69.9 ciktim 600gr daha gitmis meersem :)yavyuuuuuummm maşallah sana harikasın bebeeeemmmm
harikasın afrocummm sbah tartılsan daha da düşük çıkarsın
Mart 9da yedinci aya gircez tatlim ..kendimi kıyaslamayacagım öyle insanlarlaoti ya hiç ugramıyorsun ugrasana daha sık
masallah bu hafta menülerin de sporunda harikaydı canım. haftaya güzel gider diye düşünüyorum
Önce ben başka takıma gideyim o zaman diyen sizsiniz, üstüne gayet kibarca söylenmiş bir seye kovar gibi demeniz cok garip.
gecmiş gitmiş uzamasın diyecektim aprilim ama dayanamadım ya. diyecek cok lafım var ama neyse!!!
süt krep acaba nedir nedir ?
ayy ne güzel bir sevgi buben cok ev tasıdıgımdan mıdır nedir, hiç sevmiyorum. paketlemek neyse de yerleştirmek hiç zevkli gelmiyor.
ne kadar oldu ılgaz afrodit ?
amiin. inşallah cabucak iyi olursun, kendini toparlarsın. baş dönmesi cok zor
ay ay o ne biçim bir laf. ayrılacagım falan. o zamandeadline ve ben ölelim bu yavas ve uzun bir süreç. vermeden sabit kalmak da bir basarı. saglıklı menüleri hayat stili haline getirmeye calısıyoruz. bazen durma duraklama ya da böyle moral bozuklugu dönemleri oluyor. önemli olan atlatmak ve yola devam etmek
geçmiş olsun inşallah mühim bişi değildir.
@keten prenses @denizzeynep @buse8 @kanikey kızlar sizi de tebrik ediyorum. buse masallah cok guzel vermişssin
hedefini düşürme planın var mı aprilimcok az kalmıs.
kamplumbaga hzı olsun ama kalıcı olsun önemli olan hızlı vermek değil az az bile olsa düzenli vermek
sabah daha iyi cıkarsınsüper olmus. hedefin kactı
Canim son 8-10 haftan kalmis sen de maksimum on oniki kilo alirsin onlar da dogumda gidiyo zaten onemli olan dogumdan sonra cevreni dinleyip sut olcak diye herseyi yeme ben oyle yaptim bes kilo ekledim kendime hic yoktan megerse benm sutum oluyomusHahahah insallah beklentileri bosa cikarmam :)) simdilik 7 kilo aldim hizli veririm gibi geliyor ama bazen endiseleniyorum daha 2 ay var cok fazla alabilirim gibi :)
Oyy canm benm cok tesekkur ederiz ben de sizi ozledim valla ama artikin burdayim..
Hem de ne tatli sipa dur resim atayim :)
Takılın bana yaşayın hayatınızı, herkes gelebilir isteyen. Tabiii ki sisko kalmak isyenlerede ayrı liste açabilirim. Onlar da sevinsin garibim
Ahhhh o teyzeler yok mu? Tabii şişecek o göbüş bebek varhiç kendilerine bakmazlar . Laf olsun diye işte canım başka sözleri olmadığından ...
ApriL_2007 @ispanyol dagatesi bende diyorum kulaklarımda ne zamandır cinlamiyor kimse dedikodumu yapmıyor diye hah tam üstüne oldu ayrıca benimle dalga geçmeyin bakayım gayet kaplumbağa olsamda ara versemde öyle birsürü kilo almadım şimdiye kadar 1 2 kilo aralığında dolaşıyorum o kadar da kotu degil ama bu aralar böyle abur cubur tatlı ciko falan çok şımardim itirafa geldim Tamam çok yaramazlık yaptım ve hiçbir bahanem yok neyse artık ben sahalara geri doneyim bence pazartesi de tartılayim acı gerçekle yuzleseyim listeye ne zaman girerim tabi allah bilir bu arada April bana yetişmiş neredeyse onu bekliyor gibi oldum
69.9 ciktim 600gr daha gitmis meersem :)
Mart 9da yedinci aya gircez tatlim ..
Valla onceki hedefim 53 idi ama oncr bi 60 a inmek istiyorum sonra hizla 53e devam.. Yaza tatile giderken fit degilse de fitimsi olayim
Canim son 8-10 haftan kalmis sen de maksimum on oniki kilo alirsin onlar da dogumda gidiyo zaten onemli olan dogumdan sonra cevreni dinleyip sut olcak diye herseyi yeme ben oyle yaptim bes kilo ekledim kendime hic yoktan megerse benm sutum oluyomus
İlgaz beyden anlik bi foto teyzeleri:)
Bende kaptanım konuya son nokta koymuş diye bir şey yazmadım.Hayır olmuş başta böyle bir şey olması.Kaç aydır buradayım hiç bir zaman gergin bir hava esmedi.Neyse söylenecek bir şey yok.Biz böyle iyiyiz ,kaç kere grubu kendimden dolayı bırakmak istedim.Sizi samimi bulıyorum ve seviyorum o yüzden gidemiyorum.Ayyy sorma ya ! Kaç senedir burdayım ilk defa böyle birşeyle karşılaştım. Benimde çok söyleyecek sözüm vardı da, ahh şu kibarlığımdan hep bu sessiz duruşum.
He heee bizi azarladı gittigittiği yerlerdede demiyor ki ben patavatsızlık yaptım da geldim. Diyormuş ki takım hiç aktif değildi, ayrılmak istedim. Ha haaaa dürüstlük nerde kaldı. İşte böyle neyse ne biz zaten iyiyiz böyle sevmiyorum kavga gürültü
Maşallah çok tatlı.Allah nazarlardan saklasın.İlgaz beyden anlik bi foto teyzeleri:)
İyi yapmışsın kuzum, dediğim gibi ne zaman uygunsa senin için ozaman gel. Geldiğinde korkma listeye girmek istersen girersin burada zorlama yok ki:)))) stres yapmayın! Asıl amaç tabiki hedef ama kiloda almamak iyi sonuç bence .Seni özlüyoruz yaa ondan hep gel gel demeler babyyy:)))))) hakikatten kaptan da kayıpBende acaba siz gitseniz de buralar bana mı kalsa diyorumay kaptanda yok ben onu beklerim burda tamam şaka bir yana April çabalıyorum ama eskiye dönüyorum iradem sarsıldı o nedenle gelmek istemedim kendi kendime ayağa kalkmam gerekliydi önce düştüğümde kalmayi ogrenmeliyim dedim o gücü ve iradeyi tamamen bulunca gelecektim ama sizi özledim daha iyiyim birazda sizin yardiminizla toparlanirim diyip geldim öyle iste
Oyyyyy Maşallahİlgaz beyden anlik bi foto teyzeleri:)
Aynen öyle gerginlik sevmeyen takımız bizBende kaptanım konuya son nokta koymuş diye bir şey yazmadım.Hayır olmuş başta böyle bir şey olması.Kaç aydır buradayım hiç bir zaman gergin bir hava esmedi.Neyse söylenecek bir şey yok.Biz böyle iyiyiz ,kaç kere grubu kendimden dolayı bırakmak istedim.Sizi samimi bulıyorum ve seviyorum o yüzden gidemiyorum.
Maşallah çok tatlı.Allah nazarlardan saklasın.
dagatesi lütfen kilo aldım verdimi bırak.Son iki ayın tadını çıkar.Şu an çok iyi gidiyorsun.Doğumdan sonra bebeğinle birlikte ödem olarak 2,3 kilon kalır.Onuda bir ay olmadan atarsın canım.Vay be ben 22 kg almıştım.Yuhhhh diyorum kendime seni gördükten sonra canım.Ama zorda olsa hepsini verdim.Şu an hamile kaldığım kilonun altındayım şükür.@ispanyol sıkıldım gerçekten bit ileri bir geri.Bir şey de olmuyorsa zorlamanın anlamı yok.Sağlığımı etkilemeye başladım.
Evet canım oldu öyle şeyler malesef. Biliyorum dedikodu yaptığını, kendi bilir. Üzgün yazmasının nedeni site yönetimi tarafından banlanmış canım ondan öyle yazıyor. Girişi engellenmiş bir süre demekApriL_2007 cnm biraz geçmişi okudum da nolmuş ya öyle bir tripler çekip gitmeler falan bir de yazılan mesajlarına baktım bizim takıma cok skıcı demiş , neyse öyle düşünüyorsa kendi bilir zaten çok ayıp arkadan konuşmuş dedikodu gibi yani.birde canım o profildeki üye yazan yerde üzgün yazıyor o ne demek ki anlamadım ?
Hoşgeldin Eminecim başarılar dilerim daima. Eğer ki istekli ve azimliysen neden olmasın ki verirsin tabiii. Burada çok güzel kilolar veren arkadaşlarımız var. Sende onlardan birisi olacaksın şüphen olmasın.Merhaba kızlar Ben Emine
buraya zayıflamak için geldim çünkü hayatımda ilk defa tartıda 77 yi gördüm ..
ne yapacağımı şaşırmış haldeyim boğazıma dur diyemiyorum ..
masabaşı iş yaptığım içinde hareketsizm ve aldıkça aldım kiloları ve yaza şurda kaldı 3 ay .. ben kışın dışarı çıkmak istemiyorken yazın o sıcakta bu kilolarla nasıl çıkabilirim bilmiyorum.
umarım burda sizlerle güzel kilolar verebilirim...
kilo 77
boy 1.60
ilk hedef 65
ikinci hedef 59
ve son hedef 52
dunkü menüm
9.30: 3 yk kıymalı yumurta zeytin, 2 d. ekmek
13: yarım elma ve armut,bitki çayı
14.30: 1 tabak dolusu yogurtlu haş. karnabahar
18.30: yine 1 tabak yogurtlu karnabahar
saat 22 gibi krız geldi 1 avuç tahıl gevrek ve kuru üzüm yedim
su 3 lt spor yoktu malesef
kızlar menüm tam tamına bu ve sabah tartıldıgımda +500 geldimhatam nerde ya bilemedim
ahh spor ahh bigün yapıyor bigün yapmıyorum tam anlamıyla kabullenemedim şu sporu :)Tatlım menün de gözüken birşey yok çok iyi. + gelmenin nedeni önceki günlerdeki yediklerinden olabilir. Ve spor yap
Aslında düzenli yapsan haftada üç kez 1'er saat spor bile yeter. Sıkılmadan zevkle:)))ahh spor ahh bigün yapıyor bigün yapmıyorum tam anlamıyla kabullenemedim şu sporu :)
Yaa çok tatlı allah bağışlasın canım küçük ilgaziİlgaz beyden anlik bi foto teyzeleri:)
Hoşgeldin Eminecim başarılar dilerim daima. Eğer ki istekli ve azimliysen neden olmasın ki verirsin tabiii. Burada çok güzel kilolar veren arkadaşlarımız var. Sende onlardan birisi olacaksın şüphen olmasın.
Öncelikle iki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.her gün menünü paylaş sohbete dahil ol şimdilik bu kadar canım.
Tam bir tatlılık abidesiYaa çok tatlı allah bağışlasın canım küçük ilgazi
Hepimiz yaza hazırlanıyoruz şuanda:)))) süperr!öyle yapıcam canım bakalım :) umarım bu 3 ayda "gider kilolarımın çoğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?