- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
Sanirim ben 4 gunde 1 kg veriyorum.
Mart 11 nde 59kg idim
Mart 15 nde 58kg dim
Mart 19 57 kg olmusum
Ustelik şimdi tartildim tok karnina
Kac kilosun :)kızlar kendimi çooook halsiz hissediyorum günlerdir.spor yapasım gelmedi hiç ki haftada en az 4 akşam yapardım.sürekli uyku halindeyim çooook uyuyorum bu halim ne olcak bilmiyorum.havalardan mıdır acaba?ama iştahım maşallah pek yerinde:)
Kac kilosun :)
Ooo senin isin cokl75 idi en son..En az 70,50 olmuştum..Bu arada 13.takıma ilk geldiğimde 98 kg idim 75 e kadar indim.sonra karnımdan çok rahatsız olup karın germe ameliyatı oldum.şimdi 60 olmak istiyorum çünkü sıra memelerde
Ooo senin isin cokl
ölçüm yapiyordun demi diz kapağını nereden olcuyon üst mu tam nereOoo senin isin cokl
tam üstündenölçüm yapiyordun demi diz kapağını nereden olcuyon üst mu tam nere
yeme yeme pis kaka onlarilk işim 10 kg vermek sinir oluyorum kendime eskiden motivasyonum fenaydı şimdi stresten herşeyi yedim durdum 5 kg aldım şaka gibi.dur demezsem eski kaya parçası halime dönücem verdiğim paralarda çöpe
tesekkurler :d darısı basınızaa :)gercekten sayenizde cok iyi konsantre oldum umarim boyle devam eder..bu arada dort gunde 1 kg vermek super bisey tebriklerrr
Canm hani yine de sen bilirsin ama bence saglikli beslenmiyorsun.. Cok hareketli ve sureki spor yapan birisin ve normalde bu yuzdn en azindan 1000-1200 kalori alman gerekir ki hareketsiz insanlar icin bile 700-800 kalori azdir simdi sana guzel geliyor ama ierde saglik sorunlari yasayabilirsin tansiyon vsAksam yedigim 5 ymk kas barbunya
5 ymk yogurt okdr cok geldi
Patlicak gibi hissediyorm kendimi acaip kötüyüm 1 saat yurudum eritemedim
Agzima geliyor habire yediklerim kusamiyorum da 1 saat daha yurucem simdi. Sanirim mide kuculdu iyice azaltmam lazim yemekleri olculeri tutturwmiyorim karnimin agrisindan duramıyorjm((((???
Bende cok seviyorum peynir cesitlerini keci peyniri falan sut kokan peynirlere bayılıyorum. Bende her ogun 1 dilim yerdimBen yine bugunu kapattim. Aklimdayken menumu yaziyim
19 Mart Cumartesi
07.15 Yarim bardak su
09.15 1 Dilim kizarmis ekmek(ustu zeytin ezmeli)
3 yesil zeytin
1 kk peynir
1 kucuk salatalik + çay
12.30 1 kase nesfit kahvaltilik gevrek+yulaf+süt
Yarim cay bardagi sarı leblebi ve cig fındık karisimi
14.45 1 kuru incir
17.30 1 kk peynir
18.30 6 yemek kaşığı tavuklu kapuska
1 kase semizotu lahana tulum peynir karisimi salata
... Pazarda harika bir tulum peyniri buldum her öğün yiyoruz oyle güzel..iyi mi kotu mu ettim bilmiyorum ama cok hafif az yagli az tuzlu umarim sakincasi yoktur..Sizce fazla mi yiyorum bir de fikrinizi alayim?
Gun icinde cok ekek yemisin sanki kaptan :)Dünkü menüm
Sabah 07
İki dilim ekmek
İki parmak peynir
Ara 10
Dokuzlu çay bir bardak
4 kuru kayısı
Öğle 12
3 kaşık tavuk döner
Salata
1 bardak ayran
1 kase çorba
Bir dilim ekmek
Ara 15
1 küçük süt
3 elmalı diyet bisküvi
Akşam 19
6 kaşık menemen
Salata
1 dilim ekmek
3 lt su
Spor yok
Evet Hiiiiii hii:)))))Gun icinde cok ekek yemisin sanki kaptan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?