- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Ayy canım misafir olunca öyle oluyor. Haklısın
şimdi de ptesi sendromu hadi hoşgeldin
Yaniii sonuç bugün bitsin de evimize gidelimhahaha hemde nasıllllll.hem yorgun hem uykusuz.bide boğazlarım fena..üstüne ay başı.milletin maaşıyla uğras dur..:)
Günaydın arkadaşlar.herkese çok güzel bir hafta dilerim.sendromsuz olsun imşallah...
günaydın kaptanım.evet buyur yardımcı olayım :)))
hoş geldin Hümeyracım.izmirden arkadaşlar çoğalıyormuyuz ne :)
uyandık kaptan.
Gunaydin herkese. Hafta sonu yediklerime dikkat ettim ama spor yapamadim. Bugun baslicam ogleden sonra.. Iyi besleniyo gibiyim ama kiloya yansir umarim.Opuyore sizleriii..
Canımmm süper liste harikasın hadi bu haftada listeye giriyorsun ohhhhhpazar listem :
sabah 9: 1 haşlama yumurta-bir dilim tambuğday ekmeği-5 zeytin-domates-2 dilim peynir
ara:yarım paket form bisküvi
öğlen 15:haşlama tavuklu bulgur pilavı bir kase-yoğurt
akşam 20: bir tabak kabak kavurma-bir kase yoğurt
ara:1 armut-
bir saat yürüyüş.2 lt su
Yok canım şimdilik bir ihtiyaç geçen yoğundun ya ordan aklıma geldi doğru tahmin etmişim mesleğini :)))))) evet zaten izmirli çok arkadaşımız var vede gelmeye devam ediyor canım izmirimizden
Canımmm süper liste harikasın hadi bu haftada listeye giriyorsun ohhhhh
Hedefleri alalım beybiler
ApriL_2007 En az 500 gr
A afrodit26
gulfuren
ispanyol
@kanikey
keten prenses
sevilay80
sevim_mrt
M meryemyalcin3546
T tektas 68 kilo olmak
amsterdam12
Semira90 62 kilo olmak
izmirlipinar
Bu haftalik hedefi ki yazacaz canmHedefleri alalım beybiler
ApriL_2007 En az 500 gr
A afrodit26
gulfuren
ispanyol
@kanikey
keten prenses
sevilay80
sevim_mrt
M meryemyalcin3546
T tektas
amsterdam12
Semira90 62 kilo olmak
izmirlipinar
Kaçtı ki unuttumBu haftalik hedefi ki yazacaz canm
eveeeetttt yarışalım yaaa çok iyi motive oluyoruzGünaydınnnnn beybilermutlu gün olsun hepimize İnşaAllah :))))
Kizlar bu hafta da 8.takım la yarışıyoruz herkes duysunben teklifte bulundum saolsunlar kabul ettiler. Var mısınız yarışa ???
Hadi kızmayalım bu seferlikdünkü menümü yazayım kızmayın ama serbest günümdü , yine de az yedim ve 1 saat koşu bandında telafi ettim
08:00 sucuklu yumurta, 1 domates, 1 salatalık, 1 kk peynir, 2 dilim kaşar, çeyrek krep
11:00 sade türk kahvesi, 1 avuç içi fıstık
15:00 1 elmalı kurabiye, 1 çikolatalı kek, 1 küçük poğaça
sonra yokkk
su 2 lt
spor 1 saat koşu bandında 5.5 km yürüyüş
bugün düşük karbonhidrata tam az devam..karbonhidrat su tuttuğu için bugün fazla çıkarım diye tartılmadım yarın sabah tartılcam bilginizeee
Teşekkür ederimGünaydın arkadaşlar.herkese çok güzel bir hafta dilerim.sendromsuz olsun imşallah...
günaydın kaptanım.evet buyur yardımcı olayım :)))
hoş geldin Hümeyracım.izmirden arkadaşlar çoğalıyormuyuz ne :)
uyandık kaptan.
dünkü menümü yazayım kızmayın ama serbest günümdü , yine de az yedim ve 1 saat koşu bandında telafi ettim
08:00 sucuklu yumurta, 1 domates, 1 salatalık, 1 kk peynir, 2 dilim kaşar, çeyrek krep
11:00 sade türk kahvesi, 1 avuç içi fıstık
15:00 1 elmalı kurabiye, 1 çikolatalı kek, 1 küçük poğaça
sonra yokkk
su 2 lt
spor 1 saat koşu bandında 5.5 km yürüyüş
bugün düşük karbonhidrata tam az devam..karbonhidrat su tuttuğu için bugün fazla çıkarım diye tartılmadım yarın sabah tartılcam bilginizeee
Hadi kızmayalım bu seferlikiyiki akşam olmamış ucuz atlatmışsın canım yinede
Teşekkür ederim
Serbest gün olayı nasıl oluyor bilmiyorum ama bu yediklerin şeker metobolizmasını altüst eder, neyse en azından hepsini tek bir seferde yemişsin vücut tüm glikozun hepsini depo etmeyeceğinden biraz daha az etkilenirsin ama bence diyet sürecinde böyle olmaması gerek tabi yinede sen daha iyi bilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?