Memnun oluruz güzellik, hemde bizede motive olur. :)))))Kizlar bundan sonra gun icinde ne yiyip ictiysem surekli yazicm aksm da toplu yazarim.accim kafanizi sisircem simdiden affola.kendimi surekli kontrol alti da tutmak istiyorum
Oooo sen iste yeterki geçersin bileGünaydın kızlar. Geçen cuma 70.1 kg dım. Bu cuma 69.1 kg.
Keten Prenses en kısa zamanda seni yakalıycam:)))
Arabistan 'da yaşıyor:)))) sıcak memleket yaa havasını attı gitti!Ohhhhhh ne guzel nered e yasiyordun sen cnm
Superrrrr
Tesekkur ederim kaptnm her zamn desteksin banaMemnun oluruz güzellik, hemde bizede motive olur. :)))))
veriyosun ya cnmAllahımmm kaplumbaga hızıyla kilo veriyorum
Kixz ne kaplumbagasi daha ne kadar vericen cok iyiAllahımmm kaplumbaga hızıyla kilo veriyorum
Sen yeterki pes,etme gecersin bile kuzum beni ama simdilik ben ondwyimmmmOhhhhhh ne guzel nered e yasiyordun sen cnm
Superrrrr
Otim verirsin sende merak etme icine sigmadigin bi kiyafetin yokmu onu dene bi o zaman anlarsinOnce bildirim 71.2
Ben kilo vermek istemiyorum onu anladum. Dikkat edince 1-2 gün hemen gidiyo kilo ama 3. Gün Nutella kavanozunda buluyorum kendimi. Kaç aydır 71 kgyum. Biri bana çok şişko Olduğum gerçeğini kabul ettirirse çok memnun olurum.
ooooo harikaaaa.. babana tebriklerimi ilet lütfen..Kizlar selam babam da diyet yapiyodu hatirlayaniniz vardir 3 ayda 18 kilo vermis babama bugun hastaneden sertifikayla odul vermisl seminere davet etmisler pes edenlere duyurulur 65 yasinda babam bile yapiyosa
emin misin sanki benim en yaşlı.. 78liyimmAminnn güzel bir dua.
Hayır en yaşlı benim doktorcuğum.
Menün güzel.10000 adımı tutturdun.
Hatmi çiçeği mor beyaz öksürük için iyi geliyor.
Sen dikkat edersin. Dün akşam arkadaşım sütlü tatlı getirmiş ısrar etti bir kaşık yemedim.İlk defa.
Dagatesi üzülme. Ama farklılık hissettiğin anda doktorunu ara lütfen.İlaç verdi mi?
Hayyyy maşallah.Bizede yuh.Baban diyetisyen konrolünde mi zayıfladı?
kuuzm yaa yorma kendişni dinlen bence.. ya da taksiyle falan git gel otobüslerde çok yorulursunimza için 1 haftadır beni bekliyor acil bir dosya var. o orada durdukca benim de kafamda kalıyor. o yüzden gidip halletsem daha rahat edecegim. inşallah cok yorulmadan gidip gelebiliirm
kuzumm benim oğlum da çok duygusal.. üzüldüm sen anlatırken bunları.. nşallah sorunsuz atlatırsınız şu 2.5 ayıCaım kardeşimmm daha iyiyim şükür.Ataklar,dönmeler geçti.Bugün büyük oğlumun okuluna gittik.İngilizce öğretmeni uğraşıyordu.Orda sakin sakin konıştuk ama gerildim heralde başım ağrıyor.Bu şekilde konuşmaları sevmiyorum,gergin ortamları sevmiyorum ama çocuğun psikoloji bozuldu.Öğretmen bir zaman çok uğraştı onunla,şimdi ona özel bir şey yapmazsada üzerine alınıyor.Duygusal bir çocuk ve bunu yapan öğretmen de oğlumun sınıf öğretmeni.Müdür, rehber,öğremen,eşim ve ben bir araya geldik konuştuk.Olayın kötü tarafı toplantıda hep oğlmu eleştirir olmayan şeyleri söylerdi ve bugün onları söyledim kabul etmedi.Allahtan toplantı anında başka öğretmen gelmişti ve bende furkanı ona sormuştum.Çok efendi ve saygılı bir çocuk,biz furkanı çok seviyoruzz demişti.Her şeyde bir hayır var iyiki denk geldik benide yalancı çıkaracaktı.Sonuç olarak eşim dayanamadı oğlum ile aranızada iletişim sorunu var dedi,duygusal bir çocuk olduğu için ,karşılık vermediği için,yaşananlar ona ağır gelmiş dedi.Sizden ricam 2.5 ayımız kaldı,sorunsuz geçsin bitsin dedi.Bakalım zaman ne gösterecek?Ayyyy amma yazmışım.Bilgisayar rahat oluyormuş.
Sen bence iş yerin ile konuş daha erken ayrılmaya çalış canım.Demek ki senin sadece kasılmaymış.Ben gnde 3-4 bazen 5 tane ilaç içiyordum kasılmaları durdursun diye.Sancılarım oluyordu ama kıvranıyordum resmen.Kasık ve belimde çok oluyordu,karnım taş gibi oluyordu.Öyle öyle 38 haftayı tamamladım ve şükür sağlıkla kucağıma aldım.Hamilelikte sabah gideyim,belki geçer deme.Hemen doktorun ile irtibata geç canım.Demekki ilaçlık bir durumun yok ,korkmana da gerek yok ama yorulmakta yok.
taskiyle git taskiyle..Sabahlari esim birakiyor. Aksam yariyola kadar otobusle inip oradan esimle gidiyorum. Erken cikarsam iki otobus. Gecenlerde bi kaza yaptim artik araba kullanmaya cekiniyorum o yuzden. Isterimle ev arasi 2 saat fln auruyor otobusledoktorla yeniden konusacagim insallah gecici bir durumdur.
hahahhaaaaa çakiye bak seennnKizlar cakinin cebine adimsayarimi koydum aksam 4 ten 10 kadar 12000 adim atmis o da evde kendimi cok tembel hissettim
hoşgeldinnnGünaydın beni de araniza dahil ettiğiniz için tşkler
al benden bi tane daha.. çok moralim bozuk çoookYa moralin bozuk yaaatartimmi bozuk bilmiyom
Bi insan dün gecede n fazla çıkar mi şimdi gece boyunca sadece su iceryrm
aynen ben hafta içi daha düşük kilo bile cikmistim. Şimdi sadece 3 yüz gramben çok üzgünüm.. kilo vermişimdir diye beklerken artıda çıktım nasıl olsu anlamadım.. diyetisyen arkadaşıa sordum. bacaklarımın ağrısı hala çok feci.. kasların ödem yapmıştır. pazartesi tej,krar tartıl dedi.. ama ben bu moral bozukluğuyla diyeti bozmazsam tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?