- 30 Nisan 2016
- 61
- 126
- 8
- 31
Harika değişim. Kilon hayırlı uğurlu olsun canım gerçekten dediğin gibi diyet paikolojisi insanı daha fazla yemeğe sürükleyebiliyor. En iyisini sen bilirsin kendin için. Ahhh ahhA afrodit26 çarşamba gününü bugün yaptım.Sadece sırt üstü yatıp kalkmalarda zorlandım.10-12 arası yaptım.Bu spor bir harika ama gerçekten zorluyor değil mi?
Eki Görüntüle 1831534
Gunaydin kaptanim profildeki sendin dimi.ne tatli civil civil bi bayanmissin.gulusun pozitif enerji yayiyoGünaydınnnnn güzeller
Hayırlı Cumalar
Ben sadece sabhlari iciyordum ilik limonlu suyu.her yemekten once mi icmek gerekiyormusTek kelimeyle mükemmel
Ayyyy ancak 1.lt oldu
Olsun canım gider zamanla sen hiççç canını sıkma. Heee birde her yemekten yarim saat önce 1 bardak 1 dilim ilik limonlu su iç
Evet canım diyetisyen önerisi :)))Ben sadece sabhlari iciyordum ilik limonlu suyu.her yemekten once mi icmek gerekiyormus
Oooo ne guzel bi menu yesil cy ve soda karisimi nasil oluyor.be ne icin bunu yapiyorsun.yesil cy yapraklarini sodanin icine mi atip bekletiyorsunHerkese iyi akşamlar. Bugün ki menüm
07.30 müsli
09.30 yeşil cay dut kurusu bir avuç
11.00 Form biskuvisi
12.30 3 haslama yumurta domates salatalık marul peynir maydonoz 1 dilim tahıllı ekmek çay
15.00 greyfurt suyu
16.30 1 çay bardağı süt 1 galeta
19.00 fırında tavuk salata ayran
20.30 yeşil çay Soda karisimi icecegim
Su ana kadar 3 litre su ictim
8300 adım attım
1 saat salonda spor
himmmmmm ne kaynattiniz bakim ozelde
Hangi spor buA afrodit26 çarşamba gününü bugün yaptım.Sadece sırt üstü yatıp kalkmalarda zorlandım.10-12 arası yaptım.Bu spor bir harika ama gerçekten zorluyor değil mi?
Eki Görüntüle 1831534
cok gecmis olsun canm once saglik herzamanki gibiGünaydın hanımlar
Geçen haftaki kilom 62.4
Bu hafta 62.9
Şu an hastayım ve benim hasta olduğum haftalar hep böyle fazla çıkar. Bir de bu hafta İstanbula gidince kaçamaklarım olmuştu. Bu hafta daha çok dikkat edicem inşAllah.
Ay canm.iki gundur sopa yemis gibiyim her yanim agriyo bu da demek ki her yanim calismis :)A afrodit26 çarşamba gününü bugün yaptım.Sadece sırt üstü yatıp kalkmalarda zorlandım.10-12 arası yaptım.Bu spor bir harika ama gerçekten zorluyor değil mi?
Eki Görüntüle 1831534
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?