gecmiş olsun canım Allah acil şifa versin inşallah
Kaptan maşallah ne yaptın sen? Kutlarım çok iyi kilo vermişsin.Teşekkür ederim kuzum , hemen yollarım ne demekbu hafta cok yoğun geçti hep kosturmaca ve aslında çok az yedim ondan da olabilir . Umarım kalıcı bir gidiştir gelmesin bidahaaaa!!
Mersi bebem darısı başınaSağol,çok teşekkür ediyorum.
Kaptan maşallah ne yaptın sen? Kutlarım çok iyi kilo vermişsin.
Madallah kaptanim supersinn bu hafta tebrik ederim***1.TAKIM 454. ETAP***
April_2007(66.5/65.1/1.4/%2.11)
Sevim_mrt (76.7///%) 1.kez bildirimde bulunmadı
sevilay 80 (73/74.3/+1.3/% -1.78)
otimoti (71.5///%) kilosu sabit
Gulicikkk (68///%) 1.kez bildirimde bulunmadı
Keten prenses (69/68.9/0.1/%0.14)
EFatos (76///%) kilosu sabit
denizzeynep (79.7/79.2/0.5/%0.63)
gulfuren(56.4/56.8/+0.4/% -0.71)
buse8 (89.1/87.9/1.2/%1.35)
ispanyol (69.8///%) kilosu sabit
kanikey (55.5/55.3/0.2/%0.36)
1. TAKIM ORTALAMASI:%0.175
Tebrik ederim canim iyi bi moral olmustur sana ne guzelAy ben bayadir tartilmiyodum sinirim bozulcak diye 72.900dum 70.500 ciktim aksam cok sevindim
Hem de nasil moral oldu tesekkur ederim valla inancimi kaybediyodum artik :)Tebrik ederim canim iyi bi moral olmustur sana ne guzel
sakin inancini kaybetme kilo alsan bile inanak basarmanin yarisidir her konuda bence once kendine kendin inanmalisimin gerisi gelir zaten sen yaparsinHem de nasil moral oldu tesekkur ederim valla inancimi kaybediyodum artik :)
Kizlar 8. Olmusuz bu hafta
yavyuuuuuummm maşallah sana harikasın bebeeeemmmmTeşekkür ederim kuzum , hemen yollarım ne demekbu hafta cok yoğun geçti hep kosturmaca ve aslında çok az yedim ondan da olabilir . Umarım kalıcı bir gidiştir gelmesin bidahaaaa!!
harikasın afrocummm sbah tartılsan daha da düşük çıkarsınAy ben bayadir tartilmiyodum sinirim bozulcak diye 72.900dum 70.500 ciktim aksam cok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?