Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

benim tek hayalim şu an cidden çooook sinir oldum artık 98 lerden indim.7 li rakamları görmek benim için hayaldi şimdi 6 lar öyle ..olur canım inşallah.ha gayret bize :)
İkiyildan buyana sürekli diyet yapmaya karar veriyor ancak sonunu getiremiyordum. Bu kez benim için de çok farklı. Kesinlikle caymak yok. İnatlâ ve karalı bir şekilde yoluma devam ediyorum. 5 hafta da 5 kilo verdim cok şükür. İnş devamı da gelecek. 15 kiloya tamamlayacagim...

süpersin canım benim de hedefim haftada 1 kg..inş gider .

canım beniimm geçmiş olsun.. nazar değdirmişler benim kuşumaaaa...
nee güzel Allah bağışlasın cnm
hepimizin yavrularını bağışlasın kzuumm
çok çok iyi. ama akşam spordan sonra meyve yerine proteinli bir şey ye, süt olabilir yoğurt veya yumurta, ayran da olabilir.. sporla kas kabını önlemiş olursdun

Sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar dediğin gibi.Kıyafetlerde de çok kısıtlama var.Kızlarda çeşit,renk çok.Ama iki erkeğin tadıda başka.

Akşam spordan sonra tek meyve ile geçiştirme bence.Metabolizmanı yavaşlatacaksın.5 haftada 5 kilo iyi vermişsin ama bu şekilde yapıp,sonra gözün dönüp başa dönüyorsun heralde.

Kızlar bakıyorum da herkesi haftada bir kg verme hevesi sarmış , çok yanlış beybiler. Tamam ilk başlanılan haftalarda gider mesela ilk beş hafta sonrasında yavaşlar malesef ! Ama bu bir başarısızlık değildir. Aksine tam gaz devam etmemiz gerektiğine işarettir. Sakın canınızı sıkmayın

Bencede

İdareten bi tel buldum kaptan simdilik idare eder izinden vaz gectim o yuzden rahat girebilirsem tabi ben cumaya haber veririm olurmu

İyi akşamlar kızlar 28 Mart Pazartesi menum
Sabah 06.30 1 haslanmış yumurta
5 yeşil seytin
1 kk peynir
3 ceviz
1 yk tane mısır + Çay

Öğle 12.0o Ton balıklı salata
1,5 dilim kızarmış ekmek (üstü zeytin ezmeli)+ Çay
(Balık tadından nefret geldiği için üstüne 2 ince madlen sütlü çikolata)

Ara 16.00 2 dilim kızarmış ekmek
2 kk peynir

Bu arada uyuyakaldıgım için akşam yemeğim 20.00de alelacele oldu
2 dilim kızarmıs ekmek
peynir ve süt
Su 1,5 litre
Spor 2,5 saat tempolu yuruyus
Sevgiler

Bugunku mnm
Kahvalti yarim yesil elma
Ogle 2 kasik lor.1 yumrtali omlet 1 dilm cvdr 3 ksk yogurt.1 domates
Ara. 1 kayisili aktivia.1 gunkurusu.
Aksm 1 dilm misir ekmegi.1 dilim cvdr.3 ksk cacik 3 kasik kabak yemegi
Ara yarim greyfut yiyecegim
Spor sabah 30 dk yuruyus
Ogle. 30 dk yuruyus
2 lt su
Cok sukur bugun kacamagim olmadi cok isim vardi kosturmaktan mu bilmem artik

Srlam kizlar is arasi bi bakiyim dedim gunduz dr kosustutmayla grcti hala ev isletiyle mesgulum bitmedi ..
Menumu isim biince yazicam sabah kontrl tatisina ciktim -500 april kaptan :) srvindirik oldum

Dra neden gittin? Kolaylıklar dilerim canım . Ne güzellll gelmiş eksiler! Oooo sen bu ev taşıma esnasında ne kilolar verirsin bak gör

Alkışş baby güzellll

Hayret bugün biraz ekmk yemissin:))))) güzel canım menün. Balıktan niye tiksindin???

Hayret bugün biraz ekmk yemissin:))))) güzel canım menün. Balıktan niye tiksindin???
Ton balığı oldugu için sanırım. Zaten balıla pek aram yok. O ekmekleri de balık tadını bastırsın diye yedim öğlen.. Akşam ise ne olduğuna inanamazsınız. Ben sabah oldu sandım o yuzden peynir ekmeğe daldım Yarın sabah 8 deki derse bu akşam 20.00 da gidicektim nerdeyse.. Hava da niye aydınlanmadıysa diyorum :)) Bu akşamüstü uykuları küçüklüğümden beri bana bunu yapıyor. Çocukken de öğleden sonra kalkıp okula gidicem sanırdım. Malum uyanınca bi yere gitmek kodlanmış beyne

kızlarr 4 gün önce dr a gitmiştim yazamadım yoğunluktan bir oğluşum daha olucak

Ayyyy çok güzel bir haber bu, bak işte evde sadece bir prenses olacak. Kıymetini bilsinler İnşaAllah arkadaşım. Erkek annesi olmaya alışıksın zor gelmeyecek en azından.

Sağlıklı günler dilerim daima canım benim

He heheh yap o zamn bitane kızçe:))))))) Oyyyyy kuzummm geçmiş olsun, iyi daha kötü bişey olmamış ! Eeee çıtır annesin tabi nazar değecek ! Maşallah diyelim bizde kirk bir kere, kem gözlerden uzak ol bebişim

Kizlar gereken açıklamayı yapmışlar menün güzel de açlık çekmiyor musun?

bende ton balığını sevemedim hiç. Haklısın:) komik olmuş başına gelenler, ahhhh hep bu diyetten! Unutkan olduk çıktık :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…