Evet :) sabah ac karnina 15 gun boyuncacanım maydonoz limon kürü dediğin nasıl oluyor?anlatırsan çook sevinirim.aç karnına mı içmek zorundasın ?
500+750ml olduu:)Kızlar benim 2.5 litre oldu bile hadii hadii sularınızı yudumlayın bakalım:))))) kuruyacaksınız:)))))
Evet :) sabah ac karnina 15 gun boyunca
1 avuc dolu dolu maydonoz blendirdan geciriyorsun 1 su bardagi su ile. Sonrasin da Suzuyorsun 1 adet limon sıkıp iciyorsun tadida cok guzel yesil erik suyu gibi
20 dk bekleyip uzerine bir sey yemiceksin
Meteblizmayi canlandiriyor bagirsaklarr bütün gunnn calisiyorr hic susmuyorrr
Odem atiyor tokluk hisse muhtesem tatli istegini kesiyorrrrrr yag yakiyoooo harika
Ok canım sadece fikrini almak istedim. Memnuniyetle seni aramızda görmek isteriz. Şimdi öncelikle iki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.her gün menünü paylaş sohbete dahil ol şimdilik bu kadar canım benim
Taze olmali :) yapip hemen icilmeliah canım tam da aradığım şey desenekatı meyve sıkacağım var onda olur heralde dimi? bide sabah çok erken uyanıyorum ben bunu aksamdan yapıp koysam bardağa sabah içsem sence olur mu yoksa uyanınca mı yapayım taze taze.evdekileri uyandırarak
Yogurt kuru de var oda iyidir o gobek icin daha ziyade eritiyorTaze olmali :) yapip hemen icilmeli
maydanoza bayılırım amma hamileyken düşüğe neden oluyo diye ,dogumdan sonra da sütü azaltıyo diye yıyemedım hıc hasretımmEvet :) sabah ac karnina 15 gun boyunca
1 avuc dolu dolu maydonoz blendirdan geciriyorsun 1 su bardagi su ile. Sonrasin da Suzuyorsun 1 adet limon sıkıp iciyorsun tadida cok guzel yesil erik suyu gibi
20 dk bekleyip uzerine bir sey yemiceksin
Meteblizmayi canlandiriyor bagirsaklarr bütün gunnn calisiyorr hic susmuyorrr
Odem atiyor tokluk hisse muhtesem tatli istegini kesiyorrrrrr yag yakiyoooo harika
Dusugemi neden oluyor mus? Ilk defa duydum :) ben cok yedim bisi olmadi :) yalandir o yalaanmaydanoza bayılırım amma hamileyken düşüğe neden oluyo diye ,dogumdan sonra da sütü azaltıyo diye yıyemedım hıc hasretımm
valla cevremde hep öyle duydum arkadasım da rahimdeki iltihabı maydanoz kuruyle atmıstı o yuzden korktum ben de oğlumdan once de bi düşüğüm var zaten..Dusugemi neden oluyor mus? Ilk defa duydum :) ben cok yedim bisi olmadi :) yalandir o yalaan
Yogurt kuru de var oda iyidir o gobek icin daha ziyade eritiyor
2 hafta boyunca 3 gun arayla(cok etkili cunki her gun olmaz) ac karnina 4 yemek kasigi yogurt 1 cay kasigi toz zencefil zerdecal tarcin yiyosun uzerine 1 saat bise yemicen 3 ogun bu sekilde bak karnin nasil iniyor
Ay gene yapamadim etiketimerops sana yazdım :d
Zayifimmmm hafififimmmm kuslaaar giibidaha da zayiflicammmm
Yok canim yenilerim bende sizsiz kalamamCanımmm tünaydın evet bazen siteyle ilgili sıkıntı oluyor ara ara birisini vuruyor demekki sıra sendeydi:))))) amannn kotan bitmesin! Sensiz kalmayalım.
Sekerine baktir bencedeKizlar tatli krizlerim surekli tatli seyler yiyor olmm bende bi rahatsizlik mi tahlil falan yaptirmalimiyim.gerci kendimi bildim bileli hep boyleyim tatli canavariyim
Hoşgeldin canim hedefine ulasmn dilegiylekızlar selamlar.bende aranızda yarışmak istiyorum daha önce 13.takımda yarışıp 20 kg dan fazla verdim..sonra bir süre 5.takımdaydım 13.takım kapanmıştı çünkü..ama araya ameliyat ve tatiller girdi..98 den 70 e kadar inmiştim.şu an 75-76 arası gidip geliyorum.hedef kilom 58.ama sanki diyet yapmaktan çok sıkıldım 1,5 yıldır..son zamanlarda da oldukça sağlıksız besleniyorum bir dukan bir sebze diyeti derken motivasyonum iyice bozuldu..ve stresten hızla kilo aldım 2 ay içinde..aranızda yarışıp sizinde menülerinizden örneklerle giderek kalan kilomu vermek istiyorum.bu arada 27 yaşındayım ismim Dilara.
Bende öyle biliyorum hamilelr icemezvalla cevremde hep öyle duydum arkadasım da rahimdeki iltihabı maydanoz kuruyle atmıstı o yuzden korktum ben de oğlumdan once de bi düşüğüm var zaten..
Evet duymuştum, tadı nasıl oluyor?Bugün karnabahar dan bi kısır yaptım ki harika oldu hwmse saglikli daha ne isteyim
Yok canim yenilerim bende sizsiz kalamam
Sekerine baktir bencede
Hoşgeldin canim hedefine ulasmn dilegiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?