- 9 Ocak 2009
- 270
- 441
- 103
- 45
Saat 9/5 arasında çok zaman var neden arada bir öğün daha yemedin ki? Kendini o kadarda fazla aç bırakma düzenli ye ki kilolar gitsin canımSlm kızlar dunku menum
Sabah 9.00
Az peynir
7 zeytin
Domates salatalık havuç
1 yumurta sarısı
1 avuç ceviz badem karışımı
Aksam
17.00
1 lahmacun
Ayran
19.00 1 armut
2 lt su
Hoşgeldin neden ki hergün gelemezsin istersen biraz takıl bizimle eğer ki sanada uymazsa gelmezsin canım. Ama inan aktif olduğunda daha iyi motive oluyoruz hepimizmerhabalarr ben geldimm fakat kuralları okudum şimdi hergün yazamayabilirim ama
Ouvvv kisir tursu birowni ciss yiyecekler onlar bizim icin canm vucutt su tutar onlar yeme derim :)iyi haftalar arkadaşlar..musmutlu günler
kızlar ben pazarları internete pek giremiyorum giremiyorum
cumartesi :
saat :8,30
domates-salatalık-peynir -bir dilim kepekli ekmek
öğlen: 13,00
bir tabak tavuklu nohut yemeği
akşam:19,00
bir köfte,bir baget ,bir tabak fasulye kavurması
ara 21,00
bir tabakk yoğurt
3 lt su,1 saat yürüyüş,
pazar:
saat:9,30
bir yumurtalı omlet-domates-salatalık-peynir
öğlen13,00
bir tabak kısır-turşu
akşam:18,00
iki kaşık kısır,kibrit kutusu buyukluğunde browni
ara:yoğurt içine keçi boynuzu tozu ilaveli
2 lt su,bitki çayı,spor :ev işi pazar maratonu :)
İnşallah,başarılar.Selam arkadaşlar ben 4. Takımdan derya
Nasılsınız? Bu hafta yarışıyormuşuz
Sıkı birer proğram uygulayıp cuma günü ilk iki takım oluruz umarım
Bana gelince Adım konusunda iddialıyım haberiniz olsun :))
Listelerin çok iyi.Browni de minik bir kaçamak olmuş.iyi haftalar arkadaşlar..musmutlu günler
kızlar ben pazarları internete pek giremiyorum giremiyorum
cumartesi :
saat :8,30
domates-salatalık-peynir -bir dilim kepekli ekmek
öğlen: 13,00
bir tabak tavuklu nohut yemeği
akşam:19,00
bir köfte,bir baget ,bir tabak fasulye kavurması
ara 21,00
bir tabakk yoğurt
3 lt su,1 saat yürüyüş,
pazar:
saat:9,30
bir yumurtalı omlet-domates-salatalık-peynir
öğlen13,00
bir tabak kısır-turşu
akşam:18,00
iki kaşık kısır,kibrit kutusu buyukluğunde browni
ara:yoğurt içine keçi boynuzu tozu ilaveli
2 lt su,bitki çayı,spor :ev işi pazar maratonu :)
Sen bu kadar az yiyiyorsun cuma günü kaç kilo verdin?Yürüyüşlerinde gayet iyi.bugün yiyeceklerimi yazayım hemen
sabah 9,00 2 dilim köy peyniri,1 dilim ananas ,çay
öğle 12,30 bol yeşillik nane,maydanoz,roka,2 yumurtadan omlet,domates,peynir,zeytin
spordan önce küçük kase kuru yemiş ve kuru meyve
akşam spordan sonra meyve yerim acıkırsam
spor 7 km yürüyüş
su 2 lt
Bende protein yenmez diye biliyorum ama bu listeler umay villanın listeleri.İnstagramda takip ediyorum,yapanlar güzel kilo vermiş.Listeleri paylaşırım.canım selam.detoksu nasıl uyguluyorsun ?ben de sabah maydanoz suyu işe başladım güne.hiç protein yemiyormusun detoks gününde..karbonhidrat zaten yememeye çalışıyorum..ben de detoks istiyorum tarif eder misin
Merhabaselammmmm
ben 4.takımdan bi merhaba diyeyim dedim
Bakalım bir gaz ile başladık.Cuma ne olacak göreceğiz.Selamlar 4. Takımdan ziyerete geldim kardeş takımımız nasılsınız, nasıl gidiyor kilo vermeler.
Iyi olan kazansin kardes takimcim
Çok tatlı bunlar, neşeli bir insansın belli.Başarılar sizede,bol yağ yakmalı bir hafta olsun hepimiz için.O zamaaaaan hop bir ki, hop bir ki - spor vaktiiii
Aramıza hoş geldin.Karatay mı yapıyorsun?Slm kızlar dunku menum
Sabah 9.00
Az peynir
7 zeytin
Domates salatalık havuç
1 yumurta sarısı
Aksam
17.00
1 lahmacun
Ayran
19.00 1 armut
2 lt su
Canm kvde bende kefir mayasi var dedi ama daha alamadim marketten ekerin hazir kefirini aldim iciyorum light yazmiyidu ustunde ama bence ise yariyo cok rahatladim bagursak yonunden sisligi aldikefiri kendin mi yapıyorsun hazır mı alıyorsun canım?light olanlar pek işe yaramıyor diye biliyorum.
Canm menun guzel ama sabah 9 da hepsini birden mi yedin?Slm kızlar dunku menum
Sabah 9.00
Az peynir
7 zeytin
Domates salatalık havuç
1 yumurta sarısı
Aksam
17.00
1 lahmacun
Ayran
19.00 1 armut
2 lt su
Canim elimden geldigince sizleri neselendirmeye calisiyorum. Insanin morali yüksek olunca icinde ki spor yapma istegi daha fazla oluyor :)Çok tatlı bunlar, neşeli bir insansın belli.Başarılar sizede,bol yağ yakmalı bir hafta olsun hepimiz için.
Canm kvde bende kefir mayasi var dedi ama daha alamadim marketten ekerin hazir kefirini aldim iciyorum light yazmiyidu ustunde ama bence ise yariyo cok rahatladim bagursak yonunden sisligi aldi
Canm menun guzel ama sabah 9 da hepsini birden mi yedin?
Yediklerini bolerek yiyebilirsin canm aksama kadat ac durursan kan sekerin duser bu sefrr daha cok saldirirsin yuyeceklere
Mesela kendimden ornk vereyum yine diyetisyen ara ogunun her neysr dorde bol 15 dkda bi parca ye miden bos durmasin dedi
İnşallah,başarılar.
Listelerin çok iyi.Browni de minik bir kaçamak olmuş.
Sen bu kadar az yiyiyorsun cuma günü kaç kilo verdin?Yürüyüşlerinde gayet iyi.
Bende protein yenmez diye biliyorum ama bu listeler umay villanın listeleri.İnstagramda takip ediyorum,yapanlar güzel kilo vermiş.Listeleri paylaşırım.
Sağol iyi geldi.Sizin ile yarışmak bizede iyi gelecek.Canim elimden geldigince sizleri neselendirmeye calisiyorum. Insanin morali yüksek olunca icinde ki spor yapma istegi daha fazla oluyor :)
İyi vermişsin.Hafta sonu dikkat etsen,1 kg rahat verirsin.600 gr verdim.haftasonu çok dikkat edemiyorum ben haftaiçi bişeyler yapmaya çalışıyorum işte..haftasonu kaçamaklarım olmasa güzel kilo vercem :)
İyiyiz canım, sen nasılsın?piişşştt minnoşlar napıyosunuz ..
Sen iki hafta sonu çok iyi gidiyorsun.Bravo vallahi.Bem bugün detoks yapacağım diye her şeyden yedim ve tabi bugün tartıya yansıdı.Şu saate kadar çok iyi gittim,devam.bu haftasonu da hiç bozmadııımmmm hiiç kaçamaak yapmadımmmmm..o yüzden mutluyummm..
ayy kolaylıklar dilerimm zor bir detoks, inşaalah kolaylıkla tamamlarsın..Sağol iyi geldi.Sizin ile yarışmak bizede iyi gelecek.
İyi vermişsin.Hafta sonu dikkat etsen,1 kg rahat verirsin.
İyiyiz canım, sen nasılsın?
Sen iki hafta sonu çok iyi gidiyorsun.Bravo vallahi.Bem bugün detoks yapacağım diye her şeyden yedim ve tabi bugün tartıya yansıdı.Şu saate kadar çok iyi gittim,devam.
hoşgeldiinn teşekkür ederizzzMerhaba arkadaşlar ben 4. Takım kaptan yardımcısıyım ziyarete geldim sizi nasılsınız yeşilçay ikram edeyim sizlere
Eki Görüntüle 1820659
Afiyet olsunayy kolaylıklar dilerimm zor bir detoks, inşaalah kolaylıkla tamamlarsın..
hoşgeldiinn teşekkür ederizzz
April bunu beğendiBirinci günün listesi kızlar.Ben tam uyamadım.Sabah işim vardı hemen evden çıkmam gerekti.Bende eve gelene kadar bir şey yemedim.Aç karnına 20 dakika eliptik yaptım.Kahvaltıyı tam yaptım.Suları içiyorum.Çorbamı hazırlıyorum şimdi.Hasta oldum bu sabah 56.9 çıktım.Kesin ödemdir,hafta sonuda coştum.Bakalım spor ile birlikte kaç kilo gidecek?
April bunu dahada cok beğendibu haftasonu da hiç bozmadııımmmm hiiç kaçamaak yapmadımmmmm..o yüzden mutluyummm..
Hoşgeldin canım içmiş gibi olduk çok teşekkür ediyorumMerhaba arkadaşlar ben 4. Takım kaptan yardımcısıyım ziyarete geldim sizi nasılsınız yeşilçay ikram edeyim sizlere
Eki Görüntüle 1820659
April bunu beğendibaşarılar dilerim ablammm
April bunu dahada cok beğendidevam kuzum
Hoşgeldin canım içmiş gibi olduk çok teşekkür ediyorumiyiyiz sen nasılsın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?