- 30 Nisan 2016
- 61
- 126
- 8
- 31
Hahahhyyy tabiki hanım dediğin kilo alırSelam kızlarrr
Ben Hümeyra. Şu an İzmirde üniversite okuyorum aslen İstanbulluyum doğma büyüme ve yazında istanbula gidiyorum. 22 yaşındayım. Aslında bu yaz çok güzel kilolar vermiştim ama ne yazık ki okul dönemi stresten inanın zorla ve tiksinerek yiyerek aldım bu kiloları yapcak birşey yok olan oldu önümüze bakalım. Hanım dediğin kilo alabilir ama vermesini de bilir Allah'ın izniyle Şu an tartılmaya korkuyorum cuma günü tartılıp yarılmaya resmen o zaman giriş yapsam nasıl olur? Ya da presedür nedir bilemiyorum. 1.60 boyundayım kilomda tahminimce şu sıralar 60-63 civarında falan olabilir İnşAllah takıma taze kan olurum hep beraber motive oluruz. Öptüm hepinizi
Teşekkür ederim .bende çok memnun oldum. bu gün hiç tartıladım. Yarın sabah tartılayım inşAllah. Hedef kilom 55. Güzel şeyler olucak hissediyorum Hadi bakalım bismillah o zamanHahahhyyy tabiki hanım dediğin kilo alır
Hoşgeldin takımımıza canım bende Seval tanıştığımıza memnun oldum. Öncelikle başarılar dilerim daima. Azimli ve istekliysen herşey hallolur.
Gelelim takım kurallarımıza öncelikle iki hafta deneme süren var yani 3 . Cuma listeye giriyorsunuz yeni üye olduğun için. Bugünkü kilon başlangıç kilon olacak . Hedef kilon nedir?
Hergün bir önceki günün menüsünü su ve spor miktarını da ekleyerek paylaşacak ve sohbet muhabbet o kadar canım yani pek zorluğu yok amaç sadece motive olmak
Ahhhh işler bitmez. Ne güzel bizde eşimle tam terssiz ben rahat eşim panik
( ya bunlarda yeni smilelar ama pek bi çirkinler sanki bana öncekiler gibi şirin gelmedi hiç haksizmiyim kuzum )
Deadline özledik.Senin de doğuma az kalmış. Haydi sağlıkla gelsin inşallah. Çantanı hazırla canım, sen de çok rahatsın kuzum.Çok güzel heyecanlar bunlar.Doğumdan sonra kimse doğurduğunda inanamayacak fit anne.Selam kizlar. Nasilsiniz. Bu hafta masallah cok guzel kilolar verildi darisi haftayaaa
@deadline iyi misin merak ediyorum hic sesin cikmiyor
Hoş geldin Hümeyra.Bende İzmir'deyim. Senin için beş kiloyu vermek kolay olur, metabolizman da hızlı. Başarılar.Selam kızlarrr
Ben Hümeyra. Şu an İzmirde üniversite okuyorum aslen İstanbulluyum doğma büyüme ve yazında istanbula gidiyorum. 22 yaşındayım. Aslında bu yaz çok güzel kilolar vermiştim ama ne yazık ki okul dönemi stresten inanın zorla ve tiksinerek yiyerek aldım bu kiloları yapcak birşey yok olan oldu önümüze bakalım. Hanım dediğin kilo alabilir ama vermesini de bilir Allah'ın izniyle Şu an tartılmaya korkuyorum cuma günü tartılıp yarılmaya resmen o zaman giriş yapsam nasıl olur? Ya da presedür nedir bilemiyorum. 1.60 boyundayım kilomda tahminimce şu sıralar 60-63 civarında falan olabilir İnşAllah takıma taze kan olurum hep beraber motive oluruz. Öptüm hepinizi
Ayyy o zaman tanıştığımıza yıllar sonra tekrar memnun olalımDeadline özledik.Senin de doğuma az kalmış. Haydi sağlıkla gelsin inşallah. Çantanı hazırla canım, sen de çok rahatsın kuzum.Çok güzel heyecanlar bunlar.Doğumdan sonra kimse doğurduğunda inanamayacak fit anne.
Hoş geldin Hümeyra.Bende İzmir'deyim. Senin için beş kiloyu vermek kolay olur, metabolizman da hızlı. Başarılar.
ApriL_2007 senin adın Seval mi, benim Gülşen.Adını öğrenmek hoşuma gitti canım.
Başka takıma bir şey diyemem ama 4. Takım bizi güzel motive etti sağ olsunlar.
Canımsın. Sen bilirsin ama iyi oluyor. Sıcak , samimi kilolarıda bize yakın takım olursa yarışırız.Ayyy o zaman tanıştığımıza yıllar sonra tekrar memnun olalımevet çok tatlılardı. Eeee nede olsa kardeş takımımız. Dur bakalım gözüme kestirdiğim bir takım olursa kapışırız yineee
Bakalım bizim gibi dişli takımla yarışacak cesaretli varmı acabaCanımsın. Sen bilirsin ama iyi oluyor. Sıcak , samimi kilolarıda bize yakın takım olursa yarışırız.
Matematik hariç iyi şükür. Matematikte herkez zorlandı, bu sene çok zormuş. Üzerimizden büyük bir yük kalktı ,oğlumu şu sıra serbest bıraktım. Bilgisayar yasaktı, şimdi keyif yspıyor.Temmuzda tercih yapacağız.İnşallah iyi bir okul olur, hakkında hayırlısı.Bakalım bizim gibi dişli takımla yarışacak cesaretli varmı acabadeneyelim görelim. Bütün takımlar samimi canım genelde çünkü kaptanlar süper hahahah.
Nasıl geçti sınav? Sonuçları bekliyorum sabırsızlıkla
Ayyy evet çok geç olmuş leptin kaçtı kaçacak ! İyi geceler iyi uykular Gülşencim grsrzBen yatıyorum Sevalim. Yarın bol yağ yakmalı bir gün olsun hepimiz için. İyi geceler.
Aleykümselam canım günaydınnnnnSelamün aleyküm hanımlarrr, sabahınız hayrolsun.
Tartıldım ve tam 63.9 kg çıktım. Hayatımda ilk defa bu kadar büyük bir rakamı tartıda gördüm.Amaaaa panik yok inşAllah Nelerin üstesinden geldik ki kikoyuda veririz Allah'ın izniyle dimi ama? Pazar günü kahvaltılar genelde ağır olur sakın aldanmayın emi güzellikler? Daha tam tanıyamadım sizi ama olsun öptüm hepinizi
Kahvaltım:
1 yumurta
2 kk beyaz peynir
5 yeşil zeytin
1 dilim kepek ekmeği
Domates, salatalık, şekersiz çay
Elhamdülillah doydum
He Hehee zorla hazırlatacağız bu gidişle o çantayıHosgeldiiin takima
gulfuren aslinda vakit ve enerji bulamadim tabi rahatlik da var :)) hazirlayayim artik az kaldi cidden.
ApriL_2007 gunaydiiiiiiiinnnn :)
He Hehee zorla hazırlatacağız bu gidişle o çantayıtatlım özelde mi doğum yapacaksın Dr ne diyor normal doğum mu gözüküyor?
Hosgeldiiin takima
gulfuren aslinda vakit ve enerji bulamadim tabi rahatlik da var :)) hazirlayayim artik az kaldi cidden.
ApriL_2007 gunaydiiiiiiiinnnn :)
aHeheheh hazirlayayim bari simdi kalkip :)) ozelfe yapacagim insallah bir aksilik cikmazsa. Simdilik normal gozukuyorm doktorum da normal taraftari. Biliyosun ben bi ameliyat oldum kim ne derse desin sezeryana acayip on yargim var. Eve bebek ters olur ya da baska bir sorun olur yapilir ama o bir dogum sekli degil kurtarma ameliyatidir bence. Insallah normal dogum olur. Dua edin kolayca dogsun :)
dogum sancilari cekerken takimcak ipince fit hatunlar olalim diye dua ederim artik :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?