İnşaAllah almamışsındir kuzummm :))))) özendirici hareketlerimiz varsa ne mutlu bizeSelaaam kizlar. Nasilsiniiz. Ben de dun aksam 9 10 gibi yedim o yuzden tartida az fazla ciktim bugun. Insallah almamisimdir :) dogum yapip incecik olmak ve spora geri donebilmeyi cok ozledim. Sizi okudukca icim gidiyor
İnşaAllah almamışsındir kuzummm :))))) özendirici hareketlerimiz varsa ne mutlu bizegeleceksin canım benim o günde gelecek !
prinç pilavı mı bulgur pilavı mu.ona göre ceza verelim :)Yeaaa okulda sadece tavuk pilav vardi ondan yedim cok pismanim. Ceza istiyorum.
Benim için farketmez pilav pilavdırprinç pilavı mı bulgur pilavı mu.ona göre ceza verelim :)
Bu haftada 8.takımla yarışıyoruz bakalım neler olacak?4. Takimla yarismak iyi geldi takima.herkes bi toparladi. Benim donemimden sesi cikan pek yok ama :))
Benim için farketmez pilav pilavdır
Ne kadar yedin bir tabak dolusu demeYeaaa okulda sadece tavuk pilav vardi ondan yedim cok pismanim. Ceza istiyorum.
Ahhhh ben onları doyasıya yemeyeli iki sene olacak yaaa unuttum tadlarını bile ama şu bir gerçek ki yedikçe insanın yiyesi geliyor o tür şeyleri!!!kalori olarak evet farklı değil ama princin glisemik indeksi daha yüksek olduğundan bulgur daha masum görünüyor benim için kaptanım :)))
Hmm. O nasıl bir diyetmiş öyle ya. Bende bir araştırıyım. Yeni yeni şeyler çıkıyorKendisi de cvp verecektir ama ben kendi fikrimi söyleyeyim. İspanyol düşük karbonhidratla diyet yapıyor son sıralar onun diyetinde serbest gün var sanırım iki haftada bir kez. Takımda öyle bir kural yok herkes kendi diyetini kendisi yapıyor. Biz sadece yönlendirme yapıyoruz .
O da zaten dün kaçırdığı için akşam yememiş ve spor yapmış fazla bir etki yapacağını tahmin etmiyorum tatlım . Heee egerki yediklerini yakmak için cabalamasaydi yatsaydi etkilenmez diyemem:))))
Oooo ne diyetler var neler neler! Duraklama dönemlerinde değiştirirsin canımHmm. O nasıl bir diyetmiş öyle ya. Bende bir araştırıyım. Yeni yeni şeyler çıkıyor
Ebru şallının bacak için özel hareketleri olan cd sini ve jillianın 2 tane 30 günlük programını aldım. 1 er kiloluk ağırlıklar da aldım. 30 gün boyunca jillian yapıcam inşAllah.
evet haklısın canım ama benim diyet biraz farklı.. düşük karbonhidrat diyeti hatta ketojenik diyebilrim...2 haftada bir kez bir öğün karnonhidrat açısından serbest oluyor glikojen depolarını dolduruyormuşuz ayrıca motivasyon sağlıyormuş...Teşekkür ederim
Serbest gün olayı nasıl oluyor bilmiyorum ama bu yediklerin şeker metobolizmasını altüst eder, neyse en azından hepsini tek bir seferde yemişsin vücut tüm glikozun hepsini depo etmeyeceğinden biraz daha az etkilenirsin ama bence diyet sürecinde böyle olmaması gerek tabi yinede sen daha iyi bilirsin.
canooommmm seviyorum uleeeyyynnn seniiiiKendisi de cvp verecektir ama ben kendi fikrimi söyleyeyim. İspanyol düşük karbonhidratla diyet yapıyor son sıralar onun diyetinde serbest gün var sanırım iki haftada bir kez. Takımda öyle bir kural yok herkes kendi diyetini kendisi yapıyor. Biz sadece yönlendirme yapıyoruz .
O da zaten dün kaçırdığı için akşam yememiş ve spor yapmış fazla bir etki yapacağını tahmin etmiyorum tatlım . Heee egerki yediklerini yakmak için cabalamasaydi yatsaydi etkilenmez diyemem:))))
sen hayırlısdıyla bir doğum yap da başlarsın ...eminim 3 aya varmadan manken gibi olurusnSelaaam kizlar. Nasilsiniiz. Ben de dun aksam 9 10 gibi yedim o yuzden tartida az fazla ciktim bugun. Insallah almamisimdir :) dogum yapip incecik olmak ve spora geri donebilmeyi cok ozledim. Sizi okudukca icim gidiyor
yenelimm yeelimmm yenelimmmmmKızlar bakın bu hafta 8.takımı yenelim hadiiiiiiıçaba gösterecek cesaretliler varmı hu huuu
farklı diyet miii bana sor onları hepsini denedimmm..Hmm. O nasıl bir diyetmiş öyle ya. Bende bir araştırıyım. Yeni yeni şeyler çıkıyor
Ebru şallının bacak için özel hareketleri olan cd sini ve jillianın 2 tane 30 günlük programını aldım. 1 er kiloluk ağırlıklar da aldım. 30 gün boyunca jillian yapıcam inşAllah.
Oooooo rabbim muhabbetinizi arttirsin
Yenelimmmmmmmmmevet haklısın canım ama benim diyet biraz farklı.. düşük karbonhidrat diyeti hatta ketojenik diyebilrim...2 haftada bir kez bir öğün karnonhidrat açısından serbest oluyor glikojen depolarını dolduruyormuşuz ayrıca motivasyon sağlıyormuş...
canooommmm seviyorum uleeeyyynnn seniiii
sen hayırlısdıyla bir doğum yap da başlarsın ...eminim 3 aya varmadan manken gibi olurusn
yenelimm yeelimmm yenelimmmmm
Tavuk tamam da pilavdan ne kadar yedin.gerci tavuktan ne kadar yedigin de onemli.benden sana 100 ip atlamaYeaaa okulda sadece tavuk pilav vardi ondan yedim cok pismanim. Ceza istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?