Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Teşekkür ederim kuzum , hemen yollarım ne demekbu hafta cok yoğun geçti hep kosturmaca ve aslında çok az yedim ondan da olabilir . Umarım kalıcı bir gidiştirgelmesin bidahaaaa!!
inşallah kalıcıdır canım senin ideal kilon kactı 60 mı oyleyse ne mutlu sana son 5 :) Allahıııım darısı banada olsuuun :)

inşallah kalıcıdır canım senin ideal kilon kactı 60 mı oyleyse ne mutlu sana son 5 :) Allahıııım darısı banada olsuuun :)
Evet 60'tı.son beş bakalım onuda yaza kadar versem çok iyi olur. Darısı seninde başına canım insan istesin yeterki verir. Senin hedef kaçtı ?

cok gecmiş olsun canım Allah acil şifa versin inşallah
Sağol,çok teşekkür ediyorum.

Teşekkür ederim kuzum , hemen yollarım ne demekbu hafta cok yoğun geçti hep kosturmaca ve aslında çok az yedim ondan da olabilir . Umarım kalıcı bir gidiştirgelmesin bidahaaaa!!
Kaptan maşallah ne yaptın sen? Kutlarım çok iyi kilo vermişsin.

Madallah kaptanim supersinn bu hafta tebrik ederim

Menü mü yazaym
Sabah
2.5 haşlama yumurta dukn ekmek peynir
Biber salcssi domates salatalık

Aksam 20
1 şiş tavuk 1 şiş et kebab layt kola salata
65 dk yürüyüş
2.5lt su

yavyuuuuuummm maşallah sana harikasın bebeeeemmmm
Ay ben bayadir tartilmiyodum sinirim bozulcak diye 72.900dum 70.500 ciktim aksam cok sevindim
harikasın afrocummm sbah tartılsan daha da düşük çıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…