- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Ok gözümden kaçmışSabah yaptim.
Menün guzelmis fakat aksam 8 bana cok gec geldi daha erkene alabilirsin daha iyi olur senin icin.18 Mart Cuma Sabah ac karna kilom 72
Günlük yediklerim;
07.15 1 bardak limonlu su
08.00 1,5 dilim kızarmış ekmek(ustu zeytin ezmeli)
1 kibrit kutusu tulum peynir
Çay
12.00 Mantar Corbasi
1 kabak 1 biber dolmasi etli(yogurt ile)
Az yagli yesillik salata
12.45 1orta sekerli turk kahvesi
16.00 1 cilek ve yarim kibrit kutusu peynir
20.00 kiymali mantar sote
Semizotu salatası +Yogurt+peynir
1 dilim kızarmış ekmek
Gunu kapattım. Cay iciyorum ve gunde sanirim iki litre çay iciyorumdur. Benim de sıkıntım su
Dipnot: Ortakoye 25 dakika yürüdüm. Aksam iki durak önce indim eve yurudum. Bugun asiri yoruldugum icin spora gidemedim. Zaten salondaki hoca da gun asiri gelin dedi. Bakalim neler olacak:)
Evet cok haklisin canim. Şöyle ki bugun is cikisimiz gec oldu evde pisirdigimiz icin de geçe kaldık. Normalde daha erken yemeye calisiyorum da arada kacabiliyor böyle.. Altı cok iyi bi sınır. Gecen yil iki hafta diyet spor yapip veremedgim kiloyu uc aksam altidan sonra yemek yemeyerek vermistim:) cok cok onemli aksam yemegi saati dedigine katiliyorum.Menün guzelmis fakat aksam 8 bana cok gec geldi daha erkene alabilirsin daha iyi olur senin icin.
Ben saat en gec 7 limit koyuyorum kendime ama yedigim saat genelde 5 veya 6
Kesinlikle çok önemli fakat biz çalışanlar için bazen 20:00 civarında olabiliyor malesefEvet cok haklisin canim. Şöyle ki bugun is cikisimiz gec oldu evde pisirdigimiz icin de geçe kaldık. Normalde daha erken yemeye calisiyorum da arada kacabiliyor böyle.. Altı cok iyi bi sınır. Gecen yil iki hafta diyet spor yapip veremedgim kiloyu uc aksam altidan sonra yemek yemeyerek vermistim:) cok cok onemli aksam yemegi saati dedigine katiliyorum.
Güzel canım menün kapuskayi çok seviyorsun sanırım18 mart menum:
9:00- ac karnina ilik limonlu Elma sirkeli su
10:00- kahvalti
2 kk peynir
5 zeytin
Yarim elma
7 yerfistigi
4 yk yogurtlu domatesli biber kavurmasi
Avuc ici kadar tam bugday ekmegi
1,5 haslanmis yumurta
14:00- 30 dk Jillian Michaels
15:30- azicik sutlu kahve
18:30-aksam yemegi:12 yk kapuska
5 yk yogurt
2 ceviz
1 kepce corba
1 buyuk kase az yagli salata
Aranizda öğretmen olan var mi ? Benim başımı cok sisiriyorlar ya hala kendime gelemedim saat oldu gece yarisi. Agri kesiciyle duruyorum
cnm ben kıyma ile soğanı kavurup patates bezelye havuçla pişiriyorum salçalı türlü oluyor cok severiz yanına da bulgur pilavı ayran :)Kizlar market ten cok güzel bezelye aldim
Bayada aldim ayiklayp diftize koyucam bildiginiz guzel tarif varsa yazarmisiniz ben hep tavuklu yaparim
Kilo veren ,vermeye çalışan , veremeyen tüm arkadaşlarımı tebrik ederim . İyiki varsınız 1.takım sizlerle güzelemeğinize sağlık beybilerrrr
günaydın kuşummm.. ben de çalışıyorum maalesefGünaydınnnnnn en sevdiğim gündenbide çalısmasaydım iyiydi beee! Neyse sağlık olsun:))))
Herkese Günaydın. Canim ben sinif öğretmeni değilim matematik öğretmeniyim lise cidden zor.. Dunun ağrısı bu sabah da devam ediyor. Iyi bi dinlenmem lazim ama bugun de calisiyorum :)sevilay80 var bildiğim kadarıyla, sen sınıf öğretmeni misin?
Evet:) bol acili da olunca tadindan yenmezGüzel canım menün kapuskayi çok seviyorsun sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?