Başlangıç yaptın zaten arkası gelir üzülme. Güzel bir pazar olsun.Selamün aleyküm hanımlarrr, sabahınız hayrolsun.
Tartıldım ve tam 63.9 kg çıktım. Hayatımda ilk defa bu kadar büyük bir rakamı tartıda gördüm.Amaaaa panik yok inşAllah Nelerin üstesinden geldik ki kikoyuda veririz Allah'ın izniyle dimi ama? Pazar günü kahvaltılar genelde ağır olur sakın aldanmayın emi güzellikler? Daha tam tanıyamadım sizi ama olsun öptüm hepinizi
Süper bşr başlangıç olmuş.Kahvaltım:
1 yumurta
2 kk beyaz peynir
5 yeşil zeytin
1 dilim kepek ekmeği
Domates, salatalık, şekersiz çay
Elhamdülillah doydum
Ayyy o anda aklına gelirsek süper olur.Sen sağlıkla doum yap,bebeğini kucağına al gerisi önemli değil.Heheheh hazirlayayim bari simdi kalkip :)) ozelfe yapacagim insallah bir aksilik cikmazsa. Simdilik normal gozukuyorm doktorum da normal taraftari. Biliyosun ben bi ameliyat oldum kim ne derse desin sezeryana acayip on yargim var. Eve bebek ters olur ya da baska bir sorun olur yapilir ama o bir dogum sekli degil kurtarma ameliyatidir bence. Insallah normal dogum olur. Dua edin kolayca dogsun :)
dogum sancilari cekerken takimcak ipince fit hatunlar olalim diye dua ederim artik :)))
Merhabaaa neşeli bayan.fıstıklaaaaarrr merhabaaaa
Vallahi April maşallah canım.Çokkk güzel kilo vermişsin,seninle gurur duyuyoruz.Evet ilk onda 3 kişiyiztebriği de aldık zaten.
Bende ilk defa birinci oldum inan çok mutlu oldum oldumacayip motive oldum. Darısı başınıza kuzummm
Pazar sabahı bu kadar erken uyanmanıza hayranım kızlar.Maşallah size.Sen tutarsın kendini eminim.naber kuzum evde misin bugün
biz 6 da uyandık ailecek.. kahvaltı yaptık evi topladım 2 makine çamaşır yıkadım, şimdi öğle yemeği hazırlıycam.. 2-3 gibi arkadaşıma gidicem diğe 2 arkadaşla umarım kendimi tutabilirm..
Başlangıç yaptın zaten arkası gelir üzülme. Güzel bir pazar olsun.
Süper bşr başlangıç olmuş.
Ayyy o anda aklına gelirsek süper olur.Sen sağlıkla doum yap,bebeğini kucağına al gerisi önemli değil.
Merhabaaa neşeli bayan.
Vallahi April maşallah canım.Çokkk güzel kilo vermişsin,seninle gurur duyuyoruz.
Pazar sabahı bu kadar erken uyanmanıza hayranım kızlar.Maşallah size.Sen tutarsın kendini eminim.
Ayy tabi tabi benide o listeye koy ayrıca sen konuyu biliyorsunispanyol ApriL_2007 kizlar tebrikler masallah ne guzel ilk 10dasiniz aprilim ben de before after istiyorum beni etiketle kacirmayayim bu ara telastan )
ay diye diye dogurtacagiz demisispanyol ama bizim civciv pek rahat icwride henuz dogum kanalina vs girmemisti hala da girmedi bence cunku hala kaburgalarimi tekmelemekle mesgul artik az kaldi yavas yavas girse dogursam iyi olacak
gulfuren hep diyen arkadaslar var o yuzden unutmamak icin bir liste yapacagim insallah bi basina gecersem :) sizi de ekleyecegim tabi kiii :)
apriliiim ya ben donmeden mezun olacak gibisin cok az kalmjs hedefee. Biraz asagiya cekevek misin
Canım bu nescafe sade mi? Gofret derken büyük paket gofret mi?Hafta sonu bitsin artık eşim evde habire yiyoruz sanki
Bugünkü menüm
11.00
Kahvaltı
1 dilim çörek 1 dilim ekmek
Az peynir 2 zeytin 2 dilim salam
Arada 1 nescafe
1 elma
18 30
1 küçük tabak sarma
2 gofret 1 buçuk litre su
Spor bol bol temizlik
Buyur gel tanışalım canımkizlar bende katilmak istiyorum
Sisttt noluyor orada gofretler çöreklerHafta sonu bitsin artık eşim evde habire yiyoruz sanki
Bugünkü menüm
11.00
Kahvaltı
1 dilim çörek 1 dilim ekmek
Az peynir 2 zeytin 2 dilim salam
Arada 1 nescafe
1 elma
18 30
1 küçük tabak sarma
2 gofret 1 buçuk litre su
Spor bol bol temizlik
Geçmiş olsun canım.Mersi bebem bende sizinle duyacağım İnşaAllah
Valla ağrım vardı biraz karın ağrısı bir uyandım dahada uyumadım yoksaa yatardım...
Ayy tabi tabi benide o listeye koy ayrıca sen konuyu biliyorsunsanada özelden gönderirim bebem hiççç seni unuturmuyum.
Evet aşağı çekeceğim 55
Biraz kendinden bahsedermisin? Deme öyle zamanla gider canım ümitsizlik yok !bir turlu zayiflayamiyorum cakildim 66 kiloya cok iradesizim
28 yasindayim uzun dogum kilolarimi veremiyorumBiraz kendinden bahsedermisin? Deme öyle zamanla gider canım ümitsizlik yok !
Daha önce takımlarda yarıştınmı?28 yasindayim uzun dogum kilolarimi veremiyorum
Sade nescafe içemiyorum malesef gofret te paket değil canim 2 tane hosbesCanım bu nescafe sade mi? Gofret derken büyük paket gofret mi?
Hiç sorma canım ya ben beceremeyecem sanki bu isiSisttt noluyor orada gofretler çörekler
Sade nescafe içemiyorum malesef gofret te paket değil canim 2 tane hosbes
Deme öyle canım. Bak becerceksin bu işi pes etmek yok. Becerenlerin senden tek farkı inanç. İnanırsan mümküm. Böyle kaçamak yaptığın zamanlarda ekstra spor yap mutlaka ki yerleşmesin.Hiç sorma canım ya ben beceremeyecem sanki bu isi
Hoş geldin.Önce istemelisin,yalın genç rahat rahat kilo verirsin.28 yasindayim uzun dogum kilolarimi veremiyorum
Öyle deme.Bak biz de bir ileri bir geri gidip geliyoruz.Gel sana kaçamaklarında ceza verelim.Mesela iki hoş beş yedin,50 kere zıpla buna benzer cezalar,ne dersin?Hiç sorma canım ya ben beceremeyecem sanki bu isi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?