bende ilk zamanlar hep yazıyordum lıste karısıksa stop diyebiliyordumKizlar bundan sonra gun icinde ne yiyip ictiysem surekli yazicm aksm da toplu yazarim.accim kafanizi sisircem simdiden affola.kendimi surekli kontrol alti da tutmak istiyorum
ayyy aynı ben yaaaOnce bildirim 71.2
Ben kilo vermek istemiyorum onu anladum. Dikkat edince 1-2 gün hemen gidiyo kilo ama 3. Gün Nutella kavanozunda buluyorum kendimi. Kaç aydır 71 kgyum. Biri bana çok şişko Olduğum gerçeğini kabul ettirirse çok memnun olurum.
Cikar odem olmustur vucudundaYa moralin bozuk yaaatartimmi bozuk bilmiyom
Bi insan dün gecede n fazla çıkar mi şimdi gece boyunca sadece su iceryrm
Daha sik ugra canim bide gunluk menunu paylas kendini daha iyi kontrol edersin. Ha bide reglin yakinsa odemde olabilir sen hep fazla cikiyosunya o zamanayyy bende sabıtım dıye gecınıyordum gelmıs bıle +300
Ya insan kendini hiç şişko görmüyor nedense. Mesela ben o kadar şişkoyken bile herhalde alıştığım için şişko görmüyordum. Ama bazı insanlara bakıyorum hem zayıf hem de kilo muhabbeti yapıyo.Once bildirim 71.2
Ben kilo vermek istemiyorum onu anladum. Dikkat edince 1-2 gün hemen gidiyo kilo ama 3. Gün Nutella kavanozunda buluyorum kendimi. Kaç aydır 71 kgyum. Biri bana çok şişko Olduğum gerçeğini kabul ettirirse çok memnun olurum.
Çok doğru söylüyorsun. Bir de bir kalınlaşma bir bıngıllaşma var ki sorma. Spor inşallah bu vücudu toparlar. Bir de acayip sezaryan göbeği var bende hiç kıpırdamıyor yerinden. Senin göbek nu durumda peki? Bir de mezurayla ölçüyo musun hiç kendini ? İncelme durumun Nasıl ?Arkadaşlar çok kilo verenler
Benim psikolojim bozuk gibi
Mesela ben doğumdan bri 19 kilo verdim.ve hamile kaldığım kiloma sadece bi kilom kaldı.ama sanki hala çok şişman misim gibi hissedip moralin bozuluyo
Nasıl geçer bu drum
ay ilk başladığımda daha çok tuKixz ne kaplumbagasi daha ne kadar vericen cok iyi
Sin zaman lar olcmedim canım ama eski bütün kıyafetlerine rahat Raht gidiyrmÇok doğru söylüyorsun. Bir de bir kalınlaşma bir bıngıllaşma var ki sorma. Spor inşallah bu vücudu toparlar. Bir de acayip sezaryan göbeği var bende hiç kıpırdamıyor yerinden. Senin göbek nu durumda peki? Bir de mezurayla ölçüyo musun hiç kendini ? İncelme durumun Nasıl ?
Sen gayet güzel gidiyorsun canımay ilk başladığımda daha çok tu
pekte yakıın degıl 10 gun var ama duzensız lık yaptıDaha sik ugra canim bide gunluk menunu paylas kendini daha iyi kontrol edersin. Ha bide reglin yakinsa odemde olabilir sen hep fazla cikiyosunya o zaman
Tatlım herşey düzelecek , kilolarda gidecek sen motivasyonunu tekrar kazan yeter kipekte yakıın degıl 10 gun var ama duzensız lık yaptı
**1.TAKIM 455. ETAP***
April_2007(65.1/-/%-)
Sevim_mrt (76.7///%) 76,9
sevilay 80 (74.3/-/-/% -)
otimoti (71.5///%)
Gulicikkk (68///%)
Keten prenses (68.9/-//%-)
EFatos (76/75.4/0.60/0.78%)
denizzeynep (79.2/78.9/-0.3/%-0.38)
gulfuren(56.8/-/-/% -)
buse8 (87.9/86/1.9/%2.16)
ispanyol (69.8///%)
kanikey (55.3/54.6/0.7/%1.00)
1. Takım Ortalaması : %
Seninki 1.30 canım yuzdenAlio kizlar nasi hesapliyoduk ya 68.9/68/0.9 e gerisi yok uctu aklim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?