- 28 Ekim 2011
- 701
- 343
- 303
Hmm tmmdırTatlım yok 3 . Cuma listelere eklenebiliyorsunuz. 20 mayısta listedesin çünkü 2 Mayıs da geldin :))))
Tatlım kurallar böyle mcukkkHmm tmmdır
Çok çok afedersiniz herkese merhabalar yoğunluktan anca girme fırsatım oldu siteye.
Canım belki yavaş yavaş ideal kiloya geliyorsun ondanfr canım.senin boyun da iyiydi galiba ondan artık yavaşlamıştır.Bir aydır çok zor kilo verebiliyorum. Sporumu daha da arttirmama rağmen.iki hafta da 1 kilo anca gidio offf ya ben anlamadım. Ki bu sefer 900 gr da kaldı
Kaçamaksız bir hafta olsun o zaman. Sen spor da yapıyordum değil mi?Günaydın hanımlar
Geçen haftaki kilom 62.4
Bu hafta 62.9
Şu an hastayım ve benim hasta olduğum haftalar hep böyle fazla çıkar. Bir de bu hafta İstanbula gidince kaçamaklarım olmuştu. Bu hafta daha çok dikkat edicem inşAllah.
Baya kilo almışsın sende 55 ten 62 gelmek kolay değil. Stres olduğun konıyu inşallah çözümlemişsindir. Bundan sonra patır patır gitsin fazla kilolar.Harika değişim. Kilon hayırlı uğurlu olsun canım gerçekten dediğin gibi diyet paikolojisi insanı daha fazla yemeğe sürükleyebiliyor. En iyisini sen bilirsin kendin için. Ahhh ahhdarısı başımıza. Bu kışın başında bende 55 kgdım. Kilo almamak yönünden tek tavsiyem kilo kolay kolay alınmıyor gerçekten tiksinene kadar yemek lazım. Eee bu da stresten hep.
Merhaba güzeller güzeli.Sana da hayırlı cumalar.Günaydınnnnn güzeller
Hayırlı Cumalar
Amin. Güzel bir gün olsun inşallah.Gunaydin hanimlar gunumuz huzurlu mutlu bereketli saglikli gecsin ins
Bravo çok iyi kilo vermişsin.Günaydın kızlar
Geçen hafta 72.0
Bugün 70.9
Geçmiş olsun iyi ki doktora gittin. Yediğin için kilo almışsındır ilaçtan değildir o zaman.GünaydınApriL_2007 canm bu hafta çok düzensiz besledim o yüzden hiç menu bildirimi yapmadım yediğim an şişiyorum 6 aylik hamile gibiyim doktora da gittim kist oluşmuş bende kontrol hapı kullanıyodum kist oluşumunu engelliyodu ama yan etkileri fazlaydı diye gecen ay biraktim başka bir ilaca başladım dioaformin kilo verdirir dedi doktor ama bakalım
Bu arada kilo vermeyi bırak çok kilo almisim
Geçen hafta 64.2 bu hafta 65.2 yim umarım haftaya 64 olurum tekrar
Bravo,harikasın. Çok güzel kilo vermişsin kutluyorum.günaydın hanımlar
geçen hafta :86,1 kg
bu hafta :84,2 kg
@kanikey Hadi bakalım yine eski formuna kavuşuyorsun. Bizim yaptığımız spor sana ağır gelir canım. Dikişlerin çok taze. Bence sen şuan yürüyüşle devam et. Yürüyüşte vücuttaki bütün kasları çalıştırıyormuş.günaydın kızlar
bu haftaki hedefim 500 gr dı
58.00 dim
57,300 çıktım
700 gr gitmişşşşşş
gulfuren canım siz ne yapıyorsunuz banada diyiver zorlamazsa dikişlerimi bende başlim
Öncelikle geçmiş olsun ve aramıza hoş geldin.Merhaba kizlar . Benim acil zayiflamam gerekiyor bi hastaligim yüzünden . Size katila bilirmiyim yardimci olucagini düsünüyorum . Gecen senede katilmisdim tam 10 kilo vermisdim . Ama malesef evlendikden sonra kilolar geri geldi.. ve suan saglik yönünden zayiflamam gerekiyormus doktorum öyle dedi eger beni araniza alirsaniz cok mutlu olurum
Ne güzel bu hafta da yağlar erimiş.Geçen hafta kilom77.1
Bu hafta 76.7
Önemli olan her hafta kilo verebilmek Sen de bunu başarıyorsun zaten canım.Kizlarrr gunaydin bu hafta pek iyi sayilmam
Gecen hafta 68.1
Bu hafta 67.7
400 gr gitmis yavasladi biraz kilo verisim.. cok guzel zayiflayanlar var aramizda tebrik ederim .. opucuklerrrr
Kilo vermeye başlamışsın ne güzel.Tsk ederm :)
Ben 23 yasindayim almanyada yasiyorum burda dogdum büyüdüm 6 aylik evliyim .
Boyum 1.68 kilom suan 80.6 kilo evlendigimde 71 kiloydum yani baya aldim :) sagligim icin kilo vermem gerekiyor her ay doktor kilomu tarticakyani kesin vermem gerekiyor. Gecen hafta cuma yani tam bi haftadir rejimdeyim 83.6 ile basladimm insallah devami gelirr :))
Sen zor kilo veriyordun değil mi? Zaten normal olan ayda iki kilo sorun yok.Bu şekilde giden kilolar kolay gelmiyor.Bir aydır çok zor kilo verebiliyorum. Sporumu daha da arttirmama rağmen.iki hafta da 1 kilo anca gidio offf ya ben anlamadım. Ki bu sefer 900 gr da kaldı
2 ay da 8 kilo gitmisti. Son 2 hafta da 900 gr anca gittiCanım belki yavaş yavaş ideal kiloya geliyorsun ondanfr canım.senin boyun da iyiydi galiba ondan artık yavaşlamıştır.
Beraber yarisiyrduk sen beni gectin 76 yım ben bu hafta
Hipotroidi ve pcos hastasıyım baya bir zor gidiyor. Diyete başladıktan sonra sporla birlikte 2 ayda 8 kilo vermistim. Son 15 gündür 900 gr verebildim anca. Ki yürüyüşlerimi 2 katına çıkardığım halde. Neyse arti görmekten iyidir gene diyip kendimi teselli edeyimÖncelikle geçmiş olsun ve aramıza hoş geldin.
Ne güzel bu hafta da yağlar erimiş.
Önemli olan her hafta kilo verebilmek Sen de bunu başarıyorsun zaten canım.
Kilo vermeye başlamışsın ne güzel.
Sen zor kilo veriyordun değil mi? Zaten normal olan ayda iki kilo sorun yok.Bu şekilde giden kilolar kolay gelmiyor.
Bazen kilo verme hızı düşebiliyor.Hastalıklara göre yine de iyi kilo vermişsin.Yürüyüş yapıyorsun ya belki kas oranında artma olmuş olabilir.Hipotroidi ve pcos hastasıyım baya bir zor gidiyor. Diyete başladıktan sonra sporla birlikte 2 ayda 8 kilo vermistim. Son 15 gündür 900 gr verebildim anca. Ki yürüyüşlerimi 2 katına çıkardığım halde. Neyse arti görmekten iyidir gene diyip kendimi teselli edeyim
2 ay da 8 kilo gitmisti. Son 2 hafta da 900 gr anca gitti
Ramazan bayramına kadar hedef koymuştum kendime 67 _68 olmaktı. Yapamayacağım sanırım.
Bence sen çok daha iyisini başarmıssin kolay mı 97 den 76 ya düşmek. 21 kilo dile kolay. Eminim Son kiloları da rahatca vereceksin canim
Canımmm olsun sen iyi ol da gider kilolarGünaydın hanımlar
Geçen haftaki kilom 62.4
Bu hafta 62.9
Şu an hastayım ve benim hasta olduğum haftalar hep böyle fazla çıkar. Bir de bu hafta İstanbula gidince kaçamaklarım olmuştu. Bu hafta daha çok dikkat edicem inşAllah.
Gunaydin kaptanim profildeki sendin dimi.ne tatli civil civil bi bayanmissin.gulusun pozitif enerji yayiyo
Dunku mnm
1 brdk limonlu ilik su
Kahvlti 6.301 dilim tam bugday.1 domates.2 ksk lor
Ara.yarim kozlenmis patlican.1 yesilcy.1 mate cayi
Ara 1 mini misket portakal
Ogle 14.00 3 ksk sebzesi bol ksr.1brdk ayrn. .bi misafirm daha geldi.onun yaninda ymrta yiyemedim
Ara 1mate cayi.1 besibiyerde cayi
Aksm.18.15. 3 ksk yogurt tarcin.2 ceviz.1 dilim tam bugday
3lt su
Spor cok kosturmacali bi gundu gece 12 idi uyudugumda sporu sigdiramadim gunume
Günaydın kızlar
Geçen hafta 72.0
Bugün 70.9
Gunaydın arkadaslar
dunku menum
8:15 domates salatalık peynir zeytın cevız ve bır dılım ekmek
12:00 corba+ bir porsıyon sulu kofte+ salata
16:00 sade turk kahvesı
19:30 taze fasulye+ salata+ pul biberli yogurt
20:00 soda + 2 kayısı
Yalnız aksam gazım oldu baya taze fasulyeden mı kı?
GünaydınApriL_2007 canm bu hafta çok düzensiz besledim o yüzden hiç menu bildirimi yapmadım yediğim an şişiyorum 6 aylik hamile gibiyim doktora da gittim kist oluşmuş bende kontrol hapı kullanıyodum kist oluşumunu engelliyodu ama yan etkileri fazlaydı diye gecen ay biraktim başka bir ilaca başladım dioaformin kilo verdirir dedi doktor ama bakalım
Bu arada kilo vermeyi bırak çok kilo almisim
Geçen hafta 64.2 bu hafta 65.2 yim umarım haftaya 64 olurum tekrar
günaydın hanımlar
geçen hafta :86,1 kg
bu hafta :84,2 kg
günaydın kızlar
bu haftaki hedefim 500 gr dı
58.00 dim
57,300 çıktım
700 gr gitmişşşşşş
gulfuren canım siz ne yapıyorsunuz banada diyiver zorlamazsa dikişlerimi bende başlim
selam minnoşlarr.. yoğnum bugünn.. kilom 66.1 maalesef. regl olcam ondan dolayı sanırım
Geçen hafta kilom77.1
Bu hafta 76.7
sabit im cnm
Çok çok afedersiniz herkese merhabalar yoğunluktan anca girme fırsatım oldu siteye.
Bu hafta malesef çok iyi değil sonuç benim açımdan
Bu haftaki kilom 73.3
Dunki menü
Saat 8 bi yumurta peynir zeytin bal iki dlm ekmk çay
12 çay 4 de bir simit
16 bi kase çorba 4 ymk kasgi et salata yogrt bi tane biber dolması
20 çay bi dilim kek misafir lige gittim
3 liyre su spor yok bol hareket var
Ellerine sağlık kuzummmApriL_2007 meryemyalçının kilosunu hesaplayıp,listeye ekledim canım.
Ayyyy sesin çıktı. Bende meraklardaydım acaba doğum oldu mu diyeCanim uzun yazamayacagim ama mesajini okuyunca unutmadan yazmak istedim. Birincisi cok spor cok kilo verdirir ya da az yemek hizli kilo verdirir olayi yok. Gunluk spor limitini de asmamak lazim. Ya da gunluk kalori ve alinmasi gereken gida gruplrini eksik yanlis almak da ayni etki de. Cok cok az yenildiginde kilo alinmasi daha olasi cunku vucut soyle der. Eyvah kitlik geldi bundan sonra her seyi depolamam lazim. Ya da omur boyu devam edilemeyecek bir spor ve beslenme olmamali. Sok diyetler cok asiri spor gibi. Menulerini hatirlamiyorum ama cok az yemiyorsan kacamak ya da masum gorunup masum olmayan bisiler yemis olabilirsin.
Bir de iki haftada 900 gram demek aylik 2 kilo eder cok normal. Aylik 2 kilodan fazla vermek cok saglikli degil ideal kiloya yaklastikca. Ilk zamanlar hem odemin coktur hem de yeni beslenme duzeni ve sporla hizli gider. Bence bilincaltina veremiyorum veremiyorum mesajindansa guzel veriyorum demek ve daha dikkatli devam etmek onemli.
Iyi ki uzun yazmayacaktm. :)
kilo verenleri tebrik ediyorum ama bu hafta dokulmusuz gibi geldi.
gulfuren sana da yazacaktim ama firsat bulamadim. Izne ayrilma ve hep diyet psikolojisinde hissetmeyle ilgili. Bi daha girdigimde yazayim insallah
Senin uzun yazmalarında bayılıyorum. Sen hala doğurmadın mı canım?Aprilin dediği gibi bizede haber ver dua edelim.Ayyy çok heyecanlı minik bir kuşşşş geliyor.Sende heyecan yok ya,ben senin yerine heyecanlandım.Canim uzun yazamayacagim ama mesajini okuyunca unutmadan yazmak istedim. Birincisi cok spor cok kilo verdirir ya da az yemek hizli kilo verdirir olayi yok. Gunluk spor limitini de asmamak lazim. Ya da gunluk kalori ve alinmasi gereken gida gruplrini eksik yanlis almak da ayni etki de. Cok cok az yenildiginde kilo alinmasi daha olasi cunku vucut soyle der. Eyvah kitlik geldi bundan sonra her seyi depolamam lazim. Ya da omur boyu devam edilemeyecek bir spor ve beslenme olmamali. Sok diyetler cok asiri spor gibi. Menulerini hatirlamiyorum ama cok az yemiyorsan kacamak ya da masum gorunup masum olmayan bisiler yemis olabilirsin.
Bir de iki haftada 900 gram demek aylik 2 kilo eder cok normal. Aylik 2 kilodan fazla vermek cok saglikli degil ideal kiloya yaklastikca. Ilk zamanlar hem odemin coktur hem de yeni beslenme duzeni ve sporla hizli gider. Bence bilincaltina veremiyorum veremiyorum mesajindansa guzel veriyorum demek ve daha dikkatli devam etmek onemli.
Iyi ki uzun yazmayacaktm. :)
kilo verenleri tebrik ediyorum ama bu hafta dokulmusuz gibi geldi.
gulfuren sana da yazacaktim ama firsat bulamadim. Izne ayrilma ve hep diyet psikolojisinde hissetmeyle ilgili. Bi daha girdigimde yazayim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?