Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

aaa neden diyette cok güzel kahvaltılıklar hazırlanabilir ama sofradaki sunum olayı beni benden aldı o kadar ugrasamam üşenirim ben .

Git de gör ama yok yokk görme bu saatte bende öyle bir etki yaptı ki karnım gurul gurul oldu. Tavsiye etmem!

yemeklere değil de sunuma takılmıstım bend e

Kizlar cakinin cebine adimsayarimi koydum aksam 4 ten 10 kadar 12000 adim atmis o da evde kendimi cok tembel hissettim

ahahahah ay masallah. çakiye bak helee!! bi de günün yarısı bile değil. onun gibi olsa çöp gibi kalırız

tatlı yemediğin için tebrikklerrrr! bu bir yöntem biliyor musun. yani yapmak istemediğin sey için bir daha hiç yapmayacagım demek yerine / ya da yapmak istediğin sey için sadece 24 saatlik dayanma sözü verip sonra bu sözü her gün yenileyip alışkanlık kazanıyor insanlar

ahahah masallah yaaa. deadline kuzum çakinin adım sayarda kac yaptıgını gördün mü

konusacak bişey bulamıyorum bebişle ya :)) en fazla yarım saat fln konusabiliyorum

Günaydın Günaydın kizlar valla gün bana aydi tam 86 kg çıktım - 1.9

oy oyy masallaaaah sana!! harika vermişsiiin!

Gunaydin hanimlar kac gundur gelemedim.evde yatili misafirim var.bugun gitcek.

kolay gelsiiin yatılı misafir cok zor.

Günaydın beni de araniza dahil ettiğiniz için tşkler

hoşgeldiiin
Kizlae biz denize gidiyoruz malum bugun tatil görüşürüz inşallah hepinizi guzel kilo vermis bulurum

hıh. hııh. burası yagmurlu ne güzel denize gidiyorsunuz iyi tatilleer ! kadınlar plajı mı var nasıl oluyor plaj işi orada. ay nedense denize girilmiyor gibi düşünmüşüm hep hangi sehirdesiniz ?

Günaydın kızlar. Geçen cuma 70.1 kg dım. Bu cuma 69.1 kg.
Keten Prenses en kısa zamanda seni yakalıycam:)))

oooo masallah 1 kilo cok güzel gitmiş

Kizlar bundan sonra gun icinde ne yiyip ictiysem surekli yazicm aksm da toplu yazarim.accim kafanizi sisircem simdiden affola.kendimi surekli kontrol alti da tutmak istiyorum

canım ne kafa sisrmesi, burası bu yüzden var. nasıl seni daha cok motive edecekse öyle yap

Allahımmm kaplumbaga hızıyla kilo veriyorum

önemli olan vermek ve istikrarlı vermek. normali zaten ayda 2 kilo haftada yarım kilo fln vermek. kilo oranı cok yüksekse hızlı gider. ilk basladıgında daha cok vermenin sebebi hem ödem su vs gidişi hem de vucudun yeni düzene gecince hızlı veriyor ama bir süre sonra ona da alısıyor. o yüzden hayat boyu sürdürülecek diyetler yapmak önemli şok diyetlerdense.

boyun kac oti? boy kilo oranına baktın mı? ideal kilon kacmıs ? ayrıca göbegin yok mu ya sırf göbek gitsin diye gaza gelinir

taksiyle gideyim dogru neden aklıma gelmedi

Ya moralin bozuk yaaatartimmi bozuk bilmiyom
Bi insan dün gecede n fazla çıkar mi şimdi gece boyunca sadece su iceryrm

1 günden alınır kilo, cok asırı kacamak yapmadıysan wc ye cıkmadıgın için vs de olabilir hemen bozma moralini

bozmaa tabi ki, ödem gidince birden tartıda düşecek düşünsene

sporla desteklemek sart. kilo vermişssindir ama yag oranın hala yüksektir. yag oranı yüksekse fit görünmüyorsun. bir de ideal kilon kac o da önemli. kilolu hamile kaldıysan yani o da öyle hissettiriyor olabilir ? sporu arttır karın egzersizi vs yap derim ben

kiloyu önemseyenler öyle canım ya zayıf olsa bile dikkat ediyorlar.

ben de gecen ölctüm kendimi hangi akla hizmetse krize girdim

O diyilde bizim takimda hedefe 2/3 kala hamile kaliniyoya ben hedefi 60 yapim en iyisi nolur nolmaz

hahahah. iyi fikiiiir

**1.TAKIM 455. ETAP***

April_2007(65.1/-/%-)
Sevim_mrt (76.7///%) 76,9
sevilay 80 (74.3/-/-/% -)
otimoti (71.5///%)
Gulicikkk (68///%)
Keten prenses (68.9/-//%-)
EFatos (76/75.4/0.60/0.78%)
denizzeynep (79.2/78.9/-0.3/%-0.38)
gulfuren(56.8/-/-/% -)
buse8 (87.9/86/1.9/%2.16)
ispanyol (69.8/70.2/+0.4/-%0.57)
kanikey (55.3/54.6/0.7/%1.00)

1. Takım Ortalaması : %

K.v.sarma lahana sarmis yapmis okuldan geldigimde menum farkliydi ama mecburen ondan yedim 4 lahana 2 de mini kuru patlicn 1 kase yogurtl yedim
Az once 1 brdk tarcinli yarim yagli sutumu ictim 4 gunkurusu

*1.TAKIM 455. ETAP***

April_2007(65.1/-/%-)
sevilay 80 (74.3/73.3/ 1/% 1.34)
otimoti (71.5///%)
Gulicikkk (68///%)
gulfuren(56.8/-/-/% -)
kanikey (55.3/54.6/0.7/%1.00)

K.v.sarma lahana sarmis yapmis okuldan geldigimde menum farkliydi ama mecburen ondan yedim 4 lahana 2 de mini kuru patlicn 1 kase yogurtl yedim
Az once 1 brdk tarcinli yarim yagli sutumu ictim 4 gunkurusu

aksama ekmek ve türevleri yemezsen telafi etmiş olursun

Yemiyorumnartik canm bi ara sirf bu yuzden 5 kilo aldim

İnsallah canm bisiklet bakiyorum icim gidiyo aliveresim geliyo ama muhtemelen nisanda kendi evimize tasincaz masraf cok olacak diye almiyorum eve gecince insalah
Evine taşın da alırsın.Şu an zaten bebiş ile ilgilenmen lazım.

Günaydın Günaydın kizlar valla gün bana aydi tam 86 kg çıktım - 1.9
Kutlarım,çok iyi kilo vermişsin.

Kilo bildirimimi yapayim.73.3 sonra unutabilirum beni de eklermisnz

Günaydın kızlar. Geçen cuma 70.1 kg dım. Bu cuma 69.1 kg.
Keten Prenses en kısa zamanda seni yakalıycam:)))
Bu hafta kızlar coştu maşallah.

Kizlar bundan sonra gun icinde ne yiyip ictiysem surekli yazicm aksm da toplu yazarim.accim kafanizi sisircem simdiden affola.kendimi surekli kontrol alti da tutmak istiyorum
Kaçamak yapıyorsan gün içinde yazman senin için daha iyi olur.

Allahımmm kaplumbaga hızıyla kilo veriyorum
Verecek kilon az kaldı diyedir canım.Yine veriyorsun maşallah.Bir hafta için iyi kilo vermişsin.

Otimoti haydi kendine gel, fazlalıkları ver sende kurtul ve rahatla canım.

emin misin sanki benim en yaşlı.. 78liyimm
kuzumm benim oğlum da çok duygusal.. üzüldüm sen anlatırken bunları.. nşallah sorunsuz atlatırsınız şu 2.5 ayı
hoşgeldinnn
Duygusal bir çocuk ama öğetmenleri çok seviyor.Bu öğretmen haricinde.Zaten devamlı milli eğitime şikayete gidiyorlar.Ben şimdiye kadar hiç bir öğretmeni eleştirmedim ve hepsine saygım var ama çocuğun psikolojisini bbozdu.Bana söylediklerini bile ben öyle söylemedim deyince söyleyecek başka bir söz kalmadı zaten.Allah çocuklarımızı da iyilerle karşılaştırsın. ApriL_2007 nasılsın diye sormuştun,uzun uzun anlattım,gözünden kaçtı heralde kuzum.
Ben 76' lıyım canım.Senin de ablanım.En yaşlı benim ayyyy yazık bana.

Ya moralin bozuk yaaatartimmi bozuk bilmiyom
Bi insan dün gecede n fazla çıkar mi şimdi gece boyunca sadece su iceryrm
Gece boyu içtiğin suyu atamamışsındır.Ben de dikkat ettim geç yattığım saatlerde su tartıda fazla çıkmama sebep oluyor.

Senin yoğun spordan ötürü ödem yapmıştır.Diyetisyenin doğru söylüyor.Ödem sökücü beşi bir yerde çay var,ondan kullanabilirsin.

O konu biz kadınlarda ideal vücut ölçülerine gelene kadar devam ediyor.Bilinç altımız kilo konusunda kötü bilgilerle dolu.Buda aynaya baktığımızda görüntümüzden memnun olmamamızı sağlıyor. Ben 62 kiloyke 58 olsam başka bir şey istemem diyordum.Şimdi de 52 olsam başka bir şey istemem diyorum.

*1.TAKIM 455. ETAP***

April_2007(65.1/-/%-)
sevilay 80 (74.3/73.3/ 1/% 1.34)
otimoti (71.5///%)
Gulicikkk (68///%)
gulfuren(56.8/56.1/0.7/% 1.23)
kanikey (55.3/54.6/0.7/%1.27)

Dün 55.8 kg çıkmıştım.Bugün 56.1 çıktım.İki gündür tuvalete de çıkamıyorum.Bir de dikkat ettim bakliyat yediğim zaman fazla çıkıyorum.Bulgurda ,bakliyatta bende ödem yapıyor.Tartıda yağdan eksildiğimi görüyorum.Diyetisyen tartısıyla sonuçları yakın.Sporda yapamadım.5 günde 700 gram benim içim iyi sonuç.Eşimde 900 gram verdi.Eskiden şok diyetler yaptığımızda,eşim 2-3 kg verirdi şimdi bu ona az geldi.Ama leptin olayı gerçekten doğru.5 saatte bir yiyiyor ama 2 ile 4 arasında uyanık ve çalışıyor.Buda kilo vermesini azaltıyor.Birde sabaha kadar çalışıyor diye 12 gibi yoğurt,salata yiyiyor .Karatay grubuna face de katıldım,millet nasıl kilo vermiş şaşırdım.

Aynen canm

canım çok sağol bak ikimizde 700 gr vermişiz yaşasın bakalım bu hafta napıcaz :)
Sizlerin desteğiniz ile oldu canım.Karatay diyetinde ekmek yok.İlk defa hayatımda beş gün ekmek yemedim.Eşimde yemedi.İlk günden sonra sofraya çocuklara ekmek koydum,biz yiyebiliyor muyuz diye soruyor yazık.

kızlar listenizi paylaşmamışsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…