Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Günaudın kızlar dünkü menüm çok iyi olmadı ama iyileştirmeye çalılıcam inşAllah bu gün:
Sabah:
1 yumurta
1 dilim kepek ekmeği
2 kk beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Domates, salatalık, çay

Öğle
Çiğ köfte dürüm

Akşam
3 kaşık fırında soslu papates
2 kalık makarna
1 kepçe çorba
Salata

Sade kahve + 2 hurma

Aklam jillian michael 30 day shared 1 yaptım ve elhamdülillah şu an çok dinç hissediyorum hepinize tavsiye ederim.

Asla pes etmiyoruz, harika şeyler zaman alır. Yyabancı bir forumda şu sözü okudum: hissetmen 2 haftanı alır, görmen 4 haftanı alır, duyman 8 haftanı alır.
Yani şu andan itibaren sıkı bir başlangıç yaparsan 2 hafta içinde sıkılaştığımızı-ki bence zayıflamak kadar önemli- hissedicez, 4 hafta sonra aynada görebilşcez ve 8 hafta sonra insanlarda farkedicekler. Bir süre sıkalım dişimizi. Zaten spor yapmak insanı inanılmaz dinçleştiriyor elhamdülillah.

Bu gün eğer vaktim olursa gidip kol çalılmak için ağırlık almayı düşğnüyorum eğer bulabilirsem plates yada jillian cd side alıcam bulamazsam internetten indirdijlerimle devam edicem. Hepimiz kendimize bir spor programı oluşturmalıyız bence. Günde hiç olmazsa 100 mekik çekelim, bacak hareketleri yapalım. Kocaman öptüm hepinizi

Kesinlikleee spor candır hiçbirsey mi yapamıyorsun git yürü gün aşırı 1 saat o bile süper spor !

Bu güzel motive için teşekkürler huryurekliseyyah

Hiç sorma canım ya ben beceremeyecem sanki bu isi

Öyle deme eğer ki zayıflamak niyetinde varsa herşeyin üstesinden gelirsin yeterki patrona (beyne) sözünü dinlet!

Canım diyette patates yeme ilk tavsiyem. Ve tabi öyle çiğ köfte dürümde olmamalı sen zaten biliyorsun az çok nerede yanlış var düzelecek zamanla fıstığım mcukkk

Günaydınnnnn beybiler mutlu gün olsun hepimize İnşaAllah :))))

Kizlar bu hafta da 8.takım la yarışıyoruz herkes duysun ben teklifte bulundum saolsunlar kabul ettiler. Var mısınız yarışa ???

Haklısın ama işte yurtta kalıyorum ve öğle yemekleri problem ne çıkarsa ondan azcık yiyip idare etmeye çalışıyorum. Tavsiyen için çok teşekkür ederim

Haklısın canm ama 2 çocukla spor çok zor arada yürüyüşe çıkabiliyorum nescafeyide çok sevmem aslında evde var diye icmistim içmem bidaha Sağol canm benim desteğin için

Tabiki niyetim kilo vermek biran önce kurtulmak istiyorum ben patrona şu iç diyorum o tatlı yemek istiyo dinlemiyor ki beni

Günaydın kizlar mutlu bol eksili haftalar diliyorum ve sormak istiyorum tartıda 2 gunde 3 kilo fazla görmek normalmidir bu nedir böyle anlamadım
Normaldir canım ödem olabilir. Ama tavsiyem her gün tartılmayı unut. Bizim takımda haftada iki gün tartiliyoruz ptesi kontrol tartisi cuma kilo bildirimi. Ve sabah aç karnına ilk wc ye çıktıktan sonra.

Hergün tartilarak kafanı yorma Canımmm

kızlar günaydın iyi haftalar olsun herkese..inanılmaz yoğun ve yorucu bir haftasonuydu..izmitten misafirlerim geldi kaldı dün gittiler..hiçbişey anlamadım haftasonundan hiiiç dinlenemedim.
Ayy canım misafir olunca öyle oluyor. Haklısın

şimdi de ptesi sendromu hadi hoşgeldin

Günaydın arkadaşlar.herkese çok güzel bir hafta dilerim.sendromsuz olsun imşallah...

izmirlipinar sendin dimi sürücü kursu olan

günaydın kaptanım.evet buyur yardımcı olayım :)))

hoş geldin Hümeyracım.izmirden arkadaşlar çoğalıyormuyuz ne :)

Aaaa bizim erkencilere ne oldu ?? Saat kaç oldu hadi kalkın ama

uyandık kaptan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…