- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Tamam canım bızım için sorun yok fakat sen biraz ara vermek istiyorsan tabiki yazarımHerkese slmlr.ApriL_2007 kaptanim iznin olursa ben listeden cikmak istiyorum haftalardr yerimde sayiyorum zaten cok uzun zamandr grubada katilamadim diyette hepten yalan oldu.belki aklim basima gelirde yeniden diyet yapmak kafama oturursa kapini calarim tekrardan. Herkese zayiflama yolunda basarilar diliyorum insallah hepimiz istedigimiz kilolara enkisa zamanda ulasiriz
Evet canim tesekkurlerTamam canım bızım için sorun yok fakat sen biraz ara vermek istiyorsan tabiki yazarım
canımmmm.. her hafta %1 versem süper olur ya..
Seni özleyeceğiz tatlım sıksık uğra yinede bekleriz daima :)))))Evet canim tesekkurler
Listede olmasanda tartiliyorsun canım çünkü o kilolarını baz alacağız listeye girince. Neyse bugünkü önemli değilde haftaya cuma mutlaka tartilmalisin. Haftaya cuma olan kilonla sonraki cumadaki kilon arasındaki farkı alıp yüzdesi hesaplanacak. Takım listesine gireceksin.
Canım ne güzellll ! Almadan gidiyorsun süpper. Sevindim senin adına. Bakalım tam olarak akşama doğru belli olur şuanda iyi gidiyoruz:)))))selamlar kizlar internete pek giremiyorum kilomu bildireyim 58.9 geldim almamisim cok sukur sizlerde vermissinizdir umarimmm
İnşaAllah Canımmmtamam canım haftaya cuma mutlaka tartılıp bildireceğim inşallah sonraki haftada listeye eksi olarak girerim
ya tatlim bende bir halsizlik var hic bisey yemek istemiyo canim su bile icmek icin zorluyorum kendimi resmen boyle deildim ben yaa yemek istegim varken daha mutluydum :)Canım ne güzellll ! Almadan gidiyorsun süpper. Sevindim senin adına. Bakalım tam olarak akşama doğru belli olur şuanda iyi gidiyoruz:)))))
İnşaAllah Canımmm
Aprilim bn yapamadim nasildiCanım ne güzellll ! Almadan gidiyorsun süpper. Sevindim senin adına. Bakalım tam olarak akşama doğru belli olur şuanda iyi gidiyoruz:)))))
İnşaAllah Canımmm
Kuzum sen kilonu söyle ben yaparim
Canım o bahar geldiği için olabilir.ya tatlim bende bir halsizlik var hic bisey yemek istemiyo canim su bile icmek icin zorluyorum kendimi resmen boyle deildim ben yaa yemek istegim varken daha mutluydum :)
Bakkk hemen hemen ver bakim onuda!Dünle bugünkü kilom arasında 1 kg artış var. Pes vallahi( hiç yazmıyorum o nedenle kilomu
68.6 canm -200Kuzum sen kilonu söyle ben yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?