Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

A afrodit26 çarşamba gününü bugün yaptım.Sadece sırt üstü yatıp kalkmalarda zorlandım.10-12 arası yaptım.Bu spor bir harika ama gerçekten zorluyor değil mi?
Eki Görüntüle 1831534
Harika değişim. Kilon hayırlı uğurlu olsun canım gerçekten dediğin gibi diyet paikolojisi insanı daha fazla yemeğe sürükleyebiliyor. En iyisini sen bilirsin kendin için. Ahhh ahh darısı başımıza. Bu kışın başında bende 55 kgdım. Kilo almamak yönünden tek tavsiyem kilo kolay kolay alınmıyor gerçekten tiksinene kadar yemek lazım. Eee bu da stresten hep.

Dunku mnm
1 brdk limonlu ilik su
Kahvlti 6.301 dilim tam bugday.1 domates.2 ksk lor
Ara.yarim kozlenmis patlican.1 yesilcy.1 mate cayi
Ara 1 mini misket portakal
Ogle 14.00 3 ksk sebzesi bol ksr.1brdk ayrn. .bi misafirm daha geldi.onun yaninda ymrta yiyemedim
Ara 1mate cayi.1 besibiyerde cayi
Aksm.18.15. 3 ksk yogurt tarcin.2 ceviz.1 dilim tam bugday
3lt su
Spor cok kosturmacali bi gundu gece 12 idi uyudugumda sporu sigdiramadim gunume

Tek kelimeyle mükemmel

Ayyyy ancak 1.lt oldu
Olsun canım gider zamanla sen hiççç canını sıkma. Heee birde her yemekten yarim saat önce 1 bardak 1 dilim ilik limonlu su iç
Ben sadece sabhlari iciyordum ilik limonlu suyu.her yemekten once mi icmek gerekiyormus

Oooo ne guzel bi menu yesil cy ve soda karisimi nasil oluyor.be ne icin bunu yapiyorsun.yesil cy yapraklarini sodanin icine mi atip bekletiyorsun
himmmmmm ne kaynattiniz bakim ozelde

A afrodit26 çarşamba gününü bugün yaptım.Sadece sırt üstü yatıp kalkmalarda zorlandım.10-12 arası yaptım.Bu spor bir harika ama gerçekten zorluyor değil mi?
Eki Görüntüle 1831534
Hangi spor bu
cok gecmis olsun canm once saglik herzamanki gibi

Gunaydın arkadaslar

dunku menum

8:15 domates salatalık peynir zeytın cevız ve bır dılım ekmek
12:00 corba+ bir porsıyon sulu kofte+ salata
16:00 sade turk kahvesı
19:30 taze fasulye+ salata+ pul biberli yogurt
20:00 soda + 2 kayısı

Yalnız aksam gazım oldu baya taze fasulyeden mı kı?

Bir de tartıldım 70,4 çıktı hedef 70 ti ama tabı tuvalete cıkmam gerekıyordu hala cıkamadım, yarın sabah tekrar bır tartılacagım bakalım

Toplamda sadece 600 gr gozukuyor...

Günaydın ApriL_2007 canm bu hafta çok düzensiz besledim o yüzden hiç menu bildirimi yapmadım yediğim an şişiyorum 6 aylik hamile gibiyim doktora da gittim kist oluşmuş bende kontrol hapı kullanıyodum kist oluşumunu engelliyodu ama yan etkileri fazlaydı diye gecen ay biraktim başka bir ilaca başladım dioaformin kilo verdirir dedi doktor ama bakalım
Bu arada kilo vermeyi bırak çok kilo almisim
Geçen hafta 64.2 bu hafta 65.2 yim umarım haftaya 64 olurum tekrar

Beybiler siz kilolarınızı yazın ben akşam listeye ekleyecegim.

Cumaları biraz yoğun oluyorum da, mesajlarınıza döneceğim sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…