Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Başlangıç yaptın zaten arkası gelir üzülme. Güzel bir pazar olsun.

Kahvaltım:
1 yumurta
2 kk beyaz peynir
5 yeşil zeytin
1 dilim kepek ekmeği
Domates, salatalık, şekersiz çay
Elhamdülillah doydum
Süper bşr başlangıç olmuş.

Ayyy o anda aklına gelirsek süper olur.Sen sağlıkla doum yap,bebeğini kucağına al gerisi önemli değil.
fıstıklaaaaarrr merhabaaaa
Merhabaaa neşeli bayan.

Evet ilk onda 3 kişiyiz tebriği de aldık zaten.

Bende ilk defa birinci oldum inan çok mutlu oldum oldum acayip motive oldum. Darısı başınıza kuzummm
Vallahi April maşallah canım.Çokkk güzel kilo vermişsin,seninle gurur duyuyoruz.

Pazar sabahı bu kadar erken uyanmanıza hayranım kızlar.Maşallah size.Sen tutarsın kendini eminim.

ispanyol ApriL_2007 kizlar tebrikler masallah ne guzel ilk 10dasiniz aprilim ben de before after istiyorum beni etiketle kacirmayayim bu ara telastan )

ay diye diye dogurtacagiz demis ispanyol ama bizim civciv pek rahat icwride henuz dogum kanalina vs girmemisti hala da girmedi bence cunku hala kaburgalarimi tekmelemekle mesgul artik az kaldi yavas yavas girse dogursam iyi olacak

gulfuren hep diyen arkadaslar var o yuzden unutmamak icin bir liste yapacagim insallah bi basina gecersem :) sizi de ekleyecegim tabi kiii :)

apriliiim ya ben donmeden mezun olacak gibisin cok az kalmjs hedefee. Biraz asagiya cekevek misin

Mersi bebem bende sizinle duyacağım İnşaAllah

Valla ağrım vardı biraz karın ağrısı bir uyandım dahada uyumadım yoksaa yatardım...

Ayy tabi tabi benide o listeye koy ayrıca sen konuyu biliyorsun sanada özelden gönderirim bebem hiççç seni unuturmuyum.

Evet aşağı çekeceğim 55

Hafta sonu bitsin artık eşim evde habire yiyoruz sanki
Bugünkü menüm
11.00
Kahvaltı
1 dilim çörek 1 dilim ekmek
Az peynir 2 zeytin 2 dilim salam
Arada 1 nescafe
1 elma
18 30
1 küçük tabak sarma
2 gofret 1 buçuk litre su
Spor bol bol temizlik

Canım bu nescafe sade mi? Gofret derken büyük paket gofret mi?

Sisttt noluyor orada gofretler çörekler

Geçmiş olsun canım.

Son düzenleme:
Sade nescafe içemiyorum malesef gofret te paket değil canim 2 tane hosbes

Hiç sorma canım ya ben beceremeyecem sanki bu isi
Deme öyle canım. Bak becerceksin bu işi pes etmek yok. Becerenlerin senden tek farkı inanç. İnanırsan mümküm. Böyle kaçamak yaptığın zamanlarda ekstra spor yap mutlaka ki yerleşmesin. Ayrıca sade nescafe içemiyorum ne demek? Biz buraya beslenme alışkanlıklarımızı düzeltmeye gelmedik mi? Alışmalısın ya da nescafeyi hayatından çıkar. Zaten çok zararlı şeyler onlar.

28 yasindayim uzun dogum kilolarimi veremiyorum
Hoş geldin.Önce istemelisin,yalın genç rahat rahat kilo verirsin.
Hiç sorma canım ya ben beceremeyecem sanki bu isi
Öyle deme.Bak biz de bir ileri bir geri gidip geliyoruz.Gel sana kaçamaklarında ceza verelim.Mesela iki hoş beş yedin,50 kere zıpla buna benzer cezalar,ne dersin?

Öğle 13.00
Yarım küçük pizza

Ara 17.00
6-7 erik
3-4 kayısı

Ara 19.00
Bir kaşık yoğurta bir çay kaşığı zencefil,zerdaçal,tarçın

Akşam 19.30
6-7 kaşık melemen
2 kaşık yoğurt içine bir çay kaşığı pul biber,yarım limon suyu

2 litre su,1 fincan beşi bir arada çay

Spor 27 dakika hiit,cardio
5 dakika yoga
16 dakika hiit eliptik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…