Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sabitim kaptanım ApriL_2007
. birazcık diyet düşüncesinden uzaklastim.donuste sporla kalan kilolarimi veririm İnsallah
İyi iyi kilo almadan dönmen sevindim yoksa birde onları vermeye uğraşacaktin. Yine motive olur verirsin tatlım hatta hemen başla bekleme yaz geliyor bakkk :)))))
Allaha sukur stres olunca yemek yemeyi bırakmış vücudum.yoksa iki kilo alordim
süperr zaten hiç de gerek yok. Bizim vucudumuz çöplük mü?

günaydın bayanlar
ben listede yokum ama benim de hedefim cumaya 85 olmak..
yaptığım hatanın farkındayım ama sık sık tartılıyorum.o yüzden geçen cuma kaç kg dım hatırlamıyorum.

geleyim dunku menüme

sabah :haşlanmış yumurta bır dilim ekmek domates peynir

ara:yoğurt

öğlen:1 tabak bezelye yemeği

ara:bir armut

akşam:bir tavuk baget -salata

saat 9:yoğurt

2 lt su.işler yoğun o yüzden spor yok

sağol kuzum aldım bende dun yulaf ezmesi.içine elma rendelicem bir tane birazda tarçın.sütle karıştırıp kaynatıp yemeyi denicem spordan önce.hem enerji verir.olur dimi ?

günaydın kızlar herkes iyidir umarım

dün yediklerimi söylim

sabah 7,30 maydonoz suyu büyük bardak

9,00 peynir iki dilim,domates,salatalık,zeytin

öğle 12,30 3 yumurtadan omlet,2 buyuk kase salata

ara kuruyemiş ve kurumeyve

akşam spordan sonra 2 dılım ananas,yeşil erik biraz

1 tane de enginar yedim çok az yağlı

spor 7 km yürüyüş biraz da ağırlık çalıştım heryerim ağrıyo

afiyet olsun canım çok güzel menü.

selam
kızlar gecen hafta benım ıcın cok sorunsalı gectı burayı bıle unuttum
annemler kayseriye tasındı ömer bey tarsusa babannesınde kalmaya basladı ustune bıde babası dusurmus dudagı na dıkıs attırdık esyalarını toparladık babannesıne goturduk ama ben mutsuzum aklım onda sureklı aglama modunda
çok özlüyorm onu tabı bu kadr strese 10 gecıkmelı regl oldum dun yanı bıldırım yapsamda + dım ömeri dusunmemmek için temizliğe vurdum kendımı evi kaldırdım cam perde halı
neyse hersey rayına oturdu ömere alıstık yokluguna babannesıde sag olsun cok ustune dusuyor hasta olmasın üzüntüden dıye haftasonu bız gıdıyoruz yanına temızlıkte bıttı eee kım tutar benııı
işte durumlar bende boyle

maaaşallah menün çok iyi
ohh ohhh gitsin kilocuklaaarrr
ayy kuzum kıyamam sizeeee.. çok zor oluyor yaa ben de siirtteyken bursada bırakıyorsum bazen babası ev babaannesine .. çok zooorrr.. ne zaman kavuşacaksınız peki

dünkü menüm
08:00 1 haşlanmış yumurta, 1 avuçiçi fıstık
12:00 haşlanmış tavuk yarım tabak, 2 kaşık yoğurtlu makarna
16:00 sade nescafe , 1 avuç kadar kuruyemiş
19:00 2 haşlanmış yumurta, salata, 1 kk peynir
su:2.5 lt
spor yook

Çok zor ,Allah kolaylık versin canım.Taşındın mı,ondan mı babaannede kaldı?

Oğlumun sınavından sonra alışveriş merkezine gittik.Onlar siparişlerini verdi ve ben hiç bir şey almadım.Sadece bir parça tavuk ve bir dilim patates.Evet kızlar bir maşallahhh ve alkış alayım.Kendime şaşırdım vallahi.Sütlü filtre kahve aldım.Açlığımı kessin diye.

kızlar bugün yediklerim şöyle ki

sabah maydanoz suyu 9,30 da da peynir,domates,zeytin

öğle 12,30 bir tabak yağsız bakla,1 büyük kase ton balıklı salata rokalı,taze naneli,2 kaşık yoğurt

ara da kuruyemiş ve meyve bir avuç

akşam spordan önce 1 kase yulaf ve elma rendesi yicem tarçınlı

7 km yürüyüş inş ve spordan sonra da yağsız sebze yemeği ya da meyve yerim acıkırsam maden suyu ile

2 lt su

canım maşallah sana.iradene hayranımmm !! inşallah güzel sonuç alır oğulcuğun sınav sonunda

geçmiş olsun canım..mutsuz olma pozitif ol ki herşey yolunda gitsin..bunu diyen ben keşke ben de yapabilsem toparlarsın en kısa zamanda eminim

kuzum afiyet olsun senin menüleri çok beğeniyorummm

süppersinnnnnn
sen de harikasın
Kislarr :)
Ben totomu yeni koydum da koltuga daha ancak yazyorum :)
Oglumu uyuttum ust komsu ses yapip duruyo onu oldurup katil olmazsam keyifle bi tv izlicem orgumu orucem sporum camasirim aksam yemegim tamam ohh :)
haahhaaa .. aman haaa kendine hakim ol kuşummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…