Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Rabbim kolaylik versi. Hizir as yoldasin olsun ins

Cabuk cabuk yat olmadi 1 cay brd tarcinli sut icin cis onlar cis sakin.bak yicen sonra da oturup canin sklck gidip bi daha yicen

Ooooo cuma ya haziriz galiba
Belki iyi bi kilo vermedim ama konsantrem son yillarin en iyisi. Tabi sayenizde :)

Pilatese mi başladın? Suyu yükselt bak benim 2lt bile oldu şimdiden. Oğlusun mışıl mışıl uyusun İnşaAllah.
Evet tatlim ictim ictim ucu tamamladim yaticam simdi :)
Rabbim kolaylik versi. Hizir as yoldasin olsun ins

Cabuk cabuk yat olmadi 1 cay brd tarcinli sut icin cis onlar cis sakin.bak yicen sonra da oturup canin sklck gidip bi daha yicen

Ooooo cuma ya haziriz galiba
Yemedim yemedim nefsime hakim oldum canm ostedikce su ictim

ApriL_2007 gülersin değil mi? Ne kadar 33-34 göstersemde hayırlısı ile çocuklarımı büyüteyim.İkiside büyüdü şükür,en baştan gözüm yemiyor açıkcası.
Ben şu sıra yediklerimi yazmıyorum ama sporumu yapıyorum şükür.
20 dakika interval eliptik ile
5 dakika göbek eritme videosu
140 kerr yanlara eğilme
6 dakika germe
2 litre su, bitki çayı

Merhaba arkadaslar nasilsiniz? Diyetler iyi gidiyordur umarim:) April bir kac gundur baya yogunsun anladigim kadariyla Allah kolaylik versin..
22 Mart menum
8:30 limonlu ilik su
9:30 zencefilli limonlu bitki cayi
11:30-13:30 kahvalti( arkadasa davetliydim uzun surdu o yuZden)
1 kk peynir
2 zeytin
1 dilim peynirli kek, yarim kurabiye ve yarim dilim ekmek( aslinda yemicektim bunlari AMA benim kiz parcaladi yemek zorunda kaldim)
2 tane firinda sigara boregi
Bir avuc Badem+ceviz
3 tane gun kurusu
2 dilim portakal
1 cay kasigi recel
15:30.....45 dakika Jillian Michaels workout
18:30 aksam yemegi
3 dilim firinda karnibahar(yagsiz, unsuz)
5 kasik yogurtlu salatalik kabak
1 kase az yagli salata
19:00... 20 dk yuruyus
2,5 lt su

23 Mart menum
07:45 limonlu ilik su
08:30 kahvalti
1 haslanmis yumurta
Domates, salatalik
1 kk peynir
1 cay kasigi fistik ezmesi
Kucuk bi dilim kizarmis ekmek
2 dilim elma
1 tane avakado
15:00 bir kupa filtre kahve + 1 dilim yas pasta( bugun dogumgunumdu komsum surpriz pasta yapmis benim icin birlikte yedik:)
16:45.... 45 dakika hizli tempo yuruyus( yaspastayi eriteyim dedim:)
18:30..... 35 dk hizli tempo yuruyus
19:30 aksam yemegi
Karisik izgara
Salata
3 kasik bulgur pilavi
El buyuklugunde pide
2 dilim baklava( esim yemege goturdu dogumgunum oldugu icin baklava yedik
21:30.... 15 dk yuruyus
Veee
3 lt su

Bugun Boyle oldu ozel bi gun oldugu icin AMA yarin telafi edicem, hafif atlaticam gunu

S selma_23_02 tatlım menülerinde çok kaçamak var fakat sporunla onları yakmışsındır. Sen zaten farkındasın bugünden itibaren daha sıkı sarıl. Disipline ol

Doğum günün kutlu olsun canımmmm . Hayat boyu sevgi dolu bir ömrün olsun mutlu mutlu

Sen yurtdısında nerede yaşıyorsun?

afiyet olsun canım.büyük başarı bence..süpersin
Tesekkr ederi. Cnm. 2. Gundur diyetisyenimn listesininf fotolarini cekip gondermeye calisiyorum bi turlu becwremedim.aksama esime yaptiririm ins
Belki iyi bi kilo vermedim ama konsantrem son yillarin en iyisi. Tabi sayenizde :)
Gidiyo ya sen ona bak az yada cok
canım biskuvi değil hani böyle yassi tahta gbi tatsiz seyler var ya onlardan :)
Ayyyy hic doyamam ben onlarla daha com acikiyorum benim icin sadece ara ogun olabir onlar
Evet tatlim ictim ictim ucu tamamladim yaticam simdi :)

Yemedim yemedim nefsime hakim oldum canm ostedikce su ictim
Oh ne guzel bak vicdanen de rahatsin simdi.huzursuz olcktin sonra.ben ayni duygulari yasiyorum kendimdwn biliyorum

beşiktastayım canım bem. bazen öğlenlerı yemekhaneye gidiyorum dıyet yıyecekler oluyor onu degerlendırıyorum..o yuzden guzel menulere denk geliyorum diyelim..cuma gelsin artıkkkkkkk :)
Bende beylikdüzündeyim. Çok iyi yapıyorsun. Cumaya hazırız tabiki. Heyecanla bekliyoruz:))))

Bayiliyorum seni. Kuzum hitabina

Ohhhhh mis misssssss

Cnm altinbasak biskuvi mi.
Ayyy teşekkürler kuzummm
Eee ben heppp derim biz bağımlılık yaparız. İşe yaradıysa ne mutlu bana:)))))))
Gülerim tabi:))))) sende haklısın miniğim. Oooo spora gellllll süpper!

Ay benim de var gobek yan yaglar ben de yapayim
Cnm kurabiyeler kekler baklavalr pasatlar castalar havada ucusmus noluyo
Canim transferim kolay gecti bu sfer cok sukur .7. Gundeyim ama test yaptim cikmadi bu seferde tutmadi sanirim sali gunu kan vericem Allah tum isteyenlerede banada nasip etsin ins
Aminnnn ins

Canim transferim kolay gecti bu sfer cok sukur .7. Gundeyim ama test yaptim cikmadi bu seferde tutmadi sanirim sali gunu kan vericem Allah tum isteyenlerede banada nasip etsin ins
Canım gönlünü ferah tut, hayırlısı olsun İnşaAllah. Olsa da hanii fena olmaz yaniiii :))))

Dur bakalım kanda herşey belli olur kesin sonuç o:))))))) dualarımız seninle baby, haberlerini bekliyorum.

Yesilcayimi iciyorum buyrun beraber icelim
Bende Dokuzlu çayımı içtim sanada afiyet olsun tatlım

Kizlir hirkisi giniydin :) bugun kahvaltimi sabah uyku arasi aclik ve tatli isteğiyle uyandigimdan sabah beste yaptim sanırım. Nesfit meyveli ve sutu karistirdim bi gozum kapali onu yedim geri uyudum. Oglen 12yi bekliyorum aciktim :)

Kizlir hirkisi giniydin :) bugun kahvaltimi sabah uyku arasi aclik ve tatli isteğiyle uyandigimdan sabah beste yaptim sanırım. Nesfit meyveli ve sutu karistirdim bi gozum kapali onu yedim geri uyudum. Oglen 12yi bekliyorum aciktim :)
Nasıl bir acıkmaysa o ! Neyse tekrar kahvaltı etmemissin en azından. bir ara öğün yapsaydın ya çok açlık çekme canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…