Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Benimde ilk hedefim 67 bakalım.en kötü ihtimal ramazan a kadar vermek istiyorum. İnş dilediğim iz gibi olur
Canim su anda kacsin? Ramazana kadar daha cok var. Ramazan ne zaman bilmiyorum ama dun saydim 1 Hazirana kadar 65 gun var.. Her gün yuzer gram versek bile 6.5 kg yapar bu harika bu sayı.. Istikrari bozmazsak er ya da gec verecegiz

canımmm insallak masallak :) bu arada benim ilk hedef kilom 65.. duruma bakip ona göre yeni hedef belirleyecegim

benim de ilk hedefim 6 lı rakamları görmek tabi.ıkı yıldır onun için uğraşıyorum ama her defasında 6 olamadan 7 li rakamları arttırıyorum bakalım bu kez olcak inşallah.haftasonları kaçamak yapmasam aslında olcakta..

İnsallah bildiririm canim telefon bizuldu yeni almam lazim maasi bekliycem mecburen almak icin o yuzden izin istedim yoksa diyete devam yani
Tamam canım İnşaAllah grsrz kendine iyi bak.
Canim su anda kacsin? Ramazana kadar daha cok var. Ramazan ne zaman bilmiyorum ama dun saydim 1 Hazirana kadar 65 gun var.. Her gün yuzer gram versek bile 6.5 kg yapar bu harika bu sayı.. Istikrari bozmazsak er ya da gec verecegiz
Kesinlikle bir bakmışsınız, hepsi gitmiş. Sadece istikrar önemli ! Bahanesiz diyet lazım

Hsonun daha dikkatli geçmeli işte, diyette gün ayrımı olmaz!

Ben iyiyim sadece sabah takıldım düştüm dizim şişti ekim kanadı. Yaş günümüz çok güzel geçti.Oğlum çok mutlu oldu. Gelenler de keyif aldı ve bende çok mutlu oldum ama nazar değdi heralde. Ben de gelip gidip ağzımda bir şeyler attım.Yarından itibaren 1 hafta karatay yapacağım.

Günaydınn erkenden uyandık bakalım. İyi başlasın, iyi sonlansın günümüz. Herkese bol yağ yakmalı, keyifli bir hafta diliyorum
Günaydın canım. Yağları yokculayıp,kaslara hoş geldin diyeceğimiz bir gün olsun.

Gunaydin güzellikler Nabersiniz?? Bugun gune erken basladim kahvaltimi evde yaptim ise de yuruyerek gittim toplamda 1 saat 10 dakika sürdü.. Haydi bakalim is zamanı
Güzel bir başlangıç olmuş. Bu şekilde devam edersen 65 çabuk görürsün.

günaydın kızlar umarım herkes iyidir iyi haftalar
Merhaba canım.

Bu sefer olacak.Her gün yemek yiyoruz.İstediğimiz kiloya gelip ara ara istediklerimizi gönül rahatlığı ile yiyeceğiz inşallah.

günaydınlar minnoşlaaarrr
Merhaba doktorum.

kızlarr 4 gün önce dr a gitmiştim yazamadım yoğunluktan bir oğluşum daha olucak
Hayırlı olsun. Benim de iki oğluşum var ama ben ikisini de kız beklemiştim.Sağlıklı olsunlar inşallah.

82 ile başladım diyete canım ben. Şu anda 77 kiloyum. Aynı zamanda diyetisyene de gidiyorum canım. Çarşamba kontrol um var hatta. Hafta da 1 kilo versem istediğim kiloya çok rahat ulaşabilirim sanırım. Bende çok çok istiyorum bu kilolardan kurtulmayı. Özledim zayıf ve mutlu olmayı 60 li kiloları ne zaman göreceğim acaba. Bfit e gitmeyi düşünüyorum ay başında 1 aylık sırf sikilasmak için bakalım.
Brde 5 ya da 6 haziran olmasi lazim ramazan başlangıcı canm.

aaa evet cnm hatırladım senin iki oğlun vardı Allah bağışlasın ben ilkinde cok düşünmemiştim ama bunda nedense kendimi kıza alıştırdım tabi ki hayırlısı sağlıklı hayırlı evlat olsunlar kızımdan kahve içmek hayalimdi artık oğlanlarıma çay demlerim:)

Bende bende aynı dertten muzdaribim. Üstüne doğum kiloları da eklendi 80 lo rakamlari gördüm.

kızlar selam menümü yazayım bugün ki

sabah 9,00 1 dilim tuzsuz köy peyniri,2 yumurtadan omlet,biber,taze nane

öğlen 12,30 kabak rendelenmiş yağsız tavada,yoğurt 2 kaşık

ara 1 avuç beyaz leblebi

akşam da spordan önce greyfurt yerim

spordan sonra da acıkırsam meyve yerim elma olabilir.

spor 1 saat tempolu yürüyüş 7 km

su 2 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…