Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Evet ben sabah 10.30da
1 yumurtadan menemen
Peynir
Zeytin ezmesi ve kızarmış ekmek
Ogleden sonra 15.00 gibi kahve
Arada 1 saat kardio arti yer hareketleri
Aksam 18.30
Haslanmis tavuklu salata
Sonra da cay su falan hep sıvı.. Bugun evde oldugum icin rahat gecti. Bakalım yarın iste nasil olucak. Az yemeye calisacagim

Sana dua ettim,inşallah güzel haber alacağız.Ben seni yarın listeye eklerim @kanikey

Menünü alt alta yazarsan sevinirim e, ve hepsini bir bütün olarak yazarsan dahada iyi olur. Biz genelde dünkü menüm şeklinde paylaşıyoruz yada gecenin sonunda

Şuana kadar iyi gitmişsin.
Anladim kaptanim:) Dunku menum: 9 : bir buyuk bardak limonlu ilik su, 10: kahvalti: 2 kk peynir, 1 yumurta, 5 zeytin, Domates, salatalik, 2 cilek, 1 avuc fistik, 4 yk kabak tarator. 13:00 sekersiz sutsuz kahve. 15:00 yarim saat Jillian Michaels. 18:00 aksam yemegi: 8 yk pirincsiz pirasa yemegi. 2 yk yogurt. 3 yk kabak tarator. 1 yk humus. 1 buyuk kase yagsiz salata. Ve yaklasik 3 lt su

Yazarken alt alta yaziyorum AMA oyle gitmiyor telefondan yazdigim icin mi acaba? Niye Boyle oldu anlamadim kaptan

Yarın kaç cikacam acaba İnsallah iyi bi rakam gorurum
Kaptanım nasıl sin ben pek giremiyorum bu aralar ApriL_2007
İyiyim sen nasılsın? Evet farkındayım daha çok gel bence yoksaa unutursun diyeti falan umarım sevineceğin bir rakam görürsün.
Iki tatli kasigi nutellayi unutmusum ekleyeyim :/

Bence sen onu tamamen unutttt yeme !

Yazarken alt alta yaziyorum AMA oyle gitmiyor telefondan yazdigim icin mi acaba? Niye Boyle oldu anlamadim kaptan

Canım her yazdığın cümlenin sonunda enter'la aşağı iner çubuk
Gunaydin kilo bildjirimi yapayim internetim yok gecwn hafta 68 dim galiba bu hafta 67
Ok eklerim kuzummm :)))))

***1. Takım 457.Etap ***

ApriL_2007 (65.5///%)
Sevim_mrt (76.5///%)
sevilay 80 (73.5///%)
otimoti (72///%)
Keten prenses (68/67/1/%1.47)
EFatos (75.1///%)
denizzeynep (78.8///%)

gulfuren(55///%)
buse8 (85.3///%)
ispanyol (69.5///%)
kanikey (55/54.5/0.5/%0.91)
afrodit26 (68.8///%)

1.Takım Ortalaması: %

Gunaydin Günaydın gunnnn ayyyy dinnnnnnnn. :d

Saat 6 'da 1 saat tempo yuruyus 500 kcal
Sabah menu:
Maydonoz kürü (15 dk bekle)
1 adet haslanmis yumurta 75 kcal (50g)
5 dilim sucuk 132 kcal (40g)
1 adet siyah zeytin 1 kcal (2g)
Dipnot: (5 adet siyah zeytin 1 tatli kasigi yag ile esittir)
1 adet yesil zeytin 4 kcal (3g)
Dipnot: 8 adet yesil zeytin 1 tatli kasigi yag ile esittir
1 salata 14 kcal (120g)
1 domates 19 kcal (110g)
EKMEK YOK
40 dk karin egzersizleri

Oglen:
1 kase yogurt 93 kcal (150g)
1 havuc 16 kcal (40g)
1 saat yuruyus 500 kcal + egzersizler 200 kcal + 30 dk bisiklet surme
Gun ici 2 lt su (mecburi)

Aksam
1 kase türlü 138 kcal (200g)
1 dilim yarim ekmek ( 38 kcal (15g)
1 porsiyon Tursu 54 kcal (150g)
1 saat yuruyus tempolu 500 kcal
Ve pilates 1 saat
(Saat 7 ' den sonra yemek yok)

Mart 11.03.2016 59 kg idim
Mart 15.03.2016 57.5 kg
Yani kilom halen ayni yeni kilo verdigim için
Yaptigim pilates

günaydın kızlar listede olmadığım için tartılmadım en son 76 idim..o kadar yiyince tartıya çıkasım gelmedi regl dönemim yakın olunca inanılmaz iştaha geliyorum dur diyemiyorum kendime..salona kaydımı yeniledim p tesi sağlam spora başlıyorum inşallah vericem bu kiloları kafaya koydum

Listede olmasanda tartiliyorsun canım çünkü o kilolarını baz alacağız listeye girince. Neyse bugünkü önemli değilde haftaya cuma mutlaka tartilmalisin. Haftaya cuma olan kilonla sonraki cumadaki kilon arasındaki farkı alıp yüzdesi hesaplanacak. Takım listesine gireceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…