teşekkür ederim april :)Güzel menün tartı öncesi
Sabah tartılmayı unutma ok? Menülerin güzel tatlım sporla da taclandirman süpperBugunkunu de yazayim yatin evde olmicam belki gec gelirim kimse kalmiyor :)
Bugunku menum
Sabah
Bir yumutta
Cay
Domates salatalik biber uc tane
Bi dilim ekmek
Oglen makarna
Ara diyet biskuvi iki tanr
Aksam
Bi kase corba
Bes kasik bakla yemegi
Simdilik 15 dk leslie
Makarnayi ne kadar yedin. Bi de suyu yazmamissinBugunkunu de yazayim yatin evde olmicam belki gec gelirim kimse kalmiyor :)
Bugunku menum
Sabah
Bir yumutta
Cay
Domates salatalik biber uc tane
Bi dilim ekmek
Oglen makarna
Ara diyet biskuvi iki tanr
Aksam
Bi kase corba
Bes kasik bakla yemegi
Simdilik 15 dk leslie
Cok guzel 8 gunde 2.5 kilo vermissin com guzel buIlk bildirimi ben yapayim zira zor bekledim :)
17.03 Baslangic kilom 73,5
25.03 Cuma 71.0
Sayenizde kizlarr hepinize opcuklerr daha beter gaza geldim :)
Kizlar geceleri sk sk uyaniyorum.onceden bu uyanmalarda sekerli kacamklar yapiyirdum.dun gece 3 te uayndim misafirlerimden kalan son islak kek vardi esime ayirmustim.yememis.tbagi elim aldim guya cocugu ayakta sallrkn bi yandan yicem.allah im bi kendime geldim tabk elimde napiyorum ben.hemn birak dedim kendime yemedim alkislari aferinleri alayim buyrun
Ya evet cok mutlu oldum. Bu günlerde bu mutluluğa cok ihtiyacim vardi.. Ilk haftam oldugu icin belki hizli gitmis olabilir ama spora da baya yuklendim ondan da olabilir..Makarnayi ne kadar yedin. Bi de suyu yazmamissin
Cok guzel 8 gunde 2.5 kilo vermissin com guzel bu
Tebrikler çok güzel ilk hafta için. Devamı gelir inşIlk bildirimi ben yapayim zira zor bekledim :)
17.03 Baslangic kilom 73,5
25.03 Cuma 71.0
Sayenizde kizlarr hepinize opcuklerr daha beter gaza geldim :)
Cnm sabah 5 ten 12 ye kadar nasil ac ac dayaniyosun bunun sirri ne. .bi de oyle doyurucu da yememissin ki kahvaltiyi nasil tok kaliyosun.guzel bisey bu ben de ogrenmek istiyorum24 Mart Persembe menum
Sabah 5.00 sutlu nesfit :)
oglen 12 peynirli omlet
yarim domates yarim salatalik
tane mısır iki kasik
Ara 16.00 sutlu yulafli nesfit
18.00 1 kepce çorba
3 yk barbunya
spor yok malesef bugün bos gunumdu
yedik bitti hadi bakalim.sabah neler olucak cok heycanliyim :)
tebrim ederimmmmmm com guzel bi duygu dimiGünaydın hayırlı cumalar arkadaşlar
Kilo bildirimi yapıyorum 77.1 kg. Bir haftada giden 1.3 kg çok şükür
tatlim ben o arada uyudum :) ama istah sıkıntın varsa victoza diye bir igne var seker dalgalanmalarini ve dolayisiyla aclik krizlerini dengeliyor. Su anda kullanmıyorum ama kullandiggmda faydasini gormustum. tabiki bir doktor gozetiminde olmali..Canım diger sır da iliskim bitti zaten ne istahim ne keyfim varCnm sabah 5 ten 12 ye kadar nasil ac ac dayaniyosun bunun sirri ne. .bi de oyle doyurucu da yememissin ki kahvaltiyi nasil tok kaliyosun.guzel bisey bu ben de ogrenmek istiyorum
Cok guzle cnm tebrik ederi.Ya evet cok mutlu oldum. Bu günlerde bu mutluluğa cok ihtiyacim vardi.. Ilk haftam oldugu icin belki hizli gitmis olabilir ama spora da baya yuklendim ondan da olabilir..
canim inşallah inşallahTebrikler çok güzel ilk hafta için. Devamı gelir inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?