canım harikasın , yaz akadar incecik olucaz hepsi gidecek..Çok tşk ederim desteğini z için. Kendime güvenim geldi inanın. Daha pozitif im kesinlikle hayata karşı. Acayip motivasyon oluyor giden kilolar. Benim gibi pcos ve hipotiroidi hastasi olup yani guatr ameliyatı olup sonrasında hergün 150 mg tiroit hormonu alan birinin nasıl da rahat birsekilde kilo verdigini tum arkadaş larım görsün istiyorum. Yaza kadar gidecek tüm kilolar ins
ooo bence süper bir sonuç regl olmana rağmen harikaaaaaa..sonunda regl oldum ve şişim.
kilom 76,80 çıktım..umarım haftaya daha güzel sonuç alırım..78,40 çıkmıştım haftasonu..
fark -1,60..regl ım bitince daha iyi olcak sanırım..
senle aynı olduk regl zamanı.. artı çıkmadım ya ona bile seviniyorum***1.Takım 458. Etap***
ApriL_2007 (65.1///%)
afrodit26 (68.6///%)
buse8 (85.3///%) izne ayrılmak istiyor
denizzeynep (78.3///%)
gulfuren(55.3///%)
ispanyol (68.8/68.7/0.1/%0.14)
kanikey (54.5///%)
Keten prenses (67///%)
otimoti (71.4///%)
sevilay 80 (73.5/73.4/0.1/%0.14)
Sevim_mrt (76.8///%)
1.Takım Ortalaması:%
canım nasılsın aklımdaydın kaç gündür ama bir türlü fırsatım olmadı..hayırlı haberlerini alırız inşallah..Gunaydin guzellikler telefondan giriyorum tabloyu alintilayamadim 55 kilo ciktim sabah almisim ama sis ellerim falnn
Sagol canim benim iyiyim sukur annemde kaliyorum sali ginu sonuc alicam dua et bana :)canım nasılsın aklımdaydın kaç gündür ama bir türlü fırsatım olmadı..hayırlı haberlerini alırız inşallah..
Canim unuttum valla oglan dortte uyudu onla ugrastim suyy ikiye tamamladim makarna da bir porsiyonMakarnayi ne kadar yedin. Bi de suyu yazmamissin
Cok guzel 8 gunde 2.5 kilo vermissin com guzel bu
dünkü menüm
08:00 2 yumurta, 2 çeri domates, 1 kk peynir, 3 zeytin
09:30 şekersiz türk kahvesi
12:00 1 dilim ekmek 1 bardak yoğurt
16:00 sade nescafe, 1 tane galeta
18:30 70 gr et, yarım avuç da çekirdek (çok alakasız di mi)
su:3 lt
spor 20 dk egzersiz, 100 ip atlama
bi de regl oldum
İnsallah.. Bu ogglani sen mi dogurdun desinler istiyorum o zaman tamam dicem :)menün çok güzel canım..süper sonuç alacaksın
canım benim güzel anneee.. harika gidiyorsun kısa zamanda fıstık olacaksın
farkı 100 ile çarp sonra geçen haftaki kilona böl..Kızlar ben takimda değilim ama yuzde olarak merak ediyorum. Kaca tekabul ettigini nasil hesap ediyoruz?
Bekliyrz canım en yakın zamandaSohbete dahil olamasamda arada girip bakiyorum sizlere yakin zamanda tekrar aranizda olmak dileğiyle inşallah kendimi toparlayip gelicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?