Canm bol bol gunese cik kis dahi olsa tenin gunes gorsun.. Ben maalesef d vit eksikligi yani rasitizm ile dogmusum bacaklarim ice dogru yamukmus senelerce gunes altinda oturtuldum zorla altimda bi sortla.. İlac da kullanmisim hatta gorunce yemezdim o yemegi cocuk akli isteKızlarr tahlil yaptırmıştım birtakım Dvitaminin yokmuşvarmı bir tavsiyesi olan Dr um damla yazdı içeceğiz bakalım
Şimdi nasılsın peki? Komikmiş şortlu afrodit senin iyiliğin içinmiş herşeyCanm bol bol gunese cik kis dahi olsa tenin gunes gorsun.. Ben maalesef d vit eksikligi yani rasitizm ile dogmusum bacaklarim ice dogru yamukmus senelerce gunes altinda oturtuldum zorla altimda bi sortla.. İlac da kullanmisim hatta gorunce yemezdim o yemegi cocuk akli iste
Çokkk da iyi yaparsın, hizlansin metabolizma dimiiiiselam bende yaptım sporr aksam 30 dk yurudum sabahta 15 dk ama 1 km oldu
artık yapacam 30 aksam 15 dk sabah aradada ip atlarımm
Anladım canım Çokkk teşekkürler senide yoruyoruz beybimmm. Bilgiler için sağol bitanesin toktorcummmm.daha dikkatli olucam.
bizim ara ogunlerimizde sana örnek olabilir canım çal gitsin
Kendi kendimi ispiyonlayayim 2 mini lokum yedim
Yaaaaaa gordunmu ya benim lokumlariaynen öyle yapıcam canım..siz gayet güzel besleniyorsunuz maşallah takip ediyorum hepinizi.
Aaaaaaa tam zamani yani uzuldum senin adinaregl oldum..
yarın artı çıkmak istemiyorum yaaaa
Ya ama ya olmz ki boyle.....ApriL_2007 kaptaannnnn ispiyoncuyu ispiyonluyorum lokum yemiş buuuu hemde ikiiiiii taneeeee
Gelin anam gelin ustume ya ahsen senmisin baskalrini ispiyonlayan boyle de seni gorurler iste.anlamadim ki zaten yarim saat uyumusum.kalktigim gibi elim sekerli biseyler aradi.am uykuluydum o an sayilmaz ogle yorgunlugu o
canımmm niye sıkılayım..s everek cevaplıyorum .. mmuıckksssssispanyol sağol canım sorularımıza hep sıkılmadan cevap veriyorsun.Teşekkürler.
yok yeeeaaaa sayılmazmışş.. bal gibi de sayılır..Yaaaaaa gordunmu ya benim lokumlari
Aaaaaaa tam zamani yani uzuldum senin adina
Ya ama ya olmz ki boyle.....
Gelin anam gelin ustume ya ahsen senmisin baskalrini ispiyonlayan boyle de seni gorurler iste.anlamadim ki zaten yarim saat uyumusum.kalktigim gibi elim sekerli biseyler aradi.am uykuluydum o an sayilmaz ogle yorgunlugu o
Evet bende sac dokulmesi olmustu ondan sonra basladim nutrivay d vitamini gida takviyesi kullaniyorumbenimki de 6ydı.. sadece güneşle ilgili bir durum değil.
şöyle anlatayım
2 tür D vitamini var:
D2:bitkisel besinlerle alınır ve ciltte toplanır, burada güneş ışınlarından alınan UV etkisiyle başka bir maddeye dönüşür, bu madde de karaciğer ve böbrekte asıl D vitaminine dönüşür
D3 : vücutta kendimiz sentezleriz bir miktar da hayvansal besinlerle alınır. bu da karaciğer ve böbrekte asış D vitaminine çevrilir..
süt ,süt ürtünleri, yağlı balıklar, yumurta, mantar patates d vitamini açısından zengin yiyecekler.. eğer bunları az tüketiyorsak hem de kış mevsimindeysek veya güneşe çıkamıyorsak d vitamini seviyemiz düşüyor..
bitkisel kaynaklı en çok ptataes te var mesela biz de diyette çok sık yemiyoruz..
kilo aldırmıyor d vitamini kilo vermeyi hzlandırıyor ayrıca muck
Yat uyu canmi hemn yatakşam 22,00 de eve girmiş oluyorum canım sporum anca bitiyor.spordan önce de ofiste bişeyler atıştırıyorum ama eve geldiğimde çok aç hissediyorum kendimi.bişey yememeye çalışıyorum ama bazen dayanamıyorum tabi.
Ooooo cok guzel.ben bugun sabah 30 dk yurudum.ogleden sonra spor yapamadim evi toparladim dinlendim aksam telasi simdi de.misafirlerim gelck patatesli borek yapcktim esi. Malzemelri almayi unutmus.ben de pastaneden islk kek siparisi verdim.tam misfir sayima gore beni saymadanselam bende yaptım sporr aksam 30 dk yurudum sabahta 15 dk ama 1 km oldu
artık yapacam 30 aksam 15 dk sabah aradada ip atlarımm
Evet bende sac dokulmesi olmustu ondan sonra basladim nutrivay d vitamini gida takviyesi kullaniyorum
Yat uyu canmi hemn yat
Ooooo cok guzel.ben bugun sabah 30 dk yurudum.ogleden sonra spor yapamadim evi toparladim dinlendim aksam telasi simdi de.misafirlerim gelck patatesli borek yapcktim esi. Malzemelri almayi unutmus.ben de pastaneden islk kek siparisi verdim.tam misfir sayima gore beni saymadan
regl oldum..
yarın artı çıkmak istemiyorum yaaaa
Oldumu şimdi???? Bugün en az 30 dk yürüyüş yapacaksın ok? Bak akşamda kaçırma yarın tartı günü ona göree sorarım o lokumlarin hesabını!!!!Kendi kendimi ispiyonlayayim 2 mini lokum yedim
ApriL_2007 kaptaannnnn ispiyoncuyu ispiyonluyorum lokum yemiş buuuu hemde ikiiiiii taneeeee
Ayyyy çok tatlısınız cokkkkk!!!
tamam kaptanKızlar yarın tartı günü herkes sabah aç karnına tartılıp bildirsin ok ? Amannnn hafif şeyler yiyelim akşam yemeğinde
Güzel menün tartı öncesi24 Mart Persembe menum
Sabah 5.00 sutlu nesfit :)
oglen 12 peynirli omlet
yarim domates yarim salatalik
tane mısır iki kasik
Ara 16.00 sutlu yulafli nesfit
18.00 1 kepce çorba
3 yk barbunya
spor yok malesef bugün bos gunumdu
yedik bitti hadi bakalim.sabah neler olucak cok heycanliyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?