- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Üzüldüm bilmiyordum..Neyse haftaya inşallah..
Kilo veren arkadaşlar tebrikler..
Kesinlikle canlandık umarım böyle devam eder.Bu hafta çok iyiydik ama ya..
Tatlım küçük farkla geçmişler ama bizlerde çok iyi kilolar verdik süperdik0.67 gorunuyor onlarinki ama
Ahhhh o spor kacamaksız olsa daha da iyi olurdu ama neysee45 dk leslie 3 miles yaptim ama ne zorlukla kizlar bi yandan durmadilar esim 20 dk disari cikardi sonra accik ilgilendi de bitirdim ama ohhhhh vallahi cok rahatladim aksm yemegi kacamk yapmistim simdi rahatladim
KesinlikleValla her hafta bi takimla yarissak barifena gaza geldik guzel eksiler gorduk
Bn kaçırdım bu hafta ne olduKesinliklebizde istek gönderebiliriz tatlım herkes de isterse.
Süperr başlarsan tabiki daha iyi olur.Bugünkü menüm
11 30
Yarım açma az peynir şekersiz çay 3 dilim domates
19 00
3 parca tavuk 1 küçük patates fırında pisti
2 kaşık bulgur pilavı
23 00
1 küçük nektarin
1 ince dilim elma
Su az içtim sporda 20 dakika yürüyüş
Suya ve yürüyüşe yarın başlıyorum inşallah
Canim geçenlerde 2 hafta düzenli yürüdüm sonra bebeğim hastalaninca bıraktım dışarı çıkıyorum burda var yürümek için yerler büyük oglanı okula bırakırken yada okuldan almaya giderken 1 saat önce çıkıyorum bebeği de atıyorum arabaya yruyorum um iyi oluyoSüperr başlarsan tabiki daha iyi olur.yürüyüşü nerde yapacaksın canım?
Güzel bir yarıştı teşekkür ederiz.Canlarım bu hafta çok güzel yarıştık hepinize çok teşekkür ederim kilo veren herkesi tebrik ederim bol bol eksiler görmeniz dileği ile bir dahaki yarışta görüşmek üzere tatlışlartartınızdan eksiler yüzünüzden gülümsemeler eksik olmasın fıstık hatunlar
Yapma şöyle kaçamaklar gerekirse evdede o tarz şeyler pişirme canım
günaydın canımm.. maaşallah enerjineeee..Gu aydin hanimlar 1 saat zumba icin erken kalktim ama 30 dk yapabildim kucuk kizim uyandi devam ettirmedi.bi de dunku tartin cezasi olarak 100 yarim mekik cektim.bakalim gunun ilerleyen saatlerinde leslie baciyla vakit gecirmk istiyorum
günaydın spor programını sabah saatlerinde yapınca gün içinde daha rahat olunuyor.yarım saat de zumba gayet iyi .Gu aydin hanimlar 1 saat zumba icin erken kalktim ama 30 dk yapabildim kucuk kizim uyandi devam ettirmedi.bi de dunku tartin cezasi olarak 100 yarim mekik cektim.bakalim gunun
ilerleyen saatlerinde leslie baciyla vakit gecirmk istiyorum
günaydınnnnnnnnnngünaydın canlaaaarrr
doydun mu bu kdarcık şeyle süpersinndünkü menüm
sabah 9: yoğurt içine bir avuç mısır gevreği
öğlen 13:kucuk tabak içinde yumurtalı patates kavurma-yoğurt
akşam8:bir avuç kabuksuz çerez (eve gidemedim iş çıkışı )
saat 10:bir avuç erik kurusu -yoğurt
3 lt su-300 ip atlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?