- 4 Haziran 2015
- 266
- 277
- 18
Bende almıştı m bundan ancak bana çok fazla tatlı geliyor yiyemiyor um maalesef. Bence en iyisi bu grupta yulaf. Özellikle light yoğurtla süper. Ben baya alıştımBende yoğurt içine katıyorum çok severek yiyorum 4 kaşık yulaf 4 kaşık yoğurt çok güzel tatbunu çok sevdim bu ara Eki Görüntüle 1821275
Sabah evden acele çıktım.Kahvaltıyı geç yaptım canım.afiyet olsun canım..yulafın içine mı karıştırdın üzüm vs yoksa yanında mı yedin?şu yulafı bende mi denesem hiç yemedim sevmem diye.kahvaltıda sürekli klasik peynir,yumurta yiyorum.arada değişiklik yapmak lazım..kahvaltı neden yapmadın bide?
Tarif güzel.Sen ketejonik diyete devam ediyor musun?Ekside olmana sevindim.eveeeettttt.. ben eksideyimmm
bir tarif de ben vereyim tatlı tarifi.. yulaf, süt ve yarım muz karıştırıp pişiriyorsn , istersen içine biraz da kakao kat.. sonra bir tabağa al üstüne tarçın serp ohhh miss gibi hem tatlı hem de müthiş bağırsak çalıştırıyor.
ben yoğurtla seviyorum daha çok yulafı
canuuummmmm.. her zaman emrnize amadeyimm
Haydi yarışma var gösterelim kendimizi.Bende bugünde kaçamak yapmadım şükür.Merhaba lar bende dün hastalanmama rağmen yürüyüslerime devam ediyorum. İki günden beri. Diyete de devam sonuç lar güzel olacak bu kez eminim. Bu yarış bize iyi gelecek kesin
ooooo süpppersinnnDünkü diyet menüm
07:30 1yumurta haşlama peynir yarım domates 2kayısı 1 dilim ekmek
09:00 yeşil çay
11:00 kuru üzüm ceviz
12:00 tavuk ızgara, yoğurt maydanoz taze soğan
15:00 greyfurt suyu
17:00 form bisküvi yarım paket, çay
19:00 karişik salata( peynir domates marul maydanoz mısır nane)
20:30 yeşil çay
11000 adım
3 litre su
çok ketojenik olmasa da düşük karbonhidrat diyelim.. günlük 30 gramı geçmiyorum..Sabah evden acele çıktım.Kahvaltıyı geç yaptım canım.
Tarif güzel.Sen ketejonik diyete devam ediyor musun?Ekside olmana sevindim.
Haydi yarışma var gösterelim kendimizi.Bende bugünde kaçamak yapmadım şükür.
Kuzum aç da yaşama, metabolizma durmasınBen nerdeyse ac yasiyorum bugun. Umarim kiloya yansir
İçinde az kuru meyve fındık kırıkları var. Diyetisyen arkadaşım önerdi zararlı değil aksine şekeri de dengelemek de bir numara.ama bu karışık müsli sanırım.içinde yulaf dışında sadece meyve mi var?kalorisiz olanı yiyim bari.spordan önce aslında bu şekilde bişeyler yesem hem enerji verir hem de tok tutar diye düşündüm şimdi.
eveeeettttt.. ben eksideyimmm
bir tarif de ben vereyim tatlı tarifi.. yulaf, süt ve yarım muz karıştırıp pişiriyorsn , istersen içine biraz da kakao kat.. sonra bir tabağa al üstüne tarçın serp ohhh miss gibi hem tatlı hem de müthiş bağırsak çalıştırıyor.
ben yoğurtla seviyorum daha çok yulafı
canuuummmmm.. her zaman emrnize amadeyimm
Merhaba lar bende dün hastalanmama rağmen yürüyüslerime devam ediyorum. İki günden beri. Diyete de devam sonuç lar güzel olacak bu kez eminim. Bu yarış bize iyi gelecek kesin
Aaa bana öyle gelmedi. Çok az var hatta ara ara tatlı geliyor ya bende ona bayıldımBende almıştı m bundan ancak bana çok fazla tatlı geliyor yiyemiyor um maalesef. Bence en iyisi bu grupta yulaf. Özellikle light yoğurtla süper. Ben baya alıştım
Sabah evden acele çıktım.Kahvaltıyı geç yaptım canım.
Tarif güzel.Sen ketejonik diyete devam ediyor musun?Ekside olmana sevindim.
Haydi yarışma var gösterelim kendimizi.Bende bugünde kaçamak yapmadım şükür.
Canımmm Allah kabul etsin çok isterdim ama malum durumdan okuyamam. Paşaya Allah zihin açıklığı versin İnşaAllah. Bol bol şanslar hep bildiği yerden çıksın sorularOğlum Furkan yarın sınava girecek,duama katılırsanız sevinirim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-152-tane-insirah-suresi-okur-musunuz.923058/
Hadi bakalım İnşaAllahHastalanmis olmama rağmen bende 74 olmak istiyorum. Hedefim haftada 1 kilo
Sağol canım.Beni bu hafta boş bırakma.Kaçamaksız bir hafta olsun.Haftaya mezun olur muşum ayyyy çok heyecanlı.:)İçinde az kuru meyve fındık kırıkları var. Diyetisyen arkadaşım önerdi zararlı değil aksine şekeri de dengelemek de bir numara.
Eksileri severim
Bende yulafı yoğurtla çok sevdim zaten sütle yapılanları pek sevmem damak zevki.
Tarifi de en kısa zamanda yapacağım teşekkürler bebem.
Süpersinkesinlikle iyi gelecek. Tabi mızıkçılık yapanlar olmazsa canımm.
Aaa bana öyle gelmedi. Çok az var hatta ara ara tatlı geliyor ya bende ona bayıldım
Hele bir kaçamak yap. Bak abla falan demem kapına gelirim
Canımmm Allah kabul etsin çok isterdim ama malum durumdan okuyamam. Paşaya Allah zihin açıklığı versin İnşaAllah. Bol bol şanslar hep bildiği yerden çıksın sorular
Sağol canım.Beni bu hafta boş bırakma.Kaçamaksız bir hafta olsun.Haftaya mezun olur muşum ayyyy çok heyecanlı.:)
Kizlar ancak eldim bugun yogundum simdi de gorumcemdeyim acimmmm bekliyoruz esi gelecek de yemek yicez diye midem uzadiii..
Neyse dunku menumu yazayim da zaman gecsin
Sabah
Haslama yumurta
İki kasik pekmez
Sekersiz cay
Sivri biber bes tane
Bir ilim ekmek
Salatalik
Ara
15 adet cig badem
Bitane meyve
Oglen
Karisik salata
Havuc yemegi alti kasik
Bi dilim ekmek
Ara yapamadim evde degildim
Aksam
Bi porsiyon soslu makarna
Bi tutam dereotu
Bikac tane biber
Ara ne yaptim hatitlamiyorum ::)
İki lt su
Spor da windows shopping kardesimle 1 saat yuruyus :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?