Rabbim hayirli insanlarla karsilastrsin seni.oyle bi adam olsun ki sana iki cihan saadeti yasatsin yasamani saglasintatlim ben o arada uyudum :) ama istah sıkıntın varsa victoza diye bir igne var seker dalgalanmalarini ve dolayisiyla aclik krizlerini dengeliyor. Su anda kullanmıyorum ama kullandiggmda faydasini gormustum. tabiki bir doktor gozetiminde olmali..Canım diger sır da iliskim bitti zaten ne istahim ne keyfim var
teşekkür ederim aglatmayin beniR
Rabbim hayirli insanlarla karsilastrsin seni.oyle bi adam olsun ki sana iki cihan saadeti yasatsin yasamani saglasin
olsun canim sen toplamda kendine ettigin iyilige bak yavas bile olsa mecbur gidicek kilolar gram gramBen bu hafta bayagi verdim ama + da idim onlari verdigim icin listede sadece 100 gr i goruncek ne yazikki
menün çok güzel canım..süper sonuç alacaksın24 Mart Persembe menum
Sabah 5.00 sutlu nesfit :)
oglen 12 peynirli omlet
yarim domates yarim salatalik
tane mısır iki kasik
Ara 16.00 sutlu yulafli nesfit
18.00 1 kepce çorba
3 yk barbunya
spor yok malesef bugün bos gunumdu
yedik bitti hadi bakalim.sabah neler olucak cok heycanliyim :)
Dunku menum
Sabah
Bir yumurta
Uc biber
Salatalik
Domates
Bir ekmek
Kk peynir
Cay
Oglen
Yogurtlu makarna bir porsiyon
Ara kiraz sapli cay
Aksam bi kase corba
6 kasik meecimek
Bi kase salata
2 lt su
Plates yarim saat+15 dk leslie
canım benim güzel anneee.. harika gidiyorsun kısa zamanda fıstık olacaksınBugunkunu de yazayim yatin evde olmicam belki gec gelirim kimse kalmiyor :)
Bugunku menum
Sabah
Bir yumutta
Cay
Domates salatalik biber uc tane
Bi dilim ekmek
Oglen makarna
Ara diyet biskuvi iki tanr
Aksam
Bi kase corba
Bes kasik bakla yemegi
Simdilik 15 dk leslie
oyyy maaşallaaaaahhh.. muhteşem bir sonuç .. tebrik ederim kuzummIlk bildirimi ben yapayim zira zor bekledim :)
17.03 Baslangic kilom 73,5
25.03 Cuma 71.0
Sayenizde kizlarr hepinize opcuklerr daha beter gaza geldim :)
harikasın dostummm.. hadi yaza kadar fıstık gibi olucaz çok iyi gidiyorsunDunku mnm
Kahvlti 6.30. 4 zeytin 2 ksk lor.1 dilim cvdr.1 domates
Ara. 1kucuk portakal 1 kucuk cilek
Ogle12.30 haslanmis brokoli havuc karnibar 2 ksk yogurt.1 dilim cvdr
Ara 1 su brd yarim yagli tarcinli sut.2 mini lokum .4 gunkurusu
Aksm 18.00. 8 misket kofteli patates yemegi 4 ymk ks. Salata . 2 kask yogurt
Ara 1 mini cilek
2.5 lt su
30 dk yuruyus
oooooo aferiiinnnnnnKizlar geceleri sk sk uyaniyorum.onceden bu uyanmalarda sekerli kacamklar yapiyirdum.dun gece 3 te uayndim misafirlerimden kalan son islak kek vardi esime ayirmustim.yememis.tabagi elim aldim guya cocugu ayakta sallrkn bi yandan yicem.allah im bi kendime geldim tabk elimde napiyorum ben.hemn birak dedim kendime yemedim alkislari aferinleri alayim buyrun
meryemcim muhteşem bir sonuç olmuş.. devamı olacak inanıyorum sanaGünaydın hayırlı cumalar arkadaşlar
Kilo bildirimi yapıyorum 77.1 kg. Bir haftada giden 1.3 kg çok şükür
oyyy kıyamam ben sanaaa.. üzülme canımmmm ..daha güzel bir ilişkiye başlamak için eskisinin bitmesi gerekir böyle düşün kuzumtatlim ben o arada uyudum :) ama istah sıkıntın varsa victoza diye bir igne var seker dalgalanmalarini ve dolayisiyla aclik krizlerini dengeliyor. Su anda kullanmıyorum ama kullandiggmda faydasini gormustum. tabiki bir doktor gozetiminde olmali..Canım diger sır da iliskim bitti zaten ne istahim ne keyfim var
tebrim ederimmmmmm com guzel bi duygu dimi[/QUOT kesinlikle çok güzel bir his. ben 3-4 yıldır sürekli diyet yapmaya çalışıyorum ama sonu gelmiyordu asla. Bu kez sizlerin, diyetisyenimin ve kararlı olmamın sayesinde gidiyor kilolar çok şükür. 5.
haftam diyette. 5 kilo gitti çok şükür
sevindim kuzummm.. ben de dün oldumKizlaarrrrrrr ben regl oldum az once onumuzdeki hafta bekliyordum.gunleri sasirdim galiba.demkki pzt + cikmamin lokum krizine dusmemin sebebi buymus com mutluyummmmm
Bence de alaksiz olmus canin mi istedi noldu.bari salata falan yiyeydindünkü menüm
08:00 2 yumurta, 2 çeri domates, 1 kk peynir, 3 zeytin
09:30 şekersiz türk kahvesi
12:00 1 dilim ekmek 1 bardak yoğurt
16:00 sade nescafe, 1 tane galeta
18:30 70 gr et, yarım avuç da çekirdek (çok alakasız di mi)
su:3 lt
spor 20 dk egzersiz, 100 ip atlama
bi de regl oldum
çocuklar yerken canım çekti azıcık yedimBence de alaksiz olmus canin mi istedi noldu.bari salata falan yiyeydin
Ooooo kuzum muzum april dan mi kaptik noldu.cok hosuma gittisevindim kuzummm.. ben de dün oldum
yok kıızz ben çok kullanırım kuzumu.. kuzum bi de annem lafını çok söylerim..Ooooo kuzum muzum april dan mi kaptik noldu.cok hosuma gitti
Çok tşk ederim desteğini z için. Kendime güvenim geldi inanın. Daha pozitif im kesinlikle hayata karşı. Acayip motivasyon oluyor giden kilolar. Benim gibi pcos ve hipotiroidi hastasi olup yani guatr ameliyatı olup sonrasında hergün 150 mg tiroit hormonu alan birinin nasıl da rahat birsekilde kilo verdigini tum arkadaş larım görsün istiyorum. Yaza kadar gidecek tüm kilolar ins
oyyy maaşallaaaaahhh.. muhteşem bir sonuç .. tebrik ederim kuzumm
harikasın dostummm.. hadi yaza kadar fıstık gibi olucaz çok iyi gidiyorsun
oooooo aferiiinnnnnn
meryemcim muhteşem bir sonuç olmuş.. devamı olacak inanıyorum sana
oyyy kıyamam ben sanaaa.. üzülme canımmmm ..daha güzel bir ilişkiye başlamak için eskisinin bitmesi gerekir böyle düşün kuzum
teşekkürler ispanyol hepiniz iyi ki varsiniz iyi ki april beni buraya davet etmis
oyyy maaşallaaaaahhh.. muhteşem bir sonuç .. tebrik ederim kuzumm
harikasın dostummm.. hadi yaza kadar fıstık gibi olucaz çok iyi gidiyorsun
oooooo aferiiinnnnnn
meryemcim muhteşem bir sonuç olmuş.. devamı olacak inanıyorum sana
oyyy kıyamam ben sanaaa.. üzülme canımmmm ..daha güzel bir ilişkiye başlamak için eskisinin bitmesi gerekir böyle düşün kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?