Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Aslında düzenli yapsan haftada üç kez 1'er saat spor bile yeter. Sıkılmadan zevkle:)))
evet yaa hergun yapmalıyım dıye nıye stres yasayayım haftanın 3 gununu spor gunum yapıp sımdılık oyle alıstırayım kendımı yoksa sporu dusundukce dahada soguyorum hiç yapmıyorum. ay kaptanım sagol valla hiç boyle dusunmemiştim :)

Kesinlikle öyle düşün ! Gerçekten yeterli haftada 3 gün 1er saat. Başla bakalım günlerini seç yada kafana göre istediğin günlerde yap kuzum yeterki severek yap babyyy:)))

Dunku mnm
Ac karnina 1 brdk maydanoz kuru
Kahvlti 1 domates 1 dilim cvdr az peynir
Ara 2 kuru hurma
Ogle 1 yumrtali omlwt domates 3 ksk yogurt 2 cvdr dilm
Ara 1 cy brd tarcinli sut.1 portakal
Aksm 3 ksk yogurt 3 ksk babagannus.2 ymk ks eriste
Ara 2 ymk ks kabak cekirdegi
3 lt su
Sabh 30 dk hizli yuruyus
Ogle 30 dk hizli yuruyus

Menün çok güzel canım

Dünkü menüm
Sabah 07
İki dilim ekmek
1 kk peynir
1 domates
Öğle 12
İki köfte
Bir icli kofte
Bir ayran
Salata
Akşam 19
5 kaşık menemen
Ara 21
Bir elma
10 fındık
3.5 litre su
45 dk tempolu yürüyüş

ooo kaptanım maşallah süpersin şu iradenizden banada biraz yollayın yahuu :)
Bana da bana da yollayin

hosgeldin arkadasi.

Hellooooo

Biliyorum pek ugrayamıyorum kusuruna bakmayın. Nasıl geçiyor zaman anlamıyorum. Bu arada eşim diyete başladı. Asla sebze ve çorba yemeyen gece kalkıp çikolata yiyen bir insandan soz ediyoruz. Bu hem onun hem benim için cok iyi oldu. O gece vakti patates kizartmalatini bilumum abur cuburari yerken ben de nasipleniyordum ucundan kıyısından. Inşallah devam eder.

Ayrıl kız 65 nedir! Tü tü tü masallahhh
Kilo veremezsin 2 haftaya kalmaz 10 kilo fark arsrsin sen bana

Dagatesı süper gidiyorsun. Bak gör çok fit bi anne olacaksın

Afrodit bebeğin çok tatlı allah bağışlasın

Deadline! Sen haa? Dönüşün muhteşem olacak mi ne diyosun?

Otiiiim seni bekliyorum gel beraber mezun olalım bak esinde başlamış! Senin için çok avantajlı oldu bu durum:)))

valla muhteşem olacak şu adaptasyon sürecinden tekrar alnımın akıyla çıkayım bir bak gör

Otiiiim seni bekliyorum gel beraber mezun olalım bak esinde başlamış! Senin için çok avantajlı oldu bu durum:)))
beni de bekle april dur ya zaten aynı kiloya gelmişiz bende kilo almış olsam buluşuruz bu cuma sanki bana da anlat şu menülerini de sana uyayım ya bari mezun olayım senle

Menüm
11 iki yumurta peynir zeytin iki dlm ekmk çay
16.30 3 yk fasulye bielimden küçük bazlama yogrt reçel çay
21 çay
Bütün gün işi yaptım ara öğün faln yapmadm
2 litre su spor yok

menümü de yazayım bari toparlanmaya çalışma menüsü
kahvaltı 12 ye doğru 2 haşlanmış yumurta maydanoz 2 ince dilim kızarmış ekmek 1 kk köy peyniri 6 yeşil zeytin
ara 16.00 1 bardak süt 4 yk lifalif yarım minik portakal 5 kaşık nar
akşam 18.30 fırında karnıbahar 1 küçük fırında az yağlı patates 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek

Bak bak hala kilo alırsam diyor:))))) ben seni beklerim kuşummm mezun olana dek sen ona emin ol.

Menüm
11 iki yumurta peynir zeytin iki dlm ekmk çay
16.30 3 yk fasulye bielimden küçük bazlama yogrt reçel çay
21 çay
Bütün gün işi yaptım ara öğün faln yapmadm
2 litre su spor yok

Canım çok az gibi ama yettiyse sorun yok. Menün iyi

Güzel canım menün devam devam hergün yaz bakalım cıslaraaa bakarız:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…