Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Gunaydin herkese. Hafta sonu yediklerime dikkat ettim ama spor yapamadim. Bugun baslicam ogleden sonra.. Iyi besleniyo gibiyim ama kiloya yansir umarim.Opuyore sizleriii..

pazar listem :

sabah 9: 1 haşlama yumurta-bir dilim tambuğday ekmeği-5 zeytin-domates-2 dilim peynir

ara:yarım paket form bisküvi

öğlen 15:haşlama tavuklu bulgur pilavı bir kase-yoğurt

akşam 20: bir tabak kabak kavurma-bir kase yoğurt

ara:1 armut-

bir saat yürüyüş.2 lt su

hahaha hemde nasıllllll.hem yorgun hem uykusuz.bide boğazlarım fena..üstüne ay başı.milletin maaşıyla uğras dur..:)
Yaniii sonuç bugün bitsin de evimize gidelim yarın ola hayrola benimde yoğun geçti evde isguc sonra dün eşimle gezdik biraz ptesi fenaa vuruyor benide! Ama güzel de geçti hani onunla avunurum artık tüm gün

Yok canım şimdilik bir ihtiyaç geçen yoğundun ya ordan aklıma geldi doğru tahmin etmişim mesleğini :)))))) evet zaten izmirli çok arkadaşımız var vede gelmeye devam ediyor canım izmirimizden

Gunaydin herkese. Hafta sonu yediklerime dikkat ettim ama spor yapamadim. Bugun baslicam ogleden sonra.. Iyi besleniyo gibiyim ama kiloya yansir umarim.Opuyore sizleriii..

Yediklerine dikkat etmen zaten hsonu için büyük başarı genelde ozaman yapıyoruz biz hatalar. Bende çok dikkat ettim ama spor yapamadım fakat çok hareketliydim ordan oraya koşturdum

Canımmm süper liste harikasın hadi bu haftada listeye giriyorsun ohhhhh

bu hafta da yoğunuz sınav öncesi derslerimiz var.ama ben her yere yetişirim :)

benim metabolizmam çok hızlı değil maalesef sporlada destekleyemiyorum ama gene de olduğu kadar olmadığı kader değil mi

geçen haftaki hedefime ulaşana kadar hedef değiştirmiyeyim ve bu haftaki hedefim 85 olsun en son 86,1 idim

Günaydınnnnn beybiler mutlu gün olsun hepimize İnşaAllah :))))

Kizlar bu hafta da 8.takım la yarışıyoruz herkes duysun ben teklifte bulundum saolsunlar kabul ettiler. Var mısınız yarışa ???
eveeeetttt yarışalım yaaa çok iyi motive oluyoruz

dünkü menümü yazayım kızmayın ama serbest günümdü , yine de az yedim ve 1 saat koşu bandında telafi ettim
08:00 sucuklu yumurta, 1 domates, 1 salatalık, 1 kk peynir, 2 dilim kaşar, çeyrek krep
11:00 sade türk kahvesi, 1 avuç içi fıstık
15:00 1 elmalı kurabiye, 1 çikolatalı kek, 1 küçük poğaça
sonra yokkk
su 2 lt
spor 1 saat koşu bandında 5.5 km yürüyüş

bugün düşük karbonhidrata tam az devam..karbonhidrat su tuttuğu için bugün fazla çıkarım diye tartılmadım yarın sabah tartılcam bilginizeee

Hadi kızmayalım bu seferlik iyiki akşam olmamış ucuz atlatmışsın canım yinede

Teşekkür ederim

Hadi kızmayalım bu seferlik iyiki akşam olmamış ucuz atlatmışsın canım yinede

Serbest gün olayı nasıl oluyor bilmiyorum ama bu yediklerin şeker metobolizmasını altüst eder, neyse en azından hepsini tek bir seferde yemişsin vücut tüm glikozun hepsini depo etmeyeceğinden biraz daha az etkilenirsin ama bence diyet sürecinde böyle olmaması gerek tabi yinede sen daha iyi bilirsin.

Kendisi de cvp verecektir ama ben kendi fikrimi söyleyeyim. İspanyol düşük karbonhidratla diyet yapıyor son sıralar onun diyetinde serbest gün var sanırım iki haftada bir kez. Takımda öyle bir kural yok herkes kendi diyetini kendisi yapıyor. Biz sadece yönlendirme yapıyoruz .

O da zaten dün kaçırdığı için akşam yememiş ve spor yapmış fazla bir etki yapacağını tahmin etmiyorum tatlım . Heee egerki yediklerini yakmak için cabalamasaydi yatsaydi etkilenmez diyemem:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…