- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Afrodit birde her yemekten yarım saat önce bir büyük bardak ılık limonlu su iç500 ml yenı kalktım ama devamı gelecek
2 lt oldu kuşummKızlar şuana kadar 1.5 litre suyumu içmiş bulunmaktayımya siz????
Benimde henüz 2 lt oldu akşama kadar 3 ltyi bulurum :)2 lt oldu kuşumm
tamam canm ben sadece sabah içilir diye biliyorum ama ?Afrodit birde her yemekten yarım saat önce bir büyük bardak ılık limonlu su iç
Diyetisyen önerisi canım:)))) vardır bir bildiğitamam canm ben sadece sabah içilir diye biliyorum ama ?
Allah mutlu mesut etsin arkadasimBende kamuda çalışıyorum. 4 ay oldu başlayali ise. K.maraş ta yaşıyorum. İzmirliyim is nedeniyle buradayız. Ailemde izmirde yaşıyor. 4.5 yıl oldu evleneli
Ayyyy spor mu 2 haftadir yapmiyorum sadece yuruyuslerim var.uykumu bi alabilsem.vucudum 24 saat boyunca uykulu.dusunsenize 11 de yataga giriyirum bazen tam daliyorum buyuk kizim geliyo anne tuvaletim geldi.kucugu. gece 1 de 2.30 da.4 te.5.30 da boyle uyaniyosonra 6 da ben okul icin hazirlanmaya basliyorum..abartmiyorum gercekten boyle.neyse sikayetci degilim.onlar iyi olsun dasüpersin arkadaşım vericez bu kiloları harikasınn
hoş geldin canımm harika vermişsin bravo
spora bayıldımmmmm.. fiziğin mükemmel
çok iyi bir menü omuş
sigara böreği hariç çok güzel olmuş
maaşallah çok tatlııı
hoş geldin canımmm..
oo kaçırma koşş koşşş..
güzel menü kuşum ama hem mercime hem bulgur şişkinlik çok yapar dikkat
harikasın valla keşke vakit bulsak da biz de yapabilsek spor.. sporsuz olmuyooorrrr..
ölçülerin çok güzel bravo
İnşallah güzel haberi alacağız.Ya Allah,Ya Fettah çekmeyi unutma canım.Aklıma geldikçe senin için okuyorum.biraz stresliyim ama idare etmeye çalışıyorum cuma günü transfer :)
Geçmiş olsun,inşallah kolay çekilir.Bende diş doktoruna gittiğimde çok geriliyorum.yok cnm tedavılık yerı kalmamıs persembe cekecektırsıyorum dr ufacık tefecık becebılır mı dıye :)
esımle khvltı yaptık o yerken bn de attım bıkac bidaha yok tmm :) suya calısıyorum bakalım cnm ama spor bu hafta duzensız olur esim gececi dün gece 10da sallamaya basladım gece ıkıde uyudu sıpam gunduz yapamasam esim gelince ya da uyutunca yapıyodum ama sıpam uyumadı :)
İşe alışmana sevindim.Oh düzenini de kurmuşsun kutlarım.Ben bugun yemek termosu aldim bomba gibi geliyorum bu hafta isede alistim iyice
Hoş geldin ,çok iyi kilo vermişsin.Selam bende geldim 65 kg idim su anda 57.5 kg ile :) hedef 50
1 ay 20 gun gibi surede vermiş bulunuyorum bu kilolari
Maşallah çok iyisin daha ne istiyorsun canım?Darısı başıma inşallahSon halim ile ben..
İnşallah güzel haberi alacağız.Ya Allah,Ya Fettah çekmeyi unutma canım.Aklıma geldikçe senin için okuyorum.
Allah razı olsun canım :) çok sağol Allah seninde gönlüne göre versin inş
sagol canmİnşallah güzel haberi alacağız.Ya Allah,Ya Fettah çekmeyi unutma canım.Aklıma geldikçe senin için okuyorum.
Geçmiş olsun,inşallah kolay çekilir.Bende diş doktoruna gittiğimde çok geriliyorum.
İşe alışmana sevindim.Oh düzenini de kurmuşsun kutlarım.
Hoş geldin ,çok iyi kilo vermişsin.
Maşallah çok iyisin daha ne istiyorsun canım?Darısı başıma inşallah
Canım hoşgeldin aramıza başarılar dilerim daimakızlar selamlar.bende aranızda yarışmak istiyorum daha önce 13.takımda yarışıp 20 kg dan fazla verdim..sonra bir süre 5.takımdaydım 13.takım kapanmıştı çünkü..ama araya ameliyat ve tatiller girdi..98 den 70 e kadar inmiştim.şu an 75-76 arası gidip geliyorum.hedef kilom 58.ama sanki diyet yapmaktan çok sıkıldım 1,5 yıldır..son zamanlarda da oldukça sağlıksız besleniyorum bir dukan bir sebze diyeti derken motivasyonum iyice bozuldu..ve stresten hızla kilo aldım 2 ay içinde..aranızda yarışıp sizinde menülerinizden örneklerle giderek kalan kilomu vermek istiyorum.bu arada 27 yaşındayım ismim Dilara.
Günaydınnnn gunaydinnnn gunayyydinnn :))
Kalcalaaar sıkııı karinlaarrr tasssss
Harikayizzz
Sabah menu:
Saat 6'da 2 saat tempo yuruyus = 1000 kcal
Maydonoz limon kuru icilip 20 dk beklenip oyle kahvalti ettim
Saat 9: 2 kepce sehriye corbasi = 181 kcal (200g) EKMEK YOK
4 dilim ince sucuk 106 kcal (32g)
1 adet incir 50 kcal (20g)
1 adet kayisi 27 kcal (10g)
1 adet ceviz 33 kcal (5g)
Ve Su ( sinirsizzz)
Veeeeeeeeee veeeeeeeeee :dd egzersizlerr başlasınnn
1 saat bolgesel calisma karin kalcaa bacaaaakkkkk kolay gelsin gorusuruz
Ay dur beden olculerimi yazicaktim :ddd
Ocak ayinda ilk beden olculerim
Kalca 98 simdi 90
Diz 43 simdi 40
Baldir 51 simdi 49
Karin 75 simdi 70
Byy :)
Ok canım sadece fikrini almak istedim. Memnuniyetle seni aramızda görmek isteriz. Şimdi öncelikle iki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.her gün menünü paylaş sohbete dahil ol şimdilik bu kadar canım benimdeğişiklik iyidir canım.hem çok fazla takılamıyordum o dönem işlerim çok yoğundu.şansıma burası oldu..umarım 6 lı rakamları görürüm en kısa zamanda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?