Keyifsizlik moralsizlik. Bir de havadan midir nedir canim agir seyler istemiyor. Boyle idare ediyorum canimmenün güzelmiş amanasıl dayanıyorsun
İlk önce bu negatif düşünceleri hayatından çıkaracaksın sonrada o kaçamakları bak nasıl kilo veriyorsunSelam kızlar hepinizi çok özledim internetim başladı umarım buda böyle erken bitmez islerimi hallettim geldim ama kilo almış gibiyim haftasonu oğlumun doğum günüydü sonra üst üste misafir aldım e kaçamak ta oldu.
Ama benim asıl sorunum pko lu olmak varmı acaba başka benim gibi olan kilo vermemi engelliyo onun için kontrol hapı kullanıyorldum onuda bıraktım bu ay iyi gelmiyordu bana b12 eksikligi var iğne kullanıyorum buda kilo yapıyo
Bugunde doktora gittim bütün tahlillerimi tekrar yaptırdım haftaya sonuç çıkacak insülin direnci olabilir bende umarım yoktur ama bakalım haftaya ne çıkacak
Kuzum niye keyifsiz oldun bakim senKeyifsizlik moralsizlik. Bir de havadan midir nedir canim agir seyler istemiyor. Boyle idare ediyorum canim
Haklısın canm ama bazen stres uykusuzluk halsizlik négatiglestiriyor insaniİlk önce bu negatif düşünceleri hayatından çıkaracaksın sonrada o kaçamakları bak nasıl kilo veriyorsunsadece iste yeter!
Bende çok kiloluydum bak nasıl verdim (108/62)sadece azim sabır başka da birşeye ihtiyaç yok canım.
Sen kiloları ver bakalım hiç kalıyormu o stres? Seni hicbirseyin üzmesine diyetini bozmasına izin verme vücuduna yazık. O sinir gelip geçiyor ama kilo kalıyor! DeğmezHaklısın canm ama bazen stres uykusuzluk halsizlik négatiglestiriyor insani
Oy kuzumm benim sagolasin. Benim hayatimdaki inis cikislar kimsede yoktur. Yasadiklarima gore yine iyiyim ayaktayim.. Sizlerle hayata tutunuyorum iste..Daha iyi olucak ama inaniyorum.. Mesela yarin sabah umarim hedef kilomu gorurum:)Kuzum niye keyifsiz oldun bakim senolma yakışmıyor pozitiflik sana uyar. Çıtırım bemimmmm
Ahh bi verebilsemSen kiloları ver bakalım hiç kalıyormu o stres? Seni hicbirseyin üzmesine diyetini bozmasına izin verme vücuduna yazık. O sinir gelip geçiyor ama kilo kalıyor! Değmez
Hıhh sen öyle san neler neler var sadece insana kendi yaşadığı çok ağır geliyor tatlım. Tabiki bizler varız, bende burada huzur buluyorum keyif alıyorum. Beraberce herşeyi hallederiz kuzummm :)Oy kuzumm benim sagolasin. Benim hayatimdaki inis cikislar kimsede yoktur. Yasadiklarima gore yine iyiyim ayaktayim.. Sizlerle hayata tutunuyorum iste..Daha iyi olucak ama inaniyorum.. Mesela yarin sabah umarim hedef kilomu gorurum:)
Sen hergün uğra menünü paylaş tüm yediklerini yasaklı yasaksız sözümüzü dinle bakalım neler oluyor. Ama disiplin şartAhh bi verebilsem
Maşallah 108 kilodan mi dustun uz 62 ye..Moral oldu bana ümitsizliğe kapilmaya baslamistimİlk önce bu negatif düşünceleri hayatından çıkaracaksın sonrada o kaçamakları bak nasıl kilo veriyorsunsadece iste yeter!
Bende çok kiloluydum bak nasıl verdim (108/62)sadece azim sabır başka da birşeye ihtiyaç yok canım.
Merhaba
Bakalım bir gaz ile başladık.Cuma ne olacak göreceğiz.
Çok tatlı bunlar, neşeli bir insansın belli.Başarılar sizede,bol yağ yakmalı bir hafta olsun
Hoşbuldum canim ..Evet karatay usulü besleniyorum
Evet kaptanimizla gurur duyuyoruz. Bosuna kaptanim demiyoruz :)Maşallah 108 kilodan mi dustun uz 62 ye..Moral oldu bana ümitsizliğe kapilmaya baslamistim
Tatlım menülerinde miktarları bir avuç el kadar kaç kaşık kaç kepçe gibi belirtirsen iyi olur ve tabiii saatleride ekleyerek. Güzel menün canım hafifMerhaba kızlar bugünkü Menüm
Sabah
Az peynir
6 zeytin
1 havuç
Domates salatalık
Aksam
4 kaşık kısır
Taze fasulye
Yoğurt
2 lt su
Yeşil cay
Saolasın evet canım. Ne mutlu bana moral olduysam. Sakın üzme kendini sadece sabır ve disiplin gerisi gelecekMaşallah 108 kilodan mi dustun uz 62 ye..Moral oldu bana ümitsizliğe kapilmaya baslamistim
CanımsınEvet kaptanimizla gurur duyuyoruz. Bosuna kaptanim demiyoruz :)
Çok iyi gitmiş dimi? SüperBugun diyetisyen kontrol gunumdu kizlar orda ilk kilomu 68 olctuler bugun 65,5ciktim bugun de..
Bir haftada gayet iyi bir sonuc bence tabi cogu odemden ama bundan sonra yagdan gidecek dedi diytsyn basende 4 cm belden 2 cm incelme var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?