Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bakterileri ne yapmak lazımmış acaba?

Kaçamak yapmadığın için seni ayrı bir kutluyorum. En doğrusu da bu zaten, o zaman yenilmezsen hiç bir gün daha yenilmiyorsun

Gerçekten ilginç bir yaklaşım olmuş, bakarmisin her türlü zarar. En iyisi yememek. Benim zaten canım hiç tatlı cekmezde daha kötüsü olur öncesinde hep midem kazınır bir türlü bütün gün doyamam ama onada yenilmiyorum hııhhh!!!

iyi yapmışsın canım light almamakla..biz bir ara evde mayalıyorduk ama öldürdük yine kefiri:) sürekli tazelemek gerekiyormuş.afiyet olsun
Aa oluyomuymus bi de..ay tobe tobe hic aklima glmezdi valla sagol canm e kv buzlukta sakliyo mayayi bise olmus midur

Kizlar aksam beste kontrolum vardi diyetisyende bugun adetim e bitmeli olmus artik basenden bir cm incelme var iki kg de vermisim ama suyu az icmissin bel ve basen yaglarini eitmek icin suyu yudumlayarak ve iki lt icmelisin az icme dedi persembe yine kontrol

Herşeyin başı su, sende pek sevmiyorsun dimi.?

Hoşgeldin neden ki hergün gelemezsin istersen biraz takıl bizimle eğer ki sanada uymazsa gelmezsin canım. Ama inan aktif olduğunda daha iyi motive oluyoruz hepimiz
o zaman bugünüm ilk günüm bundan bahsedeyim kahvaltıda 5 zeytin salatalık domates haşlanmış 1 yumurta ceviz ve 1 dilim ekmek yedim ara öğün olarak hurma yedim 2 adet öğle yemeği protein olarak fasülye yoğurt 1 dilim ekmek salatalık domates öğle ara öğün salatalık akşam 6 kaşık karnıbahar yoğurt salata 1 dilim ekmek

Çok güzel peki su ve spor miktarın nedir.?

ayy kolaylıklar dilerimm zor bir detoks, inşaalah kolaylıkla tamamlarsın..

hoşgeldiinn teşekkür ederizzz
Bugünü tamamladım kaçamaksız şükür.Sadece arada yeşil erik yedim.Sadece tuvalet ile arkadaş olduk,kesin ödem ffalan kalmamıştır.Anlamadığım erik dokundu heralde midemde ve karnımda ağrı var.

Hahahhyyy beslemeyerek öldürmek olabilir mi acaba
İyide tatlı yeme yeme nereye kadar kardeşim?

Sayende diyetisyeninden çok şey öğreniyoruz.Paraya veren sen,bilgilerden yararlanan biz İki kilo iyi vermişsin ama yağdan az heralde değil mi?

Aramıza hoş geldin?İlk gün için iyi bir menü.

Öğle 13.00
1 bardak süt
5 kaşık yulaf
10 tane çekirdekli siyah üzüm
1 hurma
1 kayısı
4 tane ceviz
Tarçın,zencefil

Ara 17.30
10 tane erik

Akşam 20.00
5 kepçe sebze çorbası

2.5 litre su,20 dakika normal sabah aç karnına eliptik,16 dakika hiit akşam yemeğinden önce,16 dakika hiit yatmadan önce.90 sn plank.

Ben tatlıyı kuru meyvelerden alıyorum şekerim bayıyor bile çok yiyince belkide oyüzden canım çekmiyor. Kuru meyve +ceviz+süt muhteşem üçlü

Herşeyin başı su, sende pek sevmiyorsun dimi.?
Yani svmemek degil de pek aklima gelmiyor o yuzden zorlaniyorum yani ayy susadim deyip ictugim azdir hep esimin hatirlatmalari :)
Olsun canm sonucta burasi sadece yarisma yeridegilbilgilerimizi de paylasiyruz guzel bisey :)
Muhtemelen cgu odemdir canm reglim bitmek uzere cunku bi de ilk zaman once odem gider ya oyle ..
Diyetisyene baslamadan onc iki hafta sabittum zaten pek bisey yapmiyordum sutum azaldi diye uzuntume..

Gunaydin kizlar..
Zayiflamak konusunda etrafimdaki insanlarada elimden geldigince bildiklerimi uyguladiklarimi paylastim onlar sordukca
Cevrem nasil zayifladin ne guzel oldun diye diye sanirim masallah demeyi unuttular......
Bana bi nazar değdi felegim şaştı...
Ruh gibiyim ne diyet ne spor ne yuruyus hic bisey yapmadim 2 hafta olcak elim kolum kalkmiyor en onemliside icimde hic istek yok boyle bi tuhaf haldeyim... ilk defa bugun zar zor yuruyuse kalktim.
Diyetin getirdigi şeyden oturu heralde kabizlik durumu söz konusu oldu bende..
Nette dolasirken aci cehre faydasi varmis inceledim bayagi faydasi varmis zararlari yok yani sinameki gibi dusunun ama sinamekide gibi zarari yok bagirsaklari temizliyormus.
Kucuk 1 kutu aktardan aldim 12 tl'e kurutulmus aci cehre tohumu diye cay degil tohumunu aldim goruntusu kus üzümüne benziyor tadi inanilmaz aci.
Sabah ogle aksam her yemek yedikten yarim saat sonra 3 adet tüketilmesi gerekiyormuş ben 4 tane yiyorum cigniyorum uzerine su icmek gerekiyor bolcana cok degil 2 saate kalmıyor her yemek yedikten sonra yedigini cikariyorsun. Ben bunu kabizlik icin almistim ama bunu genelde zayiflamak icin kullanan insanlar varmis ayda 8 ila 10 kg verdiriyormus. Surekli wc cikardigi icin su kaybi olusuyor mus oyuzden su cok icmek gerekiyor birde tok tutucu ozelligi varmis ben daha alali 2 gun oldu bunu. Ilk gun inanilmaz gaz ve mide bulantim oldu daha sonra gecti ama her yediklerimide cikardim.simdi gaz mide bulantim kalmadi. Ilk etapta boyle oluyormus sanirim.hamile emziren veya adet donemindeki bayanlar kullanamiyormus denemek isteyen olursa bilginiz olsun. Ben memnunum tavsiye ederim

Son düzenleme:

ah şu bakteriler ...demek ki benim değil bakterilerin suçuymuş..

tebrikler..

bol suyla tamamdır bu iş ..

çok iştah açıcı bir menüymüş.arada bu tarz da beslenmek gerekiyor galiba.

acı çehre çay olarak ben almıştım.ama bana çok dokundu.mide bılantısı karın ağrısı.korktum açıkçası.bir daha kullanamadım.

oyy maaşşalllaaahhhhh
Selam arkadaslar ben 4cu takimdan eda afiyet olsun odemleri atsinnn

Tavuk ve yumurta yiyin bolbol :) Eki Görüntüle 1821061
teşekkürler canımmm
bence senin bünyen çok yoruldu biraz ara ver dinlen.. acı çehre vs ben pek güvenmiyorum bir şekild evücut dengesini bozuyorlar..

hiççç böyle bir şey duymadım.. neden adet öncesi canımız tatlı çekiyor ben şöyle açıklayayyım..
regl olmadan önceki dönemde östrojen seviyemiz düşer. Östrojenin azalmasıyla kan şekerindeki düşme eğilimi artar, dolayısıyla iştah metabolizması uyarılır. Sürekli tatlı yeme ihtiyacı hissedilir. bir neden daha söyleyeyyim bu dönemde magnezyum eksikliği varsa da insanın canı tatlı çekiyor...
önlemek için ne yapalım derseniz az ve sık yemek , komplex kh tüketmek ,ara öğünblerde kuruyemişler özellikle çiğ badem, fıstık süper iyi geliyor.. ben bu seferki adet dönemimde sanırım düşük karbonhidratla beslendiğim için hiç tatlı isteği yaşamadım..

dünkü menüm
08:00 1 haşlanmış yumurta, yeşil çay
10:00 şekersiz t. kahvesi
12:00 tavuklu sıcak salata ( ızgaratavuk, yeşillik, haşlanmış sebze )
16:00 sade nescafe ,3 ceviz
19:00 5 yemek kaşığı z. yağlı taze fasülye, 3 küçük köfte,1 avuç içi kadar yerfıstığı
su 2 lt
spor yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…