- 9 Ocak 2009
- 270
- 441
- 103
- 45
KesinlikleeeEki Görüntüle 1824625
Asla pes etmiyoruz, harika şeyler zaman alır. Yyabancı bir forumda şu sözü okudum: hissetmen 2 haftanı alır, görmen 4 haftanı alır, duyman 8 haftanı alır.
Yani şu andan itibaren sıkı bir başlangıç yaparsan 2 hafta içinde sıkılaştığımızı-ki bence zayıflamak kadar önemli- hissedicez, 4 hafta sonra aynada görebilşcez ve 8 hafta sonra insanlarda farkedicekler. Bir süre sıkalım dişimizi. Zaten spor yapmak insanı inanılmaz dinçleştiriyor elhamdülillah.
Bu gün eğer vaktim olursa gidip kol çalılmak için ağırlık almayı düşğnüyorum eğer bulabilirsem plates yada jillian cd side alıcam bulamazsam internetten indirdijlerimle devam edicem. Hepimiz kendimize bir spor programı oluşturmalıyız bence. Günde hiç olmazsa 100 mekik çekelim, bacak hareketleri yapalım. Kocaman öptüm hepinizi
Hiç sorma canım ya ben beceremeyecem sanki bu isi
Canım diyette patates yeme ilk tavsiyem. Ve tabi öyle çiğ köfte dürümde olmamalı sen zaten biliyorsun az çok nerede yanlış var düzelecek zamanla fıstığım mcukkkGünaudın kızlar dünkü menüm çok iyi olmadı ama iyileştirmeye çalılıcam inşAllah bu gün:
Sabah:
1 yumurta
1 dilim kepek ekmeği
2 kk beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Domates, salatalık, çay
Öğle
Çiğ köfte dürüm
Akşam
3 kaşık fırında soslu papates
2 kalık makarna
1 kepçe çorba
Salata
Sade kahve + 2 hurma
Aklam jillian michael 30 day shared 1 yaptım ve elhamdülillah şu an çok dinç hissediyorum hepinize tavsiye ederim.
Haklısın ama işte yurtta kalıyorum ve öğle yemekleri problem ne çıkarsa ondan azcık yiyip idare etmeye çalışıyorum. Tavsiyen için çok teşekkür ederimÖyle deme eğer ki zayıflamak niyetinde varsa herşeyin üstesinden gelirsin yeterki patrona (beyne) sözünü dinlet!
Canım diyette patates yeme ilk tavsiyem. Ve tabi öyle çiğ köfte dürümde olmamalı sen zaten biliyorsun az çok nerede yanlış var düzelecek zamanla fıstığım mcukkk
Anladım canım o zaman ayarını sen bilirsinHaklısın ama işte yurtta kalıyorum ve öğle yemekleri problem ne çıkarsa ondan azcık yiyip idare etmeye çalışıyorum. Tavsiyen için çok teşekkür ederim
Haklısın canm ama 2 çocukla spor çok zor arada yürüyüşe çıkabiliyorum nescafeyide çok sevmem aslında evde var diye icmistim içmem bidaha Sağol canm benim desteğin içinDeme öyle canım. Bak becerceksin bu işi pes etmek yok. Becerenlerin senden tek farkı inanç. İnanırsan mümküm. Böyle kaçamak yaptığın zamanlarda ekstra spor yap mutlaka ki yerleşmesin.Ayrıca sade nescafe içemiyorum ne demek? Biz buraya beslenme alışkanlıklarımızı düzeltmeye gelmedik mi? Alışmalısın ya da nescafeyi hayatından çıkar. Zaten çok zararlı şeyler onlar.
62 benimki de canm sonra 60 ta olabilirHedef kilobakalım kimler dediğini yapmış?
ApriL_2007 62.7 / 62
@afrodit26 66.5 / 65
@gulfuren 55.5 / 54.5
@ispanyol 67.3 / 66
@kanikey 57 / ?
@keten prenses 66.5 / 65
@sevilay80 73 / 72.5
@sevim_mrt 77.2 / ?
@meryemyalcin3546 75/ 74
@tektas 69.8 / 69
amsterdam12 75.4 / 74.4
Semira90 64.2 / ?
izmirlipinar 88.4 / 85
Süper olur canm yaparım valla ama çok zor olmasınHoş geldin.Önce istemelisin,yalın genç rahat rahat kilo verirsin.
Öyle deme.Bak biz de bir ileri bir geri gidip geliyoruz.Gel sana kaçamaklarında ceza verelim.Mesela iki hoş beş yedin,50 kere zıpla buna benzer cezalar,ne dersin?
Tabiki niyetim kilo vermek biran önce kurtulmak istiyorum ben patrona şu iç diyorum o tatlı yemek istiyo dinlemiyor ki beniÖyle deme eğer ki zayıflamak niyetinde varsa herşeyin üstesinden gelirsin yeterki patrona (beyne) sözünü dinlet!
Canım diyette patates yeme ilk tavsiyem. Ve tabi öyle çiğ köfte dürümde olmamalı sen zaten biliyorsun az çok nerede yanlış var düzelecek zamanla fıstığım mcukkk
Normaldir canım ödem olabilir. Ama tavsiyem her gün tartılmayı unut. Bizim takımda haftada iki gün tartiliyoruz ptesi kontrol tartisi cuma kilo bildirimi. Ve sabah aç karnına ilk wc ye çıktıktan sonra.Günaydın kizlar mutlu bol eksili haftalar diliyorum ve sormak istiyorum tartıda 2 gunde 3 kilo fazla görmek normalmidir bu nedir böyle anlamadım
Tabiki niyetim kilo vermek biran önce kurtulmak istiyorum ben patrona şu iç diyorum o tatlı yemek istiyo dinlemiyor ki beni
Ayy canım misafir olunca öyle oluyor. Haklısınkızlar günaydın iyi haftalar olsun herkese..inanılmaz yoğun ve yorucu bir haftasonuydu..izmitten misafirlerim geldi kaldı dün gittiler..hiçbişey anlamadım haftasonundan hiiiç dinlenemedim.
Selam kızlarrr
Ben Hümeyra. Şu an İzmirde üniversite okuyorum aslen İstanbulluyum doğma büyüme ve yazında istanbula gidiyorum. 22 yaşındayım. Aslında bu yaz çok güzel kilolar vermiştim ama ne yazık ki okul dönemi stresten inanın zorla ve tiksinerek yiyerek aldım bu kiloları yapcak birşey yok olan oldu önümüze bakalım. Hanım dediğin kilo alabilir ama vermesini de bilir Allah'ın izniyle Şu an tartılmaya korkuyorum cuma günü tartılıp yarılmaya resmen o zaman giriş yapsam nasıl olur? Ya da presedür nedir bilemiyorum. 1.60 boyundayım kilomda tahminimce şu sıralar 60-63 civarında falan olabilir İnşAllah takıma taze kan olurum hep beraber motive oluruz. Öptüm hepinizi
Hedef kilobakalım kimler dediğini yapmış?
ApriL_2007 62.7 / 62
@afrodit26 66.5 / 65
@gulfuren 55.5 / 54.5
@ispanyol 67.3 / 66
@kanikey 57 / ?
@keten prenses 66.5 / 65
@sevilay80 73 / 72.5
@sevim_mrt 77.2 / ?
@meryemyalcin3546 75/ 74
@tektas 69.8 / 69
amsterdam12 75.4 / 74.4
Semira90 64.2 / ?
izmirlipinar 88.4 / 85
Aaaa bizim erkencilere ne oldu ?? Saat kaç oldu hadi kalkın ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?