Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Selaaam kizlar. Nasilsiniiz. Ben de dun aksam 9 10 gibi yedim o yuzden tartida az fazla ciktim bugun. Insallah almamisimdir :) dogum yapip incecik olmak ve spora geri donebilmeyi cok ozledim. Sizi okudukca icim gidiyor

Selaaam kizlar. Nasilsiniiz. Ben de dun aksam 9 10 gibi yedim o yuzden tartida az fazla ciktim bugun. Insallah almamisimdir :) dogum yapip incecik olmak ve spora geri donebilmeyi cok ozledim. Sizi okudukca icim gidiyor
İnşaAllah almamışsındir kuzummm :))))) özendirici hareketlerimiz varsa ne mutlu bize geleceksin canım benim o günde gelecek !

kalori olarak evet farklı değil ama princin glisemik indeksi daha yüksek olduğundan bulgur daha masum görünüyor benim için kaptanım :)))
Ahhhh ben onları doyasıya yemeyeli iki sene olacak yaaa unuttum tadlarını bile ama şu bir gerçek ki yedikçe insanın yiyesi geliyor o tür şeyleri!!!

Hmm. O nasıl bir diyetmiş öyle ya. Bende bir araştırıyım. Yeni yeni şeyler çıkıyor

Ebru şallının bacak için özel hareketleri olan cd sini ve jillianın 2 tane 30 günlük programını aldım. 1 er kiloluk ağırlıklar da aldım. 30 gün boyunca jillian yapıcam inşAllah.

Oooo ne diyetler var neler neler! Duraklama dönemlerinde değiştirirsin canım

Jillian süper spor yapabilirsen eğer çok farkedecektir emin ol . Sadece biraz yorucu :))))

evet haklısın canım ama benim diyet biraz farklı.. düşük karbonhidrat diyeti hatta ketojenik diyebilrim...2 haftada bir kez bir öğün karnonhidrat açısından serbest oluyor glikojen depolarını dolduruyormuşuz ayrıca motivasyon sağlıyormuş...
canooommmm seviyorum uleeeyyynnn seniiii
sen hayırlısdıyla bir doğum yap da başlarsın ...eminim 3 aya varmadan manken gibi olurusn
Kızlar bakın bu hafta 8.takımı yenelim hadiiiiiiı çaba gösterecek cesaretliler varmı hu huuu

yenelimm yeelimmm yenelimmmmm

farklı diyet miii bana sor onları hepsini denedimmm..
jillian süppper inceltiyor mutlaka yapmalısın ..

Yenelimmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…