Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar kendimi çooook halsiz hissediyorum günlerdir.spor yapasım gelmedi hiç ki haftada en az 4 akşam yapardım.sürekli uyku halindeyim çooook uyuyorum bu halim ne olcak bilmiyorum.havalardan mıdır acaba?ama iştahım maşallah pek yerinde:)

Kac kilosun :)

Sabah 6 'da 1 saat yuruyus tempolu 500 kcal
Maydonoz limon kürü (15 dk ara sonra kahvalti)
Omlet 205 kcal (100g)
2 dilim domates (9 kcal (50g)
3 dilim salata 2 kcal (15g)
1 adet incir 50 kcal (20g)

Oglen saat 2
4 yemek kasigi yogurt 93 kcal (50g)
1 havuc orta boy 10 kcal (25g)

Aksam saat 4.5 arasi en gec 6
5 yemek kasigi barbunya pilaki 249 kcal (75g)
5 yemek kasigi yogurt 116 kcal (188g)
1 dilim orta boy ekmek 103 kcal (40g)
2 lt su

=837 kcal

Yürüyüşler platesler vs tiri viri benim her zamanki seylerim devam

ilk işim 10 kg vermek sinir oluyorum kendime eskiden motivasyonum fenaydı şimdi stresten herşeyi yedim durdum 5 kg aldım şaka gibi.dur demezsem eski kaya parçası halime dönücem verdiğim paralarda çöpe
yeme yeme pis kaka onlar
acıkınca yogurt havuc rendele ıcıne cok guzel oluyor :)
hep şunu düşün.. yıyoorsun yıyorsun bi işe yaramıyor fazlalıkların cıktıgını dusun hepp :)
dolabına gıt dar kıyafetlere bak dene sinir ol yine olmuyor :/ de ben oyle yapıyorum ben sımdı sınır oldum mesela pantalon oldu ama tam oldu azcık bol kalması lazm yemememekkkkkkkkkkkkkkkkkkk lazımmm hareket lazım

gercekten sayenizde cok iyi konsantre oldum umarim boyle devam eder..bu arada dort gunde 1 kg vermek super bisey tebriklerrr

Aksam yedigim 5 ymk kas barbunya
5 ymk yogurt okdr cok geldi
Patlicak gibi hissediyorm kendimi acaip kötüyüm 1 saat yurudum eritemedim
Agzima geliyor habire yediklerim kusamiyorum da 1 saat daha yurucem simdi. Sanirim mide kuculdu iyice azaltmam lazim yemekleri olculeri tutturwmiyorim karnimin agrisindan duramıyorjm ((((???

Canm hani yine de sen bilirsin ama bence saglikli beslenmiyorsun.. Cok hareketli ve sureki spor yapan birisin ve normalde bu yuzdn en azindan 1000-1200 kalori alman gerekir ki hareketsiz insanlar icin bile 700-800 kalori azdir simdi sana guzel geliyor ama ierde saglik sorunlari yasayabilirsin tansiyon vs

Yok o tur şeylerim hic olmuyor tansiyon falan
Ben sağlıksiz beslenmiyorum ki
Herseyi yiyorum sirasiyla sadece elim eskisi gibi alismis cok doldurmaya olcuyu kucultmem gerek artik

Ben yine bugunu kapattim. Aklimdayken menumu yaziyim
19 Mart Cumartesi
07.15 Yarim bardak su
09.15 1 Dilim kizarmis ekmek(ustu zeytin ezmeli)
3 yesil zeytin
1 kk peynir
1 kucuk salatalik + çay
12.30 1 kase nesfit kahvaltilik gevrek+yulaf+süt
Yarim cay bardagi sarı leblebi ve cig fındık karisimi
14.45 1 kuru incir
17.30 1 kk peynir
18.30 6 yemek kaşığı tavuklu kapuska
1 kase semizotu lahana tulum peynir karisimi salata

... Pazarda harika bir tulum peyniri buldum her öğün yiyoruz oyle güzel..iyi mi kotu mu ettim bilmiyorum ama cok hafif az yagli az tuzlu umarim sakincasi yoktur..Sizce fazla mi yiyorum bir de fikrinizi alayim?

Bende cok seviyorum peynir cesitlerini keci peyniri falan sut kokan peynirlere bayılıyorum. Bende her ogun 1 dilim yerdim
Senin yedigin peynir dilimi 109 kcal

Dünkü menüm

Sabah 07
İki dilim ekmek
İki parmak peynir

Ara 10
Dokuzlu çay bir bardak
4 kuru kayısı

Öğle 12
3 kaşık tavuk döner
Salata
1 bardak ayran
1 kase çorba
Bir dilim ekmek

Ara 15
1 küçük süt
3 elmalı diyet bisküvi

Akşam 19
6 kaşık menemen
Salata
1 dilim ekmek

3 lt su
Spor yok

Gun icinde cok ekek yemisin sanki kaptan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…