Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kendimi kıyaslamayacagım öyle insanlarla oti ya hiç ugramıyorsun ugrasana daha sık

ben de umutluydm aslında. ama 2-3 güne regl olucam ondandır diye düşünüyorum.. yoksa sıfır kaçamak spor da var ..ama olmadı ühhüühüü

masallah bu hafta menülerin de sporunda harikaydı canım. haftaya güzel gider diye düşünüyorum

Memnun değilim diye bişey demedim sadece iki haftalık deneme süresi uzun geldi zaten her takımda da varmış . Kovar gibi . Bu saatten sonra durmam zaten . Herkese başarılar.

Önce ben başka takıma gideyim o zaman diyen sizsiniz, üstüne gayet kibarca söylenmiş bir seye kovar gibi demeniz cok garip.

Peki neden gidip 10. Takıma yazdınız? Burdan açıklama gelmeden.
Kötü bişey demedim siz bilirsiniz.

gecmiş gitmiş uzamasın diyecektim aprilim ama dayanamadım ya. diyecek cok lafım var ama neyse!!!

Günaydın hayirli cumalar
Dun sitede ariza vardi sanirm mesajlr 3, 5 gitti :) sonrada tekrar giremedim ogleden sonrada gezmeler dunki menuyu vereyim
Sabah
1yumurta 1 domates 1 bardak sut krep

Aksam
Yogurt corbasi haşlama tavuk salata

süt krep acaba nedir nedir ?

@Gulicikkk canım yakın yerde olsak yardıma gelirdim ev taşımayı çok seviyorum da

ayy ne güzel bir sevgi bu ben cok ev tasıdıgımdan mıdır nedir, hiç sevmiyorum. paketlemek neyse de yerleştirmek hiç zevkli gelmiyor.

ne kadar oldu ılgaz afrodit ?

amiin. inşallah cabucak iyi olursun, kendini toparlarsın. baş dönmesi cok zor

ay ay o ne biçim bir laf. ayrılacagım falan. o zaman deadline ve ben ölelim bu yavas ve uzun bir süreç. vermeden sabit kalmak da bir basarı. saglıklı menüleri hayat stili haline getirmeye calısıyoruz. bazen durma duraklama ya da böyle moral bozuklugu dönemleri oluyor. önemli olan atlatmak ve yola devam etmek

geçmiş olsun inşallah mühim bişi değildir.

keten prenses denizzeynep buse8 @kanikey kızlar sizi de tebrik ediyorum. buse masallah cok guzel vermişssin

Evet 60'tı.son beş bakalım onuda yaza kadar versem çok iyi olur. Darısı seninde başına canım insan istesin yeterki verir. Senin hedef kaçtı ?

hedefini düşürme planın var mı aprilim cok az kalmıs.

oncelik 65 tabi ben bu kaplumbaga hızıyla nezaman olurum bilmiyorum :)

kamplumbaga hzı olsun ama kalıcı olsun önemli olan hızlı vermek değil az az bile olsa düzenli vermek

Ay ben bayadir tartilmiyodum sinirim bozulcak diye 72.900dum 70.500 ciktim aksam cok sevindim

sabah daha iyi cıkarsın süper olmus. hedefin kactı

Ay ben bayadir tartilmiyodum sinirim bozulcak diye 72.900dum 70.500 ciktim aksam cok sevindim
Ne güzel bak hissettirmeden gitmiş sen giderken kaç kiloydun?

Madallah kaptanim supersinn bu hafta tebrik ederim
Saoll kuşum haftayada senden bekliyorum
Kizlar 8. Olmusuz bu hafta
Evet yaaa neyse yinede tebrikler en azından sonuncu olmadık ama nota'yı kaptık.
ApriL_2007 kaptancim tebrik ederim ok iyi kilo vermissin
Teşekkürler canım sende çok iyi vermişsin sanada tebrikler

Haftaya daha iyi oluruz inşallah
Haftaya BİRİNCİYİZ
yavyuuuuuummm maşallah sana harikasın bebeeeemmmm

harikasın afrocummm sbah tartılsan daha da düşük çıkarsın
İspanyolcum çok teşekkürler darısı sana bebemmm

Gunaydiiin kizlar.

ApriL_2007 harika vermissin caniimmm.

gidip az gecmisten alinti yapayim ben :)))
Evet canım vermişim hiçte anlamadım kosturmacadan oldu sanırım iyide olmuş yanii oku bakalım

Ayyy sorma ya ! Kaç senedir burdayım ilk defa böyle birşeyle karşılaştım. Benimde çok söyleyecek sözüm vardı da, ahh şu kibarlığımdan hep bu sessiz duruşum.
He heee bizi azarladı gitti gittiği yerlerdede demiyor ki ben patavatsızlık yaptım da geldim. Diyormuş ki takım hiç aktif değildi, ayrılmak istedim. Ha haaaa dürüstlük nerde kaldı. İşte böyle neyse ne biz zaten iyiyiz böyle sevmiyorum kavga gürültü

Ay neyse gitmesi isabet olmus desene. Biz burada cok iyiyizbence

apriiiil cok az kalmis masallah ya mezun oluuup gidiyorsun buze vedaa ediyorsuuun cok duygulandim yaaa

Ay neyse gitmesi isabet olmus desene. Biz burada cok iyiyizbence

apriiiil cok az kalmis masallah ya mezun oluuup gidiyorsun buze vedaa ediyorsuuun cok duygulandim yaaa
Ben hiç buraları bırakıp gidermiyim? Seviyorum sizi arkadaşlarım. Hedefime gelince sadece listede olmam o kadar.

Ben hiç buraları bırakıp gidermiyim? Seviyorum sizi arkadaşlarım. Hedefime gelince sadece listede olmam o kadar.
ühhüüüü gitmeeeeee ..

Benim senden umudum var. Bebis bir doğsun dagatesiyi kim tutar bakalım deadline de hep sisko kalacak he birde O Otimoti
ben de sizinle mezun olmak istiyorum.. otimoti ve deadline gibi olmak istemiyoruuummm.. elimden tutum benim onlar gibi olmama izin vermeyin
Hahahah insallah beklentileri bosa cikarmam :)) simdilik 7 kilo aldim hizli veririm gibi geliyor ama bazen endiseleniyorum daha 2 ay var cok fazla alabilirim gibi :)
kuşum bence çok iyi gidiyorsun alsan da hızlıca veririsin sendeki azim kimsede yok

Hahahah insallah beklentileri bosa cikarmam :)) simdilik 7 kilo aldim hizli veririm gibi geliyor ama bazen endiseleniyorum daha 2 ay var cok fazla alabilirim gibi :)
Çıkarmazsın, bak görürsün.7kilo çok iyi son iki ayı boşver sen tadını çıkart hamileliğin. Sen bilinçli fit hamilesin kuzum

Gitmem gitmem Oyyyyy onlar gibi olmak kim ister Mazallah sen bize uy takıl gidecek o kilolar bak yaz geliyor elimizi sıkı tutalım onlarda çatlasın

Bende takimimdan alintilanmis sandım bakmış bulundum kızım ne diyonya geçmiş gitmiş beni alintiliyon ben onu sahasına dedim senimi gerdi . Neymiş diyecegin çok şey hadi alintilada yaz ama okumayacm külahima anlatirsin . Bana diyeceklerinin dediklerinin aynısını ben sana demişim say hadi byea

Ay evet aprile takilalim ispanyolcugum bizi de beraberinde mezun etsin ) yaz geliyor fit fit gezeliiim

aprilim bir de yurdum teyzwlerine sor. Her gorduklerinde kilo almissin bilmem ne. Dovesim geliyor :)) kendi gobuslerinize baksaniza ya siiiiz dememek icin kendimi zor tutuyorum )

Takılın bana yaşayın hayatınızı, herkes gelebilir isteyen. Tabiii ki sisko kalmak isyenlerede ayrı liste açabilirim. Onlar da sevinsin garibim

Ahhhh o teyzeler yok mu? Tabii şişecek o göbüş bebek var hiç kendilerine bakmazlar . Laf olsun diye işte canım başka sözleri olmadığından ...

ApriL_2007 ispanyol dagatesi bende diyorum kulaklarımda ne zamandır cinlamiyor kimse dedikodumu yapmıyor diye hah tam üstüne oldu ayrıca benimle dalga geçmeyin bakayım gayet kaplumbağa olsamda ara versemde öyle birsürü kilo almadım şimdiye kadar 1 2 kilo aralığında dolaşıyorum o kadar da kotu degil ama bu aralar böyle abur cubur tatlı ciko falan çok şımardim itirafa geldim Tamam çok yaramazlık yaptım ve hiçbir bahanem yok neyse artık ben sahalara geri doneyim bence pazartesi de tartılayim acı gerçekle yuzleseyim listeye ne zaman girerim tabi allah bilir bu arada April bana yetişmiş neredeyse onu bekliyor gibi oldum

Eyvah yakalandık !

Ama napalım endişe ediyoruz hep mi böyle kalacaksınız diye? Sahalar seni bekler baby gellllll.
Bak yoksa mezun olup gideceğiz takım üstüne kalır Valla

Eyvah yakalandık !

Ama napalım endişe ediyoruz hep mi böyle kalacaksınız diye? Sahalar seni bekler baby gellllll.
Bak yoksa mezun olup gideceğiz takım üstüne kalır Valla
Bende acaba siz gitseniz de buralar bana mı kalsa diyorum ay kaptanda yok ben onu beklerim burda tamam şaka bir yana April çabalıyorum ama eskiye dönüyorum iradem sarsıldı o nedenle gelmek istemedim kendi kendime ayağa kalkmam gerekliydi önce düştüğümde kalmayi ogrenmeliyim dedim o gücü ve iradeyi tamamen bulunca gelecektim ama sizi özledim daha iyiyim birazda sizin yardiminizla toparlanirim diyip geldim öyle iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…