Senin listeler de çok güzel.kızlar bugün yediklerim şöyle ki
sabah maydanoz suyu 9,30 da da peynir,domates,zeytin
öğle 12,30 bir tabak yağsız bakla,1 büyük kase ton balıklı salata rokalı,taze naneli,2 kaşık yoğurt
ara da kuruyemiş ve meyve bir avuç
akşam spordan önce 1 kase yulaf ve elma rendesi yicem tarçınlı
7 km yürüyüş inş ve spordan sonra da yağsız sebze yemeği ya da meyve yerim acıkırsam maden suyu ile
2 lt su
Teşekkür ediyorum.Aslında irade bende hiç yoktur ama bugün 3. Günümü tamamlıyorum. Çok mutlu oldum.canım maşallah sana.iradene hayranımmm !! inşallah güzel sonuç alır oğulcuğun sınav sonunda
Kolay gelsin, yorulmuşsun. Aman aman boşver, bak ne güzel kilo veriyorsun, katil olma zamanı değil :)Kislarr :)
Ben totomu yeni koydum da koltuga daha ancak yazyorum :)
Oglumu uyuttum ust komsu ses yapip duruyo onu oldurup katil olmazsam keyifle bi tv izlicem orgumu orucem sporum camasirim aksam yemegim tamam ohh :)
Nem yulafı seviyorum.Birde muzlu denemelisin.Tatlı isteğine bire bir.kızlar 2 yemek kaşığı yulafı sütle pişirdim içine de bir elma rendeledim bol da tarçın..süper bişey oldu.tavsiye ediyorum bayağı da şişirdi.tatlı yemiş kadar oldum.çok sevdim tadını.
Tatli rakibelerimiz nasilsiniz?
Cumaya 2 gun kaldi, bizde heyecan dorukta, umuyoruz hepimiz guzel sonuclar aliriz.
Aksam yemegi sonrasi bir keyif kahvesi ikram edelim, afiyet olsun.
Eki Görüntüle 1822101
günaydın bayanlar
ben listede yokum ama benim de hedefim cumaya 85 olmak..
yaptığım hatanın farkındayım ama sık sık tartılıyorum.o yüzden geçen cuma kaç kg dım hatırlamıyorum.
geleyim dunku menüme
sabah :haşlanmış yumurta bır dilim ekmek domates peynir
ara:yoğurt
öğlen:1 tabak bezelye yemeği
ara:bir armut
akşam:bir tavuk baget -salata
saat 9:yoğurt
2 lt su.işler yoğun o yüzden spor yok
sağol kuzum aldım bende dun yulaf ezmesi.içine elma rendelicem bir tane birazda tarçın.sütle karıştırıp kaynatıp yemeyi denicem spordan önce.hem enerji verir.olur dimi ?
günaydın kızlar herkes iyidir umarım
dün yediklerimi söylim
sabah 7,30 maydonoz suyu büyük bardak
9,00 peynir iki dilim,domates,salatalık,zeytin
öğle 12,30 3 yumurtadan omlet,2 buyuk kase salata
ara kuruyemiş ve kurumeyve
akşam spordan sonra 2 dılım ananas,yeşil erik biraz
1 tane de enginar yedim çok az yağlı
spor 7 km yürüyüş biraz da ağırlık çalıştım heryerim ağrıyo
selam
kızlar gecen hafta benım ıcın cok sorunsalı gectı burayı bıle unuttum
annemler kayseriye tasındı ömer bey tarsusa babannesınde kalmaya basladı ustune bıde babası dusurmus dudagı na dıkıs attırdık esyalarını toparladık babannesıne goturduk ama ben mutsuzum aklım onda sureklı aglama modunda
çok özlüyorm onu tabı bu kadr strese 10 gecıkmelı regl oldum dun yanı bıldırım yapsamda + dım ömeri dusunmemmek için temizliğe vurdum kendımı evi kaldırdım cam perde halı
neyse hersey rayına oturdu ömere alıstık yokluguna babannesıde sag olsun cok ustune dusuyor hasta olmasın üzüntüden dıye haftasonu bız gıdıyoruz yanına temızlıkte bıttı eee kım tutar benııı
işte durumlar bende boyle
dünkü menüm
08:00 1 haşlanmış yumurta, 1 avuçiçi fıstık
12:00 haşlanmış tavuk yarım tabak, 2 kaşık yoğurtlu makarna
16:00 sade nescafe , 1 avuç kadar kuruyemiş
19:00 2 haşlanmış yumurta, salata, 1 kk peynir
su:2.5 lt
spor yook
Oğlumun sınavından sonra alışveriş merkezine gittik.Onlar siparişlerini verdi ve ben hiç bir şey almadım.Sadece bir parça tavuk ve bir dilim patates.Evet kızlar bir maşallahhh ve alkış alayım.Kendime şaşırdım vallahi.Sütlü filtre kahve aldım.Açlığımı kessin diye.
kızlar bugün yediklerim şöyle ki
sabah maydanoz suyu 9,30 da da peynir,domates,zeytin
öğle 12,30 bir tabak yağsız bakla,1 büyük kase ton balıklı salata rokalı,taze naneli,2 kaşık yoğurt
ara da kuruyemiş ve meyve bir avuç
akşam spordan önce 1 kase yulaf ve elma rendesi yicem tarçınlı
7 km yürüyüş inş ve spordan sonra da yağsız sebze yemeği ya da meyve yerim acıkırsam maden suyu ile
2 lt su
Kislarr :)
Ben totomu yeni koydum da koltuga daha ancak yazyorum :)
Oglumu uyuttum ust komsu ses yapip duruyo onu oldurup katil olmazsam keyifle bi tv izlicem orgumu orucem sporum camasirim aksam yemegim tamam ohh :)
ayyy bende bı an once ev hanımlıgına terfı ıstıyorummmm
Tesekkur ederim arkadasim bilgi icin bilmedigim icin merak ettigim icin sordum.uzun suren kabizliklarim olur benim kronik.arkadasim vermisti al yut bikac saat sonra rahatlarsin dedi gercekten oyle oldu yalniz muthis gaz ve ishal seklindeBilmiyorum ben henuz ishal olmadim
Icerigine bayagi baktim hani sinamekide fazla icilince evet tembelestirdigi soyleniyor ama bunda hic böyle seyler yazmıyor daha ziyade zayiflamak isteyenlerin tercihimis 75 bitki varmis icinde
Canım güzel menün ufacıksa cızz sorun değil ama yarın daha dikkatli ol bak tartı öncesi gün ona göre tatlımmBigunku mnm
Kahvlti az peynir.3 zeytin.1 domates 1 dilim tam bugday ekmegi
Ara okuldaydim herkes yiyince 1 kucuk dondurma
Ogle 5 ksk mantar sote 2 ksk yogurt.1 dilim tam bugday ekmegi
Ara 4 gunkurusu
Aksm 2 ksk mantar sote.1 kozlenmis patlican.1 kucuk kase cacik.1 dilim tam bugday ekmegi.
Ara mate cayi
2.5 lt su
1 saat leslie 4 miles
Süper menüBugün ku menum
07.30 müsli (k.fincan büyüklüğünde )
09.00 yeşil çay 1 galeta
10.30 kuru üzüm kayısı
12.30 2 yumurta haslama peynir maydonoz ceviz taze soğan 1 dilim ekmek
15.00 yarım muz 1 çay bardağı süt
16.30 greyfurt suyu
19.00 3 kaşık tavuklu bezelye salata Yoğurt
21.00 şekersiz çay
23.00 limonlu yeşil çay Soda karışımı (birazdan icecegim )
3 litre su
7000 adım
canim bende iyiyim, ayni kosusturmacadan al bende de var:)İyiyiz kuşummm sen nasılsın ? İş, güç, koşuşturmaca devammm! Ayyy bir rahat nefes almak yok malesef.
Aynen aynen bizdede heyecan dorukta bakalım neler olacak? Kiloları verelim de mutlu olalım, yaz geliyor heyooooo :)))) kahve için çok teşekkürler mis misssssss olmuş
:) dimi canm yasiyo yasiyo :)Senin listeler de çok güzel.
Teşekkür ediyorum.Aslında irade bende hiç yoktur ama bugün 3. Günümü tamamlıyorum. Çok mutlu oldum.
Kolay gelsin, yorulmuşsun. Aman aman boşver, bak ne güzel kilo veriyorsun, katil olma zamanı değil :)
Nem yulafı seviyorum.Birde muzlu denemelisin.Tatlı isteğine bire bir.
Ay insallah canm aratmasin da bunlariAyyy eklerim ne demekmenün güzel tatlım Nasıl gidiyor herşey ?
Canım tarif hakkında hiçbir fikrim yok ama dediğine göre iyi olmuş bende yaparım bir ara. Tabiki enerji verir, bıkkınlık oluşmaz hem. Öncesi hafif bir şeyler yemek çok iyi oluyor.
Harika olmuş herşey
Canım ya kıyamam sizeaksilikler olmuş nasip kısmet .Rabbim sabır versin arkadaşım.
Ama işte öncesinde bir haber verseydin olurdu. kızıyorum artık öyle şeylere hatta yazdım bundan sonra bildirmeyeni malesefff diskalifiye edeceğim diye belki okumuşsundur. Sadece hepimiz sorumluluğumuzu bilmeliyiz. Takım ruhu kaybolmasın.
Neyse kaldığımız yerden devam ozaman canım
Tek kelimeyle mükemmel
Oooo ne güzel başarmak dimi? Ablammm çok da iyi yapmışsın ne gerek var o çok kalorili yiyecekleri midemize sokmaya
Canımmm süper süper
Bende şimdi koydum ayyy iş hiç bitmiyorAyyy komşuyu dert etme kuzum zaten yakında kurtulacaksın İnşaAllah daha sakin sessiz hayırlı komşuların olur gittiğin yerde.
Al benden de o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?