- 11 Kasım 2015
- 1.082
- 888
- 43
- 34
İyi iyi kilo almadan dönmen sevindim yoksa birde onları vermeye uğraşacaktin. Yine motive olur verirsin tatlım hatta hemen başla bekleme yaz geliyor bakkk :)))))Sabitim kaptanımApriL_2007
. birazcık diyet düşüncesinden uzaklastim.donuste sporla kalan kilolarimi veririm İnsallah
süperr zaten hiç de gerek yok. Bizim vucudumuz çöplük mü?Allaha sukur stres olunca yemek yemeyi bırakmış vücudum.yoksa iki kilo alordim
İçinde az kuru meyve fındık kırıkları var. Diyetisyen arkadaşım önerdi zararlı değil aksine şekeri de dengelemek de bir numara.
Eksileri severim
Bende yulafı yoğurtla çok sevdim zaten sütle yapılanları pek sevmem damak zevki.
Tarifi de en kısa zamanda yapacağım teşekkürler bebem.
Süpersinkesinlikle iyi gelecek. Tabi mızıkçılık yapanlar olmazsa canımm.
Aaa bana öyle gelmedi. Çok az var hatta ara ara tatlı geliyor ya bende ona bayıldım
Hele bir kaçamak yap. Bak abla falan demem kapına gelirim
Canımmm Allah kabul etsin çok isterdim ama malum durumdan okuyamam. Paşaya Allah zihin açıklığı versin İnşaAllah. Bol bol şanslar hep bildiği yerden çıksın sorular
günaydın bayanlar
ben listede yokum ama benim de hedefim cumaya 85 olmak..
yaptığım hatanın farkındayım ama sık sık tartılıyorum.o yüzden geçen cuma kaç kg dım hatırlamıyorum.
geleyim dunku menüme
sabah :haşlanmış yumurta bır dilim ekmek domates peynir
ara:yoğurt
öğlen:1 tabak bezelye yemeği
ara:bir armut
akşam:bir tavuk baget -salata
saat 9:yoğurt
2 lt su.işler yoğun o yüzden spor yok
Hedef kilo
ApriL_2007 62.7 / 62
A afrodit26 66.5 / 65
gulfuren 55.5 / 54.5
ispanyol 67.3 / ?
@kanikey 57 / ?
keten prenses 66.5 / 65
sevilay80 73 / ?
sevim_mrt 77.2 / ?
M meryemyalcin3546 75/ 74
S selma_23_02 63.5 / ?
T tektas 69.8 / 69
amsterdam12 75.4 / ?
Semira90 64.2 / ?
maaaşallah menün çok iyigünaydın bayanlar
ben listede yokum ama benim de hedefim cumaya 85 olmak..
yaptığım hatanın farkındayım ama sık sık tartılıyorum.o yüzden geçen cuma kaç kg dım hatırlamıyorum.
geleyim dunku menüme
sabah :haşlanmış yumurta bır dilim ekmek domates peynir
ara:yoğurt
öğlen:1 tabak bezelye yemeği
ara:bir armut
akşam:bir tavuk baget -salata
saat 9:yoğurt
2 lt su.işler yoğun o yüzden spor yok
ohh ohhh gitsin kilocuklaaarrrgünaydın kızlar herkes iyidir umarım
dün yediklerimi söylim
sabah 7,30 maydonoz suyu büyük bardak
9,00 peynir iki dilim,domates,salatalık,zeytin
öğle 12,30 3 yumurtadan omlet,2 buyuk kase salata
ara kuruyemiş ve kurumeyve
akşam spordan sonra 2 dılım ananas,yeşil erik biraz
1 tane de enginar yedim çok az yağlı
spor 7 km yürüyüş biraz da ağırlık çalıştım heryerim ağrıyo
ayy kuzum kıyamam sizeeee.. çok zor oluyor yaa ben de siirtteyken bursada bırakıyorsum bazen babası ev babaannesine .. çok zooorrr.. ne zaman kavuşacaksınız pekiselam
kızlar gecen hafta benım ıcın cok sorunsalı gectı burayı bıle unuttum
annemler kayseriye tasındı ömer bey tarsusa babannesınde kalmaya basladı ustune bıde babası dusurmus dudagı na dıkıs attırdık esyalarını toparladık babannesıne goturduk ama ben mutsuzum aklım onda sureklı aglama modunda
çok özlüyorm onu tabı bu kadr strese 10 gecıkmelı regl oldum dun yanı bıldırım yapsamda + dım ömeri dusunmemmek için temizliğe vurdum kendımı evi kaldırdım cam perde halı
neyse hersey rayına oturdu ömere alıstık yokluguna babannesıde sag olsun cok ustune dusuyor hasta olmasın üzüntüden dıye haftasonu bız gıdıyoruz yanına temızlıkte bıttı eee kım tutar benııı
işte durumlar bende boyle
Çok zor ,Allah kolaylık versin canım.Taşındın mı,ondan mı babaannede kaldı?selam
annemler kayseriye tasındı ömer bey tarsusa babannesınde kalmaya basladı ustune bıde babası dusurmus dudagı na dıkıs attırdık esyalarını toparladık babannesıne goturduk ama ben mutsuzum aklım onda sureklı aglama modunda
çok özlüyorm onu tabı bu kadr strese 10 gecıkmelı regl oldum dun yanı bıldırım yapsamda + dım ömeri dusunmemmek için temizliğe vurdum kendımı evi kaldırdım cam perde halı
neyse hersey rayına oturdu ömere alıstık yokluguna babannesıde sag olsun cok ustune dusuyor hasta olmasın üzüntüden dıye haftasonu bız gıdıyoruz yanına temızlıkte bıttı eee kım tutar benııı
Oğlumun sınavından sonra alışveriş merkezine gittik.Onlar siparişlerini verdi ve ben hiç bir şey almadım.Sadece bir parça tavuk ve bir dilim patates.Evet kızlar bir maşallahhh ve alkış alayım.Kendime şaşırdım vallahi.Sütlü filtre kahve aldım.Açlığımı kessin diye.
selam
dünkü menüm
08:00 1 haşlanmış yumurta, 1 avuçiçi fıstık
12:00 haşlanmış tavuk yarım tabak, 2 kaşık yoğurtlu makarna
16:00 sade nescafe , 1 avuç kadar kuruyemiş
19:00 2 haşlanmış yumurta, salata, 1 kk peynir
su:2.5 lt
spor yook
süppersinnnnnnOğlumun sınavından sonra alışveriş merkezine gittik.Onlar siparişlerini verdi ve ben hiç bir şey almadım.Sadece bir parça tavuk ve bir dilim patates.Evet kızlar bir maşallahhh ve alkış alayım.Kendime şaşırdım vallahi.Sütlü filtre kahve aldım.Açlığımı kessin diye.
sen de harikasınkızlar bugün yediklerim şöyle ki
sabah maydanoz suyu 9,30 da da peynir,domates,zeytin
öğle 12,30 bir tabak yağsız bakla,1 büyük kase ton balıklı salata rokalı,taze naneli,2 kaşık yoğurt
ara da kuruyemiş ve meyve bir avuç
akşam spordan önce 1 kase yulaf ve elma rendesi yicem tarçınlı
7 km yürüyüş inş ve spordan sonra da yağsız sebze yemeği ya da meyve yerim acıkırsam maden suyu ile
2 lt su
haahhaaa .. aman haaa kendine hakim ol kuşummmKislarr :)
Ben totomu yeni koydum da koltuga daha ancak yazyorum :)
Oglumu uyuttum ust komsu ses yapip duruyo onu oldurup katil olmazsam keyifle bi tv izlicem orgumu orucem sporum camasirim aksam yemegim tamam ohh :)
tesekkur ederim valla toplanmam lazımgeçmiş olsun canım..mutsuz olma pozitif ol ki herşey yolunda gitsin..bunu diyen ben keşke ben de yapabilsemtoparlarsın en kısa zamanda eminim
kuzum afiyet olsun senin menüleri çok beğeniyorummm
ayyy bende bı an once ev hanımlıgına terfı ıstıyorummmmKislarr :)
Ben totomu yeni koydum da koltuga daha ancak yazyorum :)
Oglumu uyuttum ust komsu ses yapip duruyo onu oldurup katil olmazsam keyifle bi tv izlicem orgumu orucem sporum camasirim aksam yemegim tamam ohh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?