- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
aminnn cok teşekkürlerTebrikler sağlıklı bir şekilde kucaginiza almayi nasip etsin rabbim inş
İkiyildan buyana sürekli diyet yapmaya karar veriyor ancak sonunu getiremiyordum. Bu kez benim için de çok farklı. Kesinlikle caymak yok. İnatlâ ve karalı bir şekilde yoluma devam ediyorum. 5 hafta da 5 kilo verdim cok şükür. İnş devamı da gelecek. 15 kiloya tamamlayacagim...benim tek hayalim şu an cidden çooook sinir oldum artık 98 lerden indim.7 li rakamları görmek benim için hayaldi şimdi 6 lar öyle ..olur canım inşallah.ha gayret bize :)
İkiyildan buyana sürekli diyet yapmaya karar veriyor ancak sonunu getiremiyordum. Bu kez benim için de çok farklı. Kesinlikle caymak yok. İnatlâ ve karalı bir şekilde yoluma devam ediyorum. 5 hafta da 5 kilo verdim cok şükür. İnş devamı da gelecek. 15 kiloya tamamlayacagim...
canım beniimm geçmiş olsun.. nazar değdirmişler benim kuşumaaaa...Ben iyiyim sadece sabah takıldım düştüm dizim şişti ekim kanadı. Yaş günümüz çok güzel geçti.Oğlum çok mutlu oldu. Gelenler de keyif aldı ve bende çok mutlu oldum ama nazar değdi heralde. Ben de gelip gidip ağzımda bir şeyler attım.Yarından itibaren 1 hafta karatay yapacağım.
Günaydın canım. Yağları yokculayıp,kaslara hoş geldin diyeceğimiz bir gün olsun.
Güzel bir başlangıç olmuş. Bu şekilde devam edersen 65 çabuk görürsün.
Merhaba canım.
Bu sefer olacak.Her gün yemek yiyoruz.İstediğimiz kiloya gelip ara ara istediklerimizi gönül rahatlığı ile yiyeceğiz inşallah.
Merhaba doktorum.
Hayırlı olsun. Benim de iki oğluşum var ama ben ikisini de kız beklemiştim.Sağlıklı olsunlar inşallah.
hepimizin yavrularını bağışlasın kzuummnee güzel Allah bağışlasın cnm
çok çok iyi. ama akşam spordan sonra meyve yerine proteinli bir şey ye, süt olabilir yoğurt veya yumurta, ayran da olabilir.. sporla kas kabını önlemiş olursdunkızlar selam menümü yazayım bugün ki
sabah 9,00 1 dilim tuzsuz köy peyniri,2 yumurtadan omlet,biber,taze nane
öğlen 12,30 kabak rendelenmiş yağsız tavada,yoğurt 2 kaşık
ara 1 avuç beyaz leblebi
akşam da spordan önce greyfurt yerim
spordan sonra da acıkırsam meyve yerim elma olabilir.
spor 1 saat tempolu yürüyüş 7 km
su 2 lt
Ben iyiyim sadece sabah takıldım düştüm dizim şişti ekim kanadı. Yaş günümüz çok güzel geçti.Oğlum çok mutlu oldu. Gelenler de keyif aldı ve bende çok mutlu oldum ama nazar değdi heralde. Ben de gelip gidip ağzımda bir şeyler attım.Yarından itibaren 1 hafta karatay yapacağım.
Günaydın canım. Yağları yokculayıp,kaslara hoş geldin diyeceğimiz bir gün olsun.
Merhaba canım.
Bu sefer olacak.Her gün yemek yiyoruz.İstediğimiz kiloya gelip ara ara istediklerimizi gönül rahatlığı ile yiyeceğiz inşallah.
Merhaba doktorum.
Hayırlı olsun. Benim de iki oğluşum var ama ben ikisini de kız beklemiştim.Sağlıklı olsunlar inşallah.[/QUOTE
umuyorum canım işten dönüştede yürüdüm hızlı gitmesi lazım :) havalar birden ısınmadan önlemimizi alalım
Aynen canm bende haftada 1 kilo vermeyi cok istiyorumsüpersin canım benim de hedefim haftada 1 kg..inş gider .
Sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar dediğin gibi.Kıyafetlerde de çok kısıtlama var.Kızlarda çeşit,renk çok.Ama iki erkeğin tadıda başka.aaa evet cnm hatırladım senin iki oğlun vardı Allah bağışlasın ben ilkinde cok düşünmemiştim ama bunda nedense kendimi kıza alıştırdım tabi ki hayırlısı sağlıklı hayırlı evlat olsunlar kızımdan kahve içmek hayalimdi artık oğlanlarıma çay demlerim:)
Akşam spordan sonra tek meyve ile geçiştirme bence.Metabolizmanı yavaşlatacaksın.5 haftada 5 kilo iyi vermişsin ama bu şekilde yapıp,sonra gözün dönüp başa dönüyorsun heralde.kızlar selam menümü yazayım bugün ki
ara 1 avuç beyaz leblebi
su 2 lt
BencedeKızlar bakıyorum da herkesi haftada bir kg verme hevesi sarmış , çok yanlış beybiler. Tamam ilk başlanılan haftalarda gider mesela ilk beş haftasonrasında yavaşlar malesef ! Ama bu bir başarısızlık değildir. Aksine tam gaz devam etmemiz gerektiğine işarettir. Sakın canınızı sıkmayın
İdareten bi tel buldum kaptan simdilik idare eder izinden vaz gectim o yuzden rahat girebilirsem tabi ben cumaya haber veririm olurmuKızlar bakıyorum da herkesi haftada bir kg verme hevesi sarmış , çok yanlış beybiler. Tamam ilk başlanılan haftalarda gider mesela ilk beş haftasonrasında yavaşlar malesef ! Ama bu bir başarısızlık değildir. Aksine tam gaz devam etmemiz gerektiğine işarettir. Sakın canınızı sıkmayın
Tatlım olur. Azimliiiii seniİdareten bi tel buldum kaptan simdilik idare eder izinden vaz gectim o yuzden rahat girebilirsem tabi ben cumaya haber veririm olurmu
Biz de sevindik canim tebriklerSrlam kizlar is arasi bi bakiyim dedim gunduz dr kosustutmayla grcti hala ev isletiyle mesgulum bitmedi ..
Menumu isim biince yazicam sabah kontrl tatisina ciktim -500 april kaptan :) srvindirik oldum
Srlam kizlar is arasi bi bakiyim dedim gunduz dr kosustutmayla grcti hala ev isletiyle mesgulum bitmedi ..
Menumu isim biince yazicam sabah kontrl tatisina ciktim -500 april kaptan :) srvindirik oldum
Bugunku mnm
Kahvalti yarim yesil elma
Ogle 2 kasik lor.1 yumrtali omlet 1 dilm cvdr 3 ksk yogurt.1 domates
Ara. 1 kayisili aktivia.1 gunkurusu.
Aksm 1 dilm misir ekmegi.1 dilim cvdr.3 ksk cacik 3 kasik kabak yemegi
Ara yarim greyfut yiyecegim
Spor sabah 30 dk yuruyus
Ogle. 30 dk yuruyus
2 lt su
Cok sukur bugun kacamagim olmadi cok isim vardi kosturmaktan mu bilmem artik
Hayret bugün biraz ekmk yemissin:))))) güzel canım menün. Balıktan niye tiksindin???İyi akşamlar kızlar 28 Mart Pazartesi menum
Sabah 06.30 1 haslanmış yumurta
5 yeşil seytin
1 kk peynir
3 ceviz
1 yk tane mısır + Çay
Öğle 12.0o Ton balıklı salata
1,5 dilim kızarmış ekmek (üstü zeytin ezmeli)+ Çay
(Balık tadından nefret geldiği için üstüne 2 ince madlen sütlü çikolata)
Ara 16.00 2 dilim kızarmış ekmek
2 kk peynir
Bu arada uyuyakaldıgım için akşam yemeğim 20.00de alelacele oldu
2 dilim kızarmıs ekmek
peynir ve süt
Su 1,5 litre
Spor 2,5 saat tempolu yuruyus
Sevgiler
Ton balığı oldugu için sanırım. Zaten balıla pek aram yok. O ekmekleri de balık tadını bastırsın diye yedim öğlen.. Akşam ise ne olduğuna inanamazsınız. Ben sabah oldu sandım o yuzden peynir ekmeğe daldımHayret bugün biraz ekmk yemissin:))))) güzel canım menün. Balıktan niye tiksindin???
kızlarr 4 gün önce dr a gitmiştim yazamadım yoğunluktan bir oğluşum daha olucak
Ben iyiyim sadece sabah takıldım düştüm dizim şişti ekim kanadı. Yaş günümüz çok güzel geçti.Oğlum çok mutlu oldu. Gelenler de keyif aldı ve bende çok mutlu oldum ama nazar değdi heralde. Ben de gelip gidip ağzımda bir şeyler attım.Yarından itibaren 1 hafta karatay yapacağım.
Merhaba canım.
Merhaba doktorum.
Hayırlı olsun. Benim de iki oğluşum var ama ben ikisini de kız beklemiştim.Sağlıklı olsunlar inşallah.
kızlar selam menümü yazayım bugün ki
ara 1 avuç beyaz leblebi
su 2 lt
Ton balığı oldugu için sanırım. Zaten balıla pek aram yok. O ekmekleri de balık tadını bastırsın diye yedim öğlen.. Akşam ise ne olduğuna inanamazsınız. Ben sabah oldu sandım o yuzden peynir ekmeğe daldımYarın sabah 8 deki derse bu akşam 20.00 da gidicektim nerdeyse.. Hava da niye aydınlanmadıysa diyorum :)) Bu akşamüstü uykuları küçüklüğümden beri bana bunu yapıyor. Çocukken de öğleden sonra kalkıp okula gidicem sanırdım. Malum uyanınca bi yere gitmek kodlanmış beyne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?