Cay degilde ben tohumunu aldim cay turu olan şeyler banada yaramıyor tane bu cigniyorsunah şu bakteriler ...demek ki benim değil bakterilerin suçuymuş..
tebrikler..
bol suyla tamamdır bu iş ..
çok iştah açıcı bir menüymüş.arada bu tarz da beslenmek gerekiyor galiba.
acı çehre çay olarak ben almıştım.ama bana çok dokundu.mide bılantısı karın ağrısı.korktum açıkçası.bir daha kullanamadım.
Saglik acisindan birşeyim yok ta dedigim gibi insanlar gelip bana fikir danisiyor soru soruyor bide yildizim cok dusuktur benim cok sık basima gelir gozumde falan arpacik cikar neyseki buldum birini okuttum daha iyiyimoyy maaşşalllaaahhhhh
teşekkürler canımmm
bence senin bünyen çok yoruldu biraz ara ver dinlen.. acı çehre vs ben pek güvenmiyorum bir şekild evücut dengesini bozuyorlar..
acıdır çookkkCay degilde ben tohumunu aldim cay turu olan şeyler banada yaramıyor tane bu cigniyorsun
anladım canımm sen dikkat et kendine, bazı insanlar kıskançlık ta sınır tanımıyor..iyi olmaa sevindimmSaglik acisindan birşeyim yok ta dedigim gibi insanlar gelip bana fikir danisiyor soru soruyor bide yildizim cok dusuktur benim cok sık basima gelir gozumde falan arpacik cikar neyseki buldum birini okuttum daha iyiyim
Aa oluyomuymus bi de..ay tobe tobe hic aklima glmezdi valla sagol canm e kv buzlukta sakliyo mayayi bise olmus midur
Gunaydin kizlar..
Zayiflamak konusunda etrafimdaki insanlarada elimden geldigince bildiklerimi uyguladiklarimi paylastim onlar sordukca
Cevrem nasil zayifladin ne guzel oldun diye diye sanirim masallah demeyi unuttular......
Bana bi nazar değdi felegim şaştı...
Ruh gibiyim ne diyet ne spor ne yuruyus hic bisey yapmadim 2 hafta olcak elim kolum kalkmiyor en onemliside icimde hic istek yok boyle bi tuhaf haldeyim... ilk defa bugun zar zor yuruyuse kalktim.
Diyetin getirdigi şeyden oturu heralde kabizlik durumu söz konusu oldu bende..
Nette dolasirken aci cehre faydasi varmis inceledim bayagi faydasi varmis zararlari yok yani sinameki gibi dusunun ama sinamekide gibi zarari yok bagirsaklari temizliyormus.
Kucuk 1 kutu aktardan aldim 12 tl'e kurutulmus aci cehre tohumu diye cay degil tohumunu aldim goruntusu kus üzümüne benziyor tadi inanilmaz aci.
Sabah ogle aksam her yemek yedikten yarim saat sonra 3 adet tüketilmesi gerekiyormuş ben 4 tane yiyorum cigniyorum uzerine su icmek gerekiyor bolcana cok degil 2 saate kalmıyor her yemek yedikten sonra yedigini cikariyorsun. Ben bunu kabizlik icin almistim ama bunu genelde zayiflamak icin kullanan insanlar varmis ayda 8 ila 10 kg verdiriyormus. Surekli wc cikardigi icin su kaybi olusuyor mus oyuzden su cok icmek gerekiyor birde tok tutucu ozelligi varmis ben daha alali 2 gun oldu bunu. Ilk gun inanilmaz gaz ve mide bulantim oldu daha sonra gecti ama her yediklerimide cikardim.simdi gaz mide bulantim kalmadi. Ilk etapta boyle oluyormus sanirim.hamile emziren veya adet donemindeki bayanlar kullanamiyormus denemek isteyen olursa bilginiz olsun. Ben memnunum tavsiye ederim
Öğle 13.00
1 bardak süt
5 kaşık yulaf
10 tane çekirdekli siyah üzüm
1 hurma
1 kayısı
4 tane ceviz
Tarçın,zencefil
Ara 17.30
10 tane erik
Akşam 20.00
5 kepçe sebze çorbası
2.5 litre su,20 dakika normal sabah aç karnına eliptik,16 dakika hiit akşam yemeğinden önce,16 dakika hiit yatmadan önce.90 sn plank.
merhabalar bende hafta sonu kaçamak yapmadım. Ama bu adet olayı fena tatlı çektiyor. Bizim iş yeri hekimine sordum bu belli zamanlarda tatlı çekmeleri nasıl önleyebiliriz diye. Çok enterasan bir bilgi verdi şaşırdım. Bağırsaklardaki bakterilerden dolayı insanın canı tatlı istiyormuş ve canın çektiğinde yersen o bakterileri besliyormuşşun
Ishal yapiyor aci cehre.bagirsaklari. tembellesmesi e sebep olmazmi surekli kullanimiGunaydin kizlar..
Zayiflamak konusunda etrafimdaki insanlarada elimden geldigince bildiklerimi uyguladiklarimi paylastim onlar sordukca
Cevrem nasil zayifladin ne guzel oldun diye diye sanirim masallah demeyi unuttular......
Ruh gibiyim ne diyet ne spor ne yuruyus hic bisey yapmadim 2 hafta olcak elim kolum kalkmiyor en onemliside icimde hic istek yok boyle bi tuhaf haldeyim... ilk defa bugun zar zor yuruyuse kalktim.
Nette dolasirken aci cehre faydasi varmis inceledim bayagi faydasi varmis zararlari yok yani sinameki gibi dusunun ama sinamekide gibi zarari yok bagirsaklari temizliyormus.
Kucuk 1 kutu aktardan aldim 12 tl'e kurutulmus aci cehre tohumu diye cay degil tohumunu aldim goruntusu kus üzümüne benziyor tadi inanilmaz aci.
Sabah ogle aksam her yemek yedikten yarim saat sonra 3 adet tüketilmesi gerekiyormuş ben 4 tane yiyorum cigniyorum uzerine su icmek gerekiyor bolcana cok degil 2 saate kalmıyor her yemek yedikten sonra yedigini cikariyorsun. Ben bunu kabizlik icin almistim ama bunu genelde zayiflamak icin kullanan insanlar varmis ayda 8 ila 10 kg verdiriyormus. Surekli wc cikardigi icin su kaybi olusuyor mus oyuzden su cok icmek gerekiyor birde tok tutucu ozelligi varmis ben daha alali 2 gun oldu bunu. Ilk gun inanilmaz gaz ve mide bulantim oldu daha sonra gecti ama her yediklerimide cikardim.simdi gaz mide bulantim kalmadi. Ilk etapta boyle oluyormus sanirim.hamile emziren veya adet donemindeki bayanlar kullanamiyormus denemek isteyen olursa bilginiz olsun. Ben memnunum tavsiye ederim
Evet bu ucluyu bende seviyorumBen tatlıyı kuru meyvelerden alıyorum şekerim bayıyor bile çok yiyince belkide oyüzden canım çekmiyor. Kuru meyve +ceviz+süt muhteşem üçlü
kızlar bu 4.takımın sık ziyaretleri beni iyice strese soktu yalnız.bu yarış olayı güzelmiş
afiyet olsun canım..yulafın içine mı karıştırdın üzüm vs yoksa yanında mı yedin?şu yulafı bende mi denesem hiç yemedim sevmem diye.kahvaltıda sürekli klasik peynir,yumurta yiyorum.arada değişiklik yapmak lazım..kahvaltı neden yapmadın bide?
Bir dahaki kontrolde yağdan çok gider eminim.Diyetisyen olayı iyi oldu senin için.Yani svmemek degil de pek aklima gelmiyor o yuzden zorlaniyorum yani ayy susadim deyip ictugim azdir hep esimin hatirlatmalari :)
Olsun canm sonucta burasi sadece yarisma yeridegilbilgilerimizi de paylasiyruz guzel bisey :)
Muhtemelen cgu odemdir canm reglim bitmek uzere cunku bi de ilk zaman once odem gider ya oyle ..
Diyetisyene baslamadan onc iki hafta sabittum zaten pek bisey yapmiyordum sutum azaldi diye uzuntume..
Geçmiş olsun.Çok anlatma sende etrafa.Ben bu tür şeyler kullandığım zaman resmen kıvranıyorum.Çok ağrı yapıyor.Gunaydin kizlar..
Merhaba canım.günaydın canlarımmmm
Bu daha mantıklı geldi bana.Bakteriler normal zamanda da tatlı ister o zaman.Bilgiler için sağol canım.hiççç böyle bir şey duymadım.. neden adet öncesi canımız tatlı çekiyor ben şöyle açıklayayyım..
regl olmadan önceki dönemde östrojen seviyemiz düşer. Östrojenin azalmasıyla kan şekerindeki düşme eğilimi artar, dolayısıyla iştah metabolizması uyarılır. Sürekli tatlı yeme ihtiyacı hissedilir. bir neden daha söyleyeyyim bu dönemde magnezyum eksikliği varsa da insanın canı tatlı çekiyor...
önlemek için ne yapalım derseniz az ve sık yemek , komplex kh tüketmek ,ara öğünblerde kuruyemişler özellikle çiğ badem, fıstık süper iyi geliyor.. ben bu seferki adet dönemimde sanırım düşük karbonhidratla beslendiğim için hiç tatlı isteği yaşamadım..
İyi oldu ,gaza ihtiyacımız vardı.kızlar bu 4.takımın sık ziyaretleri beni iyice strese soktu yalnız.bu yarış olayı güzelmiş
Yulafı akşamdan sütün içine koyup,buzdolabına koyuyorum,yumuşak oluyor.Süt ile pişirenler de var.Bağırsaklarıda çalıştırıyorafiyet olsun canım..yulafın içine mı karıştırdın üzüm vs yoksa yanında mı yedin?şu yulafı bende mi denesem hiç yemedim sevmem diye.kahvaltıda sürekli klasik peynir,yumurta yiyorum.arada değişiklik yapmak lazım..kahvaltı neden yapmadın bide?
Çok teşekkürler ispanyolcum. Eeee her takımda bir doktor olmalı ne şanslıyız yaw kalp kalp kalphiççç böyle bir şey duymadım.. neden adet öncesi canımız tatlı çekiyor ben şöyle açıklayayyım..
regl olmadan önceki dönemde östrojen seviyemiz düşer. Östrojenin azalmasıyla kan şekerindeki düşme eğilimi artar, dolayısıyla iştah metabolizması uyarılır. Sürekli tatlı yeme ihtiyacı hissedilir. bir neden daha söyleyeyyim bu dönemde magnezyum eksikliği varsa da insanın canı tatlı çekiyor...
önlemek için ne yapalım derseniz az ve sık yemek , komplex kh tüketmek ,ara öğünblerde kuruyemişler özellikle çiğ badem, fıstık süper iyi geliyor.. ben bu seferki adet dönemimde sanırım düşük karbonhidratla beslendiğim için hiç tatlı isteği yaşamadım..
Bir dahaki kontrolde yağdan çok gider eminim.Diyetisyen olayı iyi oldu senin için.
Geçmiş olsun.Çok anlatma sende etrafa.Ben bu tür şeyler kullandığım zaman resmen kıvranıyorum.Çok ağrı yapıyor.
Merhaba canım.
Bu daha mantıklı geldi bana.Bakteriler normal zamanda da tatlı ister o zaman.Bilgiler için sağol canım.
İyi oldu ,gaza ihtiyacımız vardı.
Yulafı akşamdan sütün içine koyup,buzdolabına koyuyorum,yumuşak oluyor.Süt ile pişirenler de var.Bağırsaklarıda çalıştırıyor
Ben seviyorum.
Bende yoğurt içine katıyorum çok severek yiyorum 4 kaşık yulaf 4 kaşık yoğurt çok güzel tatbunu çok sevdim bu ara Eki Görüntüle 1821275
eveeeettttt.. ben eksideyimmmTünaydın kızlarnasıl gidiyor herşey? Hazirmisiniz birinci olmaya ??
Bende yoğurt içine katıyorum çok severek yiyorum 4 kaşık yulaf 4 kaşık yoğurt çok güzel tatbunu çok sevdim bu ara Eki Görüntüle 1821275
bir tarif de ben vereyim tatlı tarifi.. yulaf, süt ve yarım muz karıştırıp pişiriyorsn , istersen içine biraz da kakao kat.. sonra bir tabağa al üstüne tarçın serp ohhh miss gibi hem tatlı hem de müthiş bağırsak çalıştırıyor.Yulafı akşamdan sütün içine koyup,buzdolabına koyuyorum,yumuşak oluyor.Süt ile pişirenler de var.Bağırsaklarıda çalıştırıyor
Ben seviyorum.
canuuummmmm.. her zaman emrnize amadeyimmÇok teşekkürler ispanyolcum. Eeee her takımda bir doktor olmalı ne şanslıyız yaw kalp kalp kalp
Bilmiyorum ben henuz ishal olmadimIshal yapiyor aci cehre.bagirsaklari. tembellesmesi e sebep olmazmi surekli kullanimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?