Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Üzüldüm bilmiyordum..Neyse haftaya inşallah..
Kilo veren arkadaşlar tebrikler..

Tatlım her cuma kilo bildirimi varr. Mutlaka yapmalısın. Daha sık sık gel hemde takım kurallarına alışmış olursun. Kafana takılan birşey olursa sor mutlaka zevkLE yardımcı oluruz.

Sanada tebrikler çok iyi gitmiş ilk haftalarda

Bu hafta çok iyiydik ama ya..
Kesinlikle canlandık umarım böyle devam eder. hepimiz çok dikkatli olmak zorundayız.
0.67 gorunuyor onlarinki ama
Tatlım küçük farkla geçmişler ama bizlerde çok iyi kilolar verdik süperdik ve daha da iyi olacağız...

45 dk leslie 3 miles yaptim ama ne zorlukla kizlar bi yandan durmadilar esim 20 dk disari cikardi sonra accik ilgilendi de bitirdim ama ohhhhh vallahi cok rahatladim aksm yemegi kacamk yapmistim simdi rahatladim
Ahhhh o spor kacamaksız olsa daha da iyi olurdu ama neysee

Bugünkü menüm
11 30
Yarım açma az peynir şekersiz çay 3 dilim domates
19 00
3 parca tavuk 1 küçük patates fırında pisti
2 kaşık bulgur pilavı
23 00
1 küçük nektarin
1 ince dilim elma
Su az içtim sporda 20 dakika yürüyüş
Suya ve yürüyüşe yarın başlıyorum inşallah

Süperr başlarsan tabiki daha iyi olur. yürüyüşü nerde yapacaksın canım?

Süperr başlarsan tabiki daha iyi olur. yürüyüşü nerde yapacaksın canım?
Canim geçenlerde 2 hafta düzenli yürüdüm sonra bebeğim hastalaninca bıraktım dışarı çıkıyorum burda var yürümek için yerler büyük oglanı okula bırakırken yada okuldan almaya giderken 1 saat önce çıkıyorum bebeği de atıyorum arabaya yruyorum um iyi oluyo

Güzel bir yarıştı teşekkür ederiz.

Gu aydin hanimlar 1 saat zumba icin erken kalktim ama 30 dk yapabildim kucuk kizim uyandi devam ettirmedi.bi de dunku tartin cezasi olarak 100 yarim mekik cektim.bakalim gunun ilerleyen saatlerinde leslie baciyla vakit gecirmk istiyorum

bu hafta hepimiz çok iyiydik umarım önümüzdeki hafta da böyle olur..

Gu aydin hanimlar 1 saat zumba icin erken kalktim ama 30 dk yapabildim kucuk kizim uyandi devam ettirmedi.bi de dunku tartin cezasi olarak 100 yarim mekik cektim.bakalim gunun ilerleyen saatlerinde leslie baciyla vakit gecirmk istiyorum
günaydın canımm.. maaşallah enerjineeee..
ben de işe geldim hasta fln yok kahvemi içiyorum ceviz eşliğinde

Gu aydin hanimlar 1 saat zumba icin erken kalktim ama 30 dk yapabildim kucuk kizim uyandi devam ettirmedi.bi de dunku tartin cezasi olarak 100 yarim mekik cektim.bakalim gunun
ilerleyen saatlerinde leslie baciyla vakit gecirmk istiyorum
günaydın spor programını sabah saatlerinde yapınca gün içinde daha rahat olunuyor.yarım saat de zumba gayet iyi .

günaydın canlaaaarrr
günaydınnnnnnnnnn

dünkü menüm

sabah 9: yoğurt içine bir avuç mısır gevreği
öğlen 13:kucuk tabak içinde yumurtalı patates kavurma-yoğurt
akşam8:bir avuç kabuksuz çerez (eve gidemedim iş çıkışı )
saat 10:bir avuç erik kurusu -yoğurt

3 lt su-300 ip atlama

doydun mu bu kdarcık şeyle süpersinn

dünkü menüm
sabah yok kahvaltı yapamadım
10:00 sade nescafe, 3 ceviz, 1 avuç fıstık
12:00 5 köftye, salata
16:00 sade nescafe, 2 ceviz, 6-7 tane fıstık
19:00 100 gr tavuk, salata, 1 avuçiçi kadar da kuru üzüm
su:2.5 lt
sor yok

günaydın

sabah 10,00
1 yumurta
1 dılım pide
10-19 arası yesılcay kahve su

aksam 19,30 2 kase mercımek çorba
1 avuç çekirdek 2 tane susamlı kraker
3 lt su

250 zıplama 100 yan hareketi 100 diz cekme 100 kol makası yaptım bunlar bıle hamlattı benı kaslarım agrıyor

Günaydınnnnn ayyy yeni kalktım nasıl yorulduysam artık! Merhabalar kızlar çok güzel geçsin günümüz cici cici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…