Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ben erkenden uyandım kahvaltımı yaptım şimdi dünü hafifletmek için açık alan yürüyüşüne çıkıyorum..
Şimdiden afiyet olsun Saatler iyi oldu kaptan ya. Akşam yürümek için daha fazla gün ışığı vaktimiz olucak :)

Aaa evet hiç aklıma o kısım gelmedi yürü bakalım en iyisini yapıyorsun. Teşekkürler bebem.

Tatlilar napiyosunuz bugun yogundum ben ilk defa ilgazi babanneye biraktim eglenmeye gittim matineye gobek attim valla bigunku sporum bu sonra da yapi market gezdik esimle ankastre ve banyo dolabi lavabo baktik evde yiginla is beni bekliyo:)

27 Mart Pazar menum
Kahvalti
Sabah 11.00 1 haşlanmış yumurta maydonoz
3 ceviz
1 kk peynir
3 yesil zeytin
Domates mısır salata iki kaşık+ çay

Ara: Limonlu yeşil çay

15.30 1 kepçe karalahana çorbası
2 yemek kasigi firinda tavuk
1er kaşık zeytinyagli( yogurtlu havuc,kereviz,brokoli,yoğurtlu semizotu)
Aksam yok.
2,5 saat tempolu yürüyüş
finishh bugunu iyi gecirdim sanki..

27 mart pazar günü menum
10.00 - 2 kayısı 1 yumurta haslama peynir zeytin maydanoz nane 1 dilim tahil ekmek şekersiz çay
13.00 1 greyfurt suyu
15.00 kefir
17.30 köfte 1 adet domates maydanoz nane iki dilim tahıl ekmeği
19.30 Sütaş light yoğurt
20.30 yeşil çay 2 hurma birkaç dut kurusu ve kutu üzüm

3 litre su
30 dakika koşu

Tatlilar napiyosunuz bugun yogundum ben ilk defa ilgazi babanneye biraktim eglenmeye gittim matineye gobek attim valla bigunku sporum bu sonra da yapi market gezdik esimle ankastre ve banyo dolabi lavabo baktik evde yiginla is beni bekliyo:)

Benimde günüm çok yoğun geçti, tek gün izin olunca hepsi sıkışıyor. Ohh iyi yapmışsın ne güzel eğlenmiş stres atmışsın. Seninde evin işleri başladı dimi? Kolaylıklar dilerim.

Selam kizlar uzun zamandir giremiyorum telefonum bozuldu cunki yapilmiyor alana kadar izinli sayilsam olurmu acaba pc acamiyorum biliyosunuz

Tamam canım ama bu cuma yinede kilonu bildirirsen çok iyi olur. Yazarım izinli sorun değil. Ama yine gellllll arayı uzatma
Güzel canım menün ama yinee de akşam bişeyler yeseydin iyi olurdu. Su ne kadar? Spor mükemmel!
Canım süpper menün harikaa :)))))

canım bende su az.. su içemediğim için yesil cay form çay falan içiyorum

Merhaba kizlar herkes iyidir umarim.. Kaptanim dun hazirlik misafir derken ne zaman ne yedim hic farkinda olamadim.. Bugun de yorgunluk temizlik derken oyle gecti iki gunluk menumu yazamicam cunku Bende emin degilim:) simdi yuruyuse cikiyorum sporu aksatmak yok:) yarin cok guzel menulerle donucem:) beni bu sefer mazur gor April

Neyseki işler bitmiş, yarından itibaren daha düzenli bekliyorum o zaman amerikanın neresindesin arkadaşım var newjerseyde benimde:)))))

İnsallah bildiririm canim telefon bizuldu yeni almam lazim maasi bekliycem mecburen almak icin o yuzden izin istedim yoksa diyete devam yani

Günaydınn erkenden uyandık bakalım. İyi başlasın, iyi sonlansın günümüz. Herkese bol yağ yakmalı, keyifli bir hafta diliyorum
Aminnnn ins kaptanim
Gunaydin güzellikler Nabersiniz?? Bugun gune erken basladim kahvaltimi evde yaptim ise de yuruyerek gittim toplamda 1 saat 10 dakika sürdü.. Haydi bakalim is zamanı
Masallah gune bayagi erken beslamissin ne. Guzel
günaydın kızlar umarım herkes iyidir iyi haftalar
sana da gunaydin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…