Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Slm kızlar dunku menum
Sabah 9.00
Az peynir
7 zeytin
Domates salatalık havuç
1 yumurta sarısı
1 avuç ceviz badem karışımı

Aksam
17.00
1 lahmacun
Ayran

19.00 1 armut
2 lt su

Slm kızlar dunku menum
Sabah 9.00
Az peynir
7 zeytin
Domates salatalık havuç
1 yumurta sarısı

Aksam
17.00
1 lahmacun
Ayran

19.00 1 armut
2 lt su
Saat 9/5 arasında çok zaman var neden arada bir öğün daha yemedin ki? Kendini o kadarda fazla aç bırakma düzenli ye ki kilolar gitsin canım

merhabalarr ben geldimm fakat kuralları okudum şimdi hergün yazamayabilirim ama
Hoşgeldin neden ki hergün gelemezsin istersen biraz takıl bizimle eğer ki sanada uymazsa gelmezsin canım. Ama inan aktif olduğunda daha iyi motive oluyoruz hepimiz

Ouvvv kisir tursu birowni ciss yiyecekler onlar bizim icin canm vucutt su tutar onlar yeme derim :)

İnşallah,başarılar.

Listelerin çok iyi.Browni de minik bir kaçamak olmuş.

Sen bu kadar az yiyiyorsun cuma günü kaç kilo verdin?Yürüyüşlerinde gayet iyi.

canım selam.detoksu nasıl uyguluyorsun ?ben de sabah maydanoz suyu işe başladım güne.hiç protein yemiyormusun detoks gününde..karbonhidrat zaten yememeye çalışıyorum..ben de detoks istiyorum tarif eder misin
Bende protein yenmez diye biliyorum ama bu listeler umay villanın listeleri.İnstagramda takip ediyorum,yapanlar güzel kilo vermiş.Listeleri paylaşırım.

selammmmm
ben 4.takımdan bi merhaba diyeyim dedim
Merhaba

Selamlar 4. Takımdan ziyerete geldim kardeş takımımız nasılsınız, nasıl gidiyor kilo vermeler.
Bakalım bir gaz ile başladık.Cuma ne olacak göreceğiz.

Iyi olan kazansin kardes takimcim

O zamaaaaan hop bir ki, hop bir ki - spor vaktiiii
Çok tatlı bunlar, neşeli bir insansın belli.Başarılar sizede,bol yağ yakmalı bir hafta olsun hepimiz için.

Slm kızlar dunku menum
Sabah 9.00
Az peynir
7 zeytin
Domates salatalık havuç
1 yumurta sarısı

Aksam
17.00
1 lahmacun
Ayran

19.00 1 armut
2 lt su
Aramıza hoş geldin.Karatay mı yapıyorsun?

kefiri kendin mi yapıyorsun hazır mı alıyorsun canım?light olanlar pek işe yaramıyor diye biliyorum.
Canm kvde bende kefir mayasi var dedi ama daha alamadim marketten ekerin hazir kefirini aldim iciyorum light yazmiyidu ustunde ama bence ise yariyo cok rahatladim bagursak yonunden sisligi aldi
Slm kızlar dunku menum
Sabah 9.00
Az peynir
7 zeytin
Domates salatalık havuç
1 yumurta sarısı

Aksam
17.00
1 lahmacun
Ayran

19.00 1 armut
2 lt su
Canm menun guzel ama sabah 9 da hepsini birden mi yedin?
Yediklerini bolerek yiyebilirsin canm aksama kadat ac durursan kan sekerin duser bu sefrr daha cok saldirirsin yuyeceklere
Mesela kendimden ornk vereyum yine diyetisyen ara ogunun her neysr dorde bol 15 dkda bi parca ye miden bos durmasin dedi

Birinci günün listesi kızlar.Ben tam uyamadım.Sabah işim vardı hemen evden çıkmam gerekti.Bende eve gelene kadar bir şey yemedim.Aç karnına 20 dakika eliptik yaptım.Kahvaltıyı tam yaptım.Suları içiyorum.Çorbamı hazırlıyorum şimdi.Hasta oldum bu sabah 56.9 çıktım.Kesin ödemdir,hafta sonuda coştum.Bakalım spor ile birlikte kaç kilo gidecek?

Eklentiler

• Screenshot_2016-04-25-14-52-08.webp
    19 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_2016-04-25-14-51-54.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 36

iyi yapmışsın canım light almamakla..biz bir ara evde mayalıyorduk ama öldürdük yine kefiri:) sürekli tazelemek gerekiyormuş.afiyet olsun

600 gr verdim.haftasonu çok dikkat edemiyorum ben haftaiçi bişeyler yapmaya çalışıyorum işte..haftasonu kaçamaklarım olmasa güzel kilo vercem :)

Canim elimden geldigince sizleri neselendirmeye calisiyorum. Insanin morali yüksek olunca icinde ki spor yapma istegi daha fazla oluyor :)
Sağol iyi geldi.Sizin ile yarışmak bizede iyi gelecek.
600 gr verdim.haftasonu çok dikkat edemiyorum ben haftaiçi bişeyler yapmaya çalışıyorum işte..haftasonu kaçamaklarım olmasa güzel kilo vercem :)
İyi vermişsin.Hafta sonu dikkat etsen,1 kg rahat verirsin.

piişşştt minnoşlar napıyosunuz ..
İyiyiz canım, sen nasılsın?

bu haftasonu da hiç bozmadııımmmm hiiç kaçamaak yapmadımmmmm..o yüzden mutluyummm..
Sen iki hafta sonu çok iyi gidiyorsun.Bravo vallahi.Bem bugün detoks yapacağım diye her şeyden yedim ve tabi bugün tartıya yansıdı.Şu saate kadar çok iyi gittim,devam.

ayy kolaylıklar dilerimm zor bir detoks, inşaalah kolaylıkla tamamlarsın..
Merhaba arkadaşlar ben 4. Takım kaptan yardımcısıyım ziyarete geldim sizi nasılsınız yeşilçay ikram edeyim sizlere
Eki Görüntüle 1820659
hoşgeldiinn teşekkür ederizzz

April bunu beğendi başarılar dilerim ablammm
bu haftasonu da hiç bozmadııımmmm hiiç kaçamaak yapmadımmmmm..o yüzden mutluyummm..
April bunu dahada cok beğendi devam kuzum
Merhaba arkadaşlar ben 4. Takım kaptan yardımcısıyım ziyarete geldim sizi nasılsınız yeşilçay ikram edeyim sizlere
Eki Görüntüle 1820659
Hoşgeldin canım içmiş gibi olduk çok teşekkür ediyorum iyiyiz sen nasılsın??

merhabalar bende hafta sonu kaçamak yapmadım. Ama bu adet olayı fena tatlı çektiyor. Bizim iş yeri hekimine sordum bu belli zamanlarda tatlı çekmeleri nasıl önleyebiliriz diye. Çok enterasan bir bilgi verdi şaşırdım. Bağırsaklardaki bakterilerden dolayı insanın canı tatlı istiyormuş ve canın çektiğinde yersen o bakterileri besliyormuşşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…