hhaahaaa süpermişKatılıyorum canım sana.. Hatta çalışmakla ilgili yüzyılın ata sözünü yazıyorum şimdi ;
''Çalışmak İyi Bir Şey Olsaydı , Üstüne Para Vermezlerdi ''
Ohhh ne güzel bizde çalışalımGünaydınn herkesebugün harika uyandım müzik esliğinde kahvaltı şimdi de yeşil çayım.. Evde keyif vakti ohh yorulduk canım hafta içi :)
cumartesi çalışmayı kim çıkarmış yaaaa...
Hahahhyyy koptumKatılıyorum canım sana.. Hatta çalışmakla ilgili yüzyılın ata sözünü yazıyorum şimdi ;
''Çalışmak İyi Bir Şey Olsaydı , Üstüne Para Vermezlerdi ''
Menülerimiz yakınmış.Tesekkur ederim canim.. 2 yasina girecek hayirlisiyla:) dogumgunu menumuz soyle;
Tuzlular: muska borek
Sakalli pogaca
Makarna salatasi
Mercimek koftesi
Tavuklu nohutlu pilav
Tatlilar: seker hamurlu kurabiye
Havuclu toplar
Mini muffinler
Cevizli baklava
Vee tabiki pastamiz( iki katli seker hamuru kaplamali)
Merhaba canım.günaydınlaaarrrrr
Günün güzel geçsin.Günaydınnnnn beybileren güzel günden merhaba herkeslere
İyi ıstırahatler.Günaydınn herkesebugün harika uyandım müzik esliğinde kahvaltı şimdi de yeşil çayım.. Evde keyif vakti ohh yorulduk canım hafta içi :)
Kolay gelsin.cumartesi çalışmayı kim çıkarmış yaaaa...
İyi akşamlar kaptancım ben buralardayımAaaa kimse yok kızlar lütfen buraları boşlamayalım, biz niye geliyoruz hergün
Hoşgeldin nasılsın??? Ben çalıştım bugün çok yorgunumİyi akşamlar kaptancım ben buralardayım
Çok çok geçmiş olsunBen dunden beri hastayim Kizlar sabah ictigim sutle duruyorum hala
Ne oldu grip misin? Çokkk geçmiş olsun bitanem. Acil şifalar dilerim Rabbim 'den....Ben dunden beri hastayim Kizlar sabah ictigim sutle duruyorum hala
Hayır asla ! Emin ol iş daha zorHoşbulduk iyiyim çok şükür. Kızım ve yegenimle ilgileniyorum. Bazen ise gitmek cocuklarla uğraşmaktan daha mı kolay demiyor değilim
geçmiş olsun canımBen dunden beri hastayim Kizlar sabah ictigim sutle duruyorum hala
Ben her daim burdayım ara ara girip bakıyorum pek hareketli değil bizim grup :) Evet faciaya hazır olun 26 Mart Cumartesi menum
Sabah 08.30
1 dilim kızarmış ekmek
4 kaşık kıymalı menemen
1 kk peynir
salata+çay
Öğle 15.00 (Kadınlar Günü Laneti)
1 küçük şekersiz cevizli kurabiye
1 dilim kakaolu pudingli kek
2 dilim börek
2 kaşık rus salatası ve Çay
sonra da 1 bardak cola
Akşam makşam bişey yiyemem artık. Eskisinden az yedim ama dengemi bozmasına izin vermiycem bugünkü menünün.
45 dakika hafif tempoda yürüdüm. Aksam spora gidicektim ama salonu erken kapatıyolarmış cumartesi günleri.. Artık yarın uzun bir doğa yürüyüşü yapmakla düzelir bu iş.. Bugünlük affedin beniÇok kızgınım kendime
Sagol tatlimÇok çok geçmiş olsun
Sagol canm benim grip degil de dun gece esimle tartistik o zamandan beri migrenim tuttu gecmiyor bir de ustune bogaz agrisi cikti ama su an daha iyiyimNe oldu grip misin? Çokkk geçmiş olsun bitanem. Acil şifalar dilerim Rabbim 'den....
Hayır asla ! Emin ol iş daha zorsanada kolaylıklar dilerim canım.
Sagol canmgeçmiş olsun canım
Günaydınn yeni kalktımHerkese günaydınnnnnnn napiyosunuz diyet güzelleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?