Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Cay degilde ben tohumunu aldim cay turu olan şeyler banada yaramıyor tane bu cigniyorsun

oyy maaşşalllaaahhhhh

teşekkürler canımmm

bence senin bünyen çok yoruldu biraz ara ver dinlen.. acı çehre vs ben pek güvenmiyorum bir şekild evücut dengesini bozuyorlar..
Saglik acisindan birşeyim yok ta dedigim gibi insanlar gelip bana fikir danisiyor soru soruyor bide yildizim cok dusuktur benim cok sık basima gelir gozumde falan arpacik cikar neyseki buldum birini okuttum daha iyiyim

Cay degilde ben tohumunu aldim cay turu olan şeyler banada yaramıyor tane bu cigniyorsun
acıdır çookkk
Saglik acisindan birşeyim yok ta dedigim gibi insanlar gelip bana fikir danisiyor soru soruyor bide yildizim cok dusuktur benim cok sık basima gelir gozumde falan arpacik cikar neyseki buldum birini okuttum daha iyiyim
anladım canımm sen dikkat et kendine, bazı insanlar kıskançlık ta sınır tanımıyor..iyi olmaa sevindimm

canım çok geçmiş olsun.insanların gözü mahvediyor valla dikkat et.bende günlerdir kolumu bile kıpırdatamıyordum ama inatla spora gittim.sürekli üstümde bir uyku hali var.bahar yorgunluğu diye düşündüm..bu arada acı çehre bir kere komşu vermişti.tadının iğrençliği yüzünden midem çok bulandı.ve çok karın ağrısı yapmıştı.korktum açıkçası.kilo vermek için kullanmamak gerek bu tür bitkileri.kabızlık için gerektiğinde kullan tabi de.her yemekten sonra kullanılmaz bence.zararı çoktur.

afiyet olsun canım..yulafın içine mı karıştırdın üzüm vs yoksa yanında mı yedin?şu yulafı bende mi denesem hiç yemedim sevmem diye.kahvaltıda sürekli klasik peynir,yumurta yiyorum.arada değişiklik yapmak lazım..kahvaltı neden yapmadın bide?

benim en büyük derdim adet öncesi 10 gün hemde!inanılmaz gergin ve sıkıntılı oluyorum..ve iştahım öyle bir artıyor ki tatlıya hiç dayanamıyorum.ben de ilk defa duyuyorum şaşırdım şimdi.bende ne çok bakteri varsa demek ki hahahahahah
asıl gerginlik için ben çok sordum en son psikologum 10 gün öncesinden 2 kaşık pasiflora iç yatmadan dedi bitkisel zararı yokmuş .

Ishal yapiyor aci cehre.bagirsaklari. tembellesmesi e sebep olmazmi surekli kullanimi

Bende yoğurt içine katıyorum çok severek yiyorum 4 kaşık yulaf 4 kaşık yoğurt çok güzel tat bunu çok sevdim bu ara

Bir dahaki kontrolde yağdan çok gider eminim.Diyetisyen olayı iyi oldu senin için.

Geçmiş olsun.Çok anlatma sende etrafa.Ben bu tür şeyler kullandığım zaman resmen kıvranıyorum.Çok ağrı yapıyor.

günaydın canlarımmmm
Merhaba canım.
Bu daha mantıklı geldi bana.Bakteriler normal zamanda da tatlı ister o zaman.Bilgiler için sağol canım.

kızlar bu 4.takımın sık ziyaretleri beni iyice strese soktu yalnız.bu yarış olayı güzelmiş
İyi oldu ,gaza ihtiyacımız vardı.

Yulafı akşamdan sütün içine koyup,buzdolabına koyuyorum,yumuşak oluyor.Süt ile pişirenler de var.Bağırsaklarıda çalıştırıyor
Ben seviyorum.

Çok teşekkürler ispanyolcum. Eeee her takımda bir doktor olmalı ne şanslıyız yaw kalp kalp kalp

teşekkür ederim canım ben de denerim kahvaltı için.

Bende yoğurt içine katıyorum çok severek yiyorum 4 kaşık yulaf 4 kaşık yoğurt çok güzel tat bunu çok sevdim bu ara Eki Görüntüle 1821275

ama bu karışık müsli sanırım.içinde yulaf dışında sadece meyve mi var?kalorisiz olanı yiyim bari.spordan önce aslında bu şekilde bişeyler yesem hem enerji verir hem de tok tutar diye düşündüm şimdi.

Tünaydın kızlar nasıl gidiyor herşey? Hazirmisiniz birinci olmaya ??
eveeeettttt.. ben eksideyimmm

Bende yoğurt içine katıyorum çok severek yiyorum 4 kaşık yulaf 4 kaşık yoğurt çok güzel tat bunu çok sevdim bu ara Eki Görüntüle 1821275

Yulafı akşamdan sütün içine koyup,buzdolabına koyuyorum,yumuşak oluyor.Süt ile pişirenler de var.Bağırsaklarıda çalıştırıyor
Ben seviyorum.
bir tarif de ben vereyim tatlı tarifi.. yulaf, süt ve yarım muz karıştırıp pişiriyorsn , istersen içine biraz da kakao kat.. sonra bir tabağa al üstüne tarçın serp ohhh miss gibi hem tatlı hem de müthiş bağırsak çalıştırıyor.
ben yoğurtla seviyorum daha çok yulafı
Çok teşekkürler ispanyolcum. Eeee her takımda bir doktor olmalı ne şanslıyız yaw kalp kalp kalp
canuuummmmm.. her zaman emrnize amadeyimm

Ishal yapiyor aci cehre.bagirsaklari. tembellesmesi e sebep olmazmi surekli kullanimi
Bilmiyorum ben henuz ishal olmadim
Icerigine bayagi baktim hani sinamekide fazla icilince evet tembelestirdigi soyleniyor ama bunda hic böyle seyler yazmıyor daha ziyade zayiflamak isteyenlerin tercihimis 75 bitki varmis icinde

Merhaba lar bende dün hastalanmama rağmen yürüyüslerime devam ediyorum. İki günden beri. Diyete de devam sonuç lar güzel olacak bu kez eminim. Bu yarış bize iyi gelecek kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…