canımmm insallak masallak :) bu arada benim ilk hedef kilom 65.. duruma bakip ona göre yeni hedef belirleyecegim
Günaydınnnn iyi haftalar herkese. ☺☺☺☺Günaydınnerkenden uyandık bakalım. İyi başlasın, iyi sonlansın günümüz. Herkese bol yağ yakmalı, keyifli bir hafta diliyorum
Benimde ilk hedefim 67 bakalım.en kötü ihtimal ramazan a kadar vermek istiyorum. İnş dilediğim iz gibi olurcanımmm insallak masallak :) bu arada benim ilk hedef kilom 65.. duruma bakip ona göre yeni hedef belirleyecegim
Canim su anda kacsin? Ramazana kadar daha cok var. Ramazan ne zaman bilmiyorum ama dun saydim 1 Hazirana kadar 65 gun var.. Her gün yuzer gram versek bile 6.5 kg yapar bu harika bu sayı.. Istikrari bozmazsak er ya da gec verecegizBenimde ilk hedefim 67 bakalım.en kötü ihtimal ramazan a kadar vermek istiyorum. İnş dilediğim iz gibi olur
canımmm insallak masallak :) bu arada benim ilk hedef kilom 65.. duruma bakip ona göre yeni hedef belirleyecegim
Tamam canım İnşaAllah grsrzİnsallah bildiririm canim telefon bizuldu yeni almam lazim maasi bekliycem mecburen almak icin o yuzden izin istedim yoksa diyete devam yani
Kesinlikle bir bakmışsınız, hepsi gitmiş. Sadece istikrar önemli ! Bahanesiz diyet lazımCanim su anda kacsin? Ramazana kadar daha cok var. Ramazan ne zaman bilmiyorum ama dun saydim 1 Hazirana kadar 65 gun var.. Her gün yuzer gram versek bile 6.5 kg yapar bu harika bu sayı.. Istikrari bozmazsak er ya da gec verecegiz
Hsonun daha dikkatli geçmeli işte, diyette gün ayrımı olmaz!benim de ilk hedefim 6 lı rakamları görmek tabi.ıkı yıldır onun için uğraşıyorum ama her defasında 6 olamadan 7 li rakamları arttırıyorum bakalım bu kez olcak inşallah.haftasonları kaçamak yapmasam aslında olcakta..
Tebriklerrr ne guzel bi haberkızlarr 4 gün önce dr a gitmiştim yazamadım yoğunluktan bir oğluşum daha olucak
aayyyy ne güzel haber buuu.. tekrar tebrik ederim kuzummmkızlarr 4 gün önce dr a gitmiştim yazamadım yoğunluktan bir oğluşum daha olucak
sağol canım tesekkür ederimTebriklerrr ne guzel bi haber
tesekkürler tatlımmm erkeklerin arasında kaldım senin de mi iki oğluş vardıaayyyy ne güzel haber buuu.. tekrar tebrik ederim kuzummm
yok kuzum.. biz berabereyiz, 7 yaşında oğlum, 1 .5 yaşında da kızm varsağol canım tesekkür ederim
tesekkürler tatlımmm erkeklerin arasında kaldım senin de mi iki oğluş vardı
Ben iyiyim sadece sabah takıldım düştüm dizim şişti ekim kanadı. Yaş günümüz çok güzel geçti.Oğlum çok mutlu oldu. Gelenler de keyif aldı ve bende çok mutlu oldum ama nazar değdi heralde. Ben de gelip gidip ağzımda bir şeyler attım.Yarından itibaren 1 hafta karatay yapacağım.Merhaba kizlar herkes iyidir umarim.. Kaptanim dun hazirlik misafir derken ne zaman ne yedim hic farkinda olamadim.. Bugun de yorgunluk temizlik derken oyle gectiiki gunluk menumu yazamicam cunku Bende emin degilim:) simdi yuruyuse cikiyorum sporu aksatmak yok:) yarin cok guzel menulerle donucem:) beni bu sefer mazur gor April
Günaydın canım. Yağları yokculayıp,kaslara hoş geldin diyeceğimiz bir gün olsun.Günaydınnerkenden uyandık bakalım. İyi başlasın, iyi sonlansın günümüz. Herkese bol yağ yakmalı, keyifli bir hafta diliyorum
Güzel bir başlangıç olmuş. Bu şekilde devam edersen 65 çabuk görürsün.Gunaydin güzelliklerNabersiniz?? Bugun gune erken basladim kahvaltimi evde yaptim ise de yuruyerek gittim toplamda 1 saat 10 dakika sürdü.. Haydi bakalim is zamanı
Merhaba canım.günaydın kızlar umarım herkes iyidiriyi haftalar
Bu sefer olacak.Her gün yemek yiyoruz.İstediğimiz kiloya gelip ara ara istediklerimizi gönül rahatlığı ile yiyeceğiz inşallah.benim de ilk hedefim 6 lı rakamları görmek tabi.ıkı yıldır onun için uğraşıyorum ama her defasında 6 olamadan 7 li rakamları arttırıyorum bakalım bu kez olcak inşallah.haftasonları kaçamak yapmasam aslında olcakta..
Merhaba doktorum.günaydınlar minnoşlaaarrr
Hayırlı olsun. Benim de iki oğluşum var ama ben ikisini de kız beklemiştim.kızlarr 4 gün önce dr a gitmiştim yazamadım yoğunluktan bir oğluşum daha olucak
82 ile başladım diyete canım ben. Şu anda 77 kiloyum. Aynı zamanda diyetisyene de gidiyorum canım. Çarşamba kontrol um var hatta. Hafta da 1 kilo versem istediğim kiloya çok rahat ulaşabilirim sanırım. Bende çok çok istiyorum bu kilolardan kurtulmayı. Özledim zayıf ve mutlu olmayı 60 li kiloları ne zaman göreceğim acaba. Bfit e gitmeyi düşünüyorum ay başında 1 aylık sırf sikilasmak için bakalım.Canim su anda kacsin? Ramazana kadar daha cok var. Ramazan ne zaman bilmiyorum ama dun saydim 1 Hazirana kadar 65 gun var.. Her gün yuzer gram versek bile 6.5 kg yapar bu harika bu sayı.. Istikrari bozmazsak er ya da gec verecegiz
nee güzel Allah bağışlasın cnmyok kuzum.. biz berabereyiz, 7 yaşında oğlum, 1 .5 yaşında da kızm var
aaa evet cnm hatırladım senin iki oğlun vardı Allah bağışlasın ben ilkinde cok düşünmemiştim ama bunda nedense kendimi kıza alıştırdım tabi ki hayırlısı sağlıklı hayırlı evlat olsunlar kızımdan kahve içmek hayalimdi artık oğlanlarıma çay demlerim:)Ben iyiyim sadece sabah takıldım düştüm dizim şişti ekim kanadı. Yaş günümüz çok güzel geçti.Oğlum çok mutlu oldu. Gelenler de keyif aldı ve bende çok mutlu oldum ama nazar değdi heralde. Ben de gelip gidip ağzımda bir şeyler attım.Yarından itibaren 1 hafta karatay yapacağım.
Günaydın canım. Yağları yokculayıp,kaslara hoş geldin diyeceğimiz bir gün olsun.
Güzel bir başlangıç olmuş. Bu şekilde devam edersen 65 çabuk görürsün.
Merhaba canım.
Bu sefer olacak.Her gün yemek yiyoruz.İstediğimiz kiloya gelip ara ara istediklerimizi gönül rahatlığı ile yiyeceğiz inşallah.
Merhaba doktorum.
Hayırlı olsun. Benim de iki oğluşum var ama ben ikisini de kız beklemiştim.Sağlıklı olsunlar inşallah.
Bende bende aynı dertten muzdaribim. Üstüne doğum kiloları da eklendi 80 lo rakamlari gördüm.benim de ilk hedefim 6 lı rakamları görmek tabi.ıkı yıldır onun için uğraşıyorum ama her defasında 6 olamadan 7 li rakamları arttırıyorum bakalım bu kez olcak inşallah.haftasonları kaçamak yapmasam aslında olcakta..
Tebrikler sağlıklı bir şekilde kucaginiza almayi nasip etsin rabbim inşkızlarr 4 gün önce dr a gitmiştim yazamadım yoğunluktan bir oğluşum daha olucak
Bende bende aynı dertten muzdaribim. Üstüne doğum kiloları da eklendi 80 lo rakamlari gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?