Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Dünkü menüm

Sabah 06.30
İki dilim ekmek
İki parmak kadar peynir
Roka

Ara 10
4 kuru kayısı
Dokuzlu çay bir bardak

Öğle 12
Bir kase ezogelin
Salata
Bir dilim ekmek

Ara 15
1 küçük süt
3 adet form bisküvi

Akşam 18
Bir hamburger köftesi
Salata
1 dilim ekmek

Ara 22
Bir çay bardağı kefir
Bir mandalina

2.5 litre su
45 dk yürüyüş

Merhaba kızlar kaç gündür doğru düzgün uğrayamadım. Eşim şehir dışındaydı ve 2 çocuk ve üstüne moralimi 1 aydır bozan bir konu gerisini siz düşünün artık. Neyse geleceğe bakıcaz artık:))
Yeni gelen arkadaşlarda hoş gelmişler
Kaptanım geçen ki konum yarım kaldı. 8 yıldır insülin direncim ve hipotiroidim var. Şimdi emzirdiğim için şeker ilacı kullanmak yasak ve o yüzden bu kadar çok tatlı seviyorum. Önümüzde ki ay endokrin doktorunda kontrolüm var inşallah o zamana kadar 3 kilo verebilirim

Kizlar tatli krizlerim surekli tatli seyler yiyor olmm bende bi rahatsizlik mi tahlil falan yaptirmalimiyim.gerci kendimi bildim bileli hep boyleyim tatli canavariyim

Ayyyy spor mu 2 haftadir yapmiyorum sadece yuruyuslerim var.uykumu bi alabilsem.vucudum 24 saat boyunca uykulu.dusunsenize 11 de yataga giriyirum bazen tam daliyorum buyuk kizim geliyo anne tuvaletim geldi.kucugu. gece 1 de 2.30 da.4 te.5.30 da boyle uyaniyosonra 6 da ben okul icin hazirlanmaya basliyorum..abartmiyorum gercekten boyle.neyse sikayetci degilim.onlar iyi olsun da

biraz stresliyim ama idare etmeye çalışıyorum cuma günü transfer :)
İnşallah güzel haberi alacağız.Ya Allah,Ya Fettah çekmeyi unutma canım.Aklıma geldikçe senin için okuyorum.

Geçmiş olsun,inşallah kolay çekilir.Bende diş doktoruna gittiğimde çok geriliyorum.

Ben bugun yemek termosu aldim bomba gibi geliyorum bu hafta isede alistim iyice
İşe alışmana sevindim.Oh düzenini de kurmuşsun kutlarım.

Selam bende geldim 65 kg idim su anda 57.5 kg ile :) hedef 50
1 ay 20 gun gibi surede vermiş bulunuyorum bu kilolari
Hoş geldin ,çok iyi kilo vermişsin.

Son halim ile ben..
Maşallah çok iyisin daha ne istiyorsun canım?Darısı başıma inşallah

sagol canm

kızlar selamlar.bende aranızda yarışmak istiyorum daha önce 13.takımda yarışıp 20 kg dan fazla verdim..sonra bir süre 5.takımdaydım 13.takım kapanmıştı çünkü..ama araya ameliyat ve tatiller girdi..98 den 70 e kadar inmiştim.şu an 75-76 arası gidip geliyorum.hedef kilom 58.ama sanki diyet yapmaktan çok sıkıldım 1,5 yıldır..son zamanlarda da oldukça sağlıksız besleniyorum bir dukan bir sebze diyeti derken motivasyonum iyice bozuldu..ve stresten hızla kilo aldım 2 ay içinde..aranızda yarışıp sizinde menülerinizden örneklerle giderek kalan kilomu vermek istiyorum.bu arada 27 yaşındayım ismim Dilara.

Canım hoşgeldin aramıza başarılar dilerim daima önceki takımında devam etmek istemedin mi?

değişiklik iyidir canım.hem çok fazla takılamıyordum o dönem işlerim çok yoğundu.şansıma burası oldu..umarım 6 lı rakamları görürüm en kısa zamanda..

canım maydonoz limon kürü dediğin nasıl oluyor?anlatırsan çook sevinirim.aç karnına mı içmek zorundasın ?

değişiklik iyidir canım.hem çok fazla takılamıyordum o dönem işlerim çok yoğundu.şansıma burası oldu..umarım 6 lı rakamları görürüm en kısa zamanda..
Ok canım sadece fikrini almak istedim. Memnuniyetle seni aramızda görmek isteriz. Şimdi öncelikle iki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.her gün menünü paylaş sohbete dahil ol şimdilik bu kadar canım benim

Selamm selamm selamm yazan herkese tesekkur ederimmm :)

Oglen menu:
doping yaptim biraz bugün kosu yapmak istedimm ama nefesi agzimdan burnum dan mi yoksa neremdenn aldim bilemedim
Kendini hazir hissetmeyenler denemesin :d
50 gr peynirli cubuk kreker (canim cok istedi)
6 adet bitter çikolata 144 kcal (30g)
1 kuru kayisi 25 kcal (10g)
1 kuru incir 50 kcal ( 20g)
1 adet lokum 38 kcal (100g)
16 km/h 1 saat kosu
57.5 kg 944 kalori
1 saat egzersiz 200 kcal
200 merdiven /10 dk 80 kcal

Ha bu arada aksam menusu yok
Yemicem fazlasiyla tokum

Kahvaltidan sonra Sabah ki yaptigim egzersizler ise sunlar :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…