Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bende yoğurt içine katıyorum çok severek yiyorum 4 kaşık yulaf 4 kaşık yoğurt çok güzel tat bunu çok sevdim bu ara Eki Görüntüle 1821275
Bende almıştı m bundan ancak bana çok fazla tatlı geliyor yiyemiyor um maalesef. Bence en iyisi bu grupta yulaf. Özellikle light yoğurtla süper. Ben baya alıştım

Dünkü diyet menüm
07:30 1yumurta haşlama peynir yarım domates 2kayısı 1 dilim ekmek
09:00 yeşil çay
11:00 kuru üzüm ceviz
12:00 tavuk ızgara, yoğurt maydanoz taze soğan
15:00 greyfurt suyu
17:00 form bisküvi yarım paket, çay
19:00 karişik salata( peynir domates marul maydanoz mısır nane)
20:30 yeşil çay

11000 adım
3 litre su

Sabah evden acele çıktım.Kahvaltıyı geç yaptım canım.

Tarif güzel.Sen ketejonik diyete devam ediyor musun?Ekside olmana sevindim.

Merhaba lar bende dün hastalanmama rağmen yürüyüslerime devam ediyorum. İki günden beri. Diyete de devam sonuç lar güzel olacak bu kez eminim. Bu yarış bize iyi gelecek kesin
Haydi yarışma var gösterelim kendimizi.Bende bugünde kaçamak yapmadım şükür.

ooooo süpppersinnn
çok ketojenik olmasa da düşük karbonhidrat diyelim.. günlük 30 gramı geçmiyorum..

İçinde az kuru meyve fındık kırıkları var. Diyetisyen arkadaşım önerdi zararlı değil aksine şekeri de dengelemek de bir numara.

Eksileri severim
Bende yulafı yoğurtla çok sevdim zaten sütle yapılanları pek sevmem damak zevki.
Tarifi de en kısa zamanda yapacağım teşekkürler bebem.

Merhaba lar bende dün hastalanmama rağmen yürüyüslerime devam ediyorum. İki günden beri. Diyete de devam sonuç lar güzel olacak bu kez eminim. Bu yarış bize iyi gelecek kesin

Süpersin kesinlikle iyi gelecek. Tabi mızıkçılık yapanlar olmazsa canımm.

Bende almıştı m bundan ancak bana çok fazla tatlı geliyor yiyemiyor um maalesef. Bence en iyisi bu grupta yulaf. Özellikle light yoğurtla süper. Ben baya alıştım
Aaa bana öyle gelmedi. Çok az var hatta ara ara tatlı geliyor ya bende ona bayıldım

Hele bir kaçamak yap. Bak abla falan demem kapına gelirim

Canımmm Allah kabul etsin çok isterdim ama malum durumdan okuyamam. Paşaya Allah zihin açıklığı versin İnşaAllah. Bol bol şanslar hep bildiği yerden çıksın sorular

***1.TAKIM 462.ETAP*** Onuncusu
ApriL_2007 (62.7///%)kilosu sabit
afrodit26 (67.2/66.5/0.7/%1.04)
gulfuren(55/55.5/+0.5/%-0.91)
ispanyol (68.2/67.3/0.9/%1.32)
kanikey (57///%) bildirimde bulunmadı
Keten prenses (66.5///%) geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi ikiye bölündü kilosu sabit olduğu için yüzdesi sıfır
sevilay 80 (72.7/73/+0.3/%-0.41)
Sevim_mrt (77.2///%)bildirimde bulunmadı
meryemyalcin3546 (75.8/75/0.8/%1.06)
selma_23_02 (63.5///%)bildirimde bulunmadı
tektas (70/69.8/0.2/%0.26)
Merops (76/75.4/0.6/%0.79)

Semira90 (64.2///%)kilosu sabit

1.Takım Ortalaması:%0.242

Evet arkadaşlar geçen haftamıza şöyle bir bakalım , hedef kilonuz nedir bakalım? Cumaya kaç olmak istersin

Sağol canım.Beni bu hafta boş bırakma.Kaçamaksız bir hafta olsun.Haftaya mezun olur muşum ayyyy çok heyecanlı.:)

Kizlar ancak eldim bugun yogundum simdi de gorumcemdeyim acimmmm bekliyoruz esi gelecek de yemek yicez diye midem uzadiii..
Neyse dunku menumu yazayim da zaman gecsin
Sabah
Haslama yumurta
İki kasik pekmez
Sekersiz cay
Sivri biber bes tane
Bir ilim ekmek
Salatalik

Ara
15 adet cig badem
Bitane meyve

Oglen
Karisik salata
Havuc yemegi alti kasik
Bi dilim ekmek

Ara yapamadim evde degildim

Aksam
Bi porsiyon soslu makarna
Bi tutam dereotu
Bikac tane biber

Ara ne yaptim hatitlamiyorum ::)
İki lt su
Spor da windows shopping kardesimle 1 saat yuruyus :)

Sağol canım.Beni bu hafta boş bırakma.Kaçamaksız bir hafta olsun.Haftaya mezun olur muşum ayyyy çok heyecanlı.:)

Bırakmam elim enseniz de bu hafta ve bundan sonraki haftalarda da olacak. Bir zayiflayamadi takım gitti. Sıkı yönetim ilan edildi bile bebemm

Ayyy keşke mezun olsan,olsak da sadece muhabbete gelsek çok mutlu olurum inan hadi İnşaAllah.

Ayyy miden mi uzadı benimde bu akşam canım hicbirsey istemedi suanlik sadece 1 domates 1 dilim süzme peynir 1 etimek yedim. Ve yetti

Aman dikkat et fazla kaçırma, saat de geç oldu. Dünkü menün süper bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…