Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlarr tahlil yaptırmıştım birtakım Dvitaminin yokmuş varmı bir tavsiyesi olan Dr um damla yazdı içeceğiz bakalım
Canm bol bol gunese cik kis dahi olsa tenin gunes gorsun.. Ben maalesef d vit eksikligi yani rasitizm ile dogmusum bacaklarim ice dogru yamukmus senelerce gunes altinda oturtuldum zorla altimda bi sortla.. İlac da kullanmisim hatta gorunce yemezdim o yemegi cocuk akli iste

Şimdi nasılsın peki? Komikmiş şortlu afrodit senin iyiliğin içinmiş herşey
selam bende yaptım sporr aksam 30 dk yurudum sabahta 15 dk ama 1 km oldu
artık yapacam 30 aksam 15 dk sabah aradada ip atlarımm
Çokkk da iyi yaparsın, hizlansin metabolizma dimiiii

regl oldum..
yarın artı çıkmak istemiyorum yaaaa

aynen öyle yapıcam canım..siz gayet güzel besleniyorsunuz maşallah takip ediyorum hepinizi.
Yaaaaaa gordunmu ya benim lokumlari
regl oldum..
Aaaaaaa tam zamani yani uzuldum senin adina
ApriL_2007 kaptaannnnn ispiyoncuyu ispiyonluyorum lokum yemiş buuuu hemde ikiiiiii taneeeee
Ya ama ya olmz ki boyle.....
ApriL_2007 hemde iki tane lokumm yemişşş.
Gelin anam gelin ustume ya ahsen senmisin baskalrini ispiyonlayan boyle de seni gorurler iste.anlamadim ki zaten yarim saat uyumusum.kalktigim gibi elim sekerli biseyler aradi.am uykuluydum o an sayilmaz ogle yorgunlugu o

yok yeeeaaaa sayılmazmışş.. bal gibi de sayılır..

Evet bende sac dokulmesi olmustu ondan sonra basladim nutrivay d vitamini gida takviyesi kullaniyorum

Yat uyu canmi hemn yat
selam bende yaptım sporr aksam 30 dk yurudum sabahta 15 dk ama 1 km oldu
artık yapacam 30 aksam 15 dk sabah aradada ip atlarımm
Ooooo cok guzel.ben bugun sabah 30 dk yurudum.ogleden sonra spor yapamadim evi toparladim dinlendim aksam telasi simdi de.misafirlerim gelck patatesli borek yapcktim esi. Malzemelri almayi unutmus.ben de pastaneden islk kek siparisi verdim.tam misfir sayima gore beni saymadan

Ohhh yine işi hazıra bırakmışsın gel keyfim gell uyanık seniiiiii!

regl oldum..

Olsun amannnn bak burada regl olamayanlar var, olmak daha güzel valla. Artı çıksanda haftaya telafi edersin sen bilirim
Kendi kendimi ispiyonlayayim 2 mini lokum yedim
Oldumu şimdi???? Bugün en az 30 dk yürüyüş yapacaksın ok? Bak akşamda kaçırma yarın tartı günü ona göree sorarım o lokumlarin hesabını!!!!
ApriL_2007 kaptaannnnn ispiyoncuyu ispiyonluyorum lokum yemiş buuuu hemde ikiiiiii taneeeee

Eeee yaparsa cadılık olacağı bu, nasıl da yemiş hiç acımamış emeklerine! Siz buna benzemeyin amannn haaahha hahahah :))))))
ApriL_2007 hemde iki tane lokumm yemişşş.
Ayyyy çok tatlısınız cokkkkk!!!

Kızlar yarın tartı günü herkes sabah aç karnına tartılıp bildirsin ok ? Amannnn hafif şeyler yiyelim akşam yemeğinde

24 Mart Persembe menum
Sabah 5.00 sutlu nesfit :)

oglen 12 peynirli omlet
yarim domates yarim salatalik
tane mısır iki kasik

Ara 16.00 sutlu yulafli nesfit

18.00 1 kepce çorba
3 yk barbunya
spor yok malesef bugün bos gunumdu

yedik bitti hadi bakalim.sabah neler olucak cok heycanliyim :)

Güzel menün tartı öncesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…