Günaydın mutlu ctesiler
Günaydın yoldaşlarımgünaydın tatlııı miniiikk can kuşlaaarrr
Günaydın kızlar. Benim tel bozuldu yine. Bu hafta da sabitim. Haftaiçi gördüğüm rakamlardan sonra sevindim valla sabit olduğuma. Öperim
Haa bu aradadagatesi gorumcem 9 kg almış. 2 haftası kaldı. Hamile kaldığında 80 filan di. Sonra öküz gibi yediği tatlıları bulandıran giyemedi ve 7kg verdi. Şimdi yiyebiliyor ve kilo alıyor. Ama onun yediğini normal bl insan yese 300 kg olurdu eheh
ben de umutluydm aslında. ama 2-3 güne regl olucam ondandır diye düşünüyorum.. yoksa sıfır kaçamak spor da var ..ama olmadı ühhüühüü
Memnun değilim diye bişey demedim sadece iki haftalık deneme süresi uzun geldi zaten her takımda da varmış . Kovar gibi . Bu saatten sonra durmam zaten . Herkese başarılar.
Peki neden gidip 10. Takıma yazdınız? Burdan açıklama gelmeden.
Kötü bişey demedim siz bilirsiniz.
Günaydın hayirli cumalar
Dun sitede ariza vardi sanirm mesajlr 3, 5 gitti :) sonrada tekrar giremedim ogleden sonrada gezmeler dunki menuyu vereyim
Sabah
1yumurta 1 domates 1 bardak sut krep
Aksam
Yogurt corbasi haşlama tavuk salata
@Gulicikkk canım yakın yerde olsak yardıma gelirdim ev taşımayı çok seviyorum da
Tamam canm ..iyiyim sayilir ilgaz hasta oldu iyilesti ama ondan bana gecti ve nerdeyse uc haftadir atlatamadim ustune bi de dism apse yapti vicdan azabiyla ntbyotik kullaniyorum insallah gecer biri bitmeden digeri basliyo ilgaz pasa da cok hareketli masallah yoruluyorum valla babamiz gelene kadar :)
Bende regl olacağım.Baş dönmesi için ödem sökücü içmeme rağmen 400 gram fazla çıktım.Kusura bakma kaptanım ,üzgünüm. Hala toparlanmadım.Bir daha ip atlamam,zıplamam.Uykumun bölünmeside, yorgunluk ta tetikliyormuş.Artık hangisi sebep oldu bilmiyorum.Evde eşim ve çocuklarım yardım ediyorlar. Allah sağlık versin, hastalık zor, beterinden korusun.
Olsun canım almamışsın ne güzel vermişsin.Seni kutluyorum.
Bu haftada 55 lere inemezsem gruptan ayrılacağım.Kaç aydır buradayım,demek ki bu kilonun altına inecek azim ve iradem yok.Zorlamanın da anlamı yok.
Oooh may gooooot.
İnanmiyoruuuuum
Herkescikler beni gecmiiiiiiş
Bi şişko ben kalmisiiiiim
Spora devam ediyorum haftada 3 gün. G itmedigim bazı günler de bantta yürüyüş yapıyorum. Karnım hep şiş nedenini anlamıyorum. Presi kadın doğuma gidicem. Bakalım ne diyecek.
***1.TAKIM 454. ETAP***
April_2007(66.5/65.1/1.4/%2.11)
Sevim_mrt (76.7///%) 1.kez bildirimde bulunmadı
sevilay 80 (73/74.3/+1.3/% -1.78)
otimoti (71.5///%) kilosu sabit
Gulicikkk (68///%) 1.kez bildirimde bulunmadı
Keten prenses (69/68.9/0.1/%0.14)
EFatos (76///%) kilosu sabit
denizzeynep (79.7/79.2/0.5/%0.63)
gulfuren(56.4/56.8/+0.4/% -0.71)
buse8 (89.1/87.9/1.2/%1.35)
ispanyol (69.8///%) kilosu sabit
kanikey (55.5/55.3/0.2/%0.36)
1. TAKIM ORTALAMASI:%0.175
Evet 60'tı.son beş bakalım onuda yaza kadar versem çok iyi olur. Darısı seninde başına canım insan istesin yeterki verir. Senin hedef kaçtı ?
oncelik 65 tabi ben bu kaplumbaga hızıyla nezaman olurum bilmiyorum :)
Ay ben bayadir tartilmiyodum sinirim bozulcak diye 72.900dum 70.500 ciktim aksam cok sevindim
Ne güzel bak hissettirmeden gitmişAy ben bayadir tartilmiyodum sinirim bozulcak diye 72.900dum 70.500 ciktim aksam cok sevindim
Saoll kuşum haftayada senden bekliyorumMadallah kaptanim supersinn bu hafta tebrik ederim
Evet yaaa neyse yinede tebriklerKizlar 8. Olmusuz bu hafta
Teşekkürler canım sende çok iyi vermişsin
Haftaya BİRİNCİYİZ
Haftaya daha iyi oluruz inşallah
İspanyolcum çok teşekkürler darısı sana bebemmmyavyuuuuuummm maşallah sana harikasın bebeeeemmmm
harikasın afrocummm sbah tartılsan daha da düşük çıkarsın
Evet canım vermişim hiçte anlamadım kosturmacadan oldu sanırım iyide olmuş yanii
Ayyy sorma ya ! Kaç senedir burdayım ilk defa böyle birşeyle karşılaştım. Benimde çok söyleyecek sözüm vardı da, ahh şu kibarlığımdan hep bu sessiz duruşum.kendimi kıyaslamayacagım öyle insanlarlaoti ya hiç ugramıyorsun ugrasana daha sık
masallah bu hafta menülerin de sporunda harikaydı canım. haftaya güzel gider diye düşünüyorum
Önce ben başka takıma gideyim o zaman diyen sizsiniz, üstüne gayet kibarca söylenmiş bir seye kovar gibi demeniz cok garip.
gecmiş gitmiş uzamasın diyecektim aprilim ama dayanamadım ya. diyecek cok lafım var ama neyse!!!
süt krep acaba nedir nedir ?
ayy ne güzel bir sevgi buben cok ev tasıdıgımdan mıdır nedir, hiç sevmiyorum. paketlemek neyse de yerleştirmek hiç zevkli gelmiyor.
ne kadar oldu ılgaz afrodit ?
amiin. inşallah cabucak iyi olursun, kendini toparlarsın. baş dönmesi cok zor
ay ay o ne biçim bir laf. ayrılacagım falan. o zamandeadline ve ben ölelim bu yavas ve uzun bir süreç. vermeden sabit kalmak da bir basarı. saglıklı menüleri hayat stili haline getirmeye calısıyoruz. bazen durma duraklama ya da böyle moral bozuklugu dönemleri oluyor. önemli olan atlatmak ve yola devam etmek
geçmiş olsun inşallah mühim bişi değildir.
keten prenses denizzeynep buse8 @kanikey kızlar sizi de tebrik ediyorum. buse masallah cok guzel vermişssin
hedefini düşürme planın var mı aprilimcok az kalmıs.
kamplumbaga hzı olsun ama kalıcı olsun önemli olan hızlı vermek değil az az bile olsa düzenli vermek
sabah daha iyi cıkarsınsüper olmus. hedefin kactı
Ayyy sorma ya ! Kaç senedir burdayım ilk defa böyle birşeyle karşılaştım. Benimde çok söyleyecek sözüm vardı da, ahh şu kibarlığımdan hep bu sessiz duruşum.
He heee bizi azarladı gittigittiği yerlerdede demiyor ki ben patavatsızlık yaptım da geldim. Diyormuş ki takım hiç aktif değildi, ayrılmak istedim. Ha haaaa dürüstlük nerde kaldı. İşte böyle neyse ne biz zaten iyiyiz böyle sevmiyorum kavga gürültü
Ben hiç buraları bırakıp gidermiyim? Seviyorum siziAy neyse gitmesi isabet olmus desene. Biz burada cok iyiyizbence
apriiiil cok az kalmis masallah ya mezun oluuup gidiyorsun buze vedaa ediyorsuuuncok duygulandim yaaa
Ben hiç buraları bırakıp gidermiyim? Seviyorum siziarkadaşlarım. Hedefime gelince sadece listede olmam o kadar.
ühhüüüü gitmeeeeee ..Ben hiç buraları bırakıp gidermiyim? Seviyorum siziarkadaşlarım. Hedefime gelince sadece listede olmam o kadar.
ben de sizinle mezun olmak istiyorum.. otimoti ve deadline gibi olmak istemiyoruuummm.. elimden tutum benim onlar gibi olmama izin vermeyin
kuşum bence çok iyi gidiyorsun alsan da hızlıca veririsin sendeki azim kimsede yokHahahah insallah beklentileri bosa cikarmam :)) simdilik 7 kilo aldim hizli veririm gibi geliyor ama bazen endiseleniyorum daha 2 ay var cok fazla alabilirim gibi :)
Çıkarmazsın, bak görürsün.7kilo çok iyi son iki ayı boşver sen tadını çıkart hamileliğin. Sen bilinçli fit hamilesin kuzumHahahah insallah beklentileri bosa cikarmam :)) simdilik 7 kilo aldim hizli veririm gibi geliyor ama bazen endiseleniyorum daha 2 ay var cok fazla alabilirim gibi :)
Gitmem gitmemühhüüüü gitmeeeeee ..
ben de sizinle mezun olmak istiyorum.. otimoti ve deadline gibi olmak istemiyoruuummm.. elimden tutum benim onlar gibi olmama izin vermeyin
kuşum bence çok iyi gidiyorsun alsan da hızlıca veririsin sendeki azim kimsede yok
ühhüüüü gitmeeeeee ..
kuşum bence çok iyi gidiyorsun alsan da hızlıca veririsin sendeki azim kimsede yok
Çıkarmazsın, bak görürsün.7kilo çok iyi son iki ayı boşver sen tadını çıkart hamileliğin. Sen bilinçli fit hamilesin kuzum
Gitmem gitmemOyyyyy onlar gibi olmak kim ister Mazallah sen bize uy takıl gidecek o kilolar bak yaz geliyor elimizi sıkı tutalım onlarda çatlasın
Takılın bana yaşayın hayatınızı, herkes gelebilir isteyen. Tabiii ki sisko kalmak isyenlerede ayrı liste açabilirim. Onlar da sevinsin garibimAy evet aprile takilalim ispanyolcugum bizi de beraberinde mezun etsin) yaz geliyor fit fit gezeliiim
aprilim bir de yurdum teyzwlerine sor. Her gorduklerinde kilo almissin bilmem ne. Dovesim geliyor :)) kendi gobuslerinize baksaniza ya siiiiz dememek icin kendimi zor tutuyorum)
ApriL_2007 ispanyol dagatesi bende diyorum kulaklarımda ne zamandır cinlamiyor kimse dedikodumu yapmıyor diye hah tam üstüne oldu ayrıca benimle dalga geçmeyin bakayım gayet kaplumbağa olsamda ara versemde öyle birsürü kilo almadım şimdiye kadar 1 2 kilo aralığında dolaşıyorum o kadar da kotu degil ama bu aralar böyle abur cubur tatlı ciko falan çok şımardim itirafa geldim Tamam çok yaramazlık yaptım ve hiçbir bahanem yok neyse artık ben sahalara geri doneyim bence pazartesi de tartılayim acı gerçekle yuzleseyim listeye ne zaman girerim tabi allah bilir bu arada April bana yetişmiş neredeyse onu bekliyor gibi oldum
Bende acaba siz gitseniz de buralar bana mı kalsa diyorumEyvah yakalandık !
Ama napalım endişe ediyoruz hep mi böyle kalacaksınız diye? Sahalar seni bekler baby gellllll.
Bak yoksa mezun olup gideceğiz takım üstüne kalır Valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?