ApriL_2007 kaptanım vaz geçer miyim hiç aynen devam su beş kiloyu en geç ramazan kadar verp koruma m lazım İnsallah
Kayiyor evet sinir oldum bende :dTelden girenler sizin de ekran kayiyo mu bu sitede benim telde mi sorun var
Tavsiyem sabahlari maydonoz suyu icin iyi geliyor tok tutuyor metebolizma canlandırıyor odem atiyor
Siz her gun buyuk wc çıkıyormusunuz bilmem amaben cikiyorum :d
Veya yogurt zencefil tarcin zerdecal yiyin gobek eritmek icin numberone
Ve vee vee Su 2.5 lt Su gunde icilmesi lazim
kaptanım bende ..Bak süper bu yaza kadar gidecek kuzumkoruruz beraber verelim de. Ayyy ben Ramazan 'da kilo alıyorum heppp Çokkk dikkat etmemiz gerekecek!
Benimkisinde problem yok tatlım.Telden girenler sizin de ekran kayiyo mu bu sitede benim telde mi sorun var
Valla süper olur ben varım arkadaşim. Yaklaşık 1 ay oldu diyete başlayalı. Umarım sonuna kadar gidebilirim. İlk hedefim 67 başarabilirsem ins. Sen ne zaman başladın diyete. Hedef kilon kaç? Bu arada 1 yaşında kızım var.Canım valla çok iyisin aynı kilo dayız biraz yarış yapalım ben çok kötü duraksama. Yaşıyorum
Beni gaza getr
evet canım aynen benimde 9 aylık kızım var emiyoValla süper olur ben varım arkadaşim. Yaklaşık 1 ay oldu diyete başlayalı. Umarım sonuna kadar gidebilirim. İlk hedefim 67 başarabilirsem ins. Sen ne zaman başladın diyete. Hedef kilon kaç? Bu arada 1 yaşında kızım var.
yarın görüşmek üzere. Umarım kısa sürede ulaşır ız hedeflerimize :)evet canım aynen benimde 9 aylık kızım var emiyo
Ben uzun zaman oldu 97 dim.eylulde basladi kasima kadr85 de kaldım bi sure iki ayda 79 a düştüm sonra yine duraksama
Benim hedefim 73 İnsallah
Ben de aksine orucla kilo veriyorumBak süper bu yaza kadar gidecek kuzumkoruruz beraber verelim de. Ayyy ben Ramazan 'da kilo alıyorum heppp Çokkk dikkat etmemiz gerekecek!
Benim kiz da 1 yasinda 11 mart dogumluValla süper olur ben varım arkadaşim. Yaklaşık 1 ay oldu diyete başlayalı. Umarım sonuna kadar gidebilirim. İlk hedefim 67 başarabilirsem ins. Sen ne zaman başladın diyete. Hedef kilon kaç? Bu arada 1 yaşında kızım var.
Günaydın merhabalar. Masallah allah bagislasin. Benim kızımda 1 Şubat doğumlu 13 aylık oldu. Azı dişleri çıkıyor 10 günden beri mahvediyo aynen beni. Özellikle iki gecedir 4 lerde yatıyorum. Hem ise gidiyorum hemde diyet spor yapmaya çalışıyorum bunun yanında da. Sizi cok iyi anlıyorumBenim kiz da 1 yasinda 11 mart dogumlu
Hayırlısı olsun. Bende diyetisyene gidiyorum yarın 4 hafta olacak. Kesinlikle tavsiye ederim. Vallahi sırf o tartıda zayiflamis olmak için korkumdan diyetini bozmuyorum. Kendim br şekilde evde yapmaya çalışsam o kadar iadeli olmayabilirim belki. Etkisini goreceksinizdir kesin bence. Ben 4 hafta da 4 kilo verdim.Bu arada cok sukur ilceye eski diyetisyen geri dondu.ozel muayenehane aciyo.pzt ye randevu aldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?